idézet:
Ezt írta szabiii:
azonosítódból + reg.dátum (2001.febr.) következtetve bőven találkozhattál vargányás+atxtápfigyelmeztetés+stb topicokkal, ennek ellenére bíztál az Acorp230W-ban?
ja, jut eszembe vajon pokeas bátyó aptivás minőségi eredeti 30ezer forintos IBM floppy meghajtója vajon használta-e a 12V-ot?[/quote]
Tényleg miért számítok én új vendégnek ha már 2 éve itt rostokolok?
Egyébként acorp alaplapom is volt, a ház meg a pénzhiányban fogantatott
Sajnos amikor vettem a házat erről nem volt tudomásom, nem tudom miért nem![]()
Acorp 180W táp - a gyilkos - képek
Elküldve: 2003. 02. 05. 22:42
Elküldve: 2003. 02. 06. 13:11
idézet:
Ezt írta xmatrix:
Tényleg miért számítok én új vendégnek ha már 2 éve itt rostokolok?
[/quote]
Mert a hozzászólások száma dönti el, hogy valaki törzs vendég lesz-e és nem a regisztráció óta eltelt idő![]()
Elküldve: 2003. 02. 06. 13:13
Eddig ilyenem nem volt!
Elküldve: 2003. 02. 09. 13:01
idézet:
Ezt írta Renwick:
Alighanem a topik indítójának jóvoltából az MPCM e-havi számába bekerült egy jó kis Acorp tápegység-reklám.
A Mycom-nál, meg Vargánénál otthon gondolom nagyon örvendeztek vala a dolognak...
Csak így tovább!
üdv
R.[/quote]
Én is láttam ! Klassz volt !
Amúgy ezt írta is Bullseye itt a topicban még az elején !
Szóval én nem lepődtem annyira meg.
![]()
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2003. 02. 09. 15:02
idézet:
Ezt írta Renwick:
Alighanem a topik indítójának jóvoltából az MPCM e-havi számába bekerült egy jó kis Acorp tápegység-reklám.
A Mycom-nál, meg Vargánénál otthon gondolom nagyon örvendeztek vala a dolognak...
Csak így tovább!
üdv
R.[/quote]
azért nem egészen így van ám! nekem semmi közöm a cikkhez, csak engedtem, hogy a képeimet felhasználják...
remélem gondom azért csak nem lesz belőle :confused:
Elküldve: 2003. 02. 09. 15:22
idézet:
Ezt írta pgyafi:
azért nem egészen így van ám! nekem semmi közöm a cikkhez, csak engedtem, hogy a képeimet felhasználják...
remélem gondom azért csak nem lesz belőle :confused:[/quote]
Dehonnem a két cég életed végéig csak ilyen tápon tart![]()
Elküldve: 2003. 02. 14. 12:09
Elküldve: 2003. 02. 20. 11:58
Az elkövető: Linkworld 200W (típust nem tudom, mert mérgemben nagykalapáccsal vertem szét
Az új gépembe egy ACORP LC235W került. Pár hónap használat után óvatosságból belenéztem, és mit látok??? Szénné égett ellenállásokat és puposodó kondikat (de még ment :confused: )
Természetesen azonnal lecseréltem egy CHIEFTEC HPC340-101-re. Mivel már paranoiás lettem, ahogy hazavittem azonnal szétszedtem. Mivel elektrotechnikus vagyok
Elküldve: 2003. 02. 20. 12:31
Egyébként én is láttam egy csodálatos Volcano tápot, ami standby állapotában elvitte a gépet is. Szerencsére nem az enyémet.
[ 2003. február 20.: Thrawn szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 02. 20. 12:44
Elküldve: 2003. 02. 20. 16:36
idézet:
Ezt írta Thrawn:
A Vargáné topicban felmerült a kérdés, hogy az informatikai lapokban miért nincs táp-teszt, vagy legalábbis ismertető. Vannak lapok, amiket tízezrek olvasnak, ott (is) kellene oszlatni a homályt, ami a tápokat körülveszi.
Egyébként én is láttam egy csodálatos Volcano tápot, ami standby állapotában elvitte a gépet is. Szerencsére nem az enyémet.
[ 2003. február 20.: Thrawn szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
A legújabb C**p magazinban van egy cikk, hogy hogyan építünk össze egy gépet házilag. Egy fél szó sem esik arról, hogy mi az a táp, úgy kezeli, mint a ház szerves részét. Pedig itt lett volna az alkalom, hogy felhomályosítsák a hozzá nem értőket arról, hogy van egy olyan doboz a gépben amiből kábelek lógnak ki, és akár fontos szerepet játszhat a gép életében (vagy halálában)...
No comment. Van még hová fejlődniük. Nem csak nekik, a többieknek is.
Szakmai fórumon meg a tomshardware.com-on volt 21 résztvevős táp teszt. 4-et el is füstöltettek. Jah, ott az olyanok, hogy Acorp, Mercury, neadjisten JNC meg sem jelentek.
ZooLee
Elküldve: 2003. 02. 21. 02:22
Az olvtársnak remélhetően semmi gondja nem lesz, a felelősség tulképp a miénk.
Jelentem nálunk várható tápteszt a viszonylag közeljövőben - asszem. Abból majd kiderül, mi a jó. Abból meg talán az is, mi nem. (előre sajnálom a kollégát, aki csinálja, valszeg kap majd rendesen a háttérben...
Elküldve: 2003. 02. 21. 17:10
Azért a mostani /márciusi/ lapban lévő háztesztben is vannak furcsaságok. Pl az Acorp tápos ház ajánlást kap, míg a DTK ház + DTK táp szinte meg sincs említve. Azért itt is lehetett volna egy kicsit terelgetni a népet a minőség felé.
Elküldve: 2003. 02. 21. 22:37
idézet:
Ezt írta TL:
bullseye!
Azért a mostani /márciusi/ lapban lévő háztesztben is vannak furcsaságok. Pl az Acorp tápos ház ajánlást kap, míg a DTK ház + DTK táp szinte meg sincs említve. Azért itt is lehetett volna egy kicsit terelgetni a népet a minőség felé.[/quote]
Hali!
felületesnek tetszett lenni!Komoly hangsúlyt kapott a táp az elején is, és minden egységnél szóba kerül külön, +/- ban is számított és az értékelésben is szerepe vót.
Más kérdés, hogy ha valaki csak a $ fontos, és nem hallgat ránk, annak is ajánlanunk illik valamit, de Mercurynál is figyelmeztetett a kolléga, hogy nem bír el sokat, Acorpnál is. Szerintem megvót a terelgetés, és a folytatásban pláne lesz. (ott valszeg nem is indulnak majd bizonyos tápok, mert ha mégis...)
[ 2003. február 21.: bullseye szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 02. 21. 22:55
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]
Elküldve: 2003. 02. 27. 16:46
A konfig: Abit SE6 I815EP alaplap, Celeron566 proc, S3 savage4pro 32mb vidkártya, 256Mb RAM, Realtek PCI hálókártya, SB128 hangkártya, 30Gb IBM vinyó, ASUS 8X DVDROM...
Még "szerencsés" voltam, csak az alaplap, proci, RAM meg a vidkártya szállt el különösebb égésnyomok nélkül...
A "kis púpos" kondenzátor természetesen ott figyelgetett a tápban...egy 40-50ft-os alkatrész...
Azóta különösen figyelek a tápra...
Microkey gyártmány, Z80 processzor, monokróm képernyő (Junoszty 402BC típus) 48kb RAM, érintőgombos billentyűzet, BRG MK 29 kazettásmagnó, BASIC interpreter, TV out, beépített hangszóró, külső tápegység (Primo A48)
Elküldve: 2003. 03. 04. 02:04
Megnézem majd, mitt vitt magával, látszólag semmit, de lehet hogy nem!
Tulaj csak mondta, hogy füstölt, erre kirántotta a konnektorból. Hajj!
Üdv!
Elküldve: 2003. 03. 04. 08:42
Volt olyan eldurrant táp a kezemben, amiben még azzal is spóroltak, hogy a "legóccsóbb" 85°C kondikat raktak, pedig ide igazán minimum illene a nagyobb hőmérsékletet bíró, jóminőségű 105°C-os...
Microkey gyártmány, Z80 processzor, monokróm képernyő (Junoszty 402BC típus) 48kb RAM, érintőgombos billentyűzet, BRG MK 29 kazettásmagnó, BASIC interpreter, TV out, beépített hangszóró, külső tápegység (Primo A48)
Elküldve: 2003. 03. 04. 22:20
Mától helyettesítve egy DTK 3007 300W-ossal...
(Acorp 6VIA81P, Cel400, 192Mb, 4mb Q lct, S3 Sav.4 32mb
Üdv!
Elküldve: 2003. 03. 12. 20:25
idézet:
Ezt írta Charles:
Nos, a jó hír, hogy semmit nem vitt magával!
Mától helyettesítve egy DTK 3007 300W-ossal...
(Acorp 6VIA81P, Cel400, 192Mb, 4mb Q lct, S3 Sav.4 32mb) Jó lesz neki!
Üdv![/quote]
ez a kép sajnos ismerős, 2 táp halálozott el mostanában (egyik ma) mind2 acopr lc-235atx volt...
es veletlen pont a DTK-3007 est válaszotottam helyettük, remélem jó lesz (sajnos csak erre telik most)

Súgó
A téma zárva.