HWSW Informatikai Kerekasztal: Hova tunt a forum szinvonala? III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hova tunt a forum szinvonala? III. Értékeld a témát: -----

#2201 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 22. 08:15

Idézet: notaricon - Dátum: 2004. dec. 21., kedd - 15:28

Én csak azt látom, hogy egyre több a ...hero/...killer/...master elő- utó- közétag a nick-ekben és ez engem valamiféle következtetés levonására késztet, amelyben ilyen szavak vannak, hogy "életkor", "érettség", "kultúrális vákuum" stb.

:confused:

Jav.: elgépelés.

Emlékszem, hogy anno, mikor regeltem, majdnem a Drumkiller nicket választottam... :nevet2: :pokeas2:

Szerk.: Mi bajod van Netmasterrel? :D

#2202 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 22. 09:54

Idézet: Drummaster - Dátum: 2004. dec. 22., szerda - 8:15

Emlékszem, hogy anno, mikor regeltem, majdnem a Drumkiller nicket választottam... :nevet2: :pokeas2:

Szerk.: Mi bajod van Netmasterrel? :D

Bazz... :omg: :D

#2203 Felhasználó inaktív   notaricon 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 22. 12:11

Idézet: Jim DiGriz - Dátum: 2004. dec. 22., szerda - 10:54

Bazz... :omg: :D

"A bortól hülyeségeket gondol az ember, a pálinkától meg is csinálja."

#2204 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 23. 13:37

Idézet

Most figyelj nem tudom miért teszik amikor ez egy nehéz játék és azokat nem osztják le akik HL2 ben kérnek segítséget de aki egy ilyen játékba azt már osztják biztos azért mert nekik nem jutott eszükbe hogy a HWSW -n lehet esetleg kapni segítséget mondjuk nem ilyen emberektől akik osztanak!!!

Na ezt valaki fordítsa le nekem... még az elejéig értem, de a harmadik pont hiánya után elveszítem a fonalat...

#2205 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 13:40

Pont ezt akartam beidézni én is.  :)
JóSebesség

#2206 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 15:09

Nem tudom, hogy ezen mit nem lehet érteni  :nevet2:  :Đ

#2207 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 23. 16:29

Idézet: Jim DiGriz - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 13:37

Na ezt valaki fordítsa le nekem... még az elejéig értem, de a harmadik pont hiánya után elveszítem a fonalat...

Nem kellett volna nekikezdeni.... :)
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#2208 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 16:56

Ezt még én sem értem :(
Ki írta? Őt kéne megkérdezni

#2209 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 17:31

Másodszorra ez (is) (meg)érthető, még így is, a környezetből kiemelve. Nekem :)
Ciciman is on borda

#2210 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 18:19

Idézet: fram - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 17:31

Másodszorra ez (is) (meg)érthető, még így is, a környezetből kiemelve. Nekem :)

Most mondjam azt, hogy irigyellek?

Nem mondom.

:p
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#2211 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 19:06

Mit ért az "osztani" alatt? Ez valami argó? :)

#2212 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 19:19

Idézet: Etele - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 19:06

Mit ért az "osztani" alatt? Ez valami argó? :)

Üdv Etele

Tanácsot "osztani" (adni) például. Sajna te elég sok szó értelmével nem vagy tisztában. Bővtsd a szókincsedet. ;) Használni, nem kötelező.

Üdv
       macska ;)

Ui: Én értem. Ettől függetlenül nem tartom magam "bunkónak". Gondolom, érted mire célzok. ;)
Az "Ez még belefér." szófordulatot is értem. ;) 

Szerkesztette: Macska 2004. 12. 23. 19:22 -kor

P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#2213 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 19:21

Idézet

Most figyelj nem tudom miért teszik amikor ez egy nehéz játék és azokat nem osztják le akik HL2 ben kérnek segítséget de aki egy ilyen játékba azt már osztják biztos azért mert nekik nem jutott eszükbe hogy a HWSW -n lehet esetleg kapni segítséget mondjuk nem ilyen emberektől akik osztanak!!!

Engem ez kicsit az azbeszt.hu-n is fellehető kis telefon bejátszásra emlékeztet, ahol egy hölgy mondja (talán a Matáv üsz-nek  :think: ) hogy:

"- Ha valamiért valamit kérnek, akkor azért adjanak is valamit!" :Đ
NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#2214 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 20:39

Idézet: Macska - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 19:19

...
Tanácsot "osztani" (adni) például. Sajna te elég sok szó értelmével nem vagy tisztában. Bővtsd a szókincsedet. ;)
...

Ezt viccnek szántad? Mert ha nem, akkor meglehetősen :pokeas2: megnyilvánulás volt. :rolleyes:

Kedves Macska!

Ne feledd, hogy mire reagáltam. Azt hiszem (remélem) a szókincsemmel nincsen probléma, és tökéletesen tisztában vagyok az "osztani" szó jelentésévél normális szövegkörnyezetben.
/Zárójelben jegyzem meg, az "osztani" mint a "tanácsot adni" kifejezés szinonimája már bőven az argó kategóriába tartozik, szóval még ha nem is ismerném ezt a "jelentését", akkor sem lenne baj a szókincsemmel... :rolleyes: /

Kérlek, az általam kritizált szövegrészletbe, nevezetesen ebbe:

Idézet

helyettesítsd be a "tanácsot osztani" kifejezést:

Idézet

Most figyelj nem tudom miért teszik amikor ez egy nehéz játék és azokat nem osztanak tanácsot akik HL2 ben kérnek segítséget de aki egy ilyen játékba azt már tanácsot osztanak biztos azért mert nekik nem jutott eszükbe hogy a HWSW -n lehet esetleg kapni segítséget mondjuk nem ilyen emberektől akik tanácsot osztanak!!!

Több értelme van?
Nem hinném.
Erre szerettem volna utalni abban a hozzászólásomban, amire te reagáltál.

Azt hiszem, jelen esetben áll, hogy ha hallgattál volna, kedves Macska, bölcs maradtál volna.
Persze ha neked kerek egészet alkot a "javított" idézet, akkor hagyjuk. :rolleyes:

Másfelől, ha viccnek szántad az általam idézett megjegyzésedet, akkor nem szóltam.
(Bár ha nem is viccnek szántad, ezek után tuti megmagyarázod, hogy mégis. :D )

Szerkesztette: Etele 2004. 12. 23. 20:58 -kor

#2215 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 21:12

Üdv Etele

Osztani = adni Helyettesítsd be nyugodtan. Sok sikert.  Nem ez volt = "tanácsot adni".

Szerintem arról van szó, hogy az NHL 2 szintén egy nehéz játék, az is amit ő játszik, és ő neheznényezi, hogy nem kapott  megfelelő segítséget. (??)  Kéne látni az egész történetet. A behelyettesítés nem mindig célravezető.

Üdv
       macska ;)

Ui: Privátban mutass a linkre, ha lehet. Egyébként a stílusodon változtathatnál. Érdekes, ilyenkor elég sokat tudsz írni, ha segítesz, bepötyögsz  egy egy mondatot.Én nem támadtalak. Javasoltam valamit, és azt is mondtam, nem kötelező használni. Gratulálok, a stílusod nyönyörű, főleg akkor szoktad ezt, ha valakivel "vitázol".

Szerkesztette: Macska 2004. 12. 23. 21:24 -kor

P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#2216 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 21:20

Idézet: Etele - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 19:06

Mit ért az "osztani" alatt?

Pontosan azt, amit te csináltál itt az előbb ...

Szerkesztette: fram 2004. 12. 23. 21:39 -kor

Ciciman is on borda

#2217 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 21:34

Idézet: Macska - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 21:12

Üdv Etele

Osztani = adni Helyettesítsd be nyugodtan. Sok sikert.  Nem ez volt = "tanácsot adni".

Tőlem.

Idézet

Most figyelj nem tudom miért teszik amikor ez egy nehéz játék és azokat nem adják le akik HL2 ben kérnek segítséget de aki egy ilyen játékba azt már adják biztos azért mert nekik nem jutott eszükbe hogy a HWSW -n lehet esetleg kapni segítséget mondjuk nem ilyen emberektől akik adnak!!!

Aham, így már tényleg iszonyú magyaros és érthető. :rolleyes: Bár neked akár tűnhet úgy, elárulom: nem az. :omg:

Mellesleg (bár nem oszt, nem szoroz):

Idézet

Nem ez volt = "tanácsot adni".

Legalább azt olvasd el, amit te írsz:

Idézet

Tanácsot "osztani" (adni) például.

Macska, attól tartok, neked komoly értelmezésbeli problémáid vannak, mesélj, mit nem értettél meg abból, amit neked írtam? :think: Csak neked, a lényeg abból, amit bepötyögtem: akármit helyettesítesz be, a szöveg értelmetlen. De látom, vaknak a színeket... :rolleyes:
/És még egyszer, csak neked: ismerem az "osztani" szleng jelentését, köszönöm, nincsen szükségem szókincsbővítésre. :rolleyes:
RE: vagyis szókincsbővítésre mindig szülség van, de ezügyben inkább a szépirodalmat venném elő, és nem Macskát. /

Jesszus. :eek:

Idézet

A behelyettesítés nem mindig célravezető.

Márpedig te elmagyaráztad :rolleyes: nekem az "osztani" szó jelentését, ez, akárhogy is nézem, azt jelenti, hogy ha behelyettesítem az általad adott szinonímát, akkor (is)  értelmes szöveget kellene kapnom. :omg:
(Persze se így, se úgy nem lesz belőle normális szöveg...)
Azért azt még megoszthatnád velünk, hogy akkor jelen esetben mi is a "célravezető". :rolleyes:

Idézet

Kéne látni az egész történetet.

Minek? Az ominózus szöveg úgy okádék, ahogy van.

Idézet

Ui: Privátban mutass a linkre, ha lehet.

Ezt talán attól kérd, aki beidézte először, nekem fogalmam sincsen, honnan vette Jim DiGriz. De tulajdonképpen lényegtelen is.

Egyébként hagyjuk, már jó múltkorában rájöttem arra, hogy veled valójában felesleges beszélgetni, mert egyik füleden be-, a másikon meg kisüvít az, amit mások mondanak, és úgy hajtogatod a magadét (aminek legtöbbször már semmi köze sincsen ahhoz, amiről a társalkodópartned beszél), mint egy droid. :D

Szerkesztette: Etele 2004. 12. 23. 21:40 -kor

#2218 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 21:36

Idézet: fram - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 21:20

Pontosan azt, amit te csináltál itt ez előbb ...

(Tanácsot) "adni"? :nevet2: :nevet:

#2219 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 21:39

Szeretem, mikor egy hosszú okfejtést, mellyel úgymond irányba kívánjátok állítani egymást, úgy vezettek fel, hogy "kedves" megszólított :Đ :Đ és utána jön az a bizonyos megvétózhatatlan hozzászólásod, mellyet elküldés előtt alaposan átolvasol ha lehet többször is és kínosan ügyelsz az írásjelekre, a hangsúlyokra, a szóismétlésekre :omg:  :cool:  tudom ezt le lehetett volna írni két mondatba is, de yöyyön végre a mondatvégi írásjel :Đ    . << EZ  :Đ

Mikor a hóhér fellép a porondra és a nap fénye megcsillan a palloson, majd egy lépéssel a halálraítélt elé áll és finoman megcirógatja a buksiját, hogy izé neharagudj, tudom, hogy karácsony van meg minden. Szóval ne haragudj rám, muszáj levágnom a fejedet. Akarsz előtte beszélgetni velem? Adjak egy cukorkát vagy valamit, hogy oldjam a feszültséget? Idézzek egy bohózatból? Megcsiklandozzalak? Nekedadjam az új kamásnimat? Akarod, hogy kicseréljem a kosarat egy tisztára, mert ez már csupa vér?! Meséljek előtte valami derűs történetet? Megmasszírozzam a tarkódat előtte egy kicsit? Felhajtsunk előtte egy pinttel? Van szájmuzsikám, eljátszam a kedvencedet?

Erre az elítélt, bazdmeg csináld már, mert szétmegy a fejem a hülyeségeidtől :mad:

Yayy ne haragudj nem akartalak kihozni a sodrodból, beszéljük meg, nem szeretnélek így lefejezni, hogy haragos vagy rám, én a kedves kivégzéseket szeretem, amikor vidáman tartod oda a fejed, de így olyan frusztrált az egész, félek, hogy elvétem. Szóval találjunk ki valamit, hogy miként hozzuk helyre. Akarod, hogy a barátod legyek? Nézd itt ez a sok ember s mind ránk vár, mindenkinek van családja, már mennének haza, nem áldogálhatnak itt estig egy lefejezés miatt. Mi a neved?

Borisz, de csináld már végre :mad:

Yóóvan, yóóvan, mindjárt, olyan türelmetlen vagy, nem lehetne egyszer az életben türelmesnek lenned? Fogadjunk, hogy rossz apa voltál mindig és a feleségeddel is kiabáltál? Biztos a kocsmában herdáltad el a napot!!!

Mi közöd hozzá, csináld már!!!

Csak úgy gondolom, mert nagyon úgy festesz, mint aki egész életében csak parancsolgatott, hát tudd meg, hogy ez nem az a helyzet, ahol te mondod meg mi legyen, itt csak esdekelhetsz és kérdezhetsz. nem vagy abban a helyzetben, hogy parancsolgass. Ha akarom ki sem végezlek!

Csináááááááááááááááááááááááld mááááááááááááááááááááááááááár!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na ugye, mondtam, hogy türelmetlen vagy és azt hiszed tied a világ, nem csodálom, hogy halálra ítéltek, szerintem is megérdemled, nesze és ezzel lecsapta a fejét................

Már nem tudott szóhoz jutni, mert nem volt levegő a tüdejében, sem tüdeje csak forgott vele a világ, majd egyszercsak megállt és rápislantott egy utolsót, a hóhér arca volt.

Emez meg sziszegve az ajka közül: "NA UGYE, TE TISZTELETLEN !!!"

#2220 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 21:42

Ha most az jön, hogy "kedves guga" :Đ akkor:

Mikor a hóhér fellép a porondra és a nap fénye megcsillan a palloson...

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.