Egyik ismerosnek beszart az AOpen 16/40x dvd-je (slot-in). Eloszor csak a mechanika volt gazos, utana az elektronika is megadta magat: nem ette meg a lemezeket es k*rva budos volt. Szervizbe vissza; ugyis van meg ~20 nap a garibol (szerencsere!). Srac probalkozik, majd kijelenti, hogy nem muxik, es atveszik javitasra.
15-16 nap mulva vissza: semmi eredmeny, adnak egy cserestuffot (vmi sony).
Ujabb 15-16 nap mulva megint vissza: elkeszult (yeah). Cserekeszuleket kiprobalja az egyik arc: csodak csodajara muxik (mellesleg megjegyzem, hogy akkor lett eloszor kiveve a gyari csomagolasabol:) havercsako inkabb visszarkta a regi 32x sony cd-jet, kb. ennyire bizik az ujabb sony stuffokban).
Javitott AOpen dvd gepbe be, teszt: nem muxik(ugye 'mi mindent tesztelunk, mielott kiadjuk'). Szoval megint varunk.
Kb, egy ora mulva elokerul ugyanaz az arc, kezeben a dvd, kiprobaljuk, most muxik. Fasza. Ezutan haver ment a dolgara, en meg a sajatomra.
Kb. 3 ora mulva csorog a telefon (na vajon ki hivott?

Nagyon ugy tunik, hogy a kreativ bluefish-es arcok szepen kicsereltek az egesz belet a cuccnak (amint a (PTK szerint meglevo, szervizes csoka szerint _nem_ meglevo) ~20 nap gari lejar szetkapjuk a cuccot es keszul par fenykep).
Vegulis 'megjavitottak', ok, de azt elfelejtettek kozolni, hogy kozben AOpenbol Pioneer lett, a garis seggtorlopapiron tovabbra is AOpen szerepel (btw eredetileg Acer volt, de keresre at lett irva AOpenre, elvegre maga a meghajto is AOpen, mas kerdes, hogy az AOpen az Acer Open 'roviditese', szoismetles rulz).
Ha 20 napon belul beszarik,akkor balhe lesz, egyebkent nem, mindossze annyi valtozas lesz, hogy ezentul a budos eletbe' nem megyek a bluefish-be (pedig anno elegge pozitiv tapasztalat szereztem, es ajanlgattam mindenkinek), es a jovoben mindenkit le fogok beszelni arrol, hogy barmit vegyen ott (kezdek ne'mi hasonlosagot felfedezni a bf es egy bizonyos hires/hirhedt vaci uti bolt kozott...)
Most rohanok, mert megy a vonatom, de ha hazaerek, akkor meg irok par dolgot arrol, hogy az egy oras varakozas alatt mit muveltek ott egy geppel a szervizes arcok. Elozetesen csak annyi: en rohadtul ledobbentem...