HWSW Informatikai Kerekasztal: Tesco - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Tesco

#2781 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 04. 11:14

Idézet: debaj - Dátum: 2006. febr. 4., szombat - 12:10

Gyöngyösön van egy :D

Tudok róla, a hugom Gyöngyösön lakik.
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#2782 Felhasználó inaktív   !Rooland! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 04. 12:14

Tegnap voltam Tesco-ban. De nem láttam semmi extrát  :rolleyes:
Már ez a bót se a régi, affenevigyeel...  :D

#2783 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 04. 21:10

Idézet: carcass - Dátum: 2006. febr. 4., szombat - 10:59

Gyerekek, leült a topic.Gyorsan valami tecsó élményt ide. :cool:

pangás? hol?  :D

votlam dolgozni héten 3 napot. péntek-szombat-vasárnap. ja még szombat van, mindegy vasárnap is megyek, meg jövőhéten is lesz 2-3 nap. diákmunka rulz  :Đ . röviden: szar volt. bővebben: nagyon szar volt.
bőszen lapátolom a tehéntrágyát, odajön kedves vásárló, hogy mutassak neki elosztót-hosszabítót mer vasalót nem tudja otthon bedugni.  :omg:  :reklamacio:  keressél vazz! mivagyok én? (hülye azt tudom)
ja meg a legjobb. ilyen virágcsrepek v dézsa v mi a fene, 10-15 kilós szutyok, asszondja kedves akármilyen-menedzser assony, hogy pakoljuk fel a legfelső pócra, anyád :bolond: , szakadjak meg mi?
ehh...
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#2784 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 04. 21:29

Idézet: acu - Dátum: 2006. febr. 4., szombat - 21:10

keressél vazz!

"google it, motherfucker!" :nevet:

#2785 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 04. 21:40

Idézet: debaj - Dátum: 2006. febr. 4., szombat - 21:29

"google it, motherfucker!" :nevet:

ejnye. ilyet nem szabad mondani.  :D
hogy a főnököt idézzem: ezekkel a hülye köcsögökkel mindig undvariasan kell bánni. :Đ

#2786 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 04. 21:44

szerinted megértené a kedves vevő?  :think:  :D

#2787 Felhasználó inaktív   zako 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 04. 22:03

votlam dolgozni héten 3 napot. péntek-szombat-vasárnap. ja még szombat van, mindegy vasárnap is megyek, meg jövőhéten is lesz 2-3 nap. diákmunka rulz  :Đ . röviden: szar volt. bővebben: nagyon szar volt.
bőszen lapátolom a tehéntrágyát, odajön kedves vásárló, hogy mutassak neki elosztót-hosszabítót mer vasalót nem tudja otthon bedugni.  :omg:  :reklamacio:  keressél vazz! mivagyok én? (hülye azt tudom)
ja meg a legjobb. ilyen virágcsrepek v dézsa v mi a fene, 10-15 kilós szutyok, asszondja kedves akármilyen-menedzser assony, hogy pakoljuk fel a legfelső pócra, anyád :bolond: , szakadjak meg mi?
ehh...

Welcome to the real world!  :smoker:

Egyébként pedig mit vártál? Hogy a munkaidőd majd azzal telik, hogy tévét nézel a műszaki osztályon, meg stírölöd a csajokat? Egy munkahelyen bizony dolgozni kell, ezért fizetnek. Ha a főnökasszony azt mondja, hogy pakold fel azokat a vackokat a legmagasabb polcra, akkor felpakolod. A "kedves vásárló"-ról leírt gondolataidat (mert biztos vagyok benne, hogy nem mondtad ki hangosan), meg remélem nem gondoltad komolyan. Végső soron te is azért dolgozhatsz ott, és kereshetsz egy kis aprópénzt, mert ők odajárnak vásárolni. Hidd el nekem, vannak sokkal rosszabb diákmunkák is a Tescónál (jómagam kipróbáltam annak idején szinte mindent, ha gondoljátok majd megosztok néhány szaftosabbat a publikummal).

Ha jót akarsz magadnak, akkor gyorsan elvégzel egy főiskolát vagy egyetemet, hogy ne kelljen ilyen helyeken gályáznod, mert a hozzászólásodból ítélve nem igazán vagy alkalmas erre a munkára.
ASUS P5N-E SLI * Intel Core2Duo E6600 @ 2.4 GHz * 4 x 1GB DDR2-800 Geil Ultra * NVidia GeForce GTS 450 1 GB * OCZ Agility3 SSD 120 GB * Samsung HD160JJ 160 GB 7200 RPM SATA-II * Pioneer DVR-110D * Terratec Cinergy 400 * Alcor DTV HS DVB-T vevő * Benq E2200HDA 22" FullHD * ThermalTake Soprano * Chieftec 450W * Genius SW-HF5.1 5000

#2788 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 04. 22:11

Idézet: debaj - Dátum: 2006. febr. 4., szombat - 21:44

szerinted megértené a kedves vevő?  :think:  :D

reménykedek.
majd ráfestem a pólómra hogy STFG, ha meg kérdeznek csak rámutatok.  :D

de komolyan baj van egyesekkel, mintha soha nem látott volna még áruházat, abc, vagy falusi kisbótot se.

kedvenc kérdésem: vonalkódleolvasót merre találok?  persze jó magasra ki vannak téve a táblák hogy "áruellenörző", tudom,  luxus felnézni.
mondjuk soxor vonalkóddal se megy semmirre, pl az már gyártó hibája hogy 2 raklap cserépre rányomja a cserépalátét vonkódját.

#2789 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 04. 22:17

Pláne, ha működnek. A karácsonyi teszkózást sikerült úgy intézni, hogy az összes vonalkódleolvasó az ár helyett klingon csatadalokat írt ki, eredeti karakterkészlettel.

#2790 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 04. 22:24

Idézet: zako - Dátum: 2006. febr. 4., szombat - 22:03

Welcome to the real world!  :smoker:

Egyébként pedig mit vártál? Hogy a munkaidőd majd azzal telik, hogy tévét nézel a műszaki osztályon, meg stírölöd a csajokat? Egy munkahelyen bizony dolgozni kell, ezért fizetnek. Ha a főnökasszony azt mondja, hogy pakold fel azokat a vackokat a legmagasabb polcra, akkor felpakolod. A "kedves vásárló"-ról leírt gondolataidat (mert biztos vagyok benne, hogy nem mondtad ki hangosan), meg remélem nem gondoltad komolyan. Végső soron te is azért dolgozhatsz ott, és kereshetsz egy kis aprópénzt, mert ők odajárnak vásárolni. Hidd el nekem, vannak sokkal rosszabb diákmunkák is a Tescónál (jómagam kipróbáltam annak idején szinte mindent, ha gondoljátok majd megosztok néhány szaftosabbat a publikummal).

Ha jót akarsz magadnak, akkor gyorsan elvégzel egy főiskolát vagy egyetemet, hogy ne kelljen ilyen helyeken gályáznod, mert a hozzászólásodból ítélve nem igazán vagy alkalmas erre a munkára.

1., dolgozni megyek tescoba (vagy máshova) nem azért hogy szivassanak. azt a nyamvadt cserepet meg felrakatni oda, az szivatás (bárkinek is kelljen felraknia)

2., főiskolára járok mellette dolgozgatok. szerinted nem vagyok alkalmas erre a munkára? megmondanád ki alkalmas polcfeltöltésre? komoly végzettség kell hozzá vagy mi?  :think:

3., dolgoztam más helyen is. mind más, tudom hogy a tesco nem a legszarabb

4., amit a vásárlókról írtam, nem igazán az én gondolataim (bár valamennyi biztosan) hanem az ott dolgozók 90%-é. munkaidőben persze, azonkívül nem tudom.

5., és igen, stíröljük a csajokat.  :D  de TV-ben szar a műsor  :( 

#2791 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 05. 01:46

ehh...

Ezek a mai fiatalok mennyire puhanyak.

Ennyi idos koromban cementeszsakokat pakoltam fater epitoanyagtelepen...
Ja, nalunk meg mindig nem sikerult bevezetni a nemeteknel szokasos 25kg-s gerinckimelo kiszerelest.

Egyebkent meg multkor panaszkodtam otthon, hogy a 8 ora helyett folyamatosan 10-12-ket melozom a jelenlegi allasomban, erre fater epesen megjegyezte: "Na mi van, budos a munka?"

#2792 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 02. 05. 09:25

Büdös is lehet, ha egyszer felmondasz :Đ .
Zakó mester, várjuk történetét odaát, tiszteljen meg minket legyen szíves :D .
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#2793 Felhasználó inaktív   zako 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 05. 10:16

Idézet: acu - Dátum: 2006. febr. 4., szombat - 22:24

Idézet

1., dolgozni megyek tescoba (vagy máshova) nem azért hogy szivassanak. azt a nyamvadt cserepet meg felrakatni oda, az szivatás (bárkinek is kelljen felraknia)

Majd később rá fogsz jönni, hogy a munka gyakran egyenlő a szívatással. Amikor péntek délután közli a főnököd, hogy hétfő reggelre kell egy sürgős projekt, akkor választhatsz: bentmaradsz munkaidő után (nyilván senki nem fizeti ki a túlórát), vagy hazaviszed a munkát. Aztán amikor közli azt is, hogy igazándiból ez az ő feladata lenne, de nincs kedve megcsinálni, mert síelni/vadászni/raftingolni megy, akkor még jobb lesz a kedved. Amikor késő este/korán reggel csörög a mobilod, "nem tudnál bejönni kicsit korábban? megcsúsztunk a melóval" - dehogynem, szíves örömest gályázol a lusta kolléga helyett, akit protekcióval vettek fel (mert valakinek a valakije). Soroljam még? Ehhez képest pár cserepet felpakolni órabérben(!) nem is olyan szörnyű.

Idézet

2., főiskolára járok mellette dolgozgatok. szerinted nem vagyok alkalmas erre a munkára? megmondanád ki alkalmas polcfeltöltésre? komoly végzettség kell hozzá vagy mi?  :think:

Idézet

4., amit a vásárlókról írtam, nem igazán az én gondolataim (bár valamennyi biztosan) hanem az ott dolgozók 90%-é. munkaidőben persze, azonkívül nem tudom.

Az általad elmondottak alapján pszichológiailag nem vagy alkalmas (és túlképzett is vagy hozzá). Ez a topik (és még rengeteg másik, amely a kereskedelem visszásságaival foglalkozik) nagyrészt kongana az ürességtől, ha nem ilyen mentalitással dolgoznának emberek az eladótérben. Nem téged hibáztatlak, pár napot vagy ott, ezt látod a dolgozóktól. De mégis, mibe kerülne egy udvarias mosoly és egy háromszavas válasz: "Ott a harmadik sorban." Megnézted már, mi van a piros pólód ujjára hímezve?  :think: Annak idején én mindenkinek megpróbáltam segíteni, a legutolsó szakadt csövesnek is, aki csak egy doboz gyufát keresett, mert ő is vevő. Nyilván nem kell mindent eltűrni, de ha valaki udvariasan érdeklődik, akkor udvariasan kell válaszolni.

Idézet

3., dolgoztam más helyen is. mind más, tudom hogy a tesco nem a legszarabb

Ez teljes mértékben igaz. Most már tényleg el fogok mesélni néhány történetet...  :cool:

Idézet

5., és igen, stíröljük a csajokat.  :D  de TV-ben szar a műsor  :( 

Ehhez csak annyit: egy tescós dolgozót azért rúgtak ki, mert munkaidő után, este, civilben visszament az áruházba, leült az egyik TV elé (ha jól emlékszem, a Pókember promókampánya ment éppen, egész nap ezt a filmet nyomatták DVD-ről) és végignézte a filmet. Másnap már nem kellett átöltöznie, hazaküldték még a műszak megkezdése előtt. Szóval csak óvatosan azzal a tévézéssel...
ASUS P5N-E SLI * Intel Core2Duo E6600 @ 2.4 GHz * 4 x 1GB DDR2-800 Geil Ultra * NVidia GeForce GTS 450 1 GB * OCZ Agility3 SSD 120 GB * Samsung HD160JJ 160 GB 7200 RPM SATA-II * Pioneer DVR-110D * Terratec Cinergy 400 * Alcor DTV HS DVB-T vevő * Benq E2200HDA 22" FullHD * ThermalTake Soprano * Chieftec 450W * Genius SW-HF5.1 5000

#2794 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 05. 18:04

Idézet: zako

Majd később rá fogsz jönni, hogy a munka gyakran egyenlő a szívatással. Amikor péntek délután közli a főnököd, hogy hétfő reggelre kell egy sürgős projekt, akkor választhatsz: bentmaradsz munkaidő után (nyilván senki nem fizeti ki a túlórát), vagy hazaviszed a munkát. Aztán amikor közli azt is, hogy igazándiból ez az ő feladata lenne, de nincs kedve megcsinálni, mert síelni/vadászni/raftingolni megy, akkor még jobb lesz a kedved. Amikor késő este/korán reggel csörög a mobilod, "nem tudnál bejönni kicsit korábban? megcsúsztunk a melóval" - dehogynem, szíves örömest gályázol a lusta kolléga helyett, akit protekcióval vettek fel (mert valakinek a valakije). Soroljam még? Ehhez képest pár cserepet felpakolni órabérben(!) nem is olyan szörnyű.

tapasztaltam ezt nyári gyakorlaton nyugodj meg, nem csak te élsz a való világban. (jó ott nem nekem kellett dolgozni, de az ott lévő PLC-progrmozó 8-19 bent volt, hétfőtöl-szombatig + vasárnap 14-ig, igaz túlóradíjat megkapta. (alapfizetése + annak 2szerese túlórában volt a havi jövedelme.))

Idézet

Az általad elmondottak alapján pszichológiailag nem vagy alkalmas (és túlképzett is vagy hozzá). Ez a topik (és még rengeteg másik, amely a kereskedelem visszásságaival foglalkozik) nagyrészt kongana az ürességtől, ha nem ilyen mentalitással dolgoznának emberek az eladótérben. Nem téged hibáztatlak, pár napot vagy ott, ezt látod a dolgozóktól. De mégis, mibe kerülne egy udvarias mosoly és egy háromszavas válasz: "Ott a harmadik sorban." Megnézted már, mi van a piros pólód ujjára hímezve?  gondolkodik.gif Annak idején én mindenkinek megpróbáltam segíteni, a legutolsó szakadt csövesnek is, aki csak egy doboz gyufát keresett, mert ő is vevő. Nyilván nem kell mindent eltűrni, de ha valaki udvariasan érdeklődik, akkor udvariasan kell válaszolni.

én udvariasan válaszolok minden esetben. az hogy nem azt gondolom más dolog. a "keressé vazz" mondatom egy gondolat volt.  de segítek ha tudok.
ma is megkaptam:
pakoltam valamit, egy "kedves" asszony odajött hozzám, valami ruhát mutogatott, feltette a 40 millás kérdést: megmondaná ez mennyibe kerül?
udvariasan feleltem hogy ha nem talál árcédulát, nézze meg a vonalkódleolvasóval, v vevőszolgálaton.
erre ő: - akkor maguk minek vannak itt?
utánna még telefonban valakinek ezt panaszolta: - ez a személyzet semmire sem jó.
ilyenkor mit tehetnék? :confused:
ja piros pólót nem adnak. csak "Diák munkatárs" kitűzőt.

Idézet: nyunyu

Ja, nalunk meg mindig nem sikerult bevezetni a nemeteknel szokasos 25kg-s gerinckimelo kiszerelest.

Egyebkent meg multkor panaszkodtam otthon, hogy a 8 ora helyett folyamatosan 10-12-ket melozom a jelenlegi allasomban, erre fater epesen megjegyezte: "Na mi van, budos a munka?"

a 174centimmel és 65 kilómmal nem szivesen emelgetnék 25kg cementeszsákokat. satnya vagyok na.  :D  azokkal a cserepekkel meg annyi problémám volt hogy miért kell a legfelső polcra tennünk.
mai fiatalok puhányak? hát lehet  :think:  én biztos  :)

#2795 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 05. 18:06

Idézet: acu - Dátum: 2006. febr. 5., vasárnap - 18:04

de az ott lévő PLC-progrmozó 8-19 bent volt, hétfőtöl-szombatig + vasárnap 14-ig, igaz túlóradíjat megkapta. (alapfizetése + annak 2szerese túlórában volt a havi jövedelme.))

Akkor örülhet, hogy kifizették a túlórát. Mert sok helyen hajlamosak elfelejteni.

#2796 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 05. 18:29

Idézet: acu - Dátum: 2006. febr. 5., vasárnap - 18:04

Idézet: nyunyu

a 174centimmel és 65 kilómmal nem szivesen emelgetnék 25kg cementeszsákokat. satnya vagyok na.  :D  azokkal a cserepekkel meg annyi problémám volt hogy miért kell a legfelső polcra tennünk.
mai fiatalok puhányak? hát lehet  :think:  én biztos  :)

Na de ennyire?

Mint irtam, nalunk meg nem divat a gerinckimelo cement kiszereles, ugyhogy 50kg-s zsakokat kellett pakolnom.

Az meg nem lehetett kifogas, hogy hasonlo testi adottsagokkal rendelkeztem, mint te.
Munka volt, meg kellett csinalni.

#2797 Felhasználó inaktív   tibuu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 05. 18:49

Idézet: debaj - Dátum: 2006. febr. 4., szombat - 11:10

Gyöngyösön van egy :D

Most már Szolnokon is 1,5 hete nyitott meg. :)

#2798 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 05. 19:01

Idézet: nyunyu - Dátum: 2006. febr. 5., vasárnap - 18:29

Mint irtam, nalunk meg nem divat a gerinckimelo cement kiszereles, ugyhogy 50kg-s zsakokat kellett pakolnom.

Az meg nem lehetett kifogas, hogy hasonlo testi adottsagokkal rendelkeztem, mint te.
Munka volt, meg kellett csinalni.

ok cipeldet azokat a zsákokat, faszagyerek vagy.  :respect:

(én meg nyavalygok, és megcsinálom amit mondanak. ennyi)

#2799 Felhasználó inaktív   !Rooland! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 05. 19:51

ehh...

Szia!
Meg ne haragudj, de ezzel a HSZ-eddel magad hívtad táncra a többieket.
Ne csodálkozz, ha támadnak, bár eddig nagyon finoman próbálták tudtodra hozni, hogy tán rossz helyen próbáltál "faszagyerekvagyok" stílusú szöveggel nagyot mondani.

És most saját (nem ilyen finom) véleményem:
1. Ilyen mentalitással SEMMI KERESNIVALÓD nem lenne a kereskedelem környékén se, nem hogy eladótérben ügyfélkontaktban. Ha ilyeneket írsz elsőre, utána ne védekezz azzal, hogy csak gondoltad a dolgot, de bájosan mosolyogva segítettél. Kissé hiteltelen az utólagos védőbeszéded.

2. Ha diákmunkára mész, gondolhatod, hogy nem a csajok lesését fogják fizetni órabérben. Ha fel kell tenni azt a köcsögöt, hát felteszed a polcra. Ha nem bírod, max. szólsz, hogy nem bírod. De nem itt kell háborogni, ott és akkor állj ki magadért (no nem ilyen fellengzős stílusban, mert kapáltak)
A munka nem abból áll, hogy a 2 szép szemedért átutalnak neked pénzt, legyen mit elbulizni este. Valamit valamiért.
Nyunyu ezt már felfogta, megtapasztalta. Szvsz nem Neked kellene lekezelő ítéletet hoznod. Talán semmi alapod rá.
De remélem, Te is rájössz ezekre a dolgokra idővel és normális gondolkodású szociálisabb egyénné válsz, nem pedig egoista húdefaszavagyokatöbbimeghaljonmeg típussá (na ezt nem a fősuli fogja elérni)

Szerkesztette: roo760 2006. 02. 05. 19:56 -kor

#2800 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 05. 20:09

Idézet: roo760 - Dátum: 2006. febr. 5., vasárnap - 19:51

...

:omg:
húúúdejóóóó, 2 postom után mindenkinek nyilvánvaló hogy egy gerinctelen nyamvadt kis féreg vagyok. hogy nekem ez 15 év alatt meg sem fordult a fejemben.  :eek:

(egyébként egy betű nem igaz a postodból de inkább hagyjuk)

Téma megosztása:

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.