Idézet: Renwick - Dátum: 2004. április 4, vasárnap - 19:51
üdv
R.
már korábban sem egészen értettem, hogy miért kaptad fel a vizet, de közben rájöttem, hogy talán azért, mert nem értetted a poént...
a HWSW-re nézve pedig elég szomorú, hogy nem tud megfizetni legalább 1 hozzáértő programozót, mert azért hirdetést látok eleget az oldalon...
de persze ez lényegtelen is abból a szempontból, hogy ha valaki honlap-készítésre, -fejlesztésre adja a fejét, akkor ne sértődjön meg, ha bírálják, kritizálják, amit csinált!
magam is készítettem weblapot, kaptam kritikákat is - amelyeken nem megsértődtem, hanem amelyeket megfogadtam, tanultam belőlük és próbáltam jobbá tenni az oldalt!
a stílusról meg csak annyit, hogy akkor itt ezek szerint csak segget nyalva, ajnározva, dicsérőleg lehet hozzászólni? :confused:
(ha én készítek nektek egy mazsolás süteményt, a szabadidőmet rááldozva, és ingyen adom nektek, akkor vajon szó nélkül fogjátok hagyni, ha pár szem bors is kerül a mazsolák mellé? szó nélkül, boldog mosollyal megeszitek az egész tálat? vagy azért szóltok, hogy "te, figyi, azért a bors nem kéne ám bele..."?)

Súgó
A téma zárva.