Idézet: Inquisitor - Dátum: 2004. nov. 8., hétfő - 18:29
Nem érted ... van egy akciós termék, mondjuk 80db/üzlet (pl. HDD) vagy 30db/üzlet (DVD-író), elviszik fél, max. 1,5 nap alatt ... aztán pl. 1-3 hétig NEM lehet kapni. Mondjuk inkább érdekesen működnek bizonyos forgalmazók. Van olyan, akinél ha elfogy valami, következő ngyedévig nem is lesz!!!

Nem 5db-okról van szó. Akciós DVD-íróból pl. 1,5 óra alatt 17 db is elfogyhat, és aki reggel telefonált van e, nos az nem kap mire beér.
Idézek Tőled:"Nem érted..."
Hááát akkor ezt vesézzük ki! Azt hiszem, hogy picit elbeszélsz a lényeg mellett.
Akkor egy idézet Tőlem:"csak franchise üzletekről beszélek"
Szóval Te azt mondod, hogy a vidéki üzletekben egy fajta HDD-ből 80db. van????? (megjegyezném, ez azt jelentené, hogy 1.000.000 HUF/nap lenne a bevételük csak ebből a termékből!!!

És hol van még a többi akciós termék! )
DVD íróból pedig 30db:????? Hehehehee

leborulok előtted ha ez igaz!
Szóval a BF-ben 1,5 nap alatt elvisznek mondjuk 40Gb-os Hdd-ből 80db-ot?
Egyre inkább elhűlök ezen a bolton, mert ha ez igaz akkor a magyar piac 60-70%-át
kell hogy birtokolják! De ezt tudjuk, hogy nem igaz! Pestnek is max 15-20%-át fedik le, és természetesen nagyon-nagyon túloztam

.
Egyébként megjegyezném, hogy az akciós termékek arrésének hiányát behozzák más alkatrészeken pl. egér. Elborzattam amikor megnéztem náluk egy logitech egér árát!
Egyébként az árak mint már mondtam, teljesen egyformák minden üzletben, csak néhol ez olcsóbb néhol az. Szal, ezen nem szeretnék vitatkozni!