idézet:
Ezt írta Crybaby:
...Elfelejtettem említeni a Fuji 80 perces 40x-es lemezét, ami szintén 169 ft/db[/quote]
Ugyanez Auchanban 149 Ft.
(Fuji, 80perces, 40x-es, normál tokos)
Tesco
Elküldve: 2002. 12. 27. 17:40
Elküldve: 2002. 12. 27. 21:34
idézet:
Ezt írta eszpe:
Ugyanez Auchanban 149 Ft.
(Fuji, 80perces, 40x-es, normál tokos)[/quote]
Üdv eszpe
Én is ott vettem az Auch..-ben 80 perces FUJI-t 149 FT-ért.Egy egész dobozzal
.Erről ennyit.
Üdv
macska![]()
ui:Mindezt 2002.12.20-án követtem el.Még megvan a blokk,de sajna nincs scanner-rem sajna![]()
Rögös a macskaköves út....
Elküldve: 2003. 02. 10. 22:27
Az otthoni felhasználók és a kisvállalkozók által működtetett információtechnológiai termékeknek már több mint fele a nagy üzletláncok áruházain keresztül talál gazdára.
A várakozások szerint a következő 4-5 évben az emelkedő trend nem törik meg, a háztartások és a kisvállalkozások informatikai célú költése is tovább nő.
(kiemelés tőlem - zako)
Elküldve: 2003. 02. 15. 01:20
idézet:
Ezt írta zako:
[url="http://"http://www.metro.hu/index.phtml?datum=20030210&rovat=penz&cikk=5"]Nő az üzletláncok áruházainak szerepe[/url]
Az otthoni felhasználók és a kisvállalkozók által működtetett információtechnológiai termékeknek már több mint fele a nagy üzletláncok áruházain keresztül talál gazdára.
A várakozások szerint a következő 4-5 évben az emelkedő trend nem törik meg, a háztartások és a kisvállalkozások informatikai célú költése is tovább nő.
(kiemelés tőlem - zako)
[/quote]
En rajottem hogy minden a maga hulyesegenek a kovacsa. Majd rajonnek hogy nem jo biznisz visszajarni garanciat ervenyesiteni.
Elküldve: 2003. 02. 15. 06:39
idézet:
Ezt írta zako:
[url="http://"http://www.metro.hu/index.phtml?datum=20030210&rovat=penz&cikk=5"]Nő az üzletláncok áruházainak szerepe[/url]
....[/quote]
Ezt két oldalról nézhetjük: az első, hogy a sok sz*r tömegcikket lehet majd nyomatni annyiért, mintha aranyat vennél. A másik: az összeállított konfigok nem fogják idegileg felb*szni a hozzá-nem-értő júzert, mert nem fog azzal szenvedni, hogy a DDR-ramot az SD-foglalatba erőltesse.
Nem tudom mennyire off, egy ismerősöm nemrég (egy-két hónapja) vett egy konfigot 160k HUF-ért, GF2MX volt benne.A többit gondolom nem nehéz odagondolni.
![]()
Elküldve: 2003. 02. 15. 14:49
1000Mhz számítógép
-1,2Ghz processzor
-...
na itt lettem kész
Elküldve: 2003. 02. 15. 17:27
Elküldve: 2003. 02. 15. 19:00
A tesco-s eladokrol ennyit...
Kb 1 honapja szombaton délután 5 orakkor szét ut2003-aztam a billentyűzetem
Csaj kicsit gondolkodik ,elindul és odahoz nekem kb 5 különböző típusú egeret ilyen szöveggel:
-Most csak ezek a típusok vannak ...áááááááááááááááááá
(mellesleg megjegyzem szőke volt
NO COMMENT
....Még yo hogy a Tescoba hozzáértő és tanult emberek dolgoznak. mi lenne ha nem értenének ahoz amit csinálnak
Elküldve: 2003. 02. 15. 19:51
Akkor nem halotátok hogy a tesco is belépet a mobil távközlésben asszem svájcban?NEm tudom kb 1honapja volt egy cikk rola de márt nagyon nem emlékszem rá!
Szoval annyi hogy saját hálozata van és joval olcsoban tudnak telefonálni az emberkék aki tesco gsm használ!
MI lesz itt??
Tesco gazdaságos adsl v rdsl??
Tescom gprs
Elküldve: 2003. 02. 15. 20:41
idézet:
Ezt írta Maxtreme 666:
...megkértem rá hogy mutassa + milyen GAZDASÁGOSbillentyűzetek vannak.
Csaj kicsit gondolkodik ,elindul és odahoz nekem kb 5 különböző típusú egeret ilyen szöveggel:
-Most csak ezek a típusok vannak....[/quote]
Nem értem, mi lehet a gondod. A csaj annyira gazdaságos billentyűzetet adott, hogy csak két (-három) gomb volt rajta.
![]()
![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2003. 02. 16. 00:00
Nekem is lenne egy Tesco-s történetem. Szóval a szitu a köv.: sulitól nem messze van a Tesco, menjünk ki vegyünk kaját, meg nézzünk körül...OK! Kaja helyett legelőször odatapadtunk a gépekhez. Néztük a monitorokat, aztán kiszemeltem egyet (amit máshonnan occsóbbé betudtam szerezni) csakhát nem volt beüzemelve. Toporzékolunk ott össze vissza, de sehol senki...hát jó mókoljuk meg a dógokat! Rákötöttük egy másik monitor helyére, eredmény: pocsék kép (gondolom jó kis Tesco gazdaságos vga-elosztó
Van ám színvonal!
Bocs ha hosszúra sikerült.
Pá
[ 2003. február 16.: ssanyesz szerkesztette a hozzászólást ]
BattleTag: ssanyesz#2866, Diablo3 Profil
Elküldve: 2003. 02. 16. 09:58
idézet:
Ezt írta [Black]:
Nem értem, mi lehet a gondod. A csaj annyira gazdaságos billentyűzetet adott, hogy csak két (-három) gomb volt rajta.
![]()
![]()
![]()
[/quote]
![]()
![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2003. 02. 16. 10:15
TESCO Gazdaságos leértékelt áruk:
Ilyen reklámszöveggel voltak kitéve 1 polcra a cumók.
Na mondom +nézem mit adnak itt ingyen
Asszongya 2 db övcsat nélküli First (szupermárkáyu walkman
Na mondom poénbol +kérdem az eladot, mennyit enged el belőle mivel kopott (nem akartam +venni isten ments!!!!)
Erre az elado:
Ez azé ilyen occso me le van kopva.......
ahhhhhaaaaaaa mondom yo viszlát.......
Ezzel csak tudjátok mi az 1etlen gáz..... Multkor haverral bementünk a piacra körülnézni hogy milyen bovli szarokat árulnak, ugyanez a walkma csak rádios kiszerelésbe 1500-huf-ért volt kitéve original csomagolásba kifogástalan állapotba. Ismétlem önmagam nem akartam +venni még 1500-ér se ilyen bovli márkátlan szutyokért még 3 ft-ot se adnák ki, csak azért +döbbentő hogy mire nem képes a Tesco..
Ennyit a NAGY TUSCOS színvonalrol
U.i:
De azért már sejtem mért volt ilyen drága:
A megoldás kulcsa:
Nem volt benne rádio ,és emiatt volt gazdaságos elemkímélő kiszerelés.Attol nem kellett félni hogy a rádiohalgatás miatt kifogy az elem..
[ 2003. február 16.: Maxtreme 666 szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 02. 16. 17:08
Két dolog volt, amin teljesen megdöbbentem:
- Panasonic nem sík képcsöves 16:9-es tévé 400.000-ért
- Technics mittudoménmelyik hangfalpár 35.000-ért
Hogy mi ezzel a baj? Az, hogy végül mindkettőt megvették!
- A Panasonic kb. két éve volt beragadt készlete a Tesconak, ezidő alatt akármikor mentem be ez a tévé működött, szerintem még éjszakára sem kapcsolták ki. Azon kívül, hogy az összes vásárló összetapogatta, a két év alatt kb. annyit ment, amennyit egy normális háztartásban hat-nyolc év alatt. Jó biznisz ezt utána 400.000-ért ("az igazgató ajánlásával", hát bazdmeg ilyen süket szöveget is régen olvastam) megvenni, főleg mivel szaküzletben ugyanezt a Panasonicot (vagy talán még kicsivel újabb változatát) dobozból kibontva 350.000-ért vesztegették akciósan.
- A Technics hangfal bal felső sarkán sérülés volt, ugyanis a doboz felborult/leesett/stb. Elég csúnyán szétfröccsent a faforgácslap, házilag nem is egyszerű javítani és sohasem fog új állapotába kerülni. Hogy mekkora volt az esés és amiatt mekkora károsodást szenvedett a hangszóró mechanikája az kérdéses, mivel meghallgatni nem lehetett. Ugyanakkor az ilyen kategóriás Technics dobozok újonnan szintén 35-40.000 forint körüli áron kaphatóak, igaz nem "az igazgató ajánlásával".
Leértékelés egyébként most is van, valami 5 darabos Kenwood "házimozi hangdobozkészlet" van 28.000 forintért. Fogalmam sincs, hogy ez egyébként mennyibe kerül, de az biztos, hogy 5 műanyag dobozból áll, melyekben egyenként egy 8-10 centis szélessávú hangszóró van (=16000 forint nyersanyagár). Aki ilyen szarokat ráköt egy drága házimozi erősítőre, az meg is érdemli.
Senkinek sem tanácsolom tehát, hogy műszaki cikket vásároljon a Tescoból. Akárminek is akar tűnni ez az áruház, ez bizony egy nagy élelmiszer raktár. Ha gondod, kérdésed van, eladót nem találsz, vagy fingja nincs arról, amit kérdezel. Támogassuk inkább azokat a szaküzleteket, ahol normális kiszolgálást kapunk és hozzáértő eladók ugrálnak körbe minket.
Megjegyzem, élelmiszer vásárlásnál is oda kell figyelni, mert szívfájdalom nélkül átvernek, kiteszik/leértékelik (!!!) a lejárt szavatosságú élelmiszert (ezt puddinggal játszották el - kibontás után már az állagán is látszott, hogy valami nem kóser) és ha nem vigyázol, könnyen vehetsz olyat, aminek aznap jár le a szavatossága, pedig két hétig enni szeretnéd.
Na, jó bő nyálra eresztettem, bocsi.
[ 2003. február 16.: subvoice szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 02. 16. 18:02
En egyszer jartam meg valami kajaval, ami jol le volt ertekelve (aszem tejszinhab). Otthon derult ki hogy mar reg lejart a szavatossaga. Azota mindig megnezem a szavatossagot, minden leertekelet cuccnal.
Amugy az a hozzaallas, hogy ha holanp jar le a szavatossag es tegyuk ki arangedmennyel, nem csak a tecsora hanem az InterSpar Spar boltokra is igaz.
Egyszer a tecsoban akart meggyozni az elado egy CD-R lemezrol, hogy biza azt le lehet torolni es ujrairni. Mi problatuk neki magyarazni hogy max multisession, de nem. Kategorikusan kijelentette hogy neki sikerult ilyen lemezt torolni es ujrairin.... Rohogtunk rajta hangosan es otthagytuk.
Elküldve: 2003. 02. 16. 18:40
idézet:
Ezt írta subvoice:
Senkinek sem tanácsolom tehát, hogy műszaki cikket vásároljon a Tescoból. [ 2003. február 16.: subvoice szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
A kenyersuto gepem tuti))
Elküldve: 2003. 02. 16. 23:46
Szerintem a probléma ezeknél a nagy bevásárló központnál, hogy kevés az eladó, és aki épp ott van az lehet hogy tegnap a szőnyeg osztályon dolgozott.Spórolnak a munkaerővel, ami szakképzetlen az adott osztályon, és olyan kevesen vannak szegények, hogy nem is látni őket.Erről azt hiszem nem ők tehetnek elsősorban.Ami a lényeg szerintem, ha színvonalas és hozzáértő kiszolgálást szeretnél akkor nem ilyen helyen kell vásárolni.Ha pedig relatív olcsóbban akarsz vásárolni, akkor cserébe neked, a vevőnek kell az adott termék paramétereivel tisztába lenned.Mindennek megvan az előnye, és a hátránya.
Üdv
a macska
ui: Ilyen helyen az akciós termékeket érdemes igazán vásárolni, de jó ha tudod mit veszel
Rögös a macskaköves út....
Elküldve: 2003. 02. 19. 15:48
Elküldve: 2003. 02. 19. 16:14
idézet:
Ezt írta Plor:
én ilyen leértékelt kiflit, vagy brióst nem veszek, márt csak azért nem, hogy ha le van értkélve akkor valami gáz, a másik az, hogy odavertem kicsit a tartó széléhez és kopogott[/quote]
Ilyenkor arra vigyázz el ne törjön a tartó![]()
![]()
Különben is 1szavad se lehet, gazdaságos:![]()
+Sporolja neked a fogkrém árát, ha beletörnek a fogaid![]()
Elküldve: 2003. 02. 20. 20:13
[/url]Klikk!
Ehhez mit szóltok?
Nem szégyellik újságban hirdetni!
Elképzelem azt a szerencsétlent, aki ennek az utolsó részletét 3 év múlva fizeti ki, amikor már bőven 5 GHz felett leszünk!
Játékhoz?!

Súgó
A téma zárva.