HWSW Informatikai Kerekasztal: Bluefish Tapasztalatok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Bluefish Tapasztalatok Értékeld a témát: -----

#661 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 16. 21:23

Idézet: Xao - Dátum: 2005. júl. 16., szombat - 15:32

Emlékszem rá, az üzletvezetőt kérted meg :D

:confused: Nekem azt mondták, hogy értékesítési vezető...  :confused:

Na, oly mindegy...  :rolleyes:  :D

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#662 Felhasználó inaktív   heterodave 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 07. 24. 17:34

A haverok szerint drága én személyesen még nem tapasztaltam, de nem lehet olyan szörnyű mint amilyennek titulálják. De lehet ,hogy én tévedek.

#663 Felhasználó inaktív   kékhalál 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 07. 28. 19:42

kékhal sztori:

Múlt héten egyszer csak nem indult a gépem. Mindíg csökkentett üzemmódban akart menni de harmadik bekapcsra magáhoztért és elindult. Nézem az alkönyvtárakat és észrevettem, hogy egy csomóba nem tudok bemenni. :eek: Gyors adatmentés, a nagyon fontos adatokat lementettem :cool: de kb. 100 giga adatból már jócskán elveszett egy csomó. Nézegetem az XP logját, ott látom, hogy az első lemezhiba kb. egy hónapja jelent meg benne.  :confused:  Közben folyamatosan vesznek az adatok , :( gyorsan vettem egy másikat és a maradék adatot arra lementettem.
Vincsit formáztam, már-már azt hittem minden OK amikor a MAXTOR tesztprogiját ráküldtem nézze már meg van-e gond. Perceken belül meg volt a válasz, kiírt egy hibakódot, Na ennek a fele sem tréfa vissza kell vinni.
Ezt a vinyót ajándékba kaptam még garis. A kékhalban lett véve a plusz 2% azonnali cseregarral. ;) Az vitte vissza akitől kaptam ajándékba mert én nem tudtam menni földrajzi okokból. Szépen megjárta(m) mert vírusokról meg a tesztprogik megbízhatatlanságáról kapott kiselőadásra nem tudott mit szólni az azonnali cserét nem ejtették meg :reklamacio:. A vincsi tulajdonképp hibás szerintem megbízhatatlanul működik. Mit ajánlotok következő lépésnek?  :doom:  :nag:  :jump:  :lama:

#664 Felhasználó inaktív   vatom 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 28. 19:48

Idézet: kékhalál - Dátum: 2005. júl. 28., csütörtök - 20:42

kékhal sztori:

Múlt héten egyszer csak nem indult a gépem. Mindíg csökkentett üzemmódban akart menni de harmadik bekapcsra magáhoztért és elindult. Nézem az alkönyvtárakat és észrevettem, hogy egy csomóba nem tudok bemenni. :eek: Gyors adatmentés, a nagyon fontos adatokat lementettem :cool: de kb. 100 giga adatból már jócskán elveszett egy csomó. Nézegetem az XP logját, ott látom, hogy az első lemezhiba kb. egy hónapja jelent meg benne.  :confused:  Közben folyamatosan vesznek az adatok , :( gyorsan vettem egy másikat és a maradék adatot arra lementettem.
Vincsit formáztam, már-már azt hittem minden OK amikor a MAXTOR tesztprogiját ráküldtem nézze már meg van-e gond. Perceken belül meg volt a válasz, kiírt egy hibakódot, Na ennek a fele sem tréfa vissza kell vinni.
Ezt a vinyót ajándékba kaptam még garis. A kékhalban lett véve a plusz 2% azonnali cseregarral. ;) Az vitte vissza akitől kaptam ajándékba mert én nem tudtam menni földrajzi okokból. Szépen megjárta(m)   mert vírusokról meg a tesztprogik megbízhatatlanságáról kapott kiselőadásra nem tudott mit szólni az azonnali cserét nem ejtették meg :reklamacio:. A vincsi tulajdonképp hibás szerintem megbízhatatlanul működik. Mit ajánlotok következő lépésnek?  :doom:  :nag:  :jump:  :lama:

Az azonnali csere a bevizsgálás után jogos, mivel csak hibás eszközre vonatkozik - persze ezt illik 1 napon belül lezavarni.

#665 Felhasználó inaktív   kékhalál 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 07. 28. 19:58

Magyarul ragaszkodjak hozzá, hogy vizsgálják meg a Maxtor oldaláról letölthető progival? (Ez maxtor vinyó). A biztonság kedvéért el is vigyem nekik flopin, hogy arra se tudjanak hivatkozni, hogy nincs net, lemez bla-bla? :cool:

#666 Felhasználó inaktív   vatom 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 28. 20:08

Idézet: kékhalál - Dátum: 2005. júl. 28., csütörtök - 20:58

Magyarul ragaszkodjak hozzá, hogy vizsgálják meg a Maxtor oldaláról letölthető progival? (Ez maxtor vinyó). A biztonság kedvéért el is vigyem nekik flopin, hogy arra se tudjanak hivatkozni, hogy nincs net, lemez bla-bla? :cool:

Hiába lázadsz, ha a pult másik oldalán állnál te sem hinnél el mindent.

#667 Felhasználó inaktív   kékhalál 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 07. 28. 20:16

Azért az mégiscsak durva lenne, ha a maxtorral kéne intéznem közvetlen amikor még a garis a blúfisnél.  :think:

Szerkesztette: kékhalál 2005. 07. 28. 20:16 -kor

#668 Felhasználó inaktív   vatom 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 28. 20:28

Idézet: kékhalál - Dátum: 2005. júl. 28., csütörtök - 21:16

Azért az mégiscsak durva lenne, ha a maxtorral kéne intéznem közvetlen amikor még a garis a blúfisnél.  :think:

Én csak annyit mondtam, hogy várd meg, amíg bevizsgálják. Nem hiszem, ha hibás szektorok vannak a merevlemezen vagy lefagy, adatot veszt, akkor az csak a Maxtor saját progijával lenne kimutatható. Egy oprendszer telepítése a lemezre meg egy-két hdd teszt lefuttatása már ki kell, hogy mutassa, ha tényleg gáz van. Egy progira nem lehet hagyatkozni, mégha az a Maxtor sajátja is. Vagy az nem tévedhet?

#669 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 28. 21:16

Mivel minden vinyogyarto sajat programja a vinyoba epitett diagnosztikai adatokat elemzi, eleg nagy a valoszinusege, hogy ha azt mondja, hogy szar, akkor tenyleg szar.

Ezeket a diagnosztikai izeket meg foldi halando nem nagyon tudja babralni.

#670 Felhasználó inaktív   c0ke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 28. 21:22

Idézet: vatom - Dátum: 2005. júl. 28., csütörtök - 21:28

Én csak annyit mondtam, hogy várd meg, amíg bevizsgálják. Nem hiszem, ha hibás szektorok vannak a merevlemezen vagy lefagy, adatot veszt, akkor az csak a Maxtor saját progijával lenne kimutatható. Egy oprendszer telepítése a lemezre meg egy-két hdd teszt lefuttatása már ki kell, hogy mutassa, ha tényleg gáz van. Egy progira nem lehet hagyatkozni, mégha az a Maxtor sajátja is. Vagy az nem tévedhet?

Idézet

A kékhalban lett véve a plusz 2% azonnali cseregarral.

azert fizetett tobbet, h bevizsgalas HELYETT azonnal csereljek  :rolleyes:
what the fuck is WTF?

#671 Felhasználó inaktív   vatom 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 29. 06:37

Idézet: c0ke - Dátum: 2005. júl. 28., csütörtök - 22:22

azert fizetett tobbet, h bevizsgalas HELYETT azonnal csereljek  :rolleyes:

Te ezt komolyan is gondolod?  :omg: Akkor ki nem élne ezzel a lehetőséggel? Meguntam a hardvert, jó lenne már helyette egy új, hiszen ez már úgyis kifutott, uccu be a BF-be, ott majd adnak helyette másikat.  :( Azért fizetett, hogy ne kelljen a 2 hetes garanciális ügyintézést végig várnia.

#672 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 29. 06:47

Idézet: vatom - Dátum: 2005. júl. 29., péntek - 7:37

Azért fizetett, hogy ne kelljen a 2 hetes garanciális ügyintézést végig várnia.

Hanem azonnal csereljek ha rossz.

Csak hat ugye a szervizes ranezesre jonak mondta.

#673 Felhasználó inaktív   vatom 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 29. 07:05

Idézet: nyunyu - Dátum: 2005. júl. 29., péntek - 7:47

Hanem azonnal csereljek ha rossz.

Igy van, de ehhez kell egy kicsit tesztelni szerintem, ránézésre csak a gar vesztes hiba látszik  :D .

Idézet

Csak hat ugye a szervizes ranezesre jonak mondta.

Ha azt mondták, hogy jó és nem vették át, az valóban nem korrekt, viszont "azonnali cserét nem ejtették meg" számomra nem azt jelenti, hogy nem foglalkoztak vele, csak nem cserélték a felhasználó igényeinek megfelelően "azonnal". A diagnosztikát mégiscsak meg kellene várni.

#674 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 29. 07:26

Maxtor diagnosztikai programja amugy 10 perc alatt megmondja, ha szar a vinyo.

Szoval marha sokat kell ra varni a szervizben...

#675 Felhasználó inaktív   vatom 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 29. 09:04

Idézet: nyunyu - Dátum: 2005. júl. 29., péntek - 8:26

Maxtor diagnosztikai programja amugy 10 perc alatt megmondja, ha szar a vinyo.

Szoval marha sokat kell ra varni a szervizben...

Szerintem meg hogy mennyit kell várni egy szervizben a bevizsgálásra, nem csak attól függ, hogy te mikor értél oda, hanem pl. az egy főre jutó meló mennyiségétől is.

#676 Felhasználó inaktív   kékhalál 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 07. 30. 07:11

Köszönöm a véleményeket, de én ilyen garos gondokkal inkább messzire elkerülnék minden kereskedőt. Nekem csak egy dolog a fotos, hogy működjön a cucc.  :up:
Egy garos vinyóban nem igazán értem mi lehet kifutott, hiszen nincs még egy éves sem. Gondolom biztos a tapasztalat alapján mondod ezeket de talán nem kéne mindenkiről rosszat feltételezni a boltban. A Maxtor tesztprogi otthon meg 2 perc alatt megmondta, hogy rossz mégsem cserélték ki hanem vírusra meg minden marhaságra hivatkoztak az azonnali csere helyett. :mad:
Ha pedig ezt 2 hét alatt állapítják meg akkor az puszta rosszindulat lenne részükről amit megtehetnek mivel ilyen országban élünk. No majd csak lefocizzuk ezt de az biztos, hogy ezek után nem erősödött meg a bluefish iránti vásárlói lojalitásom.  :boa:
(Kérem, hogy hozzászólásom a bluefish kivételével senki se vegye magára.  :p )

#677 Felhasználó inaktív   vatom 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 30. 11:38

Idézet: kékhalál - Dátum: 2005. júl. 30., szombat - 8:11

Köszönöm a véleményeket, de én ilyen garos gondokkal inkább messzire elkerülnék minden kereskedőt. Nekem csak egy dolog a fotos, hogy működjön a cucc.  :up:
Egy garos vinyóban nem igazán értem mi lehet kifutott, hiszen nincs még egy éves sem. Gondolom biztos a tapasztalat alapján mondod ezeket de talán nem kéne mindenkiről rosszat feltételezni a boltban. A Maxtor tesztprogi otthon meg 2 perc alatt megmondta, hogy rossz mégsem cserélték ki hanem vírusra meg minden marhaságra hivatkoztak az azonnali csere helyett. :mad:
Ha pedig ezt 2 hét alatt állapítják meg akkor az puszta rosszindulat lenne részükről amit megtehetnek mivel ilyen országban élünk. No majd csak lefocizzuk ezt de az biztos, hogy ezek után nem erősödött meg a bluefish iránti vásárlói lojalitásom.  :boa:
(Kérem, hogy hozzászólásom a bluefish kivételével senki se vegye magára.  :p )

Bizonyára szavahihető vagy, csak az a szerencsétlen szervizes ezt nem tudhattta  :omg: . Gondolom nagyon mélyen érinthetett az ügy, ha külön ezért regisztráltál ide.  :D Vagy csak nem akartad felvállalni a dolgot a "bejáratott" nickeddel... :confused:  Mindenesetre a pult másik oldalán nem a rosszat feltételezik elsősorban (van azért ilyen is) hanem sokkal inkább a hozzá nem értést. Arról meg szó sem volt, hogy a te vinyód "kifutott" csupán az ilyen csereberékre is használható lenne ez az azonnali cseregarancia némelyek értelmezése szerint. 2 hét várakoztatás meg természetesen nem jogos, szerintem 1 nap lenne max  az elfogadható.

Szerkesztette: vatom 2005. 07. 30. 11:39 -kor

#678 Felhasználó inaktív   kékhalál 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 07. 30. 12:12

Hát lehet, hogy ha szó nélkül kicserélték volna azt nem írtam volna be mert természetesnek tartottam volna de az is biztos, hogy ha valaki a véleményemre lett volna kiváncsi utána akkor csak ajánlani tudtam volna a boltot és a csere 2%-os lehetőséget. Naívan azt hittem, hogy az ánusztermékeskedést elkerülhetem de még reménykedem. :lama:
Ja, csak emiatt regisztráltam magam, mégiscsak jobb mintha a parlament előtt kiabáltam volna el a bajomat, még kórházba vittek volna.  :sing:

#679 Felhasználó inaktív   vatom 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 30. 12:24

Idézet: kékhalál - Dátum: 2005. júl. 30., szombat - 13:12

Hát lehet, hogy ha szó nélkül kicserélték volna azt nem írtam volna be mert természetesnek tartottam volna de az is biztos, hogy ha valaki a véleményemre lett volna kiváncsi utána akkor csak ajánlani tudtam volna a boltot és a csere 2%-os lehetőséget. Naívan azt hittem, hogy az ánusztermékeskedést elkerülhetem de még reménykedem. :lama:
Ja, csak emiatt regisztráltam magam, mégiscsak jobb mintha a parlament előtt kiabáltam volna el a bajomat, még kórházba vittek volna.  :sing:

Hát az tényleg szimpi bolt lenne, amelyik bevizsgálás helyett szó nélkül kicseréli. Csakhogy ilyen még a mesében sincs, nemhogy a Bluefishben.  :D

#680 Felhasználó inaktív   bj22 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 01. 20:21

Idézet: vatom - Dátum: 2005. júl. 30., szombat - 13:24

Hát az tényleg szimpi bolt lenne, amelyik bevizsgálás helyett szó nélkül kicseréli. Csakhogy ilyen még a mesében sincs, nemhogy a Bluefishben.  :D

ehhez annyit tennék hozzá, hogy a honlapjukon ezt írják a 2%-os cseregaranciáról (szó szerint idézek):

A Bluefish Computers +2% szolgáltatásának igénybevételével sok kényelmetlenségtõl kímélheti meg magát. Amennyiben volt már része garanciális ügyintézésekben, tudhatja, hogy ez - a számítástechnikai eszközök jellegébõl adódóan - néha nem kevés idõt vesz igénybe.

Ezt a problémát igyekszünk megoldani szolgáltatásunk bevezetésével, melynek keretében Önnek lehetõsége van garanciális probléma esetén azonnali csereigénnyel élni. Ehhez csupán a vásárolt termék árának mindössze 2%-át kell felárként kifizetnie. Amennyiben az adott termék a garanciális idõn belül meghibásodna, úgy azt Önnek helyben kicseréljük, ezáltal megspórolhatja azt az egy-két hetes idõtartamot, amíg - normál esetben - a szakszerviz a hibás terméket bevizsgálja, s ennek eredményét közzé teszi. Önnek mindez néhány percébe fog kerülni csupán.

Téma megosztása:

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.