idézet:
Ezt írta FakeJack:
...[/quote]
![]()
MODERÁTORT KERESÜNK TÖBBEN IS
Elküldve: 2003. 12. 25. 16:08
A gondom pontosan az volt, hogy nem jelzett semmit az adott moderátor.Nem tudtam ki csinálja. Ha a lustaságról beszélsz, légyszíves gondolj erre is.3X törölte a topicomat szó nélkül, jelzés nélkül,NÉV Nélkül (pedig kértem !!, jelezzen vissza.Lehet, ez nem lustaság, egész más.Semmi jelzést nem kaptam, pedig lett volna rá lehetősége.Az egészből nem lett volna semmi, ha ő lereagálja a jelzést, mert kapott, nem is egyet.Szerettem volna megbeszélni a problémát azzal a moderátorral aki törölt.Nem egy másikkal, de nem válalta fel magát.Ismerek egy-két moderátort, és legalább 3-mat tudnék mondani, aki jelzett volna, és 3 mondatban korrektül megbeszélhettük volna.Azt érzem, hogy engem tartotok hibásnak a helyzet alakulásáért, a moderátor jól tette amit tett.Én szeretem megbeszélni az adott problémát azzal, akivel esetlegesen fennáll, nem mással.Pontosan azért, mert az ő indokait szeretném meghallgatni, értelmezni.Ezenkívül tudtam, hogy egy moderátor biztos ott van, és figyeli a fórumot.Nem szeretek rohangálni máshoz.Ő azonban a névtelenségbe burkolózva dolgozott.Ha számára nem gond, hogy jelezzen (KÉRTEM IS !!, nem privátban, magán a fórumon, a " A
MODERÁTOROK FIGYELMÉBE!!!"topikban,nyiltan, egyértelműen (!!), a cím is utalt rá (!!), szóra sem méltatott !!
Megkérdezném:
Szerinted ez a korrekt eljárás egy moderátor részéről???? Épp figyeli a fórumot, egyértelmű jelzést kap, sőt a topikban is KIFEJEZETTEN KÉRTEM!!!. Mert így kezdődött!!!! Most akkor rohanjak másik moderátorhoz???? Zavarjam????
Én is csalódtam, de nagyon, egy, és csak is egy moderátorban.
Én "bűnt" követtem el a szavaid szerint. Ő pedig helyesen cselekedett.Azt látom, hogy megint egyértelműen az egészből van levonva a konklúzió, az hogy végül is mi vezetett idáig, az már senkit nem érdekel a moderátorok részéről.Szerintem egy moderátor hozzáállása,aki a gép előtt van, tudna segíteni, ha akarna,de még a nevét sem válalja fel,nem jelentkezik,nem reagál, csak töröl.
Ennyi.
Üdv
macska
ui: A moderátor szerintem attól az aki, mert ha felvetődik egy probléma, akkor azt rendezi.Főleg ha ott van, és figyelemmel kíséri az eseményeket.
[ 2003. december 25.: Macska szerkesztette a hozzászólást ]
Rögös a macskaköves út....
Elküldve: 2003. 12. 25. 17:16
idézet:
Ezt írta Macska:
...
[/quote]
Látom nem értetted (esetleg nem akartad érteni) amit mondtam, nem baj. Ugyanis olyanokat hoztál ki a mondandómból, ami benne sincsen. Úgy látszik túl mélyre süllyedtél az önigazolás és felháborodás ingoványába.
További szép Karácsonyt mindenkinek.
[ 2003. december 25.: Etele [aki néha Draco] szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 12. 25. 17:37
Szabályok is vannak, amelyeket be kell tartani.Van viszont egy megfelelő moderátori magatartás, mellyel a felvetődő "problémákat" kezelni lehet, és akkor minden sokkal egyszerübb.
Találkoztam már ilyennel, nem is volt semmi gond.
Én ezt szűrtem le az egészből.
Üdv
macska
[ 2003. december 25.: Macska szerkesztette a hozzászólást ]
Rögös a macskaköves út....
Elküldve: 2003. 12. 25. 18:37
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.
Elküldve: 2003. 12. 26. 00:15
idézet:
Ezt írta Easy:
Etele, ezt Jordennek irtam, de Te is ismersz, volt mar kozos dolgunk itt a HWSWn...
"..., hogy sokat jarok a bolhan, mar tapasztalatbol is Namost, egy nap atlagosan 5-6szor jovok a HWSWre ebbol 4-5szor a bolhara csak es kizarolag. Erre van idom, ez erdekel stb... Namost, bejovok boldog karacsonyt kivanok elmegyek. Kovetkezore meg latom, hogy nyom nelkul torolve a topic... Egy ilyen unnep alkalmaval ezen ohatatlanul felbosszantom magam, sajnalom."
Szerintem ezzel nem vagyok egydul... Az ev ezen jeles napjain szerintem felre lehetne tenni a szabalykonyvet, nem??? Vagy inkabb napellenzo fel es mereven elore az emberseggel szemben??? Ez jobb??? Te sem gondolhatod komolyan!!![/quote]
Nem mondtam hogy némely dologban nincsen igazatok.Most már nem mászok bele hogy miben.
De a mód egyes személyek részéről már kevésbé tetszett.
Hovatovább Fymnek igaza van, koncentráljunk inkább arra hogy felhízlaljuk magunkat az ünnepek alatt.
Én ma pl. 2 rúd gyümölcskenyeret ettem meg.
Szóval szeressük egymást, gyerekek. (Most a gyümölcskenyeret viszont nem szeretem, mert érdekes dolgokat csinál a gyomrocskámban.)
Nnnnnnnnnaaaaaaa.
[ 2003. december 26.: Etele [aki néha Draco] szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 12. 26. 00:24
Elküldve: 2003. 12. 26. 01:24
2. Valóban nem voltam itt jó sokáig, és nemsokára ismét nem leszek, de én fenntartom azt, amit mondtam. Ez a karácsonyi topicmizéria mind2 fél részéről sokkal kultúráltabban is megoldható lett volna.
Kár, hogy ilyenkor bárkinek is eszébe jut az, hogy bármin is vitatkozzon. A mai világban már 2-3 napig sem képesek az emberek egymásra tekintettel lenni. Figyeljünk oda egymásra és főleg magunkra!
26-n még mindenki bepótolhatja...
Üdv.
Elküldve: 2003. 12. 26. 02:06
idézet:
Ezt írta LightBringer - aki éppen sorkatona:
26-n még mindenki bepótolhatja...
[/quote]
Legyen ez a végszó!![]()
Elküldve: 2003. 12. 26. 07:05
Összeségben fel kell függeszteni az egyik moderátort, míg rendbe nem hoz...
Másik: a fórum szabályzatával egyetértek, csak a moderátor magatartásával nem...
Macska: hát ez van, mindenütt szabályok vannak...
Remélem jobb lesz az egyik moderátor hangulata.
[ 2003. december 26.: bolic73 system szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 12. 26. 11:03
idézet:
Ezt írta bolic73 system:
A fórum/moderátor szabályzatával nem függhet össze a moderátor(ok) magatartásával, szerintem ott megtörtént a hiba, megértem, hogy mit történt a moderátornál a valós életben, én is ilyen voltam múlt évben, jövő is lesz.
Összeségben fel kell függeszteni az egyik moderátort, míg rendbe nem hoz...
[/quote]
:confused:
![]()
Elküldve: 2003. 12. 26. 11:46
idézet:
Ezt írta WiZARD:
...[/quote]
Még mindig nem értesz? :confused:Na semmiség... (az a lényeg, akinek "fáj a hasa", nem javaslom a moderálását...)
Elküldve: 2003. 12. 26. 11:56
idézet:
Ezt írta bolic73 system:
Még mindig nem értesz? :confused:Na semmiség... (az a lényeg, akinek "fáj a hasa", nem javaslom a moderálását...)[/quote]
azt nem értem, hogy honnan veszed, hogy RiCSnek bármi baja is lenne a magánéletében, és miért kellene felfüggeszteni.
azért mert törölt bolháról karácsoniy topicot?? :confused:
Elküldve: 2003. 12. 26. 13:39
Nem hittem volna, hogy pár embernek nehéz megértenie, hogy egy szakmai fórumban nincs helye a karácsonyi jókívánságok topic-nak... A Bolhapiacon sem...
Miért olyqan nehéz megérteni, hogy aki fennttartja az oldalt, az "parancsol"? És az ő szerverének az erőforrásait foglalja az idióta témák minden hozzászólása...
Sőt szerintem az egész Sziget témakör fenntartása egy plusz az oldalon, hisz mint említettem ez egy szakmai fórum. Nem hiszem, hogy a Törzsvendégeket (És itt most tényleg a Törzsvendégekre gondolok a számtech témákból, nem azokra, akik a Sziget témában "vitézkednek".) túlságosan zavarna, ha egy az egyben eltűnne a Sziget pár ilyen okos karácsonyi őrülttel együtt.
Szóval talán jó lenne, ha felfogná pár ember, hogy ez az oldal nem értük, hanem elősorban a számítástechnikáról folytatott vitákról, tapasztalatok leírására van.
És ezt garantálják a moderátorok. És szerintem most IS igazuk van.
Az meg végképp idegesítő, hogy valaki sértett "igazságérzetében" már pl. a videókártyák topic-ban is ezért siránkozik...
Szóval szerintem nem a moderátorok között kéne tisztogatni...
És béke legyen minden normális emberrel!
Elküldve: 2003. 12. 26. 19:36
idézet:
Ezt írta KergeK@csa:
Nem hittem volna, hogy néhány ember képes idáig süllyeszteni magát a témát...
Nem hittem volna, hogy pár embernek nehéz megértenie, hogy egy szakmai fórumban nincs helye a karácsonyi jókívánságok topic-nak... A Bolhapiacon sem...
Miért olyqan nehéz megérteni, hogy aki fennttartja az oldalt, az "parancsol"? És az ő szerverének az erőforrásait foglalja az idióta témák minden hozzászólása...
Sőt szerintem az egész Sziget témakör fenntartása egy plusz az oldalon, hisz mint említettem ez egy szakmai fórum. Nem hiszem, hogy a Törzsvendégeket (És itt most tényleg a Törzsvendégekre gondolok a számtech témákból, nem azokra, akik a Sziget témában "vitézkednek".) túlságosan zavarna, ha egy az egyben eltűnne a Sziget pár ilyen okos karácsonyi őrülttel együtt.
Szóval talán jó lenne, ha felfogná pár ember, hogy ez az oldal nem értük, hanem elősorban a számítástechnikáról folytatott vitákról, tapasztalatok leírására van.
És ezt garantálják a moderátorok. És szerintem most IS igazuk van.
Az meg végképp idegesítő, hogy valaki sértett "igazságérzetében" már pl. a videókártyák topic-ban is ezért siránkozik...
Szóval szerintem nem a moderátorok között kéne tisztogatni...
És béke legyen minden normális emberrel![/quote]
Ezzel az okfejtessel csak annyi a gond, hogy nem az oldal tulaja szolt az eppen tulbuzgo modnak, hogy torolgessen.
De minden hiaba, az emberseg nem az erossege itt 1-2 embernek, ezen nem erdemes mar senkinek sem idegeskednie.
Elküldve: 2003. 12. 26. 19:37
idézet:
Ezt írta WiZARD:
azt nem értem, hogy honnan veszed, hogy RiCSnek bármi baja is lenne a magánéletében, és miért kellene felfüggeszteni.
azért mert törölt bolháról karácsoniy topicot?? :confused:[/quote]
Ha te tenyleg nem latod WIZ miket dob a srac, akkor sajnallak...![]()
Elküldve: 2003. 12. 26. 20:25
Elküldve: 2003. 12. 26. 20:46
Ennek igen?kedves KK
[url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=19&t=019387"]https://www.hwsw.hu/...c&f=19&t=019387[/url]
Azért vannak a szabályok,hogy....
Elküldve: 2003. 12. 26. 22:00
Krinyo
Elküldve: 2003. 12. 26. 22:15
idézet:
Ezt írta Easy:
annyi a gond, hogy nem az oldal tulaja szolt az eppen tulbuzgo modnak, hogy torolgessen.
[/quote]
Mondd, biztos, hogy erre a fórumra jársz?
Az utóbbi hetekben (hónapokban?), minden mod veszett törölgetésbe kezdett. Mintha pont a Gazda hergelte volna fel őket. Vagy bónuszpontokat kapnának a törlésekért.
De hogy félre ne érts(etek), szerintem is így van jól.
Köszönöm. Ennyi!

Súgó
A téma zárva.