HWSW Informatikai Kerekasztal: Bluefish Tapasztalatok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Bluefish Tapasztalatok Értékeld a témát: -----

#421 Felhasználó inaktív   Otto 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 24. 10:29

Idézet: Charles - Dátum: 2004. nov. 24., szerda - 10:31

"Ez egy jó dolog... ez egy nagyon jó dolog..." :D

Üdv!

Hmmm.. azé ne essünk már hasra! Ez minden üzlethálózat sajátja! Az lenne a csúnya, ha nem így lenne.

#422 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 24. 10:54

Idézet: Otto - Dátum: 2004. nov. 24., szerda - 10:29

Hmmm.. azé ne essünk már hasra! Ez minden üzlethálózat sajátja! Az lenne a csúnya, ha nem így lenne.

Ha ismernéd, hogy honnan van a szöveg, akkor tudád, hogy semmi köze a Bluefish-hez... Csak az előző mondat amire ezt mondtam teljesen olyan volt. Amúgy politikusi duma ez... És idézőjelben írtam, ez már eleve utalhatott volna arra, hogy ez egy idézet...

Tehát ne szólj bele olyanba amihez nem értessz!  :smoker:

Üdv!

Szerkesztette: Charles 2004. 11. 24. 10:54 -kor

"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#423 Felhasználó inaktív   Teotihuacan 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 12. 12. 13:41

Sziasztok!

Már leírtam a gari topicban is, de most láttam, hogy a Blaufishnek vam saját topicja ezért lehet ide jobban illik.

A szitu a következő:
Pár hónapja vettem egy ADSL routert a kékhal(ál) körúti üzletében, mivel az utóbbi időben nem működött pöpecül visszavittem megnézetni amíg garos.
Azt mondja a csóka, aki a szervízben az ügyfelek váratásáért felelős, hogy mivel nem vittem be hozzá a CD-t és a dobozt (!!!!) csak feltételes garanciában tudja átvenni. Kérdezem az mit is takar, mondta, hogy azt, hogy ha a hiányzó kellék miatt nem végezhető el a javítás akkor nem ők a hunyók. Na gondoltam big deal, hadd szóljon a CD-n úgyis csak a looser's manual van n-1 nyelven.
Megyek vissza egy hónap múlva, hogy mi van a cumóval, mondják nem jött még vissza. Nosza mondom adjanak egy újat hiszen ha egy hónapon túl vagyunk akkor az már dukál. Erre előkerült egy hatalmas pacifasz amit a seggembe szántak, mert a feltételes garis papíron rajta van, hogy az jár nekem mert nem vállalnak rá semmilyen határidőt!
Na erre varrjatok gombot!

Ezt így első körben megszippantottam, de még van hátra néhány menet. Csak azért osztottam meg veletek, hogy mást már ne húzhassanak be a csőbe és hátha van már valaki akinek van tapasznyalata és tud okosakat írni, hogy a polcborogatás előtt még esetleg citálhassam.

#424 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 12. 13:55

Idézet: Teotihuacan - Dátum: 2004. dec. 12., vasárnap - 14:41

Sziasztok!

Már leírtam a gari topicban is, de most láttam, hogy a Blaufishnek vam saját topicja ezért lehet ide jobban illik.

A szitu a következő:
Pár hónapja vettem egy ADSL routert a kékhal(ál) körúti üzletében, mivel az utóbbi időben nem működött pöpecül visszavittem megnézetni amíg garos.
Azt mondja a csóka, aki a szervízben az ügyfelek váratásáért felelős, hogy mivel nem vittem be hozzá a CD-t és a dobozt (!!!!) csak feltételes garanciában tudja átvenni. Kérdezem az mit is takar, mondta, hogy azt, hogy ha a hiányzó kellék miatt nem végezhető el a javítás akkor nem ők a hunyók. Na gondoltam big deal, hadd szóljon a CD-n úgyis csak a looser's manual van n-1 nyelven.
Megyek vissza egy hónap múlva, hogy mi van a cumóval, mondják nem jött még vissza. Nosza mondom adjanak egy újat hiszen ha egy hónapon túl vagyunk akkor az már dukál. Erre előkerült egy hatalmas pacifasz amit a seggembe szántak, mert a feltételes garis papíron rajta van, hogy az jár nekem mert nem vállalnak rá semmilyen határidőt!
Na erre varrjatok gombot!

Ezt így első körben megszippantottam, de még van hátra néhány menet. Csak azért osztottam meg veletek, hogy mást már ne húzhassanak be a csőbe és hátha van már valaki akinek van tapasznyalata és tud okosakat írni, hogy a polcborogatás előtt még esetleg citálhassam.

Erre nem lehet okosat mondani. A jelenlegi törvényekben már nincsen kötelezően előírt időtartam megadva, csak "törekedni kell" van. Ők pont ezt használják ki. Gondolom visszaküldték nagykerhez, és majd ha ők elintézték, akkor megkapod te is.

#425 Felhasználó inaktív   Inquisitor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 14. 13:51

Dobozos, tartozékos terméket, doboz és tartozék hiányában nem vesz vissza a forgalmazó.
Nem mellékesen ez rá van írva  a garjegyre.
Amúgy érdekes, hogy mennyi gubanc gyűlik itt, viszont a topic címében lévő cég panasz e-mailjára kb. semmi sem megy. Pedig nem titkos cím.

Szerkesztette: Inquisitor 2004. 12. 14. 13:52 -kor

.:: Close the World  . . . Open the nExt ::.

#426 Felhasználó inaktív   Teotihuacan 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 12. 20. 22:14

Idézet: Inquisitor - Dátum: 2004. dec. 14., kedd - 14:51

Dobozos, tartozékos terméket, doboz és tartozék hiányában nem vesz vissza a forgalmazó.
Nem mellékesen ez rá van írva  a garjegyre.
Amúgy érdekes, hogy mennyi gubanc gyűlik itt, viszont a topic címében lévő cég panasz e-mailjára kb. semmi sem megy. Pedig nem titkos cím.

Ezt forgalmazója válogatja. Csak a hirtelen fellépő szükség miatt vettem BF-nél a cuccot ált. 3 általam preferált nagyker egyikénél szoktam vásárolni és mivel szállítok néhány nagyobb cégnek (sok holmi átmegy rajtam) elég sok garis ügyem is van, de eddig egyetlen alkalommal sem kérték el a dobozt meg a telepítő CD-t (be is szarnék ha ezzel jönne valamelyikük) semmihez. Azért marha jól nézne ki a raktáram ha az eddig megvett összes dobozos vacak csomagolása és mellékelt kacatai meglennének. Gondold már át! Neked megvan otthon a garis porszívó, mikró, tv, dvd stb. doboza? Szép nagy lakásod lehet! Gondolom a szilica géles kis zacskót is félretetted, végül is az is a dobozban volt. Tartozék, nem?
Miből gondolod, hogy nem megy a panasz e-mailjükre anyag? Egyébként személyesen panaszkodtam eleget, hozzáteszem, hogy nagyon normális volt a csóka (valami service főmufti) bár a routerem ennek ellenére még idegenben fogja ünnepelni az Újévet!

#427 Felhasználó inaktív   MiR-MuR 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 21. 23:03

Sziasztok!

Behalt egy 2200+ Proci
2 honapja vittem be a Bluefish be de szét szivatják az agyamat ezzel a feltételes garival!
Nem tudna nekem valaki valamit segiteni?
Egy Isten, egy család, egy élet, egy barát
Egy csepp vér, egy csepp könny, egyszer lenn, egyszer fönn
Egy nép és egy lélek, egy ország, egy érdek

Egy becsület, egy szerelem, egy mikrofon ez mindenem

-< Peace >-

#428 Felhasználó inaktív   q13579 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 15:17

Én a helyetekben okosan vásárolnék a bluefishben
Legalábbis ami a neten lévő árakat illeti.
Vettem egy Azona HS12-es Headsettet
A honlapon és a "valódi" ár között Ft különbség volt
Lehet hogy csak elnézték ;) 
Mindenesetre ne vegyétek be a netes árra a ciánkávét

#429 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 15:48

Idézet: q13579 - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 15:17

...
A honlapon és a "valódi" ár között Ft különbség volt
...

Ilyen sok? Kurvaanyjukat, azt! :D

:pokeas2:  :pokeas2:

#430 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2004. 12. 29. 20:12

Na, hogy jót írjak. Éppen billentyűzetet akarok venni, betértem tennapelőtt este. Kedves, udvarias kiszolgálás, értette is, hogy mit szeretnék, együttműködő volt és annak ellenére is köszönt, hogy nem találtam megfelelő cuccot, nem nézett le (látszólag :D ), amiért nem jó nekem akármilyen billentyűzet.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#431 Felhasználó inaktív   CameraMan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 29. 21:15

Idézet: didyman - Dátum: 2004. dec. 29., szerda - 20:12

Na, hogy jót írjak.

Ehh, rontod itt a levegőt :D  :p :omg:
"A kanok fantomra ugratása során, az ugratóhelyiségben tilos a hangoskodás, a gyors mozgás, továbbá az állat nyugalmát zavaró tevékenység. Ondóvételkor úgy kell elhelyezkedni, hogy az oldalra lecsúszó kan a munkavállalóban kárt ne tegyen."
16/2001. (III. 3.) FVM rendelet

#432 Felhasználó inaktív   csabors 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 31. 02:20

Sziasztok!!!

De jó, hogy a feleségemen, és a zongorista cimborámon kívül másnak is elmondhatom a kékhalas garanciális tapasztalataimat.
Nagyenyed utca 2004 Augusztus, vettem két teljesen egyforma Abit videókártyát 30000 forintért darabját. Kb egy hónap múlva szükségem lett volna a kártya kétasztalos megjelenítési szolgáltatásaira.Persze nem találtam.Telefon a "testvérkártya" tulajdonosának New Yorkba (zongorista), hát ő nem tudja megmondani ilyen messziről, hogy az ő kártyája tud e ilyen dolgot de hívjam a feleségét Nyíregyházán ö majd segít. 1 óra 42 perc csúcsidőben+vagy 10 kapcsolási díj.Az övéké tudja. Telefon a szervízbe a ,tanács: drájverfrissítés, win ujrainstal, Abit honlap látogatás egyátalán támogatja e a kártya ezt a módot, ráolvasás stb.Ha nem jön össze vigyem be.Bevittem.10.00-ra a szervíz előtt álltam. 10.10 a szervizes banda a bolt előt kávézik.Kérdem:
-Hánykor nyit a szervíz?
-Tízkó.
-Dehát az már elmult!
-Mingyá.
-Jó akkor várok.
Kívülröl kinyitják a vasajtót és eltünek,nem bemennek rajta.10.25 kor kiüvölt a fötudor
-Maga nem a szervízre vár.Ménemjön be...
Bebocsájtkozom a szervízbe :respect: , kártya elő, ficsúr forgatja.
-Itt a jel a  "FX 5700-E" azt jelenti hogy nem támogatja a DualView módot.
-Ugyan ilyen van a barátomnak, együtt vettem a kettőt, és az övé támogatja. meg a dobozon,leírás,és a honlap szerint is müszik a  dual.
-De a számlán csak egy van!
-Külön számlára kértem
-Hozza be, nekünk most nincs ilyen videókártyánk, hogy tesztelni tudjuk.
Hosszas okoskodás után mégiscsak bevizsgálják.3 hét, ígérgetés, 1000 telefon stb.Megjött:
-A nagyker szerint a videókártya tökéletesen ellátja a funkcióját csak a dualview nem müszik,de ettől még jó. NINCS csere.De ha gondolom próbáljam meg a Nyugatinál hátha...4 hét, ígérgetés,2000 telefon.Megjött, hibás CSERE hurrá.+ 2 hét, a kolléga szabin, az ügyviteli szoftver,stb. November 5 minden ok. kiírják mehetek a cserekártyáért mert most van.Egy óra szervíz, félóra a sor, de a hőn áhított kari mégsincs.Van viszont + 6000 ért van jobb. Hosszas kutakodás, mégsincs.
-Van helyette ez, az, amaz,ráfizetni lehet
-Pénzvisszafizetés nincs?
-ÁÁÁÁ az nincs, nem szoktuk...
-Van 5500 SE helyette az nem jó??Vagy inkább vásárolja le....Most akkor nem jó ez?
Hossza telefonálgatás az ismerősöknek, de senkinek nem kellett semmi. Eközben egy kedves kékhalas leányka megkérdezi, segíthet e valamit (azóta is hála neki) minden bánatomat rázúditottam, bár Ö ennek ellenére végtelenül kedves volt. Na lett asztalcsapkodás, vita a boltvezetövel, a helyettesével, a beszerzésvezetővel, holnapra istenbizony itt lesz, személyes garancia stb. A vez.helyettes feltette az í-re a pontot "basszátok vételezzétek vissza azt a szart".Persze csak félhangosan mert a BlueFish az jó üzlet. Újra sorbanállás az eladóbasszájba megkérdezi:
-Nem akarod levásárolni
-NEMMMMMMMMMMM
Még 20 perc a kasszánál és legalább 8 aláírás, és fog a pénzed és fuss.Testi lelki romokba heverve.

Vajon a nagyker, vagy a BlueFhis szervize a hanyag.3 hónap egy videókártyacsere.Lélekbúvár alkalmazása legalább azoknál az alkalmazottaknál akik EMBERKÉKEL foglalkoznak? Ja és mindezt leírtam a nekik is, igaz a vítapartnereim nevével együt, de...Na mindegy

#433 Felhasználó inaktív   pojzon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 31. 04:32

Idézet: csabors - Dátum: 2004. dec. 31., péntek - 1:20

Sziasztok!!!

De jó, hogy a feleségemen, és a zongorista cimborámon kívül másnak is elmondhatom a kékhalas garanciális tapasztalataimat.
Nagyenyed utca 2004 Augusztus, vettem két teljesen egyforma Abit videókártyát 30000 forintért darabját. Kb egy hónap múlva szükségem lett volna a kártya kétasztalos megjelenítési szolgáltatásaira.Persze nem találtam.Telefon a "testvérkártya" tulajdonosának New Yorkba (zongorista), hát ő nem tudja megmondani ilyen messziről, hogy az ő kártyája tud e ilyen dolgot de hívjam a feleségét Nyíregyházán ö majd segít. 1 óra 42 perc csúcsidőben+vagy 10 kapcsolási díj.Az övéké tudja. Telefon a szervízbe a ,tanács: drájverfrissítés, win ujrainstal, Abit honlap látogatás egyátalán támogatja e a kártya ezt a módot, ráolvasás stb.Ha nem jön össze vigyem be.Bevittem.10.00-ra a szervíz előtt álltam. 10.10 a szervizes banda a bolt előt kávézik.Kérdem:
-Hánykor nyit a szervíz?
-Tízkó.
-Dehát az már elmult!
-Mingyá.
-Jó akkor várok.
Kívülröl kinyitják a vasajtót és eltünek,nem bemennek rajta.10.25 kor kiüvölt a fötudor
-Maga nem a szervízre vár.Ménemjön be...
Bebocsájtkozom a szervízbe :respect: , kártya elő, ficsúr forgatja.
-Itt a jel a  "FX 5700-E" azt jelenti hogy nem támogatja a DualView módot.
-Ugyan ilyen van a barátomnak, együtt vettem a kettőt, és az övé támogatja. meg a dobozon,leírás,és a honlap szerint is müszik a  dual.
-De a számlán csak egy van!
-Külön számlára kértem
-Hozza be, nekünk most nincs ilyen videókártyánk, hogy tesztelni tudjuk.
Hosszas okoskodás után mégiscsak bevizsgálják.3 hét, ígérgetés, 1000 telefon stb.Megjött:
-A nagyker szerint a videókártya tökéletesen ellátja a funkcióját csak a dualview nem müszik,de ettől még jó. NINCS csere.De ha gondolom próbáljam meg a Nyugatinál hátha...4 hét, ígérgetés,2000 telefon.Megjött, hibás CSERE hurrá.+ 2 hét, a kolléga szabin, az ügyviteli szoftver,stb. November 5 minden ok. kiírják mehetek a cserekártyáért mert most van.Egy óra szervíz, félóra a sor, de a hőn áhított kari mégsincs.Van viszont + 6000 ért van jobb. Hosszas kutakodás, mégsincs.
-Van helyette ez, az, amaz,ráfizetni lehet
-Pénzvisszafizetés nincs?
-ÁÁÁÁ az nincs, nem szoktuk...
-Van 5500 SE helyette az nem jó??Vagy inkább vásárolja le....Most akkor nem jó ez?
Hossza telefonálgatás az ismerősöknek, de senkinek nem kellett semmi. Eközben egy kedves kékhalas leányka megkérdezi, segíthet e valamit (azóta is hála neki) minden bánatomat rázúditottam, bár Ö ennek ellenére végtelenül kedves volt. Na lett asztalcsapkodás, vita a boltvezetövel, a helyettesével, a beszerzésvezetővel, holnapra istenbizony itt lesz, személyes garancia stb. A vez.helyettes feltette az í-re a pontot "basszátok vételezzétek vissza azt a szart".Persze csak félhangosan mert a BlueFish az jó üzlet. Újra sorbanállás az eladóbasszájba megkérdezi:
-Nem akarod levásárolni
-NEMMMMMMMMMMM
Még 20 perc a kasszánál és legalább 8 aláírás, és fog a pénzed és fuss.Testi lelki romokba heverve.

Vajon a nagyker, vagy a BlueFhis szervize a hanyag.3 hónap egy videókártyacsere.Lélekbúvár alkalmazása legalább azoknál az alkalmazottaknál akik EMBERKÉKEL foglalkoznak? Ja és mindezt leírtam a nekik is, igaz a vítapartnereim nevével együt, de...Na mindegy

Szerintem Bazi nagy mákod volt, hogy visszakaptad a pénzed. :) Ez valahogy nem szokott sehogy sem menni..
Mindenesetre ebből nekem az derül ki, hogyha valaki drágább vagy a gép működéséhez szükséges alpalkatrészt vesz náluk, bizony érdemes azt a plusz 2%-ot kifizetni, mert akkor nincs ez a hercehurca vagy időtlen várakozás a cserére..

Persze a sokat szidott Mistrálnál mindezt kicserélik szó nélkül és nem várnak míg ide-oda tingli tanglizik a cucc.. :)

#434 Felhasználó inaktív   Loloke 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 12. 31. 11:02

Idézet: pojzon - Dátum: 2004. dec. 31., péntek - 4:32

Szerintem Bazi nagy mákod volt, hogy visszakaptad a pénzed. :) Ez valahogy nem szokott sehogy sem menni..
Mindenesetre ebből nekem az derül ki, hogyha valaki drágább vagy a gép működéséhez szükséges alpalkatrészt vesz náluk, bizony érdemes azt a plusz 2%-ot kifizetni, mert akkor nincs ez a hercehurca vagy időtlen várakozás a cserére..

Persze a sokat szidott Mistrálnál mindezt kicserélik szó nélkül és nem várnak míg ide-oda tingli tanglizik a cucc.. :)

Hmm.  Nekem errol mas a velemenyem :)

A kecskemeti kekhalat latogattam meg a multkor, asszonynak gepvasarlas temaja. :)
Belepek az ajton, es szembejon velem a mistralbol mar jol ismert szervizes srac. Beszelgettunk, etc, es panaszkodott, hogy tele van a toke az egesszel, mert hosszu munkaido/etc. Mikor megkerdeztem, hogy miert nem maradt a misztralban, a valasz ez volt:

-Ott volt heti 1-2 "k**vaanyad,veddmavissza,csereddki kotchog...". Itt legalabb nyugi van :)

Szoval nekem ennyi a velemenyem a mistral korrekt garanciajarol. :)
Loloke

C2D E6300 (1,86GHz), Gigabyte GA965-DS3, 4x512GiB 667MHZ Kingston DDR2, APC Smart UPS 700, Acer 2216WAs, Pioneer DVR-112L, 2x40GiB Samsung, Geforce 7300GT, Chieftek 400W, ThermalTake Soprano, Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 / Microsoft Natural Wireless Laser Mouse 6000

#435 Felhasználó inaktív   Freetz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 31. 12:41

Idézet: Loloke - Dátum: 2004. dec. 31., péntek - 12:02

Hmm.  Nekem errol mas a velemenyem :)

A kecskemeti kekhalat latogattam meg a multkor, asszonynak gepvasarlas temaja. :)
Belepek az ajton, es szembejon velem a mistralbol mar jol ismert szervizes srac. Beszelgettunk, etc, es panaszkodott, hogy tele van a toke az egesszel, mert hosszu munkaido/etc. Mikor megkerdeztem, hogy miert nem maradt a misztralban, a valasz ez volt:

-Ott volt heti 1-2 "k**vaanyad,veddmavissza,csereddki kotchog...". Itt legalabb nyugi van :)

Szoval nekem ennyi a velemenyem a mistral korrekt garanciajarol. :)

Akkor valamit rosszul csinált :)
Én augusztus óta vagyok a M@stralban,mint szervizes és ez idöö alatt két k@va 'nyád volt össz vissz.
/égett vga, nyomtatóba robbant(?) utángyártott patron/
Dehát "...Mindenki másképp csinálja..." :)

#436 Felhasználó inaktív   rulla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 31. 14:17

Idézet: csabors - Dátum: 2004. dec. 31., péntek - 2:20

Sziasztok!!!

Nagyenyed utca 2004 Augusztus, vettem két teljesen egyforma Abit videókártyát
(...)
...Na mindegy

Huhh, ez nem volt semmi, könnyesre röhögtem magam!  :D  :D
(Ne érts félre, nem rajtad)  :respect:

Na, hogy én is meséljek egyet:
Nem sokszor voltam a kékhalban, életem során eddig max 3-4-szer, és eddig nem si volt semmi gond, leszámítva egy "érdekes tapasztalatot" - vagy írjak inkább "jellemzőt"? Ki-ki eldönti, milyen.

Anyámnak vásároltam sulinetes gépet.
Több helyről lettek összeszedve a cuccok; a vinyó, egy zsír 80 gigás Samsung, 3 év garival pl. a Teréz körúti kékosh-ból származott.
Mikor meglett minden, hazavittem a cuccost, összerakom, semmi, hiba, első röccre faszántosan indul, satöbbi.
Jöhet a winfos; persze elfelejtettem beállítani a CD-boot-ot a BIOS-ban, már nyomnám a resetet, mikor nézem: ez bootol...

:think:

...Windows XP Home Edition...

:omg:

...de van rajta 3Dmark 2001 SE...

:smoker:

Na, ennyit a "zsír" kékhalas vinyóról.  :down:

Szerkesztette: rulla 2004. 12. 31. 14:20 -kor

The blood of martyrs is the seed of the Imperium.

#437 Felhasználó inaktív   Loloke 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 12. 31. 14:23

Idézet: Freetz - Dátum: 2004. dec. 31., péntek - 12:41

Akkor valamit rosszul csinált :)
Én augusztus óta vagyok a M@stralban,mint szervizes és ez idöö alatt két k@va 'nyád volt össz vissz.
/égett vga, nyomtatóba robbant(?) utángyártott patron/
Dehát "...Mindenki másképp csinálja..." :)

Nemtom, nekem 1x volt garis ugyem veluk, (Bluetooth, bizonyithatoan szar volt) azonnal csere, es ennyi. De ram is igen rondan nezett... :) Egyebkent mondta, hogy seggbe lettek rugdosva fontrol a sok garis cucc miatt, es kocsogoskodni kellett mindenkivel. :)

Tudod, az emberek nagyresze azonnali cseregarit szeretne, azt meg kecskemeten nem tudtak biztositani.
Loloke

C2D E6300 (1,86GHz), Gigabyte GA965-DS3, 4x512GiB 667MHZ Kingston DDR2, APC Smart UPS 700, Acer 2216WAs, Pioneer DVR-112L, 2x40GiB Samsung, Geforce 7300GT, Chieftek 400W, ThermalTake Soprano, Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 / Microsoft Natural Wireless Laser Mouse 6000

#438 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 31. 14:37

Idézet: rulla - Dátum: 2004. dec. 31., péntek - 14:17

...Windows XP Home Edition...

:omg:

...de van rajta 3Dmark 2001 SE...

:smoker:

Na, ennyit a "zsír" kékhalas vinyóról.  :down:

Érdekes dolog...:eek: :) Aktiválva is volt az XP? :D
Egyébként teljes joggal visszavihetted volna nekik a HDD-t. :offtopic: Főleg azért, mert "csak" Home Edition-t raktak rá. ;) :pokeas2:

Szerkesztette: Telcontar 2004. 12. 31. 14:44 -kor

... a trip back in time is all I need ...

#439 Felhasználó inaktív   Freetz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 31. 14:40

Idézet: Loloke - Dátum: 2004. dec. 31., péntek - 15:23

Nemtom, nekem 1x volt garis ugyem veluk, (Bluetooth, bizonyithatoan szar volt) azonnal csere, es ennyi. De ram is igen rondan nezett... :) Egyebkent mondta, hogy seggbe lettek rugdosva fontrol a sok garis cucc miatt, es kocsogoskodni kellett mindenkivel. :)

Tudod, az emberek nagyresze azonnali cseregarit szeretne, azt meg kecskemeten nem tudtak biztositani.

Ez hidd el hogy nem így van. Nem kell köcsögösködni senkivel, és nem b@szogatnak fenntröl a "sok" garis cucc miatt :)  Hogy mi volt akkor minkor ott volt azt nemtom,de nekem ilyet nem adtak parancsba, hogy szívózni kell. Ha meg valami rossz és ez kiderül a teszpadon is, akkor nem rondán kell az ügyfélre nézni, hanem elnézést kérni és kicserélni.  -- Szerintem --

Az azonnali cseregari meg akkor tud állni, ha van polcon olyan amit szeretne.
Viszont vannak dologk amiket nem tesztelhetek helyben / pl. dvd-író, infraport/, mert nincs hozzá eszközöm. Ezekre sajnos várni kell.

Szerkesztette: Freetz 2004. 12. 31. 14:41 -kor

#440 Felhasználó inaktív   rulla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 31. 14:47

Idézet: Telcontar - Dátum: 2004. dec. 31., péntek - 14:37

Érdekes dolog...:eek: :) Aktiválva is volt az XP? :D
Egyébként teljes joggal visszavihetted volna nekik a HDD-t. :offtopic: Főleg, hogy azért, mert "csak" Home Edition-t raktak rá. ;) :pokeas2:

Igen, "a termék használatára jogosult: BSAFTPZ"  :D

Persze ez csak vicc; nem szaroztam, leformáztam, raktam fel rá egy Professional-t - nehogymá ezért kelljen 15 napot várni...  :)
The blood of martyrs is the seed of the Imperium.

Téma megosztása:

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.