MODERÁTORT KERESÜNK TÖBBEN IS
Elküldve: 2003. 12. 24. 21:29
FELHÁBORÍTÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
UNDORÍTÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AKKOR LEÍROM IDE IS!!!!!! ÉS KICOPYZOM!!!!!!!!!!!!
A MODERÁTOROK VEGYÉK TUDOMÁSUL,HOGY ŐK VANNAK ÉRTÜNK, ÉS NEM MI ÉRTÜK!!!!!!!!!!
HATALOM,EGOCENTRIKUS EMBEREKRE NINCS SZÜKSÉG!!!!!!!!!!!!!!!!
KARÁCSONYKOR,ÉS ELŐTT TOPICOKAT TÖRÖLNEK SZÓ NÉLKÜL!!!!!!!
Előzőleg azt mondtam, hogy kezdem magam rosszul érezni a HWSW-n,MOST AZT MONDOM ROSSZUL VAGYOK.
NÉV NÉLKÜL,INDOK NÉLKÜL TOPIKOKAT TÖRÖLNI!!!!
ALJASSÁG
MODERÁTOROKAT KERESÜNK!!!!
MODERÁTOROKAT KERESÜNK!!!!!!!!!
AKI EZT CSINÁLTA SZÉGYELJE MAGÁT!!!!!!!!!!!!!!
"MODERÁTOROK FIGYELMÉBE!!!!!" TOPIKOMAT TÖRÖLTÉK!!!!
Nem tudom olvasta valaki a mondandómat????!!!!!!!!!!!!
Ezt már copy-zom.
[ 2004. január 01.: Macska szerkesztette a hozzászólást ]
Rögös a macskaköves út....
Elküldve: 2003. 12. 24. 21:34
idézet:
Ezt írta Macska:
EZ ROSSZABB MINT A BSA!!!!!!!!!!!!!!
FELHÁBORÍTÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
UNDORÍTÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AKKOR LEÍROM IDE IS!!!!!! ÉS KICOPYZOM!!!!!!!!!!!!
A MODERÁTOROK VEGYÉK TUDOMÁSUL,HOGY ŐK VANNAK ÉRTÜNK, ÉS NEM MI ÉRTÜK!!!!!!!!!!
HATALOM,EGOCENTRIKUS EMBEREKRE NINCS SZÜKSÉG!!!!!!!!!!!!!!!!
KARÁCSONYKOR,ÉS ELŐTT TOPICOKAT TÖRÖLNEK SZÓ NÉLKÜL!!!!!!!
Előzőleg azt mondtam, hogy kezdem magam rosszul érezni a HWSW-n,MOST AZT MONDOM ROSSZUL VAGYOK.
NÉV NÉLKÜL,INDOK NÉLKÜL TOPIKOKAT TÖRÖLNI!!!!
ALJASSÁG
MODERÁTOROKAT KERESÜNK!!!!
MODERÁTOROKAT KERESÜNK!!!!!!!!!
AKI EZT CSINÁLTA SZÉGYELJE MAGÁT!!!!!!!!!!!!!!
"MODERÁTOROK FIGYELMÉBE!!!!!" TOPIKOMAT TÖRÖLTÉK!!!!
Nem tudom olvasta valaki a mondandómat????!!!!!!!!!!!!
Ezt már copy-zom.[/quote]
Olvastam, elszomorító.Tartok veled!
Rhino666
Elküldve: 2003. 12. 24. 21:36
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]
Elküldve: 2003. 12. 24. 21:43
Karácsony van. Mér téged zavar????? Ilyenkor legyen 100 ilyen topic.!!!!!!!!!!!!!!!!
Karácsony van. Érted?????????????????????????????????????????
Ezenkívűl nem csak Karácsonyi topikot töröltek!!!!!!!!!!!
Az a mód, ahogy ezt tették???????
Moderátorokat keresünk!!!!!!
Ha kultúráltan teszel valamit, azt ne töröljék szó nélkül!!!! A kedves családját szabályozgassa otthon Karácsonykor a kedves moderátor!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha valami baja van, adja hozzá a nevét, indokolja meg!!!! Kultúrált, emberhez méltóan!!!!
[ 2003. december 24.: Macska szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 12. 24. 22:11
Igen.Köszönöm.Folytatom itt.
Neked mi a véleményed arról, hogy szó nélkül, név nélkül topikot törölnek.Nem ismerem a rendszert, de a Bolhán csinálják.
A MODERÁTOROK A BOLHÁN MONDJANAK LE!!!! AZ ÖSSZES!!
Karácsony van.Legyen 100 karácsonyi topic.Engem nem zavar 100 karácsonyi topic KARÁCSONYKOR, DE A SZERETET ÜNNEPÉN BUNKÓNAK LENNI?????????? EHHEZ POFA KELL!!!
Nagyon sok panasz volt az utóbbi napokban indok,név nélküli topic törlésről a Bolhán.Volt olyan, ami nem karácsonyi topic volt.Asszem KAKUKK topicja.
Mások is felháborodtak az ott folyó ténykedéstől.A moderátoriténykedés felelőséggel jár.Tudnia kell egy adott helyzetben, hogy mit tehet és mit nem!!!! Ha közbelép, akkor adja hozzá a nevét, indokolja meg, mert akkor azt érezzük, hogy emberszámba vagyunk véve.Körülbelül úgy, amint te tetted.
Azért írtam több menübe, hogy lássák a fórumon, problémák vannak.Én sem járok minden menübe.Az ottani moderátorok rendezik.
A Bolhában írtam egy moderátorokról szóló hozzászólást.Akkor még kultúrált voltam, de mivel szó nélkül törölték!!!!,nem tették át például ide !!!, annak ellenére, hogy kértem jelezzenek nekem, ha törlik, ezért berágtam egy kicsit.Azért a bolhán írtam, mert ott voltak a topic törlések, akkor oda kell írni???? Aki törölte az láthatja.Látta is, szó nélkül törölte, a kérésem ellenére!!!!
Nyitnék egy másik topikot itt!!
"Milyen a jó moderátor", és kérjük ki a fórumozók véleményét.Azt hiszem így korrekt.Indok nélkül ne töröljék!!! Ha lehet.
Üdv
macska
Elküldve: 2003. 12. 24. 22:15
undorito..normális moderátorokat nem ilyen istent jácco barmokat akarunk!!!
Elküldve: 2003. 12. 24. 22:18
Rhino666
Elküldve: 2003. 12. 24. 22:19
Elküldve: 2003. 12. 24. 22:20
idézet:
Ezt írta Rhino666:
Ilyennek a regem óta még nem láttam Macskát![/quote]
Én sem!![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2003. 12. 24. 22:21
be***hatja aki törölgette a topicot...
bocsika de ha vki egy ilyen napon is igy nem törődik másokkal akkor az megérdemli...
[ 2003. december 24.: coolrob szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 12. 24. 22:23
idézet:
Ezt írta coolrob:
be******* aki törölgette a topicot...[/quote]
Azért idáig ne fajuljon a dolog!Kérlek szerkeszd!
![]()
Elküldve: 2003. 12. 24. 22:24
Elküldve: 2003. 12. 24. 22:27
idézet:
Ezt írta coolrob:
undorito a mod se nevezi meg magát csak töröl csalodtam az egész hwsw-*ben hogy ilyen embereket vesznek be modnak...
be***hatja aki törölgette a topicot...
bocsika de ha vki egy ilyen napon is igy nem törődik másokkal akkor az megérdemli...
[/quote]
Köszi!
Rhino666
Elküldve: 2003. 12. 24. 22:50
Kicsit kiakadtam.Szeretem ezt a FÓRUMOT, SZERETEM EZT A CSAPATOT, de ami az utóbbi napokban a Bolhán történt, AZ FELHÁBORÍTÓ.
Amint látom, nem csak én érzem így.
A MODERÁTOR SZOLGÁLAT,NEM HATALOM.Aki jól csinálja,annak munkáját tisztelettel megköszönjük
Üdv
macska
Elküldve: 2003. 12. 24. 22:52
idézet:
Ezt írta Macska:
Üdv mindenkinek
Kicsit kiakadtam.Szeretem ezt a FÓRUMOT, SZERETEM EZT A CSAPATOT, de ami az utóbbi napokban a Bolhán történt, AZ FELHÁBORÍTÓ.![]()
![]()
Amint látom, nem csak én érzem így.
A MODERÁTOR SZOLGÁLAT,NEM HATALOM.Aki jól csinálja,annak munkáját tisztelettel megköszönjük,aki viszont túl lő a célon,ANNAK MENNIE KELL!!!!!!
Üdv
macska[/quote]
Kijavítanálak : alázatos hatalom.
Mint eredetileg a miniszter. Szolga.
Elküldve: 2003. 12. 24. 22:57
Elküldve: 2003. 12. 24. 23:05
idézet:
Ezt írta Casoli:
[Q]Szerintem kutyát sem érdekel hogy a szigeten van már egy karácsonyi jókivánság topic. Aki régebben van már itt, mint például én, az tudja hogy a bolhapiacra járó emberek egy külön faj. Egy külön nagycsoport. Nagyon sokan vagyunk akik csak a bolhára járunk nagy részt, és a szigetre nem. Tehát a bolhapiacon igenis kell egy ilyen topic!
De ha kedves RICS kollége ennyire túlbuzgó, adjunk neki munkát. Mindenkit arra buzdítok nyisson egy OFF topicot a bolhán, legyen munkája a törölgetős adminunknak így karácsony éjszakára. Úgyis unatkozik.
[/Q][/quote]
Elküldve: 2003. 12. 24. 23:38
idézet:
Ezt írta saen:
Azért örülnék ha legközelebb nem lenne "telefloodolva" az egész forum, függetlenül a történésektől. Köszi Macska előre is![/quote]
Üdv
Mivel a topikokat törölték, valahogy fel kellett hívni a figyelmet a problémára.Név,indok nincs. SPECIAL KORREKTÜL INTÉZTE, ezért vagyunk most itt.Ezenkívül bizonyos topik címek is felhívták már a figyelmet a problémára, azonban nem lépett senki arra alkalmas személy.Ezért választottam ezt a megoldást, de amint látjátok, legalább most volt foganatja.Hidd el, én sem jószántamból tettem amit tettem, de a kérdéses moderátor ténykedésével rákényszerített.Szó nélkül,név nélkül,indok nélkül törölte, pedig láthatta volna, hogy sokunknak nem tetszik ami ott történik.
Üdv
macska![]()
Elküldve: 2003. 12. 24. 23:53
Egy alapveto dologrol felejtkezunk meg idonkent!
A HWSW-t Valaki uzemelteti...
Valaki fizeti az uzemeltetesi koltsegeket...
Valakinek van egy elkepzelese az altala fizetett site arculatarol...
Nektek van egy egyeni elkepzelesetek a hwsw mukodeserol!
Vazzeg! Te dirigalnal? es mas fizeti?
Nemtom ertheto volt -e amit kifejtettem?
A modok viselkedese teljesen ertheto!Minden ember,akinek hatalmat adnak a kezebe,elkovetheti azt a hibat,hogy visszael vele.De a modok megvalasztasa,levaltasa annak a joga,aki a sitet uzemelteti!
Jozsi! Tied a palya! A zaszlo all NEKED is!
Indits egy fa*bb sitet! Legyel igazsagosabb,mint Matyas!
Ha meg nem tetszik a hwsw arca-keresd meg a tulajt,es gyozd meg,hogy Te jobban csinalnad-es fizesd a kovetkezo havi szamlat!

Súgó
A téma zárva.