HWSW Informatikai Kerekasztal: Bluefish Tapasztalatok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Bluefish Tapasztalatok Értékeld a témát: -----

#601 Felhasználó inaktív   Jazzos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 10. 15:14

Idézet: Füleske - Dátum: 2005. ápr. 10., vasárnap - 15:16

Igen , bár megnézve a pesti árakat szerintem drágább mint a győri boltok többsége  :eek:
:think:

Hja, ezt én is furcsának tartom, hogy ilyen árakkal képesek Győrben boltot nyitni. Majd leglátjuk, mi lesz, de én sok esélyt nem látok az életben maradásukra...
"Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség. Gyakorlatilag viszont van!"

#602 Felhasználó inaktív   Füleske 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 10. 18:41

Idézet: Jazzos - Dátum: 2005. ápr. 10., vasárnap - 16:14

Hja, ezt én is furcsának tartom, hogy ilyen árakkal képesek Győrben boltot nyitni. Majd leglátjuk, mi lesz, de én sok esélyt nem látok az életben maradásukra...

Ez a te érdeked is.  :D
Mondjuk úgy még durvábbak az áraik , hogy azonnali cseregarit csak +2% ellenében adnak - nálad meg ez alapból van. :cool: :respect: ;)
Gazdaságos szemek by AOC

#603 Felhasználó inaktív   Jazzos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 10. 20:21

Idézet: Füleske - Dátum: 2005. ápr. 10., vasárnap - 19:41

Ez a te érdeked is.  :D
Mondjuk úgy még durvábbak az áraik , hogy azonnali cseregarit csak +2% ellenében adnak - nálad meg ez alapból van.   :cool:   :respect:   ;)

Segítek, ahol tudok! :)
Sőt, valszeg hamarosan lesz előrendelési lehetőség is, brutális árakkal! Csak még ki kell találnom, milyen formában valósul meg!  :cool:
"Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség. Gyakorlatilag viszont van!"

#604 Felhasználó inaktív   Füleske 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 10. 20:34

Idézet: Jazzos - Dátum: 2005. ápr. 10., vasárnap - 21:21

Segítek, ahol tudok! :)
Sőt, valszeg hamarosan lesz előrendelési lehetőség is, brutális árakkal! Csak még ki kell találnom, milyen formában valósul meg!  :cool:

Várom.  ;)
Gazdaságos szemek by AOC

#605 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 10. 21:10

Jazzos: Te győrben vagy számtech boltos melyik bolt? Ha nem akarod reklámozni PÜ-ben is jó! :D

#606 Felhasználó inaktív   Füleske 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 10. 21:25

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2005. ápr. 10., vasárnap - 22:10

Jazzos: Te győrben vagy számtech boltos melyik bolt? Ha nem akarod reklámozni PÜ-ben is jó! :D

tands.hu :cool:
Gazdaságos szemek by AOC

#607 Felhasználó inaktív   Jazzos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 11. 07:49

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2005. ápr. 10., vasárnap - 22:10

Aham, ahogy Füleske is mondta.

#608 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 11. 11:24

Basszus Győri létemre térképen kellett megnéznem hogy tudjam hol van a bolt! Jó árakkal dolgozol! :D

Kíváncsi leszek a Bluefish nagy nyitási akciójára! :D

Egyébként az áraikkal Győrben nem biztos hogy megélnek, majd meglátjuk! :D

#609 Felhasználó inaktív   Jazzos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 11. 12:12

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2005. ápr. 11., hétfő - 12:24

Basszus Győri létemre térképen kellett megnéznem hogy tudjam hol van a bolt! Jó árakkal dolgozol! :D

Kíváncsi leszek a Bluefish nagy nyitási akciójára! :D

Egyébként az áraikkal Győrben nem biztos hogy megélnek, majd meglátjuk! :D

Kösz, igyekszik az ember! (Főleg, ha 10 másik bolt van párszáz méteres körzeten belül! :D)

#610 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 11. 13:11

Tőled egy köpésre dolgozom! :D Igen Teleki utca a győri "SZILIKONVÖLGY" :D

#611 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 17:29

erdekelne, hogy ha pl. vettem egy irot a 2%-os cseregarral 22-ert, most 18 az ara, de nincs raktaron, es szeretnek helyette egy masikat, ami 13 brutto, akkor hogy cserelik ki. mi lesz a 5000 kulonbozettel?

#612 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 17:58

Idézet: UnConnecteD - Dátum: 2005. ápr. 13., szerda - 18:29

erdekelne, hogy ha pl. vettem egy irot a 2%-os cseregarral 22-ert, most 18 az ara, de nincs raktaron, es szeretnek helyette egy masikat, ami 13 brutto, akkor hogy cserelik ki. mi lesz a 5000 kulonbozettel?

Semmi. A különbözet nem 5000, hanem 9000. 22000-ért vetted, ennyire szól a garancia. Régi trükk a B.Fish részéről (is), hogy garancia esetén az aktuális áron számol, pedig törvény szerint a (számlán szereplő) vételárat kell téríteni. Nem mellesleg az is törvénytelen, hogy garanciát (jótállást) csak felárért vállal. Mert az is kötelező 10000 Ft feletti műszaki cikknél.

Szvsz kérd vissza a vételárat (mert jogod van rá, hiszen cserélni nem tudnak). Abból aztán olyat veszel, és ott, ami és ahol tetszik. :)

Szerkesztette: Telcontar 2005. 04. 13. 18:03 -kor

... a trip back in time is all I need ...

#613 Felhasználó inaktív   pike.killer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 18:07

Idézet: Telcontar - Dátum: 2005. ápr. 13., szerda - 18:58

Semmi. A különbözet nem 5000, hanem 9000. 22000-ért vetted, ennyire szól a garancia. Régi trükk a B.Fish részéről (is), hogy garancia esetén az aktuális áron számol, pedig törvény szerint a (számlán szereplő) vételárat kell téríteni. Nem mellesleg az is törvénytelen, hogy garanciát (jótállást) csak felárért vállal. Mert az is kötelező 10000 Ft feletti műszaki cikknél.

Szvsz kérd vissza a vételárat (mert jogod van rá, hiszen cserélni nem tudnak). Abból aztán olyat veszel, és ott, ami és ahol tetszik. :)

Persze csak akkor ha lejart a 15 nap:D Persze ha 3 napon belo vetted akkor jogos a dolog. Ha meg nem akkor 15 nap all neki rendelkezesre, h rendezzek veled a dolgot.Persze ua. kell neki cserelni, ha nincs akkor annak a jogutodjara. Vagy johet a penz visszafizetes. Legalabbis en igy tudom. (Persze ebben nem a BF. vedelem van, hanem csak teny meg allapitas)

#614 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 19:42

A törvényben nincs jogutód. Olyanra, vagy pénz vissza, de bármely kompromisszumos megoldás elfogadható.
A + pénz elviekben az azonnali cseregaranciáról szól, tehát hiba esetén egyből cserélik, nem kell a javításra várni.
Üdvözlettel:
Gabi

#615 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 19:54

Idézet: Shia-ko - Dátum: 2005. ápr. 13., szerda - 20:42

*A törvényben nincs jogutód. Olyanra, vagy pénz vissza, de bármely kompromisszumos megoldás elfogadható.
**A + pénz elviekben az azonnali cseregaranciáról szól, tehát hiba esetén egyből cserélik, nem kell a javításra várni.

* Ha jól emlékszem, akkor ugyanolyanra, vagy nagyobb tudásúra cserélhető. :) Nem kötelező azonos típusúnak lennie.
** Ez viszont pozitívum, ha tényleg így van. :up:
... a trip back in time is all I need ...

#616 Felhasználó inaktív   pjotr007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 19:56

Nem védeni akarom őket, de ne keverjük a dolgokat, kötelező jótállás, nem garancia, 10.000ft feletti tartós fogyasztási cikkre kell adni, a dvd író nem az, arra csak önkéntes jótállás és kötelező szavatosság van.
15 nap sincs, arra csak törekedniük kell, 3 munkanapon belül sem kell visszadnik a pénzt, akkor nem javíthatja hanem egy másikra kell cserélnie, pénzt csak akkor kell visszadni, ha nem tud ugyanolyan terméket adni helyette.
Ha ugyanolyanra ki tudják cserélni, akkor nincs különbözet visszafizetés.
A gyakorlat szerint, ha egy 22000-es dvd írót visszavisszel és elfogadsz helyette egy hasonlót (ami rendszerint már egy jobb tipus, de most csak 13.000ft) nem fogsz pénzt visszakpni, pedig járna, fordulj bírósághoz miatta.
Ha van ügyvéd ismerős küldjél egy felszólító levelet vele, arra valószínűleg kiadják a pénzt, mivel mindenáron el akarják a kerülni, főleg a Mistrál, hogy legyen a fogyasztók kezében egy precedens értékű ítélet.
(A mistrál nyilvánossan meg is mondta, hogy ítélet nélkül pénzt nem adnak vissza!)

#617 Felhasználó inaktív   attilav 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 21:13

--

Szerkesztette: attilav 2005. 04. 13. 21:14 -kor

Abit IC7, Kingmax MPXD42F-D8KT4B 400Mhz 2x1GB,
Pioneer 112D, Prescott 2.8, Leadtek A6200TD,
Samsung 160GB 8MB HD160JJ S-ATA NIDEC motor,
WD5002ABYS-01B1B0 S-ATA 500 GB, Hannsg HI221DP 22" LCD,
Intel Pro/100S

#618 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 22:22

Idézet: pike.killer - Dátum: 2005. ápr. 13., szerda - 18:07

Persze csak akkor ha lejart a 15 nap:D Persze ha 3 napon belo vetted akkor jogos a dolog. Ha meg nem akkor 15 nap all neki rendelkezesre, h rendezzek veled a dolgot.Persze ua. kell neki cserelni, ha nincs akkor   annak a jogutodjara. Vagy johet a penz visszafizetes. Legalabbis en igy tudom. (Persze ebben nem a BF. vedelem van, hanem csak teny meg allapitas)

A +2% cseregar pont arra jó, hogy ne legyen 3 nap meg 15 nap meg ilyenek, hanem rögtön kapsz másikat- vagy ugyanolyat vagy jobbat. Viszont ha adnak egy az eredetivel megegyező minőségű vagy jobb meghajtót( UnConnect esetében pl. kap egy A09-et az A08 helyett), akkor hiába csökkent a termék ára, pénzt nem kap vissza. Mondjuk ez jogos is, hiszen jobbat kapott, az árkülönbözet meg a korábbi vásárlásból származott, tehát azért az összegért régóta volt ugye írója.
Amire figyelni kell: ha egy terméket cserélnek(akárhol), akkor a garancia újrakell hogy induljon!
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#619 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 14. 07:52

Nem tudom! Szerintem ezért a 2%-ért nem kellene Őket fikázni! Én millió számtech boltban megfordulok/megfordultam. És volt sok problémám gari miatt. Blue-éknál nem! Mivel kifizettem a +2%-ot és képzeljétek a dvd író utolsó garis hetében bedöglött és kaptam újat újabb 1 év garival +2%al! Szóval szerintem korrektek voltak és én ezt simán kifizetem, nekem megéri!

#620 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 14. 08:12

Nem ez a 2%os dolog a gáz velük, hanem az, amikor nem fizetsz 2%ot, és máris a 0val egyenértékű a garos ügyintézés, és az általam látott szervizes szagemberek szagtudása is csodálatos. :think:
Üdvözlettel:
Gabi

Téma megosztása:

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »