Idézet: Mumia - Dátum: 2004. okt. 15., péntek - 9:17
ÉN nyitott vagyok más megoldásra is, de egyelőre még senki nem állt elő, mármint üzemeltető/tulaj oldalról semmiféle javaslattal. Még csak azt sem mondták semmire, hogy ez hülyeség ( a post limitet kivéve) vagy azt, hogy ez jó megoldás megpróbáljuk.
SZVSZ a 'bolha önszabályozó lett' nagyjából egyenlő azzal, hogy az 'üzemeltetők' semmi olyan javaslatnak nem fognak keresztbe tenni, ami nem sérti az üzleti érdekeiket, vagy a jó izlés határait, esetleg a törvények szabta kereteket. Nagyszámú vétlen felhasználó válogatás nélküli kizárása nyilvánvalóan nem ilyen javaslat -> a bolha dolga újabb ötleteket felvonultatni.
Íme, az utolsó tíz hozzászólás között volt már kettő is
Idézet: Mumia - Dátum: 2004. okt. 15., péntek - 9:20
Én pedig egyértelműen A POST LIMIT-et értettem megtisztítás alatt, egyáltalán nem állt szándékomban félrevezetni, csúsztatni, hazudni. Nem gondolod, hogy kicsit rosszindulatú vagy? Rögtön a legrosszabb lehetőséget elkönyvelni tényként?

Bla-bla-bla. Nézz már tükörbe, ember!
Idézet: Mumia - Dátum: 2004. okt. 14., csütörtök - 18:41
De már jópárszor leírták, az "üzemeltetők" hogy nem érdekük megtisztítani a bolhát nekik egy számít az oldalletöltések száma. Az pedig nem fog nőni, ha kitiltanak bárkit is, legyen az akár egy rohadt csaló tolvaj, nekik kell, az a 4-5 oldalletöltés amit produkál, amíg valakit kifoszt. Na meg ez utána úgyis botrányt generál, lesz egy balhézós topik, amibe sokan írnak, és mégtöbben elolvassák. Azt azért nem állítom, hogy direkt hagyják őket randarílozni, de az biztos, hogy nekik rövidtávon ezek az elemek hasznot hoznak. Hogy hosszú távon a fórum leépülését, vagy mást fog e ez okozni azt meg senki sem tudhatja.
Szerkesztette: Rive 2004. 10. 15. 08:25 -kor