Idézet: x.x. - Dátum: 2004. szept. 15., szerda - 0:24
Nem akartam ekkora felháborodást kiváltani, csak a véleményem mondtam. Nem fikázni vagy lehúzni akartam a boltot.
Azért reagálnék 1-2 dologra, ha szabad
Attól, hogy valaki olcsóbban tud valamit jóval árulni, még nem azt jeleni, hogy "innen-onnan summantott" cuccokat forgalmaz. Nem könnyű a magyar piac, de vannak olyan legális források amit eléggé kevesen ismernek....
Az árat azért írtam botrányosnak, mert raktárkészlet nélkül, szinte 0 kockázattal én személy szerint jobb árakra számítottam. De ez csak az én véleményem semmi több.
A legálisra már írtam elöbb. Sejtem azért, hogy melyik terméken mennyi árrésetek van, mert azt hiszem eléggé ismerem a magyar beszerzési forrásokat...

Nekem speciel tetszik, hogy van végre egy normális bolt, amit szeretnek az emberek és nem csak a negatív dolgokat lehet hallani felőle.
Szeva!
Szerintem nem váltottál ki felháborodást és szabad a véleményedet leírnod és megosztanod velünk.

Szerintem a "botrányos" (ha jól emléxem) jelzővel van csak gond, mivel az áraink csak olyan szempontból botrányosak, hogy nem vagyunk jóléti intézmény és nem tudunk 1 ft-ért árulni mindent.

Ez botrányos, de ebből élünk (vagy nem élünk, inkább hobbyszintű a dolog)
Ha valaki olcsóbban tud árulni, az azt jelenti, hogy "innen-onnan summantott" cuccokat forgalmaz

Kb. 10 éve vagyok a piacon, úgyhogy azt hiszem, hogy tudom miről beszélek

. De! Ha neadjisten olyan hyperszuper informált vagy, akkor ne fogd vissza magad, mivel a célunk az, hogy jó árban kereskedjünk. Megkereshetsz e-mailben, privát üzenetben meg a hasonlók
Hidd el, hogy a rizikó rihadt nagy még raktárkészlet nélkül is. Egy magunkfajta cégnek is van egy havi fentartási költsége, ami általában egy hétjegyű szám. Ezt valahogy ki kell termelni (sajnos). Ezt a problémát próbáljuk napról napra, hétről hétre megoldani, amennyire engedik a lehetőségeink. Azt hiszem, hogy feladataink jelentős részét kielégítően oldjuk meg, de természetes, hogy hibázunk is (talán többet is mint amennyit észre lehet venni).
Személy szerint büszke vagyok arra amit csinálunk és amit elértünk. Persze van olyan ember, aki hargszk ránk, de azt is remélem, hogy a nagy többség elégedett velünk. Tényleg ezért dolgozunk és csináljuk az üzletet. Legalábbis én szinte 100%-ban passzióból teszem és mindig jól érzem magam, mikor valami jól sikerül.
Egyébként kellenek a pozitív és negatív hozzászólások a céghez, mivel ezekből tudjuk meg, hogy mi a valós kép, és ezek alapján tudjuk fejleszteni a céget. Tökéletes sosem lesz, túl sok az igény, túl sokféle ember létezik.
...
Sajnos el kell menjek, mivel a feleségemet éppen bentartják a kórházban, mivel a gyermeknek gondja nem jó a szívhangja.