Idézet: pet - Dátum: 2005. nov. 10., csütörtök - 19:04
Vertigo!
Áruld már el, hogy miként mérted le, hogy az OMV 98-assal 280km mentél, mig az olcsóbbal csak 275-öt??
Kiváncsi vagyok mennyire korrekt az összehasonlításod.
Üdv.
Semmi preciz meres, csak szokasos, amikor a mero a lemegy pont a vonalra akkor megyek tankolni (eleg kovetkezetes szokott lenni)
Szoval azert irtam be ezt, mert a kulonbseg nem csak "ugy ereztem" kategoria volt, illetve a hosnlo korulmenyeket ha szigoruan nezem az apro dolgok mind inkabb a 95osnek kedveztek volna (98asnal huvosebb volt, 98asnal a benzinar magasabb volt atlag jo 10Ft -val, 98asnal bekerult a szokasos programba egy kis terepezes a budaorsi erdokben), szoval ezekkel egyutt, meg ha az ora nagyon pontatlan is lenne (persze nem preciz muszer, tudom en, de eleg kovetkezetesen mukodik, hasonlo korulmenyek kozott azonos benyaval nem mertem meg vele 0.1L -nel nagyobb difit atlagfogyinal), nehezen tudnam elkepzelni, hogy a 95os javara billentse a merleget... Minden a 98as ellen szolt megis legalabb annyit mentem vele mint a 95ossel azonos osszegbol...
u.i.
95ost ~1-1.5 eve a gazdagreti MOLnal tankolok
98ast a sasadi uti OMVben tankoltam (most megint itt tankoltam, most mar joval hidegebb van, de azonos osszegert tankoltam, picit csokkent kozben a benzin ar, megnezem most is meddig lesz eleg...)
Szerkesztette: Vertigo 2005. 11. 16. 10:30 -kor