HWSW Informatikai Kerekasztal: egy kivétel: e-connect - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (46 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

egy kivétel: e-connect Értékeld a témát: -----

#421 Felhasználó inaktív   csucs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 09. 14. 07:32

Idézet: INT21H - Dátum: 2004. szept. 14., kedd - 8:28

Kedves x.x.!
Nem ertem, neked miert botranyosak ezek az arak. Szerintem atlagosnak mondhatoak.
Nekem boven megeri, hogy 2-300 Ft-tal dragabban veszek meg egy 20K-s cuccot, ha tudom, hogy:
1. Nem megyek potyara a boltba, mindig tudom, mi van raktaron
2. Kedvesek velem, ertenek hozza
3. Normalis garanciat adnak
4. mindezek melle meg a valasztek is eleg nagy

Az, hogy te esetleg az innen-onnan summantott keszletekbol elo boltok araihoz hasonlitod, az meg nem fair.
(Nem, ezert a szovegert nem fizettek. Pedig jo lenne. :))

Csendben jegyzem meg (a félreértések elkerülése miatt), hogy nincs igazán raktárunk, szinte mindent beszerzésre hozunk, tehát ne állítson be senki, hogy a shopban látott egy HP plottert 3 milláér és azonnal kér belőle 10-et, mert nem fogjuk tudni kiszolgálni hirtelen :D

#422 Felhasználó inaktív   Viper0us 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 14. 17:33

botrányos árak? kifejezetten olcsó szvsz..

#423 Felhasználó inaktív   Berra 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 09. 14. 23:18

Szerintem normális online bolt árak, ha vidékről vásárolsz

Szerkesztette: Berra 2004. 09. 14. 23:22 -kor

#424 Felhasználó inaktív   x.x. 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 09. 14. 23:24

Nem akartam ekkora felháborodást kiváltani, csak a véleményem mondtam. Nem fikázni vagy lehúzni akartam a boltot.

Azért reagálnék 1-2 dologra, ha szabad  :)

Idézet

Az, hogy te esetleg az innen-onnan summantott keszletekbol elo boltok araihoz hasonlitod, az meg nem fair.

Attól, hogy valaki olcsóbban tud valamit jóval árulni, még nem azt jeleni, hogy "innen-onnan summantott" cuccokat forgalmaz. Nem könnyű a magyar piac, de vannak olyan legális források amit eléggé kevesen ismernek....
Az árat azért írtam botrányosnak, mert raktárkészlet nélkül, szinte 0 kockázattal én személy szerint jobb árakra számítottam. De ez csak az én véleményem semmi több.

Idézet

Ha arra gondolsz, hogy vannak nálunk "olcsóbbak", akkor igazad van. Viszont!!! Csak legális beszerzésből ilyen árak jönnek ki. Még Te is meglepődnél, ha megtudnád, hogy néhány cuccon mekkora árrésünk van  !

A legálisra már írtam elöbb. Sejtem azért, hogy melyik terméken mennyi árrésetek van, mert azt hiszem eléggé ismerem a magyar beszerzési forrásokat...  :)
Nekem speciel tetszik, hogy van végre egy normális bolt, amit szeretnek az emberek és nem csak a negatív dolgokat lehet hallani felőle.

#425 Felhasználó inaktív   csucs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 15. 08:42

Idézet: x.x. - Dátum: 2004. szept. 15., szerda - 0:24

Nem akartam ekkora felháborodást kiváltani, csak a véleményem mondtam. Nem fikázni vagy lehúzni akartam a boltot.

Azért reagálnék 1-2 dologra, ha szabad  :)

Attól, hogy valaki olcsóbban tud valamit jóval árulni, még nem azt jeleni, hogy "innen-onnan summantott" cuccokat forgalmaz. Nem könnyű a magyar piac, de vannak olyan legális források amit eléggé kevesen ismernek....
Az árat azért írtam botrányosnak, mert raktárkészlet nélkül, szinte 0 kockázattal én személy szerint jobb árakra számítottam. De ez csak az én véleményem semmi több.

A legálisra már írtam elöbb. Sejtem azért, hogy melyik terméken mennyi árrésetek van, mert azt hiszem eléggé ismerem a magyar beszerzési forrásokat...  :)
Nekem speciel tetszik, hogy van végre egy normális bolt, amit szeretnek az emberek és nem csak a negatív dolgokat lehet hallani felőle.

Szeva!

Szerintem nem váltottál ki felháborodást és szabad a véleményedet leírnod és megosztanod velünk. :) Szerintem a "botrányos" (ha jól emléxem) jelzővel van csak gond, mivel az áraink csak olyan szempontból botrányosak, hogy nem vagyunk jóléti intézmény és nem tudunk 1 ft-ért árulni mindent. :) Ez botrányos, de ebből élünk (vagy nem élünk, inkább hobbyszintű a dolog)

Ha valaki olcsóbban tud árulni, az azt jelenti, hogy "innen-onnan summantott" cuccokat forgalmaz :) Kb. 10 éve vagyok a piacon, úgyhogy azt hiszem, hogy tudom miről beszélek :). De! Ha neadjisten olyan hyperszuper informált vagy, akkor ne fogd vissza magad, mivel a célunk az, hogy jó árban kereskedjünk. Megkereshetsz e-mailben, privát üzenetben meg a hasonlók :)

Hidd el, hogy a rizikó rihadt nagy még raktárkészlet nélkül is. Egy magunkfajta cégnek is van egy havi fentartási költsége, ami általában egy hétjegyű szám. Ezt valahogy ki kell termelni (sajnos). Ezt a problémát próbáljuk napról napra, hétről hétre megoldani, amennyire engedik a lehetőségeink. Azt hiszem, hogy feladataink jelentős részét kielégítően oldjuk meg, de természetes, hogy hibázunk is (talán többet is mint amennyit észre lehet venni).

Személy szerint büszke vagyok arra amit csinálunk és amit elértünk. Persze van olyan ember, aki hargszk ránk, de azt is remélem, hogy a nagy többség elégedett velünk. Tényleg ezért dolgozunk és csináljuk az üzletet. Legalábbis én szinte 100%-ban passzióból teszem és mindig jól érzem magam, mikor valami jól sikerül.

Egyébként kellenek a pozitív és negatív hozzászólások a céghez, mivel ezekből tudjuk meg, hogy mi a valós kép, és ezek alapján tudjuk fejleszteni a céget. Tökéletes sosem lesz, túl sok az igény, túl sokféle ember létezik.

...

Sajnos el kell menjek, mivel a feleségemet éppen bentartják a kórházban, mivel a gyermeknek gondja nem jó a szívhangja. :(

#426 Felhasználó inaktív   Viper0us 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 15. 13:13

Idézet

Sajnos el kell menjek, mivel a feleségemet éppen bentartják a kórházban, mivel a gyermeknek gondja nem jó a szívhangja.

:(  :(

#427 Felhasználó inaktív   csucs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 15. 13:26

Idézet: Viper0us - Dátum: 2004. szept. 15., szerda - 14:13

:(  :(

Nincs gáz, minden kontroll alatt van.

#428 Felhasználó inaktív   pet 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 03. 10:35

Nekem is csak pozitiv tapasztalatom van veletek. Pár dolgot vettem már nálatok. Mivel vidéki vagyok nekem nagyon jó,hogy szólok, hogy mi kell és mikor mennék érte, nincs messze nem kell bemenni a belvárosba, szóval pont útba esik.(A 2-es úton közelitem meg Pestet)
HIS Radeont nem tudtok szerezni?,mert akkor a  Genius 5.1 (fadobozos) mellé vennék nálatok egy HIS Radeon Turbo VIVO-t is! Igy sajnos lehet,hogy máshol kell megvennem mindkettöt és mivel ott még sohasem vettem semmit nem örülök neki.

Minden jót és sok sikert továbbra is az üzletnek.

Üdv.

#429 Felhasználó inaktív   csucs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 04. 23:39

Idézet: pet - Dátum: 2004. okt. 3., vasárnap - 11:35

Nekem is csak pozitiv tapasztalatom van veletek. Pár dolgot vettem már nálatok. Mivel vidéki vagyok nekem nagyon jó,hogy szólok, hogy mi kell és mikor mennék érte, nincs messze nem kell bemenni a belvárosba, szóval pont útba esik.(A 2-es úton közelitem meg Pestet)
HIS Radeont nem tudtok szerezni?,mert akkor a  Genius 5.1 (fadobozos) mellé vennék nálatok egy HIS Radeon Turbo VIVO-t is! Igy sajnos lehet,hogy máshol kell megvennem mindkettöt és mivel ott még sohasem vettem semmit nem örülök neki.

Minden jót és sok sikert továbbra is az üzletnek.

Üdv.

Yáy! Sajna HIS nincs a kínálatunkban. Sorry :up:

thx

#430 Felhasználó inaktív   pet 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 05. 09:46

Vegyétek fel a kinálatba, külföldön nagy nimbusza van ennek a márkának!
Az öcsém vett már és nagyon 'csucs' ! ;)

Vagy szerezhetnétek nekem egyet!

Üdv.

#431 Felhasználó inaktív   Rocketjump 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 05. 11:11

Halló csucs

Meg se nézek más üzletet, egyből neked szegzem: van nálatok (nem túl drága) túlfeszvédő elosztó?

A weboldalon nem találtam .

kösz

üdv

rJ

#432 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 06. 06:00

Én nagyon elégedett vagyok velük.Pár 100ezer forintot már ott hagytam, de amit onnan vettem a mai napig hibátlanul megy, pedig az öcsém aztán nagy gémer.Nem olcsó, de jó.
"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#433 Felhasználó inaktív   csucs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 06. 08:36

pet: Igyexünk a dolgokban, amit tudunk megteszünk annak érdekében, hogy széles legyen a válsztási lehetőség. Meglátjuk mi lesz, de szerezni mi sem tudunk egyelőre.

Rocketjump: APC elosztóink vannak, ha nincs az árlistában, akkor küldj egy emilt az info-s címünkre és megadjuk a paramétereket és árakat.

Harlequin: Mindkét dolog egy tőről fakad, tiszta forrásaink vannak, ahol minőséget lehet venni, igaz ez az árat is magával hozza, így is minimális árréssel dolgozunk. Ettől függetlenül nálunk is elromolhat, ami el tud, de a garikkal is végsőkig próbálunk a vevőink oldalára állni.

Köszi a dolgokat. csucs

#434 Felhasználó inaktív   Rocketjump 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 06. 09:01

Csucs: az árlistákon nincs, rendben, irok emailt.

Harlequin: én kb. 50-60 ezer forint értékben vásároltam az e-connectnél (ami ugye profitszinten szinte nulla), viszont továbbajánlottam ismerősöknek, akik szintén továbbajánlják - ezért érdemes normális üzletet normális árakkal és vevőorientált kiszolgálással csinálni.

És nálam már reflexszerű az, hogy ha hardver, akkor e-connect.  Remélem, nem okoznak csalódást.

#435 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 12. 07:21

Nem jön be az oldalatok. Nálam van a hiba? Ma meddig vagytok nyitva?
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#436 Felhasználó inaktív   csucs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 12. 08:11

Idézet: Wyco - Dátum: 2004. okt. 12., kedd - 8:21

Nem jön be az oldalatok. Nálam van a hiba? Ma meddig vagytok nyitva?

Nálam egyszerűen csak tetűlassú :confused:

WAF? :think:

6-ig, privizz, vagy írj mailt, hogy mi kéne.

üdv

csucs

#437 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 12. 08:17

Rendeltem egy pendriveot, aztan irtatok hogy lehet menni, csak mivel nem jott be az oldal és én meg sokáig vagyok bent ezért gondoltam megkérdem.
De a 6 okés lesz.
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#438 Felhasználó inaktív   csucs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 12. 08:23

Idézet: Wyco - Dátum: 2004. okt. 12., kedd - 9:17

Rendeltem egy pendriveot, aztan irtatok hogy lehet menni, csak mivel nem jott be az oldal és én meg sokáig vagyok bent ezért gondoltam megkérdem.
De a 6 okés lesz.

Nyugodtan jöhetsz ;)

A szolgáltatónál van a probléma. Irgumburgum, összeakasztjuk a bajszunkat (Velük) :mad:

#439 Felhasználó inaktív   csucs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 12. 10:07

Pantel gerincet sikerült elvágni valakinek és backup vonalon megy a szolgáltató. Reméljük meggyógyul :up:

#440 Felhasználó inaktív   - Jim74 - 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 12. 10:08

Sziasztok!

Én még nem vásároltam nálatok, de szoktam az oldalatokat nézegetni és leírnám a véleményem.
Az igaz, hogy nem vagytok a legolcsóbbak, de az is tény hogy aki vidéki (a szó nem becsmérlő értelmében ;)  ), annak nagyon nehéz hozzájutni spéci cuccokhoz, normális árakon. Ha hozzávesszük még az útiköltséget is az olcsóbb beszerzési árakhoz, akkor már nem is biztos, hogy drágábbak vagytok, sőt....
Arról nem is beszélve, hogy rengetegszer belefutottam olyanba, hogy lebeszéltem egy üzlettel, hogy mi kell, mikorra megyek érte, stb. Mire odaértem mondták, hogy bocs, de eladtuk, mert elfelejtett szólni a kolléga... :(  Úgy látom ez nálatok nem nagyon fordul elő.  :up:
Én budapesti vagyok, de mondjuk, ha kellene kb. 200 km-t utaznom egy alkatrészért, amit lebeszéltem és ennek ellenére eladják, hát lenne nagy :reklamacio: ....
Egy szónak is száz a vége, csak így tovább srácok  :respect:  :up:
Éljen a tisztességes kereskedelem  :up:
Amelyik cápa a kezedből eszik, az a lábadból is fog ;-)

Téma megosztása:

• (46 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.