HWSW Informatikai Kerekasztal: Vargáné és tsa. - a közveszélyes bűnöző ! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Vargáné és tsa. - a közveszélyes bűnöző ! Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#1561 Felhasználó inaktív   ReeChee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 08. 18:59

Idézet: Telcontar - Dátum: 2006. febr. 8., szerda - 19:55

Még nem próbáltam. De jól éreznéd magad, ha azt mondanám, hogy működik. :)

tiéd, nembánnám, se időm se lehetőségem nem volt jobban tesztelni.
tanárom mindíg mondta: ha úgy puskázol hogy nem látom nyertél.
ha megy a cpu hát nyertél  :)
<b>OO = [||] [||] = OO </b>   Kereklámpás BMW M3 Forever!
Mielőtt bármit kérdezel >> <a href='http://www.google.com' target='_blank'>Google</a>      Ha bármi baj van >> Cserélj tápot!
Konfig: X2 5600+, 4096 MB GEIL DDR-II 800, OCZ Vertex 30GB, Asus 8800GT 512MB, Samsung 913N 19" TFT - 8ms
<i><b>Failure is a "Postponed Success"</b></i>

#1562 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 08. 19:35

Idézet: ReeChee - Dátum: 2006. febr. 8., szerda - 19:59

tiéd, nembánnám, se időm se lehetőségem nem volt jobban tesztelni.
tanárom mindíg mondta: ha úgy puskázol hogy nem látom nyertél.
ha megy a cpu hát nyertél  :)

:offtopic: Kipróbáltam. A Palomino halott.
... a trip back in time is all I need ...

#1563 Felhasználó inaktív   matternoster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 12. 18:35

:lollypop: a nővéremé volt, a nővérem még él, és a ház sem gyulladt ki, de már új számítógépe van :)

Csatolt fájl:

Szerkesztette: matternoster 2006. 02. 12. 18:37 -kor

Matternoster

M2N-SLI- AMD Athlon X2 5000+ (Windsor) - 2x1 Gb Kingston 800 MHz - ASUS nVIDIA 8600 GT 256 Mb- Samu (2x320 Gb SATA) - Seagate (80 Gb ATA) - Samu SH-S223Q - Chieftec 400W

#1564 Felhasználó inaktív   holmes1 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 19:55

kép

Átalakult a név kicsit, de a belső a régi.
Nem Vagyok Őrült!!!
A hangok is ezt bizonygatják.....

Felajánlások

#1565 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 03. 19. 20:01

Dana volt már nálam is :D .
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1566 Felhasználó inaktív   szabiii 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 23:42

Idézet: didyman - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 21:01

Dana volt már nálam is :D .

no, és akko' szagértő véleményt megfogalmazhatnál, bár nagyjából sejtem mit fox mondani :D ilyen rövid elemzésre gondoltam, mint:
- robbanós, de rövidzár/túlfeszvédő azér' van benn, pici (~3-5k) átalakítással lehet belőle 1 codegen is akár  :blink:
- egész jó, van benn minden, csak a primer kört, a szekunder részt, meg esetleg a traktorventit lehetne cserélni, ja meg a burkolat helyett lehetne valami más, mer' éles szélek miatt zajos, talán a mazzagok maradhatnak, de ha jót akarunk magunknak azt is cseréljük ... :)
- robbanós, túlfeszvédelem nincs, rövidzárvédelem nincs, kukába se dobd, mer kikapcsolva is felrobbantja a kukásautót :Đ

de ha nem ennyire vészes a helyzet, annak csak örülök, az általam utánajárt EC tápokról viszont most hallgassátok meg a beszámolómat, mert má' fél éve be akarom írni a totyikomba :):

na 'szal, cseh a gyártó: (Cseh vargáné:) www.eurocase.cz ,  főprofil: számítógép-ház gyártás, de van nekik má' bill/egerük is EuroCase név alatt; a házakban lévő tápok régebben csak kékbetűs "EC 250W", újabban EuroCase irományos. A régi tápjaikat ismerem, az újakról majd valaki nyilatkozik.  A régiek első ránézésre a 'ez1vargánya' -t  juttatták eszembe, miután megfogja az ember, rájön, hogy ebben a műremekben anyag az nincs, minek is pazaró'nák az ásványokat, szal egy söröspohár(nem korsó!) nehezebb, mint a táp :) ; hangja általánosan hangos, kábelek általában jók, de vannak ritka vékony, gagyi kábelköteggel szereltek is.
kb.10 db halt be cégnél 200-300W, ATX-es kivitelűek, tízből egy okozott 'maradandó sérülést' másban,  floppy&író pusztult meg, a többi viszont csendben múlt ki, nem vitt mást magával, egy-két db 2 éven belül, a többi a 3-ik év végéig adta meg magát, (bár a halálozási ráta lassan 100%).
Az infók szerint az EC nem maga gyártja (mint a vargáné), csak címkézi a tápokat, beszállít neki a Codegen is, ezért sokszor kértem kodegent, adtak EC-t, '-vidd, ez is az', asszem mintha a nagyker is Codegenként tartotta volna számon, namind1, a lényeg, hogy nem tuti a kodegánya belső, mert ha épp JNC-t matrizáznak EC-re, máris más a leányzó fekvése.

sz'al összességében: nem fontos p2-3 konfigot (irodai minimál) rá lehet bízni, ha megdeglik se nagyon visz magával semmit, de mivel kérdéses a matrica alatt éppen mi van, csak télleg végszükség esetén ajánlott a régebbi EC feliratosok használata.

/jah, 2,5 éves Csíftekem megpusztút, és nem vitte a fél konfigot, csupán a nyomim agyába került valami csíftekkóboráram, mert bekapcs után mindig dob egy üres lapot a marha, de amúgy minden műxik, ezután is ezt vesszük.../
'/###############:"  ~  ' ":################'
/,  .   .   .   .    .  .   .;  ~    ~   ~  ;   '"##########.:
Í@@@@@@@@@@; .   ~  ~   ~ ,    .    .   .    .   .  .:
I@@@@@@@@@@@@.   ~   ,@@@@@@@@@@@@@.
A kormány súlyosan károsítja az Ön és környezetében élők egészségét!

#1567 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 07:07

Varganéni sem maga gyárt, hanem ugyanonnan hozza, kínából, ahonnét a JNC (vagyis az L&C technologies) szerzi. Most már az Ultra Power-től szerzi és nem matricázza át, nem is értem, miért.
Dana ugyanaz, mint a többi vargánya.
Az EC meg ezt a szériát pont abból a kék címkés kodegennyből vadászta be, amivel az átlagosnál is több gond volt.
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1568 Felhasználó inaktív   szabiii 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 16:10

Idézet: didyman - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 8:07

Varganéni sem maga gyárt, hanem ugyanonnan hozza, kínából, ahonnét a JNC (vagyis az L&C technologies) szerzi. Most már az Ultra Power-től szerzi és nem matricázza át, nem is értem, miért.
Dana ugyanaz, mint a többi vargánya.
Az EC meg ezt a szériát pont abból a kék címkés kodegennyből vadászta be, amivel az átlagosnál is több gond volt.

jaa, azt a topic eleje 2001 óta tudjuk, hogy vargánya sem maga gyárt, csak címkéz, forgalmaz, keseríti életem :)
'/###############:"  ~  ' ":################'
/,  .   .   .   .    .  .   .;  ~    ~   ~  ;   '"##########.:
Í@@@@@@@@@@; .   ~  ~   ~ ,    .    .   .    .   .  .:
I@@@@@@@@@@@@.   ~   ,@@@@@@@@@@@@@.
A kormány súlyosan károsítja az Ön és környezetében élők egészségét!

#1569 Felhasználó inaktív   adax01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 03. 30. 14:50

tc.
uraim csatlakozom elöttem szolókhoz.
nekem volt vele tapasztalatom, rossz gyártmány.
én maradok 500-ws athermalthake-nél hajól írom.
A jó pap is holtig tanul én nem vagyok pap de ehez tartom magamat.
Ne szedd a Viagrát mert rászoksz a gumimacira!!!
Ami máshonnan kimaradt
Bocsánat a helyes írási hibákért, de az direkt valá így.
Hűtőborda mellé elektrolitkondenzátort ne rakj mert az ottan hamar meg pusztul !!!!!!
Könyörgöm miért kell mindent alul méretezni még a méregdrága dolgokat is könyörgöm?

#1570 Felhasználó inaktív   notaricon 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 14:58

Idézet: adax01 - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 14:50

tc.
uraim csatlakozom elöttem szolókhoz.
nekem volt vele tapasztalatom, rossz gyártmány.
én maradok 500-ws athermalthake-nél hajól írom.

:up:
"A bortól hülyeségeket gondol az ember, a pálinkától meg is csinálja."

#1571 Felhasználó inaktív   adax01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 03. 30. 15:27

Idézet: notaricon - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 14:58

:up:

notaricon kössz. :up:
te egy úr vagy.
A jó pap is holtig tanul én nem vagyok pap de ehez tartom magamat.
Ne szedd a Viagrát mert rászoksz a gumimacira!!!
Ami máshonnan kimaradt
Bocsánat a helyes írási hibákért, de az direkt valá így.
Hűtőborda mellé elektrolitkondenzátort ne rakj mert az ottan hamar meg pusztul !!!!!!
Könyörgöm miért kell mindent alul méretezni még a méregdrága dolgokat is könyörgöm?

#1572 Felhasználó inaktív   Bikeman 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 20. 11:49

Nekem egy JNC vitt egy PII konfigot 3 év pár hónapig, még mindíg megy, de már vettem egy FSP-t...

2 évesen aggattam rá egy MAXX-ot, biztonság kedvééért. Az az érdekes, hogy az én JNC-men semmi magyar szöveg nincs, egy betű sem, semmi Vargáné.. :think:
S939 X2 4200+@5000+ (E4) + AC Freezer 64 Pro | DFI LanParty UT Nf4 Ultra-D | 2X1 GB G.Skill HZ DDR500 | MSI 7900 GTO@GTX fölé | 2X WD RE 250GB (WD2500YS) @RAID1, WD RE2 500GB (WD5000ABYS) | Plextor PX-750A | Cooler Master Centurion 532 | FSP BlueStorm 400W | Samsung SyncMaster 730BF | Logitech S 510

#1573 Felhasználó inaktív   Samuraj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 14. 08:26

Hali!

Jól fel duzzadt a topic, még mindig él? Már el kezdtem olvasni - valahol az elején tartok.

Annak idején amikor tetőzött a vargánya géprobbantás, mifelénk is munkahelyen sorra durrantak el a gépek, szerencsére mi már tanultunk a hibából és amikor uj gépet kellett venni, nem kukoricáztunk, Chieftec-et de azonnal! Lassan 3 éve szolgál, nem tudok róla hogy lett volna vele gond, pedig a gép elég sokat jár standby, sleep meg mindenféle módokban, ritka amikor ki van lőve a főkapcs. Mondjuk a gép többi része se kevesebb 3 év garinál, egyedül csak a proci.

Ugy kiváncsiságból kértem egy tápot a melohelyről, tananyagnak jó lesz mindjá meg is kukkantom a cimkéjét: /nem túl nehéz darab/ szóval: JNC varga és tsa... blabla szép zöld betűkkel, a tápválasztó télleg le van takarva, milyen édes. Még nem is volt időm vele foglalkozni. Az emlegetett engedélyezős feliratoknak nyomát viszont nem találom, a warranty voidos címkén van valami 'qa pass 99'. Béke poraira.

KERESEK! Ha akadnak még valahol jenci tápok, kilóra át tudom venni, ezt-azt tudok belőle hasznosítani, szerintem túl sok réztekercs meg alu hőborda nincsen benne hogy megérje méhbe vinni. Aki adna, privizzen, de legjobb ha ir egy mailt: samuraj@interware.hu

Aztán volt hogy nekem is kellett egy ujabb táp géphez de nem voltam annyira vastag hogy chieftecem legyen, Mercury-t szerváltam négy rongyért ujonnan 400w. Halottam mellette is meg ellene is érveket, de hátha valamivel jobb a vargáné tápjánál!
A vindóz nem program! Nem lehet memória igénye! Csak egy alaprendszer, amin a programok futhatnak, nekik lehet memória igényük! A vindóz igenis érje be 64Kilobyte-val! Kiváltképp a telepítője!

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 05. 14. 08:32

Nem jobb.

#1575 Felhasználó inaktív   Samuraj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 14. 08:49

Idézet: Samuraj - Dátum: 2006. máj. 14., vasárnap - 9:26

mindjá meg is kukkantom a cimkéjét: /nem túl nehéz darab/ szóval: JNC varga és tsa...

bocs, kihagytam: LC-235ATX
A vindóz nem program! Nem lehet memória igénye! Csak egy alaprendszer, amin a programok futhatnak, nekik lehet memória igényük! A vindóz igenis érje be 64Kilobyte-val! Kiváltképp a telepítője!

#1576 Felhasználó inaktív   Samuraj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 14. 19:28

Sajnos ebben az országban fokozottan igaz hogy sokan hulladékból akarnak pénzt csinálni. Csak most a átmatricázott tápokról jutott eszembe az a szélhámos banda akik hamisított számlákkal árultak neten pl videokártyákat, amibe én is beleestem. Már az gyanus volt hogy többszöri levelezgetésre voltak hajlandóak telefonszámot adni, addig rejtőzködtek egy szintén sokat sejtető email cim mögött. Aztán telefon oda-vissza ezerszer és sok idő beletelt mire hoztak "valamit", természetesen nem a megbeszélt típust, hanem valami "könnyű" darabot. Szerencsére olcsón adták, és megbeszéltük hogy kipróbálom és ha nem tetszik visszacserélhető, na persze. Aztán elmentem a nyugtán található bélyegzőn megadott cimre, fél napba beletelt mire megtaláltam faluszéli kis poros helyen, de ott korrektek voltak, mint kiderült közük nincs számítógéphez, az valami hamisított bélyegző lehetett.
Ebből a következtetés: fickók képesek voltak csinál(tat)ni egy bélyegzőt külön e célre. Valószínűleg nem egy-két darab áruhoz kellett. Feldobtam a rendőrségre is, nem tul sok sikerrel, aztán a netre is, de már csak ugy revansból, miután hirtelen eltűntek. De ez is csak időszakos, idővel beforr és kicsit átalakulva ujra kezdik az ipart űzni. A vicc az, hogy legalább működőképes valamit hoztak olcsóér, amit még haszonnal tovább is tudtam passzolni, tehát kerestem rajtuk. (bár a sok időráfordítást nem fedezte, egyszer 3 oráig tartott átmennem a lágymányosin gazdagrétre persze hiába)

Ruhaipar ugyanez. Megy most a pláza divat, (g)kenyó meg az összes átcímkézett dzsunkisztáni moslék, oszt ettől döglik a sok görlmegboj. Na mondom, egyszer én kipróbálom mit tud a márka, ha már egész életemben piaci kinai holmikat veszek (amik nem is olyan rosszak átlagba), vettem is fizetem is sok Krongyot, tized annyi idő alatt szakadt szét mint a kinai testvér. Először vettem álminőséget és egyben utoljára is. Tudom, lehet hogy csak én fogtam ki a 100ból azt az egyet, bár nem hinném. Aztán meg a gyártóknak is el kell adni a sok selejtet, ami már nem megy át a kvalitin, kutyának se kell nyugaton, jó lesz az a balkánra is, ahol ugyis csorog a nyáluk a márkára, hogyisne amikor 20 éve még alig volt lévis farmer, kiéhezett a nép.

(félreértés ne essék nem azt állítom, hogy a drága márkás is mind ugyanolyan szar, csak épp szemléltetése a nagymellényű gátlástalan tolvajlásnak)

#1577 Felhasználó inaktív   Bikeman 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 20. 08:14

Íme az én címkém :D:

Kép
S939 X2 4200+@5000+ (E4) + AC Freezer 64 Pro | DFI LanParty UT Nf4 Ultra-D | 2X1 GB G.Skill HZ DDR500 | MSI 7900 GTO@GTX fölé | 2X WD RE 250GB (WD2500YS) @RAID1, WD RE2 500GB (WD5000ABYS) | Plextor PX-750A | Cooler Master Centurion 532 | FSP BlueStorm 400W | Samsung SyncMaster 730BF | Logitech S 510

#1578 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2006. 05. 21. 15:39

ez meg amit most szereztem. elvitt 3 évet egy 2500xp bartont, fél giga rammal, 1 vinyóval, egy optikai meghajtóval meg egy radeon 9600xt vel. (bár azt mintha csak 2 éve tették volna bele.
a gond csak annyi volt vele, h elkezdtek nyekeregni benne a ventik. kis najívan aszontam sima ügy kicserélni, van is ilyen gépből kivágott, nekem hangos volt ventim még akár kettő is. kikaptam, megnéztem mert addig nem láccot a cimke és rögtön javasoltam egy 360-as csífteket.
ezen kívül van még egy gép, 360-as sárga cimkés kodegen, amit egy 2,2-es cerkát, fél giga ramot meg gf4-et visz. cseréjét dettó javasoltam. olyan 2 éves forma. kérdésre miért, hiszen jó, csak annyit mondtam most még... de ezek nem tartósak. aztán ecseteltem az esetleges tűzvédelmi kockázatokat (mint munkavédelmisnek, hittek nekem)
+kaptam a jenci elődjét is, egy 300w-os kodegen porfogót, kékcimkéset, előtte az vitte a bartont a gf4-el. mindegyik stabilan megy. csak gondolták kevés lesz. a jnc-t meg az egyik helyi  fusimunkás horgász és elektronikai boltos, dvd-t és cd-t is író jóember pajkolta bele, h ez egy komoly táp, mert nézzék meg 2 ventije is van, meg milyen kábelkötegei a 300-as kodegenhez képest, az tutira vinni fogja a rencertet.
ezekért van egyáltalán vki, aki olyan összeget képes áldozni több mint 3 számjegyű?
azon gondokodtam, h a pincébe kéne betennem 2 ilyen kis gépventit, mert kicsit benyirkosodott. a mellette lévő, nem nyirkos helységből átfúrni és úgy. egyáltalán be lehet ilyet vállalni ezekre a tápokra? van vmi hővédelem rajtuk ami lelövi, ha gond van? nekem még sosenemvolt ilyen tápom, csak olyan amit javallottak meg drága volt meg nehéz. mert esetleg ezért a 3 tápért kellene vmi olyan ami elvisz 2-3 ventit és kurtára megbízható (úgy értem ha gondja van, nem égeti le a fél pincét), akar vki boltolni? vagy felejtsem el gyorsan eme ötletemet, esetleg kössek előtte tűzkárra biztosítást?

Csatolt fájl:

- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#1579 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 21. 16:39

Szedj össze valami márkás, AT-s tápot és azzal etesd a ventiket. Mogyoróéknál akad halomra, Magnetek, FSP, Enermax is előfordul, ezeket veheted nyugodtan.

#1580 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 22. 06:07

Mélyen a szekrény aljába nyúltam, csak hogy lássatok valami márkás cuccot is. Nem ám gagyi FSP meg Enermax  :o  :Đ

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Ezt a márkát gondolom mindenki ismeri  :omg:  :D

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

A nyerő páros, +1 ráadás  :D

Téma megosztása:

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 77
  • 78