HWSW Informatikai Kerekasztal: MODERÁTORT KERESÜNK TÖBBEN IS - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (24 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

MODERÁTORT KERESÜNK TÖBBEN IS Értékeld a témát: -----

#61 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 12. 25. 15:50

idézet:
Ezt írta FakeJack:
...[/quote]

:)

#62 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 25. 16:08

Üdv ETELE

A gondom pontosan az volt, hogy nem jelzett semmit az adott moderátor.Nem tudtam ki csinálja. Ha a lustaságról beszélsz, légyszíves gondolj erre is.3X törölte a topicomat szó nélkül, jelzés nélkül,NÉV Nélkül (pedig kértem !!, jelezzen vissza.Lehet, ez nem lustaság, egész más.Semmi jelzést nem kaptam, pedig lett volna rá lehetősége.Az egészből nem lett volna semmi, ha ő lereagálja a jelzést, mert kapott, nem is egyet.Szerettem volna megbeszélni a problémát azzal a moderátorral aki törölt.Nem egy másikkal, de nem válalta fel magát.Ismerek egy-két moderátort, és legalább 3-mat tudnék mondani, aki jelzett volna, és 3 mondatban korrektül megbeszélhettük volna.Azt érzem, hogy engem tartotok hibásnak a helyzet alakulásáért, a moderátor jól tette amit tett.Én szeretem megbeszélni az adott problémát azzal, akivel esetlegesen fennáll, nem mással.Pontosan azért, mert az ő indokait szeretném meghallgatni, értelmezni.Ezenkívül tudtam, hogy egy moderátor biztos ott van, és figyeli a fórumot.Nem szeretek rohangálni máshoz.Ő azonban a névtelenségbe burkolózva dolgozott.Ha számára nem gond, hogy jelezzen (KÉRTEM IS !!, nem privátban, magán a fórumon, a " A
MODERÁTOROK FIGYELMÉBE!!!"topikban,nyiltan, egyértelműen (!!), a cím is utalt rá (!!), szóra sem méltatott !!

Megkérdezném:

Szerinted ez a korrekt eljárás egy moderátor részéről???? Épp figyeli a fórumot, egyértelmű jelzést kap, sőt a topikban is KIFEJEZETTEN KÉRTEM!!!. Mert így kezdődött!!!! Most akkor rohanjak másik moderátorhoz???? Zavarjam????

Én is csalódtam, de nagyon, egy, és csak is egy moderátorban. :(

Én "bűnt" követtem el a szavaid szerint. Ő pedig helyesen cselekedett.Azt látom, hogy megint egyértelműen az egészből van levonva a konklúzió, az hogy végül is mi vezetett idáig, az már senkit nem érdekel a moderátorok részéről.Szerintem egy moderátor hozzáállása,aki a gép előtt van, tudna segíteni, ha akarna,de még a nevét sem válalja fel,nem jelentkezik,nem reagál, csak töröl. :(

Ennyi. :(

Üdv
macska ;)

ui: A moderátor szerintem attól az aki, mert ha felvetődik egy probléma, akkor azt rendezi.Főleg ha ott van, és figyelemmel kíséri az eseményeket. ;)

[ 2003. december 25.: Macska szerkesztette a hozzászólást ]
P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#63 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 25. 17:16

idézet:
Ezt írta Macska:

...
[/quote]

Látom nem értetted (esetleg nem akartad érteni) amit mondtam, nem baj. Ugyanis olyanokat hoztál ki a mondandómból, ami benne sincsen. Úgy látszik túl mélyre süllyedtél az önigazolás és felháborodás ingoványába. :(

További szép Karácsonyt mindenkinek. :)

[ 2003. december 25.: Etele [aki néha Draco] szerkesztette a hozzászólást ]

#64 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 25. 17:37

Üdv Etele

Szabályok is vannak, amelyeket be kell tartani.Van viszont egy megfelelő moderátori magatartás, mellyel a felvetődő "problémákat" kezelni lehet, és akkor minden sokkal egyszerübb. ;)
Találkoztam már ilyennel, nem is volt semmi gond. ;)

Én ezt szűrtem le az egészből.

Üdv
macska ;)

[ 2003. december 25.: Macska szerkesztette a hozzászólást ]
P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#65 Felhasználó inaktív   Fym 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 25. 18:37

Többen is említették már előttem: Karácsony van, nem kéne parttalan vitatkozással tölteni az időt... Élvezzétek az ünnepet, próbáljuk meg szeretni / tisztelni egy mást, vagy ha nem megy akkor csak annyit tenni, hogy nem idegesítjük fel magunkat teljesen fölöslegesen... Szerintem ez az ünnep erről szól, és ezért nem is szóltam bele ebbe a vitába eddig, pedig mélységesen csalódtam... Főleg azért, mert pont a tegnapi napon robbantak ki a dolgok... :(
.:: A lényeg, hogy össze kell őket párosítani, hármasával ::.
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.

#66 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 26. 00:15

idézet:
Ezt írta Easy:
Etele, ezt Jordennek irtam, de Te is ismersz, volt mar kozos dolgunk itt a HWSWn...

"..., hogy sokat jarok a bolhan, mar tapasztalatbol is Namost, egy nap atlagosan 5-6szor jovok a HWSWre ebbol 4-5szor a bolhara csak es kizarolag. Erre van idom, ez erdekel stb... Namost, bejovok boldog karacsonyt kivanok elmegyek. Kovetkezore meg latom, hogy nyom nelkul torolve a topic... Egy ilyen unnep alkalmaval ezen ohatatlanul felbosszantom magam, sajnalom."

Szerintem ezzel nem vagyok egydul... Az ev ezen jeles napjain szerintem felre lehetne tenni a szabalykonyvet, nem??? Vagy inkabb napellenzo fel es mereven elore az emberseggel szemben??? Ez jobb??? Te sem gondolhatod komolyan!!!
[/quote]

Nem mondtam hogy némely dologban nincsen igazatok. :) Most már nem mászok bele hogy miben. :)

De a mód egyes személyek részéről már kevésbé tetszett. :(

Hovatovább Fymnek igaza van, koncentráljunk inkább arra hogy felhízlaljuk magunkat az ünnepek alatt. :)

Én ma pl. 2 rúd gyümölcskenyeret ettem meg. :)

Szóval szeressük egymást, gyerekek. (Most a gyümölcskenyeret viszont nem szeretem, mert érdekes dolgokat csinál a gyomrocskámban. :) )

Nnnnnnnnnaaaaaaa. ;)

[ 2003. december 26.: Etele [aki néha Draco] szerkesztette a hozzászólást ]

#67 Felhasználó inaktív   Easy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 26. 00:24

Kép
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása!

#68 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 26. 01:24

1. Kösz a javítást az aláírásnál... ;)

2. Valóban nem voltam itt jó sokáig, és nemsokára ismét nem leszek, de én fenntartom azt, amit mondtam. Ez a karácsonyi topicmizéria mind2 fél részéről sokkal kultúráltabban is megoldható lett volna.

Kár, hogy ilyenkor bárkinek is eszébe jut az, hogy bármin is vitatkozzon. A mai világban már 2-3 napig sem képesek az emberek egymásra tekintettel lenni. Figyeljünk oda egymásra és főleg magunkra!

26-n még mindenki bepótolhatja... :rolleyes:

Üdv.
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#69 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 26. 02:06

idézet:
Ezt írta LightBringer - aki éppen sorkatona:

26-n még mindenki bepótolhatja...
[/quote]

Legyen ez a végszó! :)

#70 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 26. 07:05

A fórum/moderátor szabályzatával nem függhet össze a moderátor(ok) magatartásával, szerintem ott megtörtént a hiba, megértem, hogy mit történt a moderátornál a valós életben, én is ilyen voltam múlt évben, jövő is lesz. :)

Összeségben fel kell függeszteni az egyik moderátort, míg rendbe nem hoz...

Másik: a fórum szabályzatával egyetértek, csak a moderátor magatartásával nem...

Macska: hát ez van, mindenütt szabályok vannak... :D Én is régen uszító voltam a másik fórumon. ;) Előbb-utóbb megtanul az ember.

Remélem jobb lesz az egyik moderátor hangulata. :rolleyes:

[ 2003. december 26.: bolic73 system szerkesztette a hozzászólást ]
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

#71 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 26. 11:03

idézet:
Ezt írta bolic73 system:
A fórum/moderátor szabályzatával nem függhet össze a moderátor(ok) magatartásával, szerintem ott megtörtént a hiba, megértem, hogy mit történt a moderátornál a valós életben, én is ilyen voltam múlt évben, jövő is lesz. :)

Összeségben fel kell függeszteni az egyik moderátort, míg rendbe nem hoz...
[/quote]

:eek: :confused: :eek: :confused: :eek: :confused: :eek:
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#72 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 26. 11:46

idézet:
Ezt írta WiZARD:

:eek: ...
[/quote]

Még mindig nem értesz? :confused: :( Na semmiség... (az a lényeg, akinek "fáj a hasa", nem javaslom a moderálását...)
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

#73 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 26. 11:56

idézet:
Ezt írta bolic73 system:

Még mindig nem értesz? :confused: :( Na semmiség... (az a lényeg, akinek "fáj a hasa", nem javaslom a moderálását...)
[/quote]

azt nem értem, hogy honnan veszed, hogy RiCSnek bármi baja is lenne a magánéletében, és miért kellene felfüggeszteni.
azért mert törölt bolháról karácsoniy topicot?? :confused:
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#74 Felhasználó inaktív   KergeK@csa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 26. 13:39

Nem hittem volna, hogy néhány ember képes idáig süllyeszteni magát a témát...
Nem hittem volna, hogy pár embernek nehéz megértenie, hogy egy szakmai fórumban nincs helye a karácsonyi jókívánságok topic-nak... A Bolhapiacon sem...
Miért olyqan nehéz megérteni, hogy aki fennttartja az oldalt, az "parancsol"? És az ő szerverének az erőforrásait foglalja az idióta témák minden hozzászólása...
Sőt szerintem az egész Sziget témakör fenntartása egy plusz az oldalon, hisz mint említettem ez egy szakmai fórum. Nem hiszem, hogy a Törzsvendégeket (És itt most tényleg a Törzsvendégekre gondolok a számtech témákból, nem azokra, akik a Sziget témában "vitézkednek".) túlságosan zavarna, ha egy az egyben eltűnne a Sziget pár ilyen okos karácsonyi őrülttel együtt. :)

Szóval talán jó lenne, ha felfogná pár ember, hogy ez az oldal nem értük, hanem elősorban a számítástechnikáról folytatott vitákról, tapasztalatok leírására van.
És ezt garantálják a moderátorok. És szerintem most IS igazuk van.
Az meg végképp idegesítő, hogy valaki sértett "igazságérzetében" már pl. a videókártyák topic-ban is ezért siránkozik... :(

Szóval szerintem nem a moderátorok között kéne tisztogatni...
És béke legyen minden normális emberrel! :)

#75 Felhasználó inaktív   Easy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 26. 19:36

idézet:
Ezt írta KergeK@csa:
Nem hittem volna, hogy néhány ember képes idáig süllyeszteni magát a témát...
Nem hittem volna, hogy pár embernek nehéz megértenie, hogy egy szakmai fórumban nincs helye a karácsonyi jókívánságok topic-nak... A Bolhapiacon sem...
Miért olyqan nehéz megérteni, hogy aki fennttartja az oldalt, az "parancsol"? És az ő szerverének az erőforrásait foglalja az idióta témák minden hozzászólása...
Sőt szerintem az egész Sziget témakör fenntartása egy plusz az oldalon, hisz mint említettem ez egy szakmai fórum. Nem hiszem, hogy a Törzsvendégeket (És itt most tényleg a Törzsvendégekre gondolok a számtech témákból, nem azokra, akik a Sziget témában "vitézkednek".) túlságosan zavarna, ha egy az egyben eltűnne a Sziget pár ilyen okos karácsonyi őrülttel együtt. :)

Szóval talán jó lenne, ha felfogná pár ember, hogy ez az oldal nem értük, hanem elősorban a számítástechnikáról folytatott vitákról, tapasztalatok leírására van.
És ezt garantálják a moderátorok. És szerintem most IS igazuk van.
Az meg végképp idegesítő, hogy valaki sértett "igazságérzetében" már pl. a videókártyák topic-ban is ezért siránkozik... :(

Szóval szerintem nem a moderátorok között kéne tisztogatni...
És béke legyen minden normális emberrel! :)
[/quote]

Ezzel az okfejtessel csak annyi a gond, hogy nem az oldal tulaja szolt az eppen tulbuzgo modnak, hogy torolgessen.

De minden hiaba, az emberseg nem az erossege itt 1-2 embernek, ezen nem erdemes mar senkinek sem idegeskednie.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása!

#76 Felhasználó inaktív   Easy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 26. 19:37

idézet:
Ezt írta WiZARD:

azt nem értem, hogy honnan veszed, hogy RiCSnek bármi baja is lenne a magánéletében, és miért kellene felfüggeszteni.
azért mert törölt bolháról karácsoniy topicot?? :confused:
[/quote]

Ha te tenyleg nem latod WIZ miket dob a srac, akkor sajnallak... :eek:

#77 Felhasználó inaktív   RiCS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 26. 20:25

Minden gondolatot leírtak amit elmondtam volna. Easy, olvasd el őket még párszor, hátha tudatosul.

#78 Felhasználó inaktív   serpa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 26. 20:46

KergeK@csa

Ennek igen?kedves KK
[url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=19&t=019387"]https://www.hwsw.hu/...c&f=19&t=019387[/url]

Azért vannak a szabályok,hogy....

#79 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 26. 22:00

Miert, ez karacsonyi topik? Amugy ha jol latom mar meglelte a helyet...

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#80 Felhasználó inaktív   Öregszem 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 26. 22:15

idézet:
Ezt írta Easy:

annyi a gond, hogy nem az oldal tulaja szolt az eppen tulbuzgo modnak, hogy torolgessen.
[/quote]
Mondd, biztos, hogy erre a fórumra jársz?
Az utóbbi hetekben (hónapokban?), minden mod veszett törölgetésbe kezdett. Mintha pont a Gazda hergelte volna fel őket. Vagy bónuszpontokat kapnának a törlésekért.

De hogy félre ne érts(etek), szerintem is így van jól.
Szép volt, jó volt,
Köszönöm. Ennyi!

Téma megosztása:

• (24 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »