HWSW Informatikai Kerekasztal: Bluefish Tapasztalatok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Bluefish Tapasztalatok Értékeld a témát: -----

#381 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 14. 13:32

Akkor lehet nem voltam pontos:
Konkrétan 438 mhz kellene nekem, ennyit bír a proci. Szereztem kölcsönramot, amivel ment a dolog(2*256 mb samsung). szinkronban, alapfeszen, by spd időzítéseken. Előtte nekem is ilyen volt, és ment is sokáig, csak hát kevés lett az 512 Mb.
A ramokat az 1-es slotban néztem, külön külön. Az egyik lement több passt hiba nélkül, a másik 3 v. 5 után hibázott, mindig ugyanott. Még fesz emeléssel is. Néztem másik slotban, a helyzet ua.
Ezek után mi a vélemény?
- Where are we going?
- Let's go find out.

#382 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 14. 13:39

Akkor a ram nem birja, cseréltesd ki. Mivel ez tunnying ram, azt azért verd az ember fejébe, hogy neked erre is kell, nem arra hogy alapon karistoljon, mivel húzva sehol nem tesztelik le neked, alapon meg ugye jó.

#383 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 14. 13:42

Idézet: 2-More - Dátum: 2004. nov. 14., vasárnap - 13:39

Akkor a ram nem birja, cseréltesd ki. Mivel ez tunnying ram, azt azért verd az ember fejébe, hogy neked erre is kell, nem arra hogy alapon karistoljon, mivel húzva sehol nem tesztelik le neked, alapon meg ugye jó.

Ok, majd jól a fejükbe verem. :pokeas:
A többi kérdésemre tudsz mondani valamit?
- Where are we going?
- Let's go find out.

#384 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 14. 13:55

Ha eladták 466osnak és nem megy annyit az egyik, a másik meg igen, ki kell hogy cseréljék. A rosszat. Ha párban vetted, akkor mindkettőt, és adnak helyette egy másik párt. De ha külön vetted, egyszerüen csak 2 memót, akkor nem kell cseréljék a jót is, az már rajtuk múlik. Ha nincs ugyanolyan, nem vagy köteles elfogadni a más márkát, tipust, kérheted a pénzt is vissza, vagy vársz és vársz és vársz, mig lesz ramod. Gyakorlatilag csak rajtuk múlik, ha jófejek, akkor lesz ramod, ha nem, akkor nézheted a falat.

#385 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 14. 14:00

Idézet: 2-More - Dátum: 2004. nov. 14., vasárnap - 13:55

Ha eladták 466osnak és nem megy annyit az egyik, a másik meg igen, ki kell hogy cseréljék. A rosszat. Ha párban vetted, akkor mindkettőt, és adnak helyette egy másik párt. De ha külön vetted, egyszerüen csak 2 memót, akkor nem kell cseréljék a jót is, az már rajtuk múlik. Ha nincs ugyanolyan, nem vagy köteles elfogadni a más márkát, tipust, kérheted a pénzt is vissza, vagy vársz és vársz és vársz, mig lesz ramod. Gyakorlatilag csak rajtuk múlik, ha jófejek, akkor lesz ramod, ha nem, akkor nézheted a falat.

Reméljük a legjobbakat.  :)
- Where are we going?
- Let's go find out.

#386 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 16. 11:45

Egy jó tapasztalat:

Vasárnap, amikor más cégnél még a bolt is zárva van, a BF szervízben megnézték, és végül ki is cserélték a lapomat! Nagy  :respect: ezért. Volt már kisebb gond, és nem is veszek olyan gyakran itt, de ez most sürgős volt és nagyon jól jött. Még 1x kösz Kékhalszervíz és szervizesek!

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#387 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 16. 12:07

Franchise ide vagy oda, első és utolsó alkalommal tettem be a lábam a gyöngyösi üzletbe.

- Jó napot kívánok.
- Helló. (  :confused:  :D :kma: )
- Athlon 64 processzort és hozzá tartozó alaplapot keresek; azt szeretném tudni, készleten van-e belőlük?
- ...
- ???
- ... (matat a gépben)... ma érkezik egy 3000+, ára harmichétezer... (mondta a pontos árat)
- Köszönöm; és hozzá tartozó alaplap?
- (2-3 perc matatás)... ezt a kettőt ajánlom, egy Abit és egy ASUS: (hátranyúl két dobozért, lerakja elém a pultra; mindkét dobozon ökör nagy betűkkel ott az nforce2 felirat)
- ??? Ezek nforce2-es lapok...  :confused:
- Igen, azok...
- Az K7-es csipszet...
-  :confused:
- ???
- ...akkor nincs alaplap.
- Köszönöm, viszlát!

#388 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 16. 12:43

Mondjuk az, hogy lámák valahol, engem maximum megmosolyogtat, látom szenved, fogalma nincs semmiről, akkor nem arcoskodom, még talán segitek is neki, aztán kész, nem tehet róla, hogy (még) nem ért hozzá. Amit nem birok, az az, amikor 20as IQval odaáll arcoskodni és megmagyarázni mi merre hány centi is kit miért merre hogy. Főleg mikor sz*rt se tud, de meg akar győzni, hogy te vagy a hülye, és vegyél inkább 9200es radeont mert az a rull.

#389 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 16. 13:30

Ma megyek a ramért. Remélem rájöttek, hogy nem megy, különben...
Azt bizonygatták nekem, hogy biztos nem bírja az alaplap, meg hogy ez nincs is támogatva, meg az NF7 egy kalap szar. Arra nem reagáltak, mikor azt mondtam, hogy a másik ugyanilyen ram, amit itt vettem, az simán megy annyin amennyin kell. Meg a régi samsungjaim is simán mentek a lapban. Meg a kölcsön rammal is, amit egy havertől kértem.
Lehet hülye vagyok, ezért megkérdezem, hátha ti nem vagytok azok :) .
Ha én veszek egy 512 Mb-os 466-os ramot, akkor annak mennie kell 466-on(nekem amúgy csak 440 kellene). Nem az számít, hogy én milyen alaplapba rakom. És mi van, ha holnap veszek valami tuti új intel vagy amd-s lapot, amibe meg biztos menne annyin. Akkor megint játsszam el ezt a szervízesdit?
Azt mondták, csak 400-on nézik. Nem nagyon tudtam meggyőzni, de majd ma. Remélem 400-on is hibázni fog. Felőlem rakhatják egy P1-es lapba is, nem érdekel miben tesztelik. Vagy akkor minek árulnak ilyen ramokat ???
- Where are we going?
- Let's go find out.

#390 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 16. 13:36

Ha 466os ramot árul, és te vettél kettőt, és az egyik megy 466ot, majd kivéve és barakva a másikat, a másik nem megy 466ot, de te annak vetted, akkor kutya kötelessége kicserélni. Igaz hogy a 466 nem szabvány frek, de attól még olyan, mintha vennél egy 333ast és az csak 266on lenne stabil.

#391 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 16. 13:42

Idézet: 2-More - Dátum: 2004. nov. 16., kedd - 13:36

Ha 466os ramot árul, és te vettél kettőt, és az egyik megy 466ot, majd kivéve és barakva a másikat, a másik nem megy 466ot, de te annak vetted, akkor kutya kötelessége kicserélni. Igaz hogy a 466 nem szabvány frek, de attól még olyan, mintha vennél egy 333ast és az csak 266on lenne stabil.

Este írok tapasztalatokat.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#392 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 16. 14:04

Felesleges, majd megnézlek a Kék Fényben, a baltás gyilkosok fül alatt :D :D

#393 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 16. 14:15

Hát sajna sok HyperX sem megy 250-en, hiába DDR500...

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#394 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 16. 15:07

Idézet: Charles - Dátum: 2004. nov. 16., kedd - 11:45

Egy jó tapasztalat:

Vasárnap, amikor más cégnél még a bolt is zárva van, a BF szervízben megnézték, és végül ki is cserélték a lapomat! Nagy  :respect: ezért. Volt már kisebb gond, és nem is veszek olyan gyakran itt, de ez most sürgős volt és nagyon jól jött. Még 1x kösz Kékhalszervíz és szervizesek!

Üdv!

Azért az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy van ismerősöd a gárdában... :omg: Vagy nem? :D

#395 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 16. 15:35

Idézet: 2-More - Dátum: 2004. nov. 16., kedd - 14:04

Felesleges, majd megnézlek a Kék Fényben, a baltás gyilkosok fül alatt :D :D

Nem leszek olyan kegyetlen, csak lenyomom a torkukon keresztbe a ramot  :]  !
- Where are we going?
- Let's go find out.

#396 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 16. 17:49

Úgy tűnik, hogy a bfbe este 5 körül kell menni, ha garos ügyet akar valaki intézni. A fickó nagyon rendes volt, mondta, hogy hibás a ram, visszaküldték a forgalmazónak(az nem derült ki, hogy 400-on vagy nagyobb sebességen tesztelték-e). Hétfőn jön új szállítmány, valószínű lesz ilyen ram is. Ha nem tudnak szerezni, vehetek másikat, vagy pénz vissza. Ha a két különböző ram nem menne a gépben, akkor kicserélik a mostanit is!(legalábbis én így értettem). Szóval már félsiker. A tegnapi csávó meg elmehet a sunyiba. Látszott rajta, hogy azt hiszi magáról, hogy ő aztán mindenhez ért, mindenkinél okosabb. Szerencsére elkerültem.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#397 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 16. 23:34

Idézet: Etele - Dátum: 2004. nov. 16., kedd - 15:07

Azért az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy van ismerősöd a gárdában... :omg: Vagy nem? :D

Há jó, de mondj egy másik PC szervízt, ami vasárnap is nyitva!

Üdv!

#398 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 17. 15:17

Idézet: Charles - Dátum: 2004. nov. 16., kedd - 23:34

Há jó, de mondj egy másik PC szervízt, ami vasárnap is nyitva!

Üdv!

Vargáné és Tsa. :) :D  :D

#399 Felhasználó inaktív   tbee83 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 18. 14:12

vásároltunk a kékhalban alkatrészeket stb, majd otthon összeszerel, gép nem indul, pánik. másnap visszavisz, de összeszerelve. mondom jolvan.. pár nap mulva jön a telefon hogy kész a gép mehetünk érte. érte is megyünk, majd közli hogy kicserélte az alaplaport (metr az volt a rossz), de +500 huf, mert az új lap hosszabb garis. mondjuk ok. pénztárhoz való fáradáskor viszont a szívgörcs kerülgetett, metr felszámoltak 2500 szervízdíjat. meglepi volt, hisz garis minden. persze elmondtá, hogy azért volt ennyi, mert mi raktuk össze és nem ők, ezért nem vállalják a garanciát az össszeszerelésre.. ez érthető is, csak akkor legalább mondták volna előre vagy ilyesmi..
amúgy a hallal csak jó tapasztalataink vannak.
Munkát keresek.. olyat ahol nem kell dolgozni
Egy türelemjátékot kérek, de azonnal!

#400 Felhasználó inaktív   Zoli1982 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 19. 19:02

Szevasztok: Olvasgatom ezt a topicot és egyre csökken a lelkesedésem. Tudniillik van egy problémán:
1. Június elején vettem a Bf-ben egy dvd olvasót ami most bekrepált. Mondom jól van. Vihetem vissza (vidéki vagyok)
2. Keresgélem a számlát, amit meg is találtam, de kivert a hideg amikor láttam hogy rá van írva hogy csak garancialevéllel érvényes a gari.
3. Keresem azt az átkozott levelet de az istennek sem találom. Húha modom, most mi lesz?
4. Irtam e-mailt nekik ezzel a problemmel de még nem válaszoltak pedig több mint egy hete irtam.
5. Na mondom  akkor majd a "hegy megy mohamedhez" és felhívtam őket.
6. Egy csajszi vette fel elmondom a problémát amire azt mondja hogy kellett volna kapnom Lg garancialevelet. (amit persze nem kaptam, ezt onnan tudom hogy vettem már náluk procit, memóriát is ahhoz volt garancialevél. Ezeket a dolgokat egy helyen szoktam tárolni, de Lg-garancialevél sehol sincs.)
7. Mondom neki akkor most ugrott a garancia? Azt mondta mennyek fel megbeszélni a dolgot.
8. Modom neki vidéki vagyok nincs kedvem potyára felmenni, azt mondta hogy megoldjuk.
9. Szerintetek hihetek neki vagy nem? Olyan zavarodottan beszélt szerintem azt sem tudta miről van szó. Ugrott a garanciám? Nagyom untálnám. :think:

Valaki segíten lécci... köszi.

Téma megosztása:

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.