HWSW Informatikai Kerekasztal: Hova tunt a forum szinvonala? III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hova tunt a forum szinvonala? III. Értékeld a témát: -----

#221 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 02. 09. 20:32

Most nézem, én is, nagy a pangás, keresővel szenvedek éppen, véletlenül betévedtem, egy korábbi catalyst témába, és megdöbbenve tapasztaltam, hogy 1 nap alatt 5 oldalnyi hozzászólás is születhetett 1 témában.

#222 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 09. 20:39

idézet:
Ezt írta Piftuka:

...És én úgy látom, hogy -lesz új fórummotor, vagy sem- elindult ez a mélyrepülés, amelyből már nem lesz visszaút.
[/quote]
Kb. ugyanezt írtam ~3 hónapja. Akkor azt válaszoltad, hogy Te nem vagy ennyire borúlátó.
Utóbbi időben tett hozzászólásid azonban nagyfokú kiábrándultságról árulkodnak.

#223 Felhasználó inaktív   Hasse 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 09. 20:41

Idézet: Ez írta Mumia:

... és megdöbbenve tapasztaltam, hogy 1 nap alatt 5 oldalnyi hozzászólás is születhetett 1 témában.

Volt az 7 oldal is, mielőtt LY végigment rajta.  :D

Szerkesztette: Hasse 2004. 04. 05. 00:46 -kor

#224 Felhasználó inaktív   Mono 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 09. 20:51

idézet:
Ezt írta Piftuka:

De továbbmegyek. Ha már úgyis a témánál vagyok. Hogy, hogy nem én az EGÉSZ HWSW-n ezt tapasztalom.
Most lehet, hogy sokan nekemesnek, hogy "miért", meg "ugyanmár" és "ne beszélj ilyeneket", de bizony mondom, már ALIG "pörög" a fórum.

Fél, egy évvel ezelőtt nem emlékszem ilyesmire, hogy vannak időszakok, amikor alig van hozzászóló. És nem a hétvégéről beszélek -amikor az ismert tény miatt, miszerint rengeteg "bőbeszédű" törzstag nem tud NET-ezni, mert a melóhelyén fér csak a NET-hez-, hanem a HÉTKÖZNAPOKRÓL is !
Egyre gyakoribb, hogy alig van hozzászólás egy-egy témakörhöz. Egyre inkább nincs kivel beszégetni.
És én úgy látom, hogy -lesz új fórummotor, vagy sem- elindult ez a mélyrepülés, amelyből már nem lesz visszaút.
[/quote]

Ezt én is így látom, de ugye ezt nem T2k bannolásának tudod be :confused: - gondolom nem.
Én egyelőre betudom a vizsgaidőszaknak, reméljük hamarosan változik a helyzet, ráadásul a pozitívabb irányban!
Adjon az Isten, szebb jövőt!

#225 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 09. 21:37

Nekem mindig ambivalens érzéseim voltak T2k-val (-vel :confused: ) szemben. A vastagbetűs böfögései engem is többször visszataszítottak, viszont - különösen a R8500-as időkben, de később is - rengeteget lehetett tőle tanulni. Én biztosan sokat tanultam tőle, ahogy más, nálam sokkal tájékozottabb szakitól is. Másrészről szerintem ha valaki direkt nem b@sztatta, akkor nagyon ritka esetben "borult ki a bili" nála. Sajnos az eléggé érdes stílusa kapásból szemet szúrt az újoncoknak; emlékeim szerint főleg velük adódtak konfliktusai.

Azok a megállapítások, miszerint miatta esett a fórum színvonala, vagy a hiánya miatt esik, szerintem túlzóak. A VGA szekció pangása szerintem sokkal inkább köszöhető annak, hogy 1. mióta R. nem moderál, qrva sok, minden korábbinál több fölösleges topik nyílik; én már bele sem olvasok a felébe sem; 2. most meglátásom szerint erősen pang a VGA piac is.

A VGA és a Gameware topikokból mindent összevetve szerintem hiányzik T2k. Még akkor is így gondolom, ha Krinyo szerint csak ATi-propagandára és külföldi hírek idézgetésére futotta tőle... Nem értünk egyet, van ilyen. Nyilván engem nem motivál semmilyen sértettség vele kapcsolatban, amit Krinyorol nehezen tudok elképzelni, sőt, meg is értem részben.

No mindegy, summa summarum: a fórum színvonala nem T2k jelenlétén múlik.

#226 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 09. 21:38

A pörgést mi magunk vihetjük bele. Egyébként én is ezt tapasztaltam, amikor egy éve "kezdő" fórumosként beszálltam. Végigolvastam az engem érdeklő "kilométer hosszú" topicokakt, most meg úgy látom, hogy tényleg nincsenek olyan gyors reakciók, vagy ma már mások (kevesebbek) a (szakmai) kérdések? Nem vagyok viszont annyira borúlátó, mert azért a fórumok sajátosága, hogy az emberek akkor irnak, amikor idejük van, nekem is hozzá kellett szoknom a különböző chatek után.
"Légy szerény mint én..."

#227 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 09. 21:39

idézet:
Ezt írta Hasse:
Volt az 7 oldal is, mielőtt LY végigment rajta. :D[/quote]

Hehe :D :D :D

#228 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 09. 21:44

idézet:
Ezt írta FakeJack:

Kb. ugyanezt írtam ~3 hónapja. Akkor azt válaszoltad, hogy Te nem vagy ennyire borúlátó.
Utóbbi időben tett hozzászólásid azonban nagyfokú kiábrándultságról árulkodnak.
[/quote]

Így igaz. A problémát én is érzékeltem már akkor is (sőt régebben is; sőt beszéltünk itt már többször erről a VISSZABESZÉLŐBEN. Ki-ki más okokat soroltatott fel.), de VALÓBAN optimista szemlélettel álltam az egész helyzethez.
Már nem. Jól látod ezt.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#229 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 09. 21:47

idézet:
Ezt írta Mono­­:

Ezt én is így látom, de ugye ezt nem T2k bannolásának tudod be :confused: - gondolom nem.
[/quote]

Természetesen nem. Ha megfigyeled, nem is ezt írtam, csak ennek kapcsán jutott eszembe. Azt még most is úgy gondolom, hogy a VGA szekcióból hiányzik. De a fórum egyre inkább jellemző "pangásának" már jóval összetettebb okai vannak/lehetnek.

idézet:
Ezt írta Mono­­:

Én egyelőre betudom a vizsgaidőszaknak, reméljük hamarosan változik a helyzet, ráadásul a pozitívabb irányban!
[/quote]

Nos... egy éve is volt vizsgaidőszak, mégsem volt ez akkor jellemző. Szóval itt már régen nem erről szól, hanem egyre több ember tudatos távolmaradásáról.
Szerintem mindazok, akik régebb óta látogatják, olvassák a HWSW-t kapásból MINIMUM egy tucat nevet fel tudnak sorolni, akik anno színesítették a fórumot, hozzátettek és igen jó volt egy-egy topicban elbeszélgetni velük, de ma már nincsenek itt. És ez a tendencia fokozódik.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#230 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 09. 22:07

A hozzászólásoknak nem is a mennyiségével van baj, hanem azzal, hogy ami van, igencsak felhígult. Semmi komoly szakmai diskurzus nincs mostanában, 1-2 jobb témától eltekintve. 1 kezemen meg tudom számolni hány ilyen téma van. Pl: a mi lesz veled PC téma.

Az alaplap és a VGA részleg szinte teljesen lekorlátozódott, a nem megy segítsetek láma vagyok, témákra, meg az A-t vagy B-t vegyek X vagy Y helyen témákra. Közben az érdekesebbnek induló témák meg eltűnnek a süllyesztőben.

[ 2004. február 09.: Mumia szerkesztette a hozzászólást ]

#231 Felhasználó inaktív   Zoch 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 09. 23:26

idézet:
Ezt írta Krinyo:
Ha neked az ATI-NVIDIA flame meg ATI dicsoito f*ka es kulfoldi newsflash az informacio, akkor valoban igazad van...

Krinyo
[/quote]

Esetleg sok szakmai kérdésben tévedett T2K? Mégiscsak NV termékekre kellett volna költeni? Bebizonyosodott azóta, hogy Victor# nemzetközi hírű programozó-barátjának tulajdonképpen tényleg igaza volt? Mi a helyzet az - e szakmainak mondott fórumon - olvasás és tájékozódás nélkül, minősíthetetlen szinten kötekedő dilettánsokkal? Miért kéne a századik esetben is türelmesen és megjegyzések nélkül válaszolni egy-egy olyan alaknak, aki képes arra, hogy regisztráljon egy fórumon, de az olvasás és az olvasottak értelmezése már kifog rajta, ám elvárja, hogy puszta egója miatt tiszteletben tartsák véleményét, amit nem csak foggal-körömmel védelmez, hanem az igazság kizárólagos megjelenési formájának tart? Ezeket az embereket általában nem rossz szándék vezérli, de hiányos neveltetésük vagy tájékozatlanságukból fakadó túlzott önbizalmuk nemkívánatossá teszi őket a tanulni vágyás szándékával olvasók között, akiket könnyen félre is vezethetnek, "ki, ha én nem" stílusukkal hamis igazság látszatát keltve.
Úgy gondolom, nem az érdemi információkat író vagy megvitató emberek felelőssége az ilyen szubhumán jelenségek kordában tartása, és nem várható el tőlük ezek segítség nélküli kezelése/megoldása sem.

#232 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2004. 02. 10. 06:43

idézet:
Ezt írta Krinyo:
Ha neked az ATI-NVIDIA flame meg ATI dicsoito f*ka es kulfoldi newsflash az informacio, akkor valoban igazad van...

Krinyo
[/quote]

Mennyiben rosszabb, mint egy jol-rosszul, de altalaban pontatlanul leforditott (OFF nyelvtudas hianya? nem hinnem, tekintve, hogy eleg egyszeru a forras nyelvtana - ez inkabb szimpla flegmasag, ugyanaz az a minority arrogancia, AMI SUT a valaszaidbol ON), TEVEDESEN avagy felinfon alapulo hir a hwswn, amely hireknek a felepitese mellesleg mindig ugyanolyan: unalmas, kifejezetten szaraz hangvetel, nemegyszer pontatlan forditas, a forras szamtalanszor vmi pletykalap, ugyanakkor a haromsoros tartalom utan jon a 'kopipeszt', idonkent egyeves adatokkal a vonatkozo chipre, termekre...

Olyasmit, hogy szoismetles, nem is emlitek - altalaban ugyanaz a harom kifejezes permutalodik... teljes az eposzi kellektar: a vilag legnagyobb felvezetogyartoja (Intel) es igy tovabb (bar Ytset dicseri, hogy legalabb ezt az egyet behozta az Intel helyett.)

FYI: en nem publikalok egy forumon, de 99 szazalekban megis frissebb voltam... gondolod, nem rohogtem szamtalanszor azon, hogy a hatoraas idoeltolodas ellenere te/ti PONT UTANAM irtatok meg egy hirt, ami akkor mar a TI IDOTOK SZERINT reggel ota kint volt a neten? :D
Ugyan, ugyan, ne gyerekeskedjunk mar. Ketten probaltok mindenhez erteni - eredmenye latszik.
Hasonlitsd ossze a hirek minoseget pl 2002-ben meg most...
Elfaradtatok, elfasultatok - nincs ebben semmi kulonos. Egyikotoknek sem ez a szakmaja, kihivas ZERO, raadasul nem tul sok hirnevet jelent egy hwsw-s iras, ismerjuk be. (Ez nem a HWSWnek szol, hanem altalaban a web ONLY publikacionak.) Ha te is lehuztal volna elotte 6-7 evet ujsagnal, tevenel, radional, sokkal kevesbe fasulnal bele - hiszen az egeszet kisujjbol kiraznad, raadasul ereznetek, mennyivel TOBBET elbirna egy-egy hir, mennyire NEM KELL MINDENHOL ugyanazt az 5 mondatot bekopizni a vegere.
Tudnad, hogy - a webmufaj tipikusan ilyen - akar sima HIREKBEN is lehet stilusa az embernek... maris nem lenne minden masodik hir SZARAZ.

OFF
EGnek meg lassan ideje lenne rajonni, hogy ez az 'ajti only hiroldal' NEM nyero. Ha jol remlik pont o mondta, hogy milyen rohejes kicsi a reklamtorta otthon... hat meg IDEKINT is csak az IGAZAN NAGY cegek birnak fenntartani egy-egy IT obly oldalt, akkor lehet, el kellene fogadni, hogy igenis KELL a hardvertesz, kell a foldhozragadt hardver es egyeb kutyuk a nepnek!
Ezzel szemben kutyat nem izgatja egy marek emberen kivul, hogy a PeopleSoftot megveszi-e az Oracle? Akit meg erdekel, az ugyis regen olvasta mar angolul, mire itt megjelenik magyarul...

Egyre kevesbe hiszem, hogy ez az egesz HWSW eletkepes. Alig maradtatok mar - szerinted miert? Mert lelkesedesbol (aka sz@rbol) nehez varat epiteni egy olyan helyen, ahol a talaj is sz@rbol all (hazai gazdasag).

Nevezhetjuk rettento kitartonak a ti viselkedeseteket, de en szimplan csak butasagnak tartom: ha vmi vhogyan nem megy, akkor - legalabbis MO-on kivul - az emberek atalakitjak. El kellene jutni odaig, kerem szepen, hogy kimondjuk: PENZT akarunk keresni, meghozza SOKAT, ebbol akarunk elni, meghozza FENYESEN. Nem szegyen ez sehol, csak Magyarorszagon. Mashol megnyugtato, mert akkor tudom, hogy MAXIMALISAT fog nyujtani, raadasul hulyeseggel nem pazarolja az idejet a ceg. Tehat tesek kimondani, majd utana korulnezni, hogy akkor ahhoz kepest hol is jartok.
Maris orditana, MEKKORA ZSAKUTCA EZ AZ EGESZ JELENLEG. (Ne gyertek nekem havi parszazezres, esetleg millios reklambevetellel, mert EZ EDESKEVES: csak ket ember brutto bere + koltsegek elviszi az egeszet (mondjuk fejenkent 200 netto alatt kizarom, hogy vki itt idetlenkedne komoly penz/munka helyett).

Megjegyzem, ez az egesz semmilyen allapot leginkabb EG bune, aki 2 azaz ketto emberrel akar 'varat epiteni', ha tetszik erteni, mire is celzok... remenytelen, hogy 2-3 emberrel felvegyetek a versenyt a hirek teruleten. Meg magyar szinten sem fog ez igy sokaig menni.

Nem lehet ugy egy ilyen dolgot csinalni, hogy pl egy eve ott fekszik az anno forumra szerzett, akkor meg nyero dual Xeon es be sem lett kapcsolva, nemhogy hasznalnank.
Az ilyen szinten link, szetszort embereknek NEM SZABAD, hogy BARMIBE beleszolasuk legyen. Ove a ceg? Nice - akkor tessek elballagni vagy valtoztatni rajta - de ez a maszatolas, ez a leggazosabb.

Aki azt hiszi, hogy buntetlenul lenullazhatja az igereteinak az erteket (lasd '2 het mulva uj forummotor'), az az ELETBEN nem viszi soha semmire. (BTW, jomagam is pontatlan voltam sokaig - aztan megtanultam, hogy KIS DOLGOKON ALL VAGY BUKIK EGY KESOBBI NAGYOBB UZLET SZAZ ESETBOL KILENCVENKILENCSZER.)

FYI: Ugyanigy attol, hogy beleolt vki egy amugy azota sem elesitett, uj forummotorba szazmillio munkaorat, nem lesz az a a szerencsetlen sem szep, sem okos, csak hulye, hogy hiaba dolgozott ingyen.

Nem akarok josolgatni, de... ha ez igy megy tovabb, elobb-utobb jon egy agresszivabb vki, aki nem sajnalja azt a kezdo befektetest avagy a zsebbol kifizeti a dolgot (pl van egy bolthalozata? gepbolt...) es szimplan lesopor minden ilyen kezdot a palyarol. Tudod mi kell ehhez? Ido ill. ember, semmi mas.

[i]Penzt ugyanis mindig lehet szerezni - es ezt jol tessek megjegyezni: csak tudni kell, honnan. Es EZ AZ A TUDAS, ami itt nincs meg, ugy tunik.

Ezert megy minden ilyen hobbista modon, ilyen fejetlenul, ilyen kenyelmesen.

#233 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 10. 06:54

idézet:
Ezt írta Omega:

Csak sejtés. Egy hónap az egy hónap, sok minden átértékelődik az emberben... de ne legyen igazam ;)
[/quote]

Igazad van.
Remekul eltem az eletemet, pihentebben keltem, forum helyett a ceggel foglalkoztam este is - az eredmenye egy idokozbeni fizetesemeles lett (najo, ez vhol-vmikor amugy is idoszeru lett volna).
Azota UJRA SOKKAL erdekesebbnek tartom a szuken vett szakteruletemet is (company IT management, asset management, short and medium time projection, strategic planning), osszevasaroltam egy csomo uj cuccot a cegnek (osszertekuk cirka ketmillio (hw only), de mindezt ugy, hogy mindossze 100-150 rugot kolthettem hwre) mindekozben 3x annyit volt idom olvasni a 3Drol is, kozvetlen kapcsolatom kerult most mar az AMDhez is, egeszen elkepeszto, belsos infok birtokaba kerultem -es mindez eddig is itt volt, csak nem aknaztam ki a helyzeti elonyeimet.
:cool:

Ja es egeszen elkepedve figyeltem/figyelem estenkent a primaryk eredmenyeit (Deant tamogattam eredetileg), elotte a jo kis tevecsatakat, azota a Fox elborult GOP-nyalasat, Chris Matthew MSNBC-s Hardballjaban a jol kitalalt kerdeseket... :cool:

Tehat valoban: igazad van. :cool:

[ 2004. február 10.: T2k szerkesztette a hozzászólást ]

#234 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 10. 07:07

Szia!

Örülök, hogy ismét látlak! ;)

Üdv: Omega

#235 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 10. 08:23

Nocsak.

Sokkal összeszedettebb és emberibb hangvétel, magyarázat kötösébe bújtatott dorongolás :)

Tényleg jót tett a pihenés :D :D

[ 2004. február 10.: Rive szerkesztette a hozzászólást ]
Elköltöztem :-)

#236 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 10. 08:57

idézet:
Ezt írta Rive:
Nocsak.

Sokkal összeszedettebb és emberibb hangvétel, magyarázat kötösébe bújtatott dorongolás :)

Tényleg jót tett a pihenés :D :D
[/quote]

Tenyleg? Olvass be ide is: [url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=3&t=001296&p=7"]Apple Mac OS X[/url] ;)

T2k: Hagyd mar szegeny Mac-eseket, had eljenek a sajat kis alomvilagukban... mit faj az neked hogy butasagokat irnak ossze-vissza maguknak? Udv ujra itt. :)

idézet:
Ezzel szemben kutyat nem izgatja egy marek emberen kivul, hogy a PeopleSoftot megveszi-e az Oracle? Akit meg erdekel, az ugyis regen olvasta mar angolul, mire itt megjelenik magyarul...[/quote]

Pont ez jutott nekem is anno eszembe errol a hirrol... :) engem egyebkent erdekelnek az ilyen hirek is... elfer.

HWSW Team: Nem lehetne ebbol a helyzetbol "elolre menekulni"? Hirdetok vannak, az oldal is mukodik, nagyon bonyolult lenne pl. a hireket, teszteket angolul is feltenni? Ha csak a terseg piacat nezzuk, mar sokkal nagyobb lehetosegek nyilnanak meg... egyetertek abban is hogy reszletesebb, mellyebb elemzesek jot tennenek az oldalnak...

Meg egy megjegyzes: sokan buszken hirdetik - itt is - hogy a fooldalt nem is olvassak... miert nem? En szandekosan nem bookmarkoltam be a forumot kulon, mindig a fooldalon keresztul jovok... ugy nem maradok le semmirol.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#237 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 10. 09:12

idézet:
Ezt írta Samott:
.........HWSW Team: Nem lehetne ebbol a helyzetbol "elolre menekulni"? Hirdetok vannak, az oldal is mukodik, nagyon bonyolult lenne pl. a hireket, teszteket angolul is feltenni?.......[/quote]

Nadekéhlek..... ez egy magyar fórum, és itt magyar nemesek vannak.....
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#238 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 10. 09:16

(Aki nem elégszik meg ezzel a sebességgel (hírek átvétele, fordítása), az úgyis járkál külföldi oldalakon / fórumokon.)

#239 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 10. 10:14

idézet:
Ezt írta T2k:
OFF
EGnek meg lassan ideje lenne rajonni, hogy ez az 'ajti only hiroldal' NEM nyero. Ha jol remlik pont o mondta, hogy milyen rohejes kicsi a reklamtorta otthon... hat meg IDEKINT is csak az IGAZAN NAGY cegek birnak fenntartani egy-egy IT obly oldalt, akkor lehet, el kellene fogadni, hogy igenis KELL a hardvertesz, kell a foldhozragadt hardver es egyeb kutyuk a nepnek!
[/quote]

Egyetértek. Kell a hardver, jóval több és szélesebb skáláról, mint amit és amennyit most teszteltek.

Samottal ellentétben én "direktbe' :)" jövök a fórumra, a főoldalt régóta kivettem a kedvencekből. Néha átfutom; a fórum alján úgyis van link... Ezzel szemben egy konkurens magyar oldalt (igen, csak egyet; a többi szerintem csak hobbi-szintű valami) szívesebben olvasok, de annak a fóruma elépesztően alacsony színvonalú.

#240 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2004. 02. 10. 10:22

idézet:
Ezt írta Satriani:

...Ezzel szemben egy konkurens magyar oldalt (igen, csak egyet; a többi szerintem csak hobbi-szintű valami) szívesebben olvasok, de annak a fóruma elképesztően alacsony színvonalú.
[/quote]

/OFF
Néha nem csak a fóruma az (már ha egyre gondolunk)... :)

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14