HWSW Informatikai Kerekasztal: Vargáné és tsa. - a közveszélyes bűnöző ! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Vargáné és tsa. - a közveszélyes bűnöző ! Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#261 Felhasználó inaktív   Mono 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 01. 03. 10:07

A biztosíték télleg úgy van ráforrasztva a nyákra.

Egyrész olcsóbb, másrészt a forrasztópákával rendelkező júzer nem cseréli ki egy hármas csavarra, hogy újra próbálja a dolgot :)

Az OK hogy európában nem kell a 115V de akkor mér van meg a kapcsolónak a lyuk? Egy matricával szokták letakarni, ezen is így van, meg van egy JNC-m (a szekrény tetején), azon is úgy van.

Mert így lehet egy helyen gyártatni a dobozt, az egész világ számára, ha olyan régióba szánják, akkor tesznek bele kapcsolót.
Adjon az Isten, szebb jövőt!

#262 Felhasználó inaktív   Gopher 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 03. 10:16

Nekem is volt egy AT-s vargányám. Egyszer belógott neki valami kábel a ventilátorába (nagy volt a kupi a gép mögött :rolleyes: ) aztán már csak a büdösre figyeltem fel...
Nyomozás (a la Rex) büdösség forrása megtalálva :eek:
A gép meg közben ment, mendegélt...(akkor még boldog tudatlanságomban nem ismertem a Vné és tsa által gyártott tápok rossz hírét)

#263 Felhasználó inaktív   Pimp@ 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 01. 03. 23:29

Háj!
Végigolvastam a topicot. Még a munkahelyemről. Jó szórakozás volt. :D Hihetetlen hülyeségek vannak az elején. :D
Hazaérve, úgy gondoltam, megnézem a gépem, mit is lehet tudni. Eléggé szkeptikusan nyitottam ki, mert már több mint 3 éve megy gond nélkül, úccse lesz benne Vargáné féle táp. HÁT VAN BAZZZZEEEEEEEE!!! AZ VAN BENNE!!!! :mad:
ATX-es a drága és mégse füstölt el, pedig hajtjuk a gyerekekkel rendesen (hétvégén 50-60 óra folyamatos üzem). Eccer ugyan megrázott, de azóta nem mutat gyilkos hajlamokat. ;)
Asszem holnap veszek egy másikat. Mit lehet tudni... :confused:
-- A számítógép segít elvégezni azt a munkát, amelyet gép nélkül nem kellene elvégezned --

#264 Felhasználó inaktív   Freeze 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 04. 00:56

Idézet: Pimp@

Háj!
Végigolvastam a topicot. Még a munkahelyemről. Jó szórakozás volt.    :D  Hihetetlen hülyeségek vannak az elején.    :D
Hazaérve, úgy gondoltam, megnézem a gépem, mit is lehet tudni. Eléggé szkeptikusan nyitottam ki, mert már több mint 3 éve megy gond nélkül, úccse lesz benne Vargáné féle táp. HÁT VAN BAZZZZEEEEEEEE!!! AZ VAN BENNE!!!!    :mad:
  :D :D :D
Mindig röhögnöm kell, mikor valaki a topik elolvasása után megnézi a tápját aztán rájön, hogy neki is Vné van!!  :D
Természetesen részvétem és gratulálok a 3év hibátlan működéshez!  ;)

Szerkesztette: Freeze 2004. 04. 13. 00:12 -kor

#265 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 04. 01:07

idézet:
Ezt írta Pimp@:
Háj!
Végigolvastam a topicot. Még a munkahelyemről. Jó szórakozás volt. :D Hihetetlen hülyeségek vannak az elején. :D
Hazaérve, úgy gondoltam, megnézem a gépem, mit is lehet tudni. Eléggé szkeptikusan nyitottam ki, mert már több mint 3 éve megy gond nélkül, úccse lesz benne Vargáné féle táp. HÁT VAN BAZZZZEEEEEEEE!!! AZ VAN BENNE!!!! :mad:
ATX-es a drága és mégse füstölt el, pedig hajtjuk a gyerekekkel rendesen (hétvégén 50-60 óra folyamatos üzem). Eccer ugyan megrázott, de azóta nem mutat gyilkos hajlamokat. ;)
Asszem holnap veszek egy másikat. Mit lehet tudni... :confused:
[/quote]

Nekem AT-s ment 3évig dehogy egy ATX-es 3 évet bírjon.. :confused: SZVSZ ezzel az eredménnyel a Guiness rekordok könyvébe simán bekerülhetsz.
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#266 Felhasználó inaktív   Tiara 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 04. 01:39

idézet:
Ezt írta Pimp@:
Háj!
Hazaérve, úgy gondoltam, megnézem a gépem, mit is lehet tudni. Eléggé szkeptikusan nyitottam ki, mert már több mint 3 éve megy gond nélkül, úccse lesz benne Vargáné féle táp. HÁT VAN BAZZZZEEEEEEEE!!!
[/quote]

Minden elismerésem. Az enyém elfüstölt úgy fél év után, azóta nem tudtam kiszellőztetni a szagot amit ott hagyott :D
We are deeply shocked, disgusted and apalled by the decision to include the infamous "sh*tbear" emoticon in Skype!

#267 Felhasználó inaktív   szabiii 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 04. 01:56

idézet:
Ezt írta FlowM@N - Unregistered:
Nekem AT-s ment 3évig dehogy egy ATX-es 3 évet bírjon.. :confused: SZVSZ ezzel az eredménnyel a Guiness rekordok könyvébe simán bekerülhetsz.[/quote]

ehe ehe, a kivételek erősítik a szabályt ! :)

ki tudja, lehet, hogy pimpa vargányája 3,2 évesen pukkant volna el, legyilkolva a gépet, plusz grátiszba megrázogatva a gyerkőceit amikor azok a nagy esemény után hozzámerészkednek érni a géphez....
plusz szolgáltatásként, a kirepülő kondidarabok lenyírbálják a legszebb szobanövény leveleit, beleállnak a szobában játszadozó kutya/macska/hörcsög/csörgőkígyó szemébe etc.

mindenre képes a vargáné :D vagy inkább :(

mert megint a tipikus magyar üzletember NEMHOGY ELVITTE VOLNA A SZARJÁT TÁJFÖLDRE/KINYÁBA, A SAJÁT NÉPÉVEL B*SZIK KI... AZ OLCSÓSÁGÁVAL VERI (VERTE) ÁT A GÉPÖSSZESZERELŐKET A TRÓGERMOCSKA! HA Ő GYÁRTJA, HA CSAK GYÁR_TATJA_ AKKOR IS PUSZTULJON EL A TÁRSÁVAL EGYÜTT! Üzenjük, legalábbis én bizti.

írtsátok ezt a szart, a jnc-vel együtt!!!

valaki valahova betette vagy ebbe a topicba, vagy az "atx táp figyelmeztés"-be, hogy egyik vargánya tápon volt:
"AMD hivatalos ajánlás" - vagymi. -> hazudik !!!
nekem most a kép kellene. köszi.

ezennel meghírdetem a
"mindenki hozzon magával még egy rossz vargánya tápot"
programot, találkozunk vargánéék villájánál, és beletömjük a pofájába az összeset. egye meg amit főzött... :)

kapásból tudnék 10 darab cégeset, csak az ezek által okozott kár (eredeti áron számolva) 5-600ezer forint :(
az elveszett adatokról nem is beszélve...
'/###############:"  ~  ' ":################'
/,  .   .   .   .    .  .   .;  ~    ~   ~  ;   '"##########.:
Í@@@@@@@@@@; .   ~  ~   ~ ,    .    .   .    .   .  .:
I@@@@@@@@@@@@.   ~   ,@@@@@@@@@@@@@.
A kormány súlyosan károsítja az Ön és környezetében élők egészségét!

#268 Felhasználó inaktív   NEUROFiRE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 04. 02:42

idézet:
Ezt írta nyunyu:

A Papst ventik csendesek ugyan, de emiatt nem tul jo a legszallito kepesseguk.

Enermax-ek meg nem raktak akkora hutobordat, hogy a kevesebb levego is eleg legyen a megfelelo huteshez, igy tulmelegedett a tap.
[/quote]
Nincs benne hovedelem?
Besz*rok, akkor enermax-et sem lehet atalakitas nelkul hasznalni...

#269 Felhasználó inaktív   NEUROFiRE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 04. 02:44

idézet:
Ezt írta FlowM@N:
Íme egy tápegység:
[url="http://"http://www.freeweb.hu/flowman/assets/images/enermax0.jpg"]http://www.freeweb.h...es/enermax0.jpg[/url]
Csak összehasonlításképpen a Vargánya tápegységgel, ami kicsit feljebb megtekinthető. ;)
[/quote]
Elso ranezesre azonnal a Compaq tapom jutott eszembe, bar, ott a panel felet folulrol a hutobordak miatt nem is nagyon lehet latni...

#270 Felhasználó inaktív   NEUROFiRE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 04. 02:51

idézet:
Ezt írta Mono:
Igaz, hogy Vargánés, de tapasztalatok szerint az AT-s tápjaik eléggé jók voltak...[/quote]
Igen? Nyaron hajitottam ki egy csomo AT-s tapot, volt koztuk olyan, amit egyszeruen csak azert, mert a tapkabel, amivel az elektromos halozatra kotottem nehezebb volt, mint maga a tap, de volt olyan is, aminek biza a szentartalma igen magas volt. Ezek a kekmatricas varganya tapok voltak leginkabb... (bar ebbol meg van egy, az mukodik, de eszem agaba sincs hasznalni:)

#271 Felhasználó inaktív   Freeze 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 04. 03:08

Idézet: szabii

ezennel meghírdetem a
"mindenki hozzon magával még egy rossz vargánya tápot"
programot, találkozunk vargánéék villájánál, és beletömjük a pofájába az összeset. egye meg amit főzött... :)
:D
és ha még működik? enyém még nem lett (ön)gyilkos...  :) mióta nem kapja a napi betevő áramot, nyugton van a kicsike  :D

Szerkesztette: Freeze 2004. 04. 13. 00:11 -kor

#272 Felhasználó inaktív   Pimp@ 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 01. 04. 15:59

Szét is szedtem most délután a tápot. Minden okés. Sehol púposodás, égésnyom, stb. Mivel minden számtekbót (6.-ig) zárva, még ezt a 7végét ki kell bírnia. :(
Utána néztem, hogy pontosan mióta is megy: 1999. augusztus 8.
Na szerintem ezért nem lett 5-ösöm a LOTTÓn. A család szerencséjét elvitte a vargánya. :mad:
-- A számítógép segít elvégezni azt a munkát, amelyet gép nélkül nem kellene elvégezned --

#273 Felhasználó inaktív   Mono 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 04. 16:05

idézet:
Igaz, hogy Vargánés, de tapasztalatok szerint az AT-s tápjaik eléggé jók voltak... [/quote]

Ezt úgy értettem, hogy abban az időben, amikor az AT-s tápok "futottak", akkor néhány ezer eladott példány (házzal együtt) után, relative kevés jött vissza, ahhoz képest, hogy kb. ugyanennyi ATX-es tápból nagyságrendekkel több volt a visszahordott példány.

Azért azt is vedd figyelembe, hogy azok az AT-s tápok a vásárlástól számítva meddig "húzták", tekintettel arra, hogy gondolom nem a nyár végén vettétek őket. :)
Adjon az Isten, szebb jövőt!

#274 Felhasználó inaktív   NEUROFiRE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 04. 16:57

idézet:
Ezt írta Pimp@:
Szét is szedtem most délután a tápot. Minden okés. Sehol púposodás, égésnyom, stb. Mivel minden számtekbót (6.-ig) zárva, még ezt a 7végét ki kell bírnia. :(
Utána néztem, hogy pontosan mióta is megy: 1999. augusztus 8.
Na szerintem ezért nem lett 5-ösöm a LOTTÓn. A család szerencséjét elvitte a vargánya. :mad:
[/quote]
Azt a tapot, amit en nyuztam (acorp, 180w, atx csoda) hosszu ideig, es amilyen tap pgyafi-nal par napja felrobbant es vitt mindent '99 45. heteben gyartottak (gyartasi datum nagyon kreativan a hutoborda _alatt_, nehogy veletlenul latni lehessen...)
Ezek a tapok mostanaban kezdik megadni magukat...

#275 Felhasználó inaktív   brenci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 04. 16:58

Hali! JNC tápokról mit lehet tudni? Haverom zsír új konfigjába ilyet raktak. Remélem nem=vargáné, mert akkor gáz van/lesz :D
Üdv.
brenci