HWSW Informatikai Kerekasztal: Vargáné és tsa. - a közveszélyes bűnöző ! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Vargáné és tsa. - a közveszélyes bűnöző ! Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#1581 Felhasználó inaktív   Samuraj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 25. 17:14

Sose találjátok ki mit találtam!

Bár az előbb felsoroltak után ez is csak egy ritkaságnak fog tűnni.

...1 JNC tápot!
Ismerős gépét rakom rendbe, gyanús mondom ez a táp csak megnézem. És Ő az! Csakhogy ez nem holmi vargánya, ez eredeti JNC! Azzal a szürkés-kéken csillogó betűkkel vértjelzett matricán.

Típusa: MPS-8804. (230wattos)

Sajnos képet nem tudok adni, de olyasmi fizimiska, mint Bikeman-é.
Már vagy 2 éve viszi ismerősnél a 750mhz-s celerongyot, tnt2, egy-két vinyó, cd-dvd combo,előtte meg kituggya hun vót. Szétszedem, belenézek, kipucolom. Égettnyomnak, szagnak, pupos kondinak semmi jele. Asszem nem főkapcsolós a konektoruk, de ha az lenne, akkor is elfelejtik lenyomni, tehát a gép sokat megy standbyban áram alatt táppal. Vajon meddig bírja még? Talán ő lesz a rekorder? Hajrá jenci, hajrá vargánya!

Szerkesztette: Samuraj 2006. 05. 25. 17:15 -kor

A vindóz nem program! Nem lehet memória igénye! Csak egy alaprendszer, amin a programok futhatnak, nekik lehet memória igényük! A vindóz igenis érje be 64Kilobyte-val! Kiváltképp a telepítője!

#1582 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 22. 14:42

Sziasztok!

Barátnőm gépében valamilyen nevenincs táp van (volt) és tegnap délután megadta magát. Mikor ő elment otthonról kora délután még ment. Mire én hazaértem késő délutánra, addigra már csak tápszag volt a szobában és néma csend. Kihúztam a falból a dugaszt, aztán elszámoltam 10-ig.

Rajta volt az összes doksija. Ugyanis tegnap adta el a notebookját, aminek az összes dokumentumát átmásoltam erre, de még nem írtam ki ("majd hétvégén" felkiáltással). Lehúztam a vinyó tápkábelét és a csoda írót is. Utána újra bedugtam a gépet és benyomtam. Közben figyeltem, hogy megmozdulnak-e a ventik. Hát nem. Oké, nagy levegő, zen nyugalom. Egy kollégához átvittem a vinyót megnézni és csodákkal határos módon ment. Óriási kő legördült, megnyugodtam egy kicsit.

Ma megrendeltem az új gép alkatrészeit, mert ősszel úgyis akartunk fejleszteni, de a meltdown kicsit előbbre hozta a befektetést. Az biztos, hogy legközelebb nem fogok ilyen jellegű backupot akár csak egy órával is elhalasztani, azonnal kiírom egy újraíróra. Ezt javaslom mindenkinek.

Sajnos a gépet nem én raktam még össze, hanem egy jóbarátja, aki egy kék halas (igazából a jelvényükön egy delfin van, tehát emlős, ezért lehetne "blue mammal" is) boltban dolgozott. Így aztán a ház olyan, amilyen, nyeklik-nyaklik és nem szellőzik. A táp akármilyen. A ventik üvöltenek, szóval nem egy aprólékosan összerakott gép.

Most lesz helyette Chieftec Dragon ház, NF4-es lap, A64 3000+ és pár halk venti és halk vinyó. És márkás táp természetesen. Esetleg még egy kisebb szünetmentes tápot is gondoltam, mert néha el tud ugrálni az áram, amit nem szeretnek a gépek. Hosszú időt nem kell áthidalni, csak tudjon szabályos shutdown lefutni.

Majd egy következő körben átnézem a régi gép alkatrészeit, hogy mi élte túl az málőrt és optimális esetben kijön egy külön letöltős gép is belőle. Majd meglátjuk.

Szóval csak óvatosan a márkátlan tápokkal.
Üdv!
.
.
.

#1583 Felhasználó inaktív   Casoli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 13. 16:06

Idézet: donphobos - Dátum: 2006. jún. 22., csütörtök - 15:42

Sziasztok!

Barátnőm gépében valamilyen nevenincs táp van (volt) és tegnap délután megadta magát. Mikor ő elment otthonról kora délután még ment. Mire én hazaértem késő délutánra, addigra már csak tápszag volt a szobában és néma csend. Kihúztam a falból a dugaszt, aztán elszámoltam 10-ig.

Rajta volt az összes doksija. Ugyanis tegnap adta el a notebookját, aminek az összes dokumentumát átmásoltam erre, de még nem írtam ki ("majd hétvégén" felkiáltással). Lehúztam a vinyó tápkábelét és a csoda írót is. Utána újra bedugtam a gépet és benyomtam. Közben figyeltem, hogy megmozdulnak-e a ventik. Hát nem. Oké, nagy levegő, zen nyugalom. Egy kollégához átvittem a vinyót megnézni és csodákkal határos módon ment. Óriási kő legördült, megnyugodtam egy kicsit.

Ma megrendeltem az új gép alkatrészeit, mert ősszel úgyis akartunk fejleszteni, de a meltdown kicsit előbbre hozta a befektetést. Az biztos, hogy legközelebb nem fogok ilyen jellegű backupot akár csak egy órával is elhalasztani, azonnal kiírom egy újraíróra. Ezt javaslom mindenkinek.

Sajnos a gépet nem én raktam még össze, hanem egy jóbarátja, aki egy kék halas (igazából a jelvényükön egy delfin van, tehát emlős, ezért lehetne "blue mammal" is) boltban dolgozott. Így aztán a ház olyan, amilyen, nyeklik-nyaklik és nem szellőzik. A táp akármilyen. A ventik üvöltenek, szóval nem egy aprólékosan összerakott gép.

Most lesz helyette Chieftec Dragon ház, NF4-es lap, A64 3000+ és pár halk venti és halk vinyó. És márkás táp természetesen. Esetleg még egy kisebb szünetmentes tápot is gondoltam, mert néha el tud ugrálni az áram, amit nem szeretnek a gépek. Hosszú időt nem kell áthidalni, csak tudjon szabályos shutdown lefutni.

Majd egy következő körben átnézem a régi gép alkatrészeit, hogy mi élte túl az málőrt és optimális esetben kijön egy külön letöltős gép is belőle. Majd meglátjuk.

Szóval csak óvatosan a márkátlan tápokkal.
Üdv!

Hát ez egy márkás táppal is megeshet.

#1584 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 13. 16:29

Jut eszembe nekem is van még egy 99-es Vargánya AT táp itt. :D Ment 3 évet folyamatosan, aztán mostanában már csak 3-4 napokra van bekapcsolva. De még tökéletes, amennyire lehet.  :Đ
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#1585 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 11:45

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2006. aug. 13., vasárnap - 17:29

Jut eszembe nekem is van még egy 99-es Vargánya AT táp itt. :D Ment 3 évet folyamatosan, aztán mostanában már csak 3-4 napokra van bekapcsolva. De még tökéletes, amennyire lehet.  :Đ

Ja, AT táp az más. Egy 200W-os Codegen viszi a "hegyi konfigot".  :D

Tomato V693 lap; cel733; 2x128 Kingston SDRAM, 20 GB Quantum lct; LG CDRW; Ge2 Quadro (?  :think: ).
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#1586 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 01. 31. 16:06

Vargáné lecsap  :Đ
Elköltöztem :-)

#1587 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 06. 18:39

Idézet: Rive - Dátum: 2007. jan. 31., szerda - 17:06

:omg:
       "Inkább Hős egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át"

#1588 Felhasználó inaktív   +Szacsi+ 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 04. 12. 01:55

Nekem Codegenem volt, nem volt vele bajom 2 évig, és akkor se magától szállt el, hanem egy villámlástól. Aztán Mercury-m lett, amit már 10 hónapja eladtam, de azóta is fut. Tehát kb. másfél éves lehet.

:)

Szerkesztette: +Szacsi+ 2007. 04. 12. 01:57 -kor

#1589 Felhasználó inaktív   Waveson 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 08. 09:18

Bátor ember  :rolleyes:
ÚJ KONFIG:D
<b>1.:</b> Gigabyte P35-DS3,Core 2 Duo E6400 2,13@3Ghz, Sapphire AMD Radeon HD7770 OC, 4GB DDR2 800Mhz, 1TB Samsung HD103UJ, 1.1A, 19' 931BF Samsung TFT,Pioneer DVDíró, Chieftec 350W GPS-350EB-101A PSU
<b>2.:</b> GigaByte m55s-s3, Athlon 64 X2 3800+@2300mhz, Geforce7900GT,1024MB DDR2 667 Mhz, 2x250GB HDD, AC97, 19' TFT LG, 1.1A, ASUS DVDRW, 400W UltraPower PSU
<b>Laptop1: Dell N1015V: i3-2310M 2,1Ghz, 4GB, 640GB, GT525M
Laptop2: Acer Aspire, C2D,7300GS, 2GB, 250GB
Laptop3:</b> HP-Compaq EVO N1015V@512Mb Ram

#1590 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 15. 20:24

Nagy lehet a baj a Nemzetközi Űrállomáson

Idézet

...egyre valószínűbbnek tűnik, hogy teljesen új tápegységeket kell felvinni a számítógépeknek

"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#1591 Felhasználó inaktív   adax01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 07. 23. 11:47

:)
A jó pap is holtig tanul én nem vagyok pap de ehez tartom magamat.
Ne szedd a Viagrát mert rászoksz a gumimacira!!!
Ami máshonnan kimaradt
Bocsánat a helyes írási hibákért, de az direkt valá így.
Hűtőborda mellé elektrolitkondenzátort ne rakj mert az ottan hamar meg pusztul !!!!!!
Könyörgöm miért kell mindent alul méretezni még a méregdrága dolgokat is könyörgöm?

#1592 Felhasználó inaktív   szabiii 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 17. 12:00

bolyongásomban mikre nem lelek e naaagy neten  :)

SZÁMÍTÓGÉPEK KAPCSOLÓÜZEM TÁPEGYSÉGEINEK BERENDEZÉS PIAC-FELÜGYELETI VIZSGÁLATA
"a Mistral Computerworld Kft. (1139 Budapest, Frangepán u. 26.) a
Hatóság adatszolgáltatásra felszólító levelére a kit*zött határid5n
belül nem válaszolt, az ügy elbírálása szempontjából lényeges adatot
nem adott meg.
Az a) pontban foglaltak miatt a Hatóság valamennyi forgalomban lév5 és
ezután forgalomba kerül5 készüléknek a magyar nyelv* használatikezelési
útmutatóval történ5 ellátásáig a készülék forgalmazását
felfüggeszti.
A b) pontban foglaltak miatt a Hatóság kötelezi a Mistral Computerworld
Kft.-t 100 000 Ft, azaz egyszázezer forint bírság megfizetésére."

további érdekes dolgok vannak benn, pl. az EC nevű feljebb már említett csoda NEM felelt meg a laboros mérésen, ill, Q-Tek meg más tápokat egész egyszerűen visszavonták/betiltották, nade mivan a már eladott és határértékeket meghaladóan sugárzó/stb. tápokkal???  :rolleyes:

Szerkesztette: szabiii 2007. 09. 17. 12:01 -kor

'/###############:"  ~  ' ":################'
/,  .   .   .   .    .  .   .;  ~    ~   ~  ;   '"##########.:
Í@@@@@@@@@@; .   ~  ~   ~ ,    .    .   .    .   .  .:
I@@@@@@@@@@@@.   ~   ,@@@@@@@@@@@@@.
A kormány súlyosan károsítja az Ön és környezetében élők egészségét!

#1593 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 17. 19:46

Idézet: szabiii - Dátum: 2007. szept. 17., hétfő - 13:00

visszavonták/betiltották, nade mivan a már eladott és határértékeket meghaladóan sugárzó/stb. tápokkal???  :rolleyes:

Millenne azóta már rég leégtek és mentek a zúzdába.. :p
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#1594 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 09. 22. 07:23

Idézet: szabiii - Dátum: 2007. szept. 17., hétfő - 13:00

bolyongásomban mikre nem lelek e naaagy neten  :)

SZÁMÍTÓGÉPEK KAPCSOLÓÜZEM TÁPEGYSÉGEINEK BERENDEZÉS PIAC-FELÜGYELETI VIZSGÁLATA
"a Mistral Computerworld Kft. (1139 Budapest, Frangepán u. 26.) a
Hatóság adatszolgáltatásra felszólító levelére a kit*zött határid5n
belül nem válaszolt, az ügy elbírálása szempontjából lényeges adatot
nem adott meg.
Az a) pontban foglaltak miatt a Hatóság valamennyi forgalomban lév5 és
ezután forgalomba kerül5 készüléknek a magyar nyelv* használatikezelési
útmutatóval történ5 ellátásáig a készülék forgalmazását
felfüggeszti.
A b) pontban foglaltak miatt a Hatóság kötelezi a Mistral Computerworld
Kft.-t 100 000 Ft, azaz egyszázezer forint bírság megfizetésére."

további érdekes dolgok vannak benn, pl. az EC nevű feljebb már említett csoda NEM felelt meg a laboros mérésen, ill, Q-Tek meg más tápokat egész egyszerűen visszavonták/betiltották, nade mivan a már eladott és határértékeket meghaladóan sugárzó/stb. tápokkal???  :rolleyes:

Ejh. Ez csak egy apró szelete a tortának. Ha a ráírt adatok ismeretében, ezek megfelelőségét mérnék az illetékesek (amivel ők is tisztában vannak, nem olyan hülyék ám :) ), eltűnne majd az összes ilyen szemét a polcokról.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1595 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 23. 21:32

Idézet: didyman - Dátum: 2007. szept. 22., szombat - 8:23

Ejh. Ez csak egy apró szelete a tortának. Ha a ráírt adatok ismeretében, ezek megfelelőségét mérnék az illetékesek (amivel ők is tisztában vannak, nem olyan hülyék ám :) ), eltűnne majd az összes ilyen szemét a polcokról.

A mercury nevű tápnak látszó tárgyat egy zuglói garázsbolt szállítja nekik (is), ha jól tudom.
Talán a gyökerénél kéne megfogni a szemét terjesztését. 
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#1596 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 09. 24. 19:56

Idézet: csozsi - Dátum: 2007. szept. 23., vasárnap - 22:32

A mercury nevű tápnak látszó tárgyat egy zuglói garázsbolt szállítja nekik (is), ha jól tudom.
Talán a gyökerénél kéne megfogni a szemét terjesztését. 

Hogy érted? Az ő gépeikben is ezek mennek, vagy a boltban tuningolják (beszerelik a hiányzó alkatrészeket) és azt kapják tesztelésre? :D
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1597 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 24. 21:32

Idézet: didyman - Dátum: 2007. szept. 22., szombat - 8:23

urak, olvassátok már el, ezcsak EMC mérés volt. azt nem vizsgálták, hogy amúgy a tápok az ATX/ATX12V/EPS12V/stb szabványnak megfelelnek-e.
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#1598 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 24. 22:12

Hogy a rakba bir elhasalni egy tap az EMCn, amit korbe-korbe fem burkolat vesz korul?
Faraday kalitka?

Most vagy en nem ertek a fizikahoz, vagy a kinaiak a biliacelt is kisporoltak a tapbol.

Ide vag a penztargepunk MEEI vizsgalatat vegzo ur mondasa, miszerint a kutyukon levo CE logo addig a Chinese Export roviditese, amig be nem mutatjuk a komplett EMC meg CB meresi jegyzokonyveket vagy O le nem meri...
(CE-t egyebkent csak az a kutyu kaphat, amit neves laboratorium lemert es tanusitja, hogy megfelel az europai elektromos, erintesvedelmi, EMC stb eloirasoknak. CE logo nelkul tilos forgalomba hozni elektromos ketyeret az EUban.)

#1599 Felhasználó inaktív   TroppauerHümér 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 25. 04:46

Kép

Idézet

neves laboratorium
:D
Business as usual. We fucked up everything.

#1600 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2007. 09. 25. 08:01

Idézet: nyunyu - Dátum: 2007. szept. 24., hétfő - 23:12

(CE-t egyebkent csak az a kutyu kaphat, amit neves laboratorium lemert es tanusitja, hogy megfelel az europai elektromos, erintesvedelmi, EMC stb eloirasoknak. CE logo nelkul tilos forgalomba hozni elektromos ketyeret az EUban.)

aszzem a CE jelölésre elég az A modul, azaz a gyártói (szállítói) megfelelőségi nyilatkozat. de most épp nincs kéznél a 93/465 EGK határozat megfelelőségi eljárások moduljairól  :D, amire te gondolsz szerintem az az EK megfelelőségi tanúsítás. mellesleg CE jel asszem "csak" az elektronikai termékeknél elég, de ott sem mindegyiknél, minden más esetben már EK megfelelőségi nyilatkozat is kell. ami túlképp csak a CE jelet támasztja alá szabványok felsorolásával.
szóval elég egy nyilatkozat a gyártótól, mint ahogy ráírják a 400w-ot  codegenre.
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

Téma megosztása:

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.