HWSW Informatikai Kerekasztal: Hova tunt a forum szinvonala? III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hova tunt a forum szinvonala? III. Értékeld a témát: -----

#1781 Felhasználó inaktív   Socket 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 10. 14. 20:26

Idézet

utcán nem ületelünk, max újságot vagy szotyit veszünk és még így is megvan a veszélye, hogy tegnapit vagy avasat sóznak ránk.

Lehet üzletelni, csak nem valami balfasszal, millió cuccot nyomtam már el utcán is, de gondolom te a 0 regesekre gondolsz.

Idézet

Telefonszám, név és pontos cím nélkül szintén nem, főleg nagyobb értékeknél.

Ez viszont így igaz, így helyes.  ;)

Idézet

Garancia nélkül csak alaposan letesztelve.

Szerintem az egyik legfontosabb dolog.
http://tet-halo.ning.com/
TeT háló-Tanulást segítő technológiák.
Pedagógus mentor rendszer.

#1782 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 14. 20:38

Én pl, még senkinek sem adtam meg a nevem címem, akivel üzleteltem, és hogy őszinte legyek nem is szívesen adnám meg. Persze kivétel, ha postázásról van szó. És éppen ezért én sem szívesen kérem el. Így egy 0 hozzászólásostól inkább nem vásárolok, mert ha át akar verni, akkor miért ne adhatna hamis nevet címet és telefonszámot is akár? Vagy kérjem el a személyiét is?

#1783 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 14. 20:42

Idézet: guga - Dátum: 2004. okt. 14., csütörtök - 19:38

Nincs szükség semmilyen hozzászólásszám korlátozásra.

Ha az illető frissen reggelt és 0 hozzászólással rendelkezik, akkor ne legyél pancser, óvatosabban üzletelj vele, ennyi.
Legyél te magad a fórummotor hozzászólásszám számláló generátora, ha meg valaki parázik és balfasz, az vásároljon tőlem :Đ nagy-nagy biztonságban  :cool:

Igen de amióta a bolhán nincs hozzászólásszámlálás, azóta aki már 100 üzletet elnyomott is 0 hozzászólásosként szerepel. :Đ

#1784 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 14. 20:48

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. okt. 14., csütörtök - 21:38

Én pl, még senkinek sem adtam meg a nevem címem, akivel üzleteltem, és hogy őszinte legyek nem is szívesen adnám meg.

Ezzel a hozzáállással szerintem ne érezd kötelességednek elsőként hozzászólni bármihez.

Alap: név, telefonszám.

Extra: lakcím és anyhejszemszülgénszám :Đ

Bakker! Évek óta ott virít az interneten az összes elérhetőségem, még a faszom mérete is, gondolod bárki jelentkezett, hogy önként bekapja :think:

Pénzről van szó kéremszépen, nem tökmagról. Ha nem tudod felvállalni saját magad csak egy nick mögül, akkor ideje lenne kikapcsolni a gépedet egy időre és a szemébe nézni egy két embernek a való világban is.

#1785 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 14. 21:14

Idézet: guga - Dátum: 2004. okt. 14., csütörtök - 21:48

...még a fasz*m mérete is, gondolod bárki jelentkezett, hogy önként bekapja :think:

Hát...  :lollypop:

#1786 Felhasználó inaktív   hagyo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 14. 21:54

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. okt. 14., csütörtök - 21:42

Igen de amióta a bolhán nincs hozzászólásszámlálás, azóta aki már 100 üzletet elnyomott is 0 hozzászólásosként szerepel. :Đ

Nem akarlak okítani, de ha megnézed a tag adatait ott sok mindent láthatsz, pl hozzászólásait is elolvashatod

szerk: és itt: " Legaktívabb ebben a fórumban:" mivel 0 hozzászolásos talán a bolhás hsz fog szerepelni :)

Szerkesztette: hagyo 2004. 10. 14. 21:58 -kor

#1787 Felhasználó inaktív   Öregszem 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 14. 21:56

Idézet: FakeJack - Dátum: 2004. okt. 14., csütörtök - 22:14

Hát...  :lollypop:

Az első jelentkező megvolt. Ez a cél is kipipálva.

Szerkesztette: Öregszem 2004. 10. 14. 21:57 -kor

#1788 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 14. 22:13

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. okt. 14., csütörtök - 18:41

Nem igaz, a legjobb megoldás a regisztrációtól eltelt idő lenne. Pl már 1 héttel is nagy változásokat lehetne elérni. A férgese rögtön kihullana.

Nem hullana! Az Apronet is régóta üzemel, és az a bizonyos "férgese" nap, mint nap megjelenik (persze egyesek egy idő után állandó -hogy úgy mondjam- törzsvendégek lesznek ott) újabb, és újabb szélhámosok képében.

Miben akadályoz meg egy szélhámost, aki RENDSZERESEN ŰZI "foglalkozását" az 1 hetes, vagy akár 1hónapos írási tilalom?

Gondolja... "Na, ez egy jó forgalamas hely. Ide regisztrálok... jól jöhet még!"

Aztán ennyi. 1 hét múlva már itt IS hirdeti a cuccait.

Ha már itt tartunk, valóban a hozzászólás szám szabna ennek gátat (azzal ugyanis igen nagy eséllyel NAGYON KEVESEN "pöcsölnének", hogy hozzásólásokat szüljenek a fórum egyéb szekciójában, pusztán azért, hogy szélhámoskodjanak).

Meg lehet figyelni. Régebben a sokszáz hozzászólásos tagok között kevés volt a szélhámos. (meg most is)

Akikre mostanában panaszkodnak (akikről ez az egész is szól most), mint csupa direkt a bolha miatt regisztrált, nulla postos pöcs.

Egyetlen megoldás, ha kontrolált körülmények között (azaz a házigazdák gondoskodnának róla, hogy azt a 100-200 X száz hozzászólást spammal nem lehet összeszedni) hozzászólások számához kötnék a Bolhapiacos hirdetést.

De mivel ilyen nem lesz... sajnos marad az, ami van. Ennyi.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#1789 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 14. 22:16

Bakker! Évek óta ott virít az interneten az összes elérhetőségem, még a faszom mérete is, gondolod bárki jelentkezett, hogy önként bekapja :think:

Még jelentkezhet :p

Én félévente eladok 1-2 használt lónyálat, olyanoknak akit sosem láttam, és nagy valószínűséggel sosem fogok újra látni. Mégis miért adjam meg nekik a nevem címem? Szerintem nem magadhoz kéne hasonlítgatni, neked még érdeked is, hogy ott kaparásszák az ajtód :D Engem nem az ösztönöz rá, hogy ne verjem át az embereket, hogy jajj megtalál, mert tudja a címem.

Idézet

Pénzről van szó kéremszépen, nem tökmagról. Ha nem tudod felvállalni saját magad csak egy nick mögül, akkor ideje lenne kikapcsolni a gépedet egy időre és a szemébe nézni egy két embernek a való világban is.

Nekem a felvállalom magam, nem azt jelenti, hogy minden sarkon nagy táblával hirdetem, a nevem, meg a címem. Hanem azt, hogy személyesen is kiállok, és hirtelen nem tűnök el, ha valami gond van azzal amit eladtam. Nem tiltódik le a telefonom, meg hasonló dolgok.

Szerkesztette: Mumia 2004. 10. 14. 22:18 -kor

#1790 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 14. 22:16

Idézet: guga - Dátum: 2004. okt. 14., csütörtök - 19:38

Nincs szükség semmilyen hozzászólásszám korlátozásra.

Ha az illető frissen reggelt és 0 hozzászólással rendelkezik, akkor ne legyél pancser, óvatosabban üzletelj vele, ennyi.

Vagy méginkább... NE üzleteljen! A múltkor is ezt mondtam.

Idézet

Legyél te magad a fórummotor hozzászólásszám számláló generátora, ha meg valaki parázik és balfasz, az vásároljon tőlem :Đ nagy-nagy biztonságban  :cool:

Így is van. Igaz, hogy te is szélhámos sefter-nepper vagy (sőt, állítólag a II. világháború is miattad tört ki), de az embert megnyugtatással tölti el a tudat, hogy a befolyt jövedelmedet hasznos célokra (spankolófa, térgyepülőszék stb.) fordítod! :Đ :p :pokeas2:

Úgyhogy én maradok a Guga Műveknél!  :)
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#1791 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 15. 00:07

Ahhoz kepest, hogy par eve meg mennyire Guga-ellenes volt a hangulat itt, meg ment a tiltsuk le az osszes seftert szoveg, mostanra eljutottunk odaig, hogy O az egyik stabil pont a bolhan, Vele van a legkevesebb problema. :respect:

Tudom, nnyekmainnnen, kulonben nem uszom meg degu nelkul :D

#1792 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 15. 05:29

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. okt. 14., csütörtök - 21:21

Most az egyszer azt kell mondjam tévedsz.

https://forum.hwsw.hu/index.php?act=ST&f=22...dpost&p=2037068

Ne ferdíts! Pláne ne ilyen orbitálisat.

Idézet: fram - Dátum: 2004. okt. 8., péntek - 17:06

'User post limit' a Bolhan?  :think:

Idézet: Renwick - Dátum: 2004. okt. 8., péntek - 17:55

Az üzemeltető gazdasági érdekei mást kívánnak. Marad a gyomlálás...

üdv

R.

Te meg írod:

Idézet

De már jópárszor leírták, az "üzemeltetők" hogy nem érdekük megtisztítani a bolhát ...

Attól tartok, saját kútfőből tettél hibásan egyenlőségjelet a 'post limit' és a tisztogatás közé.

Szerkesztette: Rive 2004. 10. 15. 05:30 -kor

Elköltöztem :-)

#1793 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 15. 07:09

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. okt. 14., csütörtök - 18:41

De már jópárszor leírták, az "üzemeltetők" hogy nem érdekük megtisztítani a bolhát nekik egy számít az oldalletöltések száma.

Nem, nem az üzemeltetők érdeke, vagy nem érdeke, hanem a tulajdonosé. Ne keverjük a kettőt...

Szerk: Persze kérdés, hogy ki mely személy(eke)t vél az "üzemeltető" szó alatt...

#1794 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 15. 07:56

Idézet: Drummaster - Dátum: 2004. okt. 15., péntek - 8:09

Szerk: Persze kérdés, hogy ki mely személy(eke)t vél az "üzemeltető" szó alatt...

Nekem az üzemeltető, aki a dellát adja, és aki a hasznot bezsebeli, nem az aki a kulimunkát végzi fix összegért, vagy esetekben ingyen.

Szerkesztette: Mumia 2004. 10. 15. 08:00 -kor

#1795 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 15. 07:58

Idézet: Rive - Dátum: 2004. okt. 15., péntek - 6:29

Ne ferdíts! Pláne ne ilyen orbitálisat.

Te meg írod:

Attól tartok, saját kútfőből tettél hibásan egyenlőségjelet a 'post limit' és a tisztogatás közé.

Én más kiutat nem látok, szerinted hogyan lehet még megtisztítani a bolhát hatékonyan, ha nem postlimittel? Szerintem sehogy. Nem lehet 24/7-es őrséget állítani aki minden hirdetőt ellenőriz, hogy nem e árfikanick, vagy egy átverés.

A FERDÍTÉS PEDIG QRVA ERŐS KIFEJEZÉS, EZ NEM FERDÍTÉS. NEKEM MEGTISZTÍTÁS = POSTLIMIT vagy valami más intézkedés ami hatással lehetne. De azért a postlimit van az első helyen, mert erről volt szó korábban sőt az utolsó pillanatig, úgy is volt be lesz vezetve.

A gyomlálás, nem megoldás. Nem az okot és a lehetőséget szünteti meg, hanem kizárólag a már megtörtént átverések és félrevezetések után tud "büntetni" phersze, miután kicsalt valakitől xezer forintot kap(nak) egy 5000 napos bant a nickje(i) és kész. Ez aztán a megoldás.

Szerkesztette: Mumia 2004. 10. 15. 08:04 -kor

#1796 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 15. 08:09

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. okt. 15., péntek - 8:58

Én más kiutat nem látok, szerinted hogyan lehet még megtisztítani a bolhát hatékonyan, ha nem postlimittel? Szerintem sehogy. Nem lehet 24/7-es őrséget állítani aki minden hirdetőt ellenőriz, hogy nem e árfikanick, vagy egy átverés.

A FERDÍTÉS PEDIG QRVA ERŐS KIFEJEZÉS, EZ NEM FERDÍTÉS. NEKEM MEGTISZTÍTÁS = POSTLIMIT vagy valami más intézkedés ami hatással lehetne. De azért a postlimit van az első helyen, mert erről volt szó korábban sőt az utolsó pillanatig, úgy is volt be lesz vezetve.

A gyomlálás, nem megoldás. Nem az okot és a lehetőséget szünteti meg, hanem kizárólag a már megtörtént átverések és félrevezetések után tud "büntetni" phersze, miután kicsalt valakitől xezer forintot kap(nak) egy 5000 napos bant a nickje(i) és kész. Ez aztán a megoldás.

A FERDÍTÉS MÉG CSAK A LEGGYENGÉBB KIFEJEZÉS, AMI ESZEMBE JUTOTT, ÉRTVE?!! ÚGYHOGY NE FOLYTASD!

Ui.: Látod? Nagybetűket én is tudok :lollypop:

Egy próbálkozást megérne a jelenlegi jelmondat alá még egy. Lehet, elég is volna. Mindenesetre jobb próbálkozás, mint egy-két csökkent értelmű medvebocs miatt kizárni a bolháról a forgalom nagy részét generáló alkalmi usereket (ilyenkor hol lappangnak a Dodo-fanclub tagjai :confused: ). Akik közül nagyjából egy-két százalék a problémás.

Szerkesztette: Rive 2004. 10. 15. 08:17 -kor

#1797 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 15. 08:09

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. okt. 15., péntek - 8:56

Nekem az üzemeltető, aki a dellát adja, és aki a hasznot bezsebeli, nem az aki a kulimunkát végzi fix összegért, vagy esetekben ingyen.

Akkor a tulajdonosra gondolsz.

#1798 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 15. 08:15

Ja-ja. Meglehet, egy új jelmondat mellett érdemes lenne összehozni egy secperc alatt kinyomtatható, ugyanannyi alatt kitölthető minta-adásvételit is, amit nem kellően bebiztosított üzlet esetén használhatnak a népek.

#1799 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 15. 08:17

Idézet: Rive - Dátum: 2004. okt. 15., péntek - 9:09

Egy próbálkozást megérne a jelenlegi jelmondat alá még egy. Lehet, elég is volna. Mindenesetre jobb próbálkozás, mint egy-két csökkent értelmű medvebocs miatt kizárni a bolháról a forgalom nagy részét generáló alkalmi usereket (ilyenkor hol lappangnak a Dodo-fanclub tagjai :confused: ). Akik közül nagyjából egy-két százalék a problémás.

ÉN nyitott vagyok más megoldásra is, de egyelőre még senki nem állt elő, mármint üzemeltető/tulaj oldalról semmiféle javaslattal. Még csak azt sem mondták semmire, hogy ez hülyeség ( a post limitet kivéve) vagy azt, hogy ez jó megoldás megpróbáljuk.

#1800 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 15. 08:18

Idézet: Drummaster - Dátum: 2004. okt. 15., péntek - 9:09

Akkor a tulajdonosra gondolsz.

Ez már szőrszálhasogatás, meg a kákán is csomót keresés, nem tudunk belekötni a mondanivalóba, akkor belekötünk egy szóba.

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.