Idézet: Öregszem - Dátum: 2004. máj. 13, csütörtök - 18:46
"Jajaj kis homosexuálisom....Már megint rontod itt a levegőt nagyon nagy lett a szája valakinek mióta leadta a szolgálatot....ideje lesz egy picit bekeményítenem hétvégén dolgozni fogsz....Ennyit elárulhatok...Jó csávó vagy csak az a baj hogy az irántam való sexuális vonzalmadat nem úgy kéne kifejezned hogy akármit csinálok te rögtön megjelensz és osztod az észt....Inkább menj vissza a hardver softver szekcióba és próbálj meg nem sorozatosan beégni mint ahogy általában....Tsók arra a kis horpadt melledre... "
ugye ez kicsit sem szeméjeskedés?
vagy aban a szexcióban nemérvényes a fórumszabájozat?
2-More és Litium (az idézet utóbbitól származik) elég régóta puszi pajtik. Ha ezt
nem tudnám lehet, hogy problémáznék, de mivel
tudom, ezért nem problémázok. Sziget/Társalgó mod vagyok, van némi fogalmam az ott lakó fórumozók egymáshoz fűződő viszonyáról, az idők során sok információt megosztottak ezzel kapcsolatban, ezeket nagyrészt megjegyeztem. Természetesen a Szigeten/Társalgóban is érvényes a fórumszabályzat, azonban ebben az esetben szó sincs arról, hogy 2-More személyeskedett volna Litiummal, inkáb...hmmmm...kedveskedett.
Szerkesztette: Drummaster 2004. 05. 14. 07:37 -kor