HWSW Informatikai Kerekasztal: TESCO Gazdaságos benzin - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

TESCO Gazdaságos benzin

#441 Felhasználó inaktív   Rent 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 28. 18:50

tokmind1 holtankolunk szarmar az egesz ugyahogy van 270 ft brenya ar. hihetetlen...  :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio:
Asus M2N-E AMD X2 4200+ Kingmax 2GB Galaxy 7900GS Super (600/1600) Samsung 400Gb (Sata2 16mb cache LG 4163b Thermaltake Tsunami BWA3000 Samsung 19" LCD 940n  Logitech MX518 Ultra Slim klaviatura

#442 Felhasználó inaktív   r2r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 03. 15:16

Auchan benzin jó? :)
Tesco-Auchan benyája gondolom uolyan, semmivel sem rosszabb, mint egy OMW, Jet, Shell... :think:
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   
r2r   ty

#443 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 03. 23:05

Idézet: Cecy - Dátum: 2005. máj. 26., csütörtök - 23:38

Hát igen...
De akkor miért parizer áron fizetem azt a darabka papírt?

Legközelebb ha vásárolsz nézd meg a mérleget. -1 grammon fog állni, az összes nagyobb boltban így van, nem fizetsz a csomagolásért semmit.

#444 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 04. 02:01

Idézet: r2r - Dátum: 2005. szept. 3., szombat - 16:16

Auchan benzin jó? :)
Tesco-Auchan benyája gondolom uolyan, semmivel sem rosszabb, mint egy OMW, Jet, Shell... :think:

Nagyjából ugyanaz.
Az összes honi társaság (az OMV kivételével) a MOL-tól veszi az üzemanyagot (mostmár a TESCO is), tehát kizárólag csak az adalékolásban térnek el egymástól.
Tehát nyugodtan tankolhatsz az Osan-nál.

Jut eszembe, hol van nekik kútjuk? Nem nagyon szoktam náluk vásárolni, de egy-egy tankolást megejtenék, ha útba esik...
Gondolkoztál már ma?

#445 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 04. 03:28

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. szept. 4., vasárnap - 3:01

Nagyjából ugyanaz.
Az összes honi társaság (az OMV kivételével) a MOL-tól veszi az üzemanyagot (mostmár a TESCO is), tehát kizárólag csak az adalékolásban térnek el egymástól.

Jut eszembe, hol van nekik kútjuk? Nem nagyon szoktam náluk vásárolni, de egy-egy tankolást megejtenék, ha útba esik...

Tesco kút győr: 267 Ft :D  :up:

#446 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 04. 08:34

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2005. szept. 4., vasárnap - 4:28

Tesco kút győr: 267 Ft :D  :up:

Köszi, akkor max. Hhalom felé eshet útba...
Gondolkoztál már ma?

#447 Felhasználó inaktív   -=RelakS=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 04. 09:37

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. szept. 4., vasárnap - 3:01

Nagyjából ugyanaz.

Auchan Liget pl. (Kistarcsánál, más néven csömöri osan)
Gondolkodom, tehát nemtom.
レラクス

#448 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 04. 11:02

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. szept. 4., vasárnap - 9:34

Köszi, akkor max. Hhalom felé eshet útba...

Arrafele mindenképp! :D És többször is mondtam már, de nagyon tetszik nekem ez a benzinkút... A környékében lévőket itt Győrben megölte. A shopban tescos ár van, nagyon pozitív! :up:

#449 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 04. 15:03

Idézet: -=RelakS=- - Dátum: 2005. szept. 4., vasárnap - 10:37

Auchan Liget pl. (Kistarcsánál, más néven csömöri osan)

Nocsak!
Köszönöm!
Arra szoktam is járni, sűrűbben mint Hhalom felé...
Gondolkoztál már ma?

#450 Felhasználó inaktív   tamas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 21:54

végigolvasva a topikot,úgy látom,többnyire mindenkinek bevált a tescós benya...
én mindig OMV,és mindig 95öst benzint tankoltam az autómba (Kia Shuma)
amikor megjelent a tescós benzinkút,gondoltam kipróbálom
felváltva tankoltam 1-1 tank tescós,és omv benzint,és nem tapasztaltam különbséget
egészen a 4. tankolásig.... 80nál 5ösben egyszerűen nem ment gyorsabban az autó,ez szó szerint értendő!!!!!! azt hittem lehidalok....egy ladát próbáltam épp előzni 80al,és az istennek meg nem moccant a mutató...
azóta ismét visszaálltam az OMV benzinre,ahol is még soha nem tankoltam rossz benzint.
fateromnak 1,9 tdi octaviája van,1 éves,nála durvább tünetek jelentkeztek,ugyanis a tescós dízeltől füstölt az autó!!!!! mint vmi régi csattogó golf,nyomta a barnás-fekete füstüt....
azóta alpesi dízelt tankol,elmondása szerint hidegen halkabb lett a motor,és picit talán jobban is megy...

remélem tudtam infóval szolgálni,és bocs,hogy ilyen hosszú lett

#451 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 07:55

tamas: ez helyileg melyik tesco kút?

Szerintem ez teljesen hülyeség... Amióta van tesco kút azóta ott tankolok semmi gondom vele. Persze, rossz dolgok bárhol történhetnek. Shell kútat is sokan szidják. Szerintem teljesen mind1. Ami gond lehet az a régi benzinkutakkal ahol nem tisztítják a tartályokat, és mindenféle fos kosz felszívódik és belemegy a kocsida. De könyörgöm egy TESCO kút ami max 2 éves, az még nem régi. Más gond meg nem lehet a benzinnel. Ez a nem úgy megy tőle, meg dadog meg izé szerintem inkább a kocsi hibája, de aztán ki tudja. Nekem nagyon sok ismerősöm BMW-be, főnököm MAZDA 6 -ba, is ezt tankol már 1 éve és soha semmi baja nem volt. Szóval nem tom... :think:

#452 Felhasználó inaktív   r2r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 20:55

Idézet: tamas - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 22:54

felváltva tankoltam 1-1 tank tescós,és omv benzint,és nem tapasztaltam különbséget
egészen a 4. tankolásig.... 80nál 5ösben egyszerűen nem ment gyorsabban az autó,ez szó szerint értendő!!!!!! azt hittem lehidalok....egy ladát próbáltam épp előzni 80al,és az istennek meg nem moccant a mutató...
azóta ismét visszaálltam az OMV benzinre,ahol is még soha nem tankoltam rossz benzint.
fateromnak 1,9 tdi octaviája van,1 éves,nála durvább tünetek jelentkeztek,ugyanis a tescós dízeltől füstölt az autó!!!!! mint vmi régi csattogó golf,nyomta a barnás-fekete füstüt....
azóta alpesi dízelt tankol,elmondása szerint hidegen halkabb lett a motor,és picit talán jobban is megy...

érdekes... :think:
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   
r2r   ty

#453 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 09. 02:40

Ha nagyon keresel egy különbséget, és nagyon akarod, hogy megtaláld, akkor egyszer csak rátalálsz...
De így is van ez rendjén.
Van akit az nyugtat meg, ha a lehető legdrágábat (azaz a tőle telhető legjobbat) adja meg valakinek/valaminek. Ameddig megteheti, addig nincs semmi baj.

Egyébként az OMV-vel összehasonlítva pont lehet különbség (ha nem is a 'nem megy/jobban megy' jellegű). Ugyanis az OMV az egyetlen benzinkútlánc, amelyik nem a MOL-tól vásárolja a benzint, tehát nem Szászhalombattán finomított üzemanyagot árul. Hanem a schwechatiból.
Ennek megfelelően nem csak az adalékolásban tér el a 'magyar' benzintől, hanem az összes többi jellemzőben is, akár.
Gondolkoztál már ma?

#454 Felhasználó inaktív   Bazsika32 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 09. 09:51

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. szept. 9., péntek - 2:40

Ugyanis az OMV az egyetlen benzinkútlánc, amelyik nem a MOL-tól vásárolja a benzint, tehát nem Szászhalombattán finomított üzemanyagot árul. Hanem a schwechatiból.
Ennek megfelelően nem csak az adalékolásban tér el a 'magyar' benzintől, hanem az összes többi jellemzőben is, akár.

Ez nem teljesen igaz, az OMV csak a nyugat-mo-i kutjait latja el sajat finomitobol, azokat is csak idoszakosan, mindig merlegelve, hogy mikor eri meg jobban.. Vannak eszak-mo-i kutat (markatol fuggetlenul) amelyek Slovnaft finomitobol vasarolnak, illetve ha jol tudom, akkor van kelet-mo-i nehany MOL kut, ahova a Rompetrol finomitojabol jon az uza...

#455 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 19:59

Idézet: Bazsika32 - Dátum: 2005. szept. 9., péntek - 10:51

Ez nem teljesen igaz, az OMV csak a nyugat-mo-i kutjait latja el sajat finomitobol, azokat is csak idoszakosan, mindig merlegelve, hogy mikor eri meg jobban.. Vannak eszak-mo-i kutat (markatol fuggetlenul) amelyek Slovnaft finomitobol vasarolnak, illetve ha jol tudom, akkor van kelet-mo-i nehany MOL kut, ahova a Rompetrol finomitojabol jon az uza...

Biztosan Te tudod jobban, de talán lesz majd valaki, aki igazságot tesz...
Gondolkoztál már ma?

#456 Felhasználó inaktív   Viktorka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 20:13

nem próbáltam a tescós benzint. ugyanis amikor kiprobáltam volna (épp elhoztuk a kocsit a szerelőtől, és kérdeztem, hogy a tescoban van e kut az ut tuloldalán), de az autószerelő csak annyit mondott, hogy 6 ügyfele, akik évek óta járnak hozzá, miután áttértek a tescos benyára, eléggé rövid időn belül üzemanyagpumpa cserére szorultak. lehet, hogy véletlen, de a kocsikban semmi hasonlóság nem volt, csak annyi, hogy ugyanannnál a kutnál tankoltak. Shell benizntől érdekes módon a jánoshegyre felfelé vissza 2. padlógáz, és semmi nem történt, majdnem megálltunk. pillanatra elgondolkoztunk, hogy itt lesz a kocsi vége, meg ilyenek. később, mikor omv benzint tettünk bele, mintha megbokrosodott volna a verda. csináltunk jópár ellenpróbát, de az omv féle benzint szereti a legjobban. egyébként egy ladárol van szó, ami eléggé igénytelen állat hírében áll.

#457 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 09:33

Idézet: Viktorka - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 21:13

lehet, hogy véletlen, de a kocsikban semmi hasonlóság nem volt, csak annyi, hogy ugyanannnál a kutnál tankoltak.

Meg hogy ugyanahhoz a szerelőhöz jártak. :smoker:
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#458 Felhasználó inaktív   keselyuu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 09:57

Ez nem a benzin hibája hanem az újabb autók túl finomra hangolt elektronikájáé...
Be kell vállalni, meg kell csinálni!

#459 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 11:09

Idézet: keselyuu - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 10:57

Ez nem a benzin hibája hanem az újabb autók túl finomra hangolt elektronikájáé...

A benzin mindenhol ugyanaz, esetleg az adalék más. Nekem az a lényeg, hogy ne legyen benne túl nagyszemű sóder aszt kész, csak olcsó legyen.
"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

#460 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 14:50

Idézet: EV6 - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 10:33

Meg hogy ugyanahhoz a szerelőhöz jártak. :smoker:

Pont ezt akartam írni én is.

És éppen tud üzemanyagpumpát jutányosan szerezni minen típushoz az autószerelő-mester, és helyben potom pénzért be is szereli azt... :)
Gondolkoztál már ma?

Téma megosztása:

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.