HWSW Informatikai Kerekasztal: Uj forummotor III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (63 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Uj forummotor III. Értékeld a témát: -----

#889 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 05. 20:09

Idézet: Fym - Dátum: 2004. április 5, hétfő - 20:19

Hmm... >>>Ide<<< jobban illene... :think:

Bocs, nem találtam.  :omg:

#890 Felhasználó inaktív   Fym 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 05. 20:19

Idézet: FakeJack - Dátum: 2004. április 5, hétfő - 21:13

Bocs, nem találtam.  :omg:

Segíts, ha tudsz és akarsz is... ;) :smoker:
.:: A lényeg, hogy össze kell őket párosítani, hármasával ::.
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.

#891 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 05. 20:42

Idézet: Fym - Dátum: 2004. április 5, hétfő - 21:23

Segíts, ha tudsz és akarsz is... ;) :smoker:

:offtopic:

:D  ;)

#892 Felhasználó inaktív   oregcsoka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 05. 22:17

Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy miért van az, hogy mióta az új motor van, a HWSW-fórumon vissza akarok az előző oldalra lépni, vagy csak egy topicban görgetni akarok, akkor az explorer eldobja magát, egyszerüen eltünik, nyithatom meg megint. És ezt gyors egymásutánban megcsinálja többször is. Ellenben ha bármilyen más linken vagyok, akkor semmi gond, működik rendesen.
Másnál nem fordult elő ez a jelenség?

#893 Felhasználó inaktív   Freeze 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 05. 22:25

a hiba az Ön készülékében van... szvsz

#894 Felhasználó inaktív   oregcsoka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 05. 22:27

Hát gondoltam rá, hogy esetleg valami beállítási probléma lehet, de csak a HWSW-n, és csak azóta, mióta új motor van?

#895 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 05. 22:27

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. április 5, hétfő - 18:12

Maximum nálad! Nem véletlenül mondják rá, hogy a leggyorsabb böngésző! Mert az!

Az IE-t nem divatból szidom, hanem mert az valóban lassú, mint a dög.

Hogy őszinte legyek hidegen hagy, hogy nálad milyen gyors, volt szerencsém a szuper operat használni. Tényleg azt használtam hónapokig, esküszöm felüdülés utána az explorer.

Lehet, hogy hiend gépen gyors az opera is, de én egy Celeron 900-ról netezek. Ezen pedig fényévekkel gyorsabb az explorer, ez nem vita kérdése.

Szerkesztette: Mumia 2004. 04. 05. 22:29 -kor

#896 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 06. 04:03

oFF

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 5, hétfő - 23:31

[...] Lehet, hogy hiend gépen gyors az opera is, de én egy Celeron 900-ról netezek. Ezen pedig fényévekkel gyorsabb az explorer, ez nem vita kérdése.

....vagy probald ki a Firefox    Kép    ...ha mar szoba hoztad a gyorsasagot...

hahaha, nekem aztan nagyon hi-end gepem van a'm, s a net kapcsolatom is elkepesztoen szeles.... celereoncs 850@667, mert csak ennyin lehet beuzemelni a dzsunka Acorp 6via61p-ben, 384 mega nona'me ram [256+64+64], a halalbol visszahozott angol w2k, ossze-visszatoredezett FAT32 particiok, ja es 56K-as kulso modem.... <--- ez igy osszesegeben, mar korabban sem volt Hi-End]

egyebkent nalam is vannak megmagyarazhatatlan lassualasok. Leginkabb azt nem ertem, hogy mikor bezarom az Opera-t, persze egy csomo oldalt megnyitva hagyok [vhogy ekepp: opera750pr2_2win_desktop.png ~250kB], akkor tobb percig 100 %-os lesz a proci terheltseg. De egy ido utan bezarodik, vagy ha megunom, akkor kinyirom Task Info-val Kép Kép

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 4, vasárnap - 23:52

[...] És vagy 1000* játszottam el, hogy be akartam zárni egy oldalt benne, és véletlenül az egész operat bezártam, mert 3mm-el odébb csúszott az egérkurzor, vagy mert megszokásból alt-f4-el akartam bezárni az aktuális ablakot. [...]

feljebb irtad, s csak ugy kiragadtam eme reszletet, mert erre a probelmadra megolda lehetett volna a Mouse Gestures, illetve ha Shift-et lenyomva tartva klikkelsz bal eger gombbal az oldal kis fejlecere [Page bar-on levo izekre, nem tudom, hogy mi a nevuk....]

de miert nem kerdeztel, ha problemad van/volt ezzel a programmal? :blink:

s vegere egy nagyon hasznos oldal: magyaropera.blogspot.com by karaj

persze ezenkivul egy rakat Opera-val foglalkozo oldal van a wiki-ken.... Es irkalhatnek me'g, de mar igy is nagyot offoltam.... Kép

#897 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 08:43

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 5, hétfő - 23:31

Hogy őszinte legyek hidegen hagy, hogy nálad milyen gyors, volt szerencsém a szuper operat használni. Tényleg azt használtam hónapokig, esküszöm felüdülés utána az explorer.

Lehet, hogy hiend gépen gyors az opera is, de én egy Celeron 900-ról netezek. Ezen pedig fényévekkel gyorsabb az explorer, ez nem vita kérdése.

Szintén OFF!
Én meg a munkahelyen egy Pentium III 450 Mhz-es géppel netezek és az Opera fényévekkel gyorsabb mint az IE! :D Komoly! Hogy is van ez?  :think:

Szóval tényleg érdeklődj valami operás topicon, mert valszeg valami gond van ott. Blash általi lassulást 7.50-nél tapasztaltam én is, de ne feledjük a 7.50 még nem végleges! (Legalábbis ami nekem van az még béta)

Off vége!

Szerkesztette: Brett Shaw 2004. 04. 06. 08:47 -kor

NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#898 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 09:04

Idézet: blash - Dátum: 2004. április 6, kedd - 5:07

oFF

....vagy probald ki a Firefox    Kép    ...ha mar szoba hoztad a gyorsasagot...

Feltelepítettem a FireFox-ot, nagyon bejön, de egy problémába beleütköztem: az UBB megoldásokat a sor végére szúrja be (mint a régi fórumon) és a hozzászólás közepére már nem tudom beszúrni a dőlt vagy vastagított dolgokat ([_b] és [_/b])! Gondolom ez nem a motor, hanem a FireFox "hibája" miatt lehet...

Mellesleg kellemesen gyors ez a böngésző!

:offtopic:
Tyraan - Artum Inferniti

#899 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 09:23

Idézet: blash - Dátum: 2004. április 6, kedd - 5:07

oFF

de miert nem kerdeztel, ha problemad van/volt ezzel a programmal? :blink:

Csak annyi, hogy én nem gondoltam rá, hogy a programot lehet valamivel gyorsítani, ennyi. Lassú, volt és sok oldal nem megfelelően/egyáltalán nem jelent meg vele. Nekem ennyi elég volt arra, hogy megszabaduljak tőle. Még tegnap előtt is egy utolsó elkeseredett próbálkozásban letöltöttem újra és telepítettem, de ugyanolyan lassú maradt.

Ezen a gépen rengeteg service fut a háttérben, lehet h. azok nem tetszenek neki, attól lassul be, de ez már nem érdekel, mert azok "sérthetetlenek".

De ha valaki elmondja mi lehet megoldás arra, hogy ha az address barba gépelek, akkor ne 1-2mp legyen amíg 1 karaktert bevesz, még a backspace is ilyen lassú. Amikor indítom a programot, akkor ne kelljen fél percig várni, hogy na vajon elindul e. E miatt legtöbbször már be sem zártam, amikor nem volt rá szükségem. És mitől bénul meg totálisan néha, hogy semmire sem reagál, jó fél-egy percig, aztán utána megint megy.

Ha ezeknek a kiküszöbölésére van konkrét módszer, még visszatehetem. Pontosabban nem is töröltem le, fennt van, csak nem használom most.

Főleg az új motor tett be neki, ezzel nagyon sokszor eljátszotta azt a lepihenek 1-2 percre mókát, hagyjál békén addig.

#900 Felhasználó inaktív   cloud 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 09:24

én meg sajna nem tudom módosítani az aláírásomat, mert mégha nemis írok át semmit, akkor is azt írja hogy túl hosszú

tehát voltaképpen az aláírásom rövid, de a BB kódokkal 950 karakter

Szerkesztette: cloud 2004. 04. 06. 09:27 -kor

Abit IC7-G, P4 Prescott 3.0/800/1024/HT, Arctic Freezer 4, Infineon 4*512MB 400, Maxtor40GB,80GB,Samsung300GB/7200, Inno3D 6600GT 128MB 575/1150 (Zalman) , Pioneer 109 DVD-RW, LG L1953TR, Codegen 6016-G5 ház, Fortron ATX-400PNF táp

#901 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 06. 09:36

Na, hogy ON is legyek. :)

A statisztika opció vissza lesz állítva? Nem arra az általánosra gondolok, ami most is megjelenik, hanem ami részletes statot mutat. Benne volt a tesztfórumban.
NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#902 Felhasználó inaktív   Pál úr 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 11:43

Azt szeretném kérdezni, hogy a 'Figyelmeztetések:' nevű csíkot hogyan tudnám a nevem alól eltüntetni?
Pál úr

[...]
8. paragrafus: Kis munkát kis ívben, nagy munkát nagy ívben kerüljük.
[...]

#903 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 06. 11:56

Idézet: Pál úr - Dátum: 2004. április 6, kedd - 12:47

Azt szeretném kérdezni, hogy a 'Figyelmeztetések:' nevű csíkot hogyan tudnám a nevem alól eltüntetni?

Itt tedd fel a kérdésedet:

https://forum.hwsw.h...showtopic=56113
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#904 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 12:43

Idézet: Brett Shaw - Dátum: 2004. április 6, kedd - 10:40

A statisztika opció vissza lesz állítva? Nem arra az általánosra gondolok, ami most is megjelenik, hanem ami részletes statot mutat. Benne volt a tesztfórumban.

Szerintem nem, mert latszottak benne a rejtett (csak a moderatoroknak szolo) topicok cimei is...

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#905 Felhasználó inaktív   AEomega 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 13:04

Idézet: Pál úr - Dátum: 2004. április 6, kedd - 12:47

Ne jelentkezz be  :D  :Đ  :nevet:

#906 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 13:16

ugyancsak OFF:

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 6, kedd - 10:27

Még tegnap előtt is egy utolsó elkeseredett próbálkozásban letöltöttem újra és telepítettem, de ugyanolyan lassú maradt.

nem szukseges letorolni, nalam momentan 15 darab kulonbozo verzioju Øpera van fenn, az 5.12-tol a 7.50tp1-ig  Kép  Szoval eleg egy masik konyvtarba telepiteni, s akkor nem kell az elozot piszkalni, mert nem irkal a registry-be [legfeljebb par dolgot, de az nincs hatassal a beallitasaira].

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 6, kedd - 10:27

De ha valaki elmondja mi lehet megoldás arra, hogy ha az address barba gépelek, akkor ne 1-2mp legyen amíg 1 karaktert bevesz, még a backspace is ilyen lassú. Amikor indítom a programot, akkor ne kelljen fél percig várni, hogy na vajon elindul e. E miatt legtöbbször már be sem zártam, amikor nem volt rá szükségem. És mitől bénul meg totálisan néha, hogy semmire sem reagál, jó fél-egy percig, aztán utána megint megy.

ilyet en is tapasztaltam, s ertetlenul allok a jelenseg elott. Eddig az ujraelesztett 2k javara irtam [nem volt vmi ertelmes otlet nulla mereture allitott swap file-lal rendszer particiot toredezettsegmentesiteni...  >__<  Vegul sikerult megjavitanom, de eleg beteges...]

en a helyedben azzal probalkoznek, hogy az Opera memoria cache-et korlatoznam [Preferences --> History and cache --> Memory cache: peldaul 20 MB]. Ugyanitt a Typed address-t is lecsokkentenem, mondjuk 50-re.

talaltam egy topikot, ami egesz hasonlo a problemadhoz: My Opera Forums --> Opera for Windows ---> CPU usage goes 100% when Opera open/close a page @ 2003.12.29.

de itt a megoldas a Javascript-ben rejlett :blink:

ez a belassulasos jelenseg a GZIP kovetkezmenye is lehet, de a leirasod alapjan nem errol van szo...

a kurzorra varasra es az akar felperces semmittevessel en is talalkoztam, a 7.50pr es tp verizioknal. Ezert most tobbnyire az egyik 7.21-et hasznalom [tesztfazis! Lehet, hogy ez is elkezd lassulni, s felpercig meg sem fog villani a kurzor, stb...]. Es ennel a verzional a GZIP-es oldalak, mint a ha've'esve' foruma, hasznalhatoan megmaradnak a cache-ben. Ami sajnos nalam, a 7.50xx-ekkel nem igy tortent >__<

kifejezett megoldast nem tudok a lassulasos problemadra/problemara, legfeljebb annyit tudok tanacsolni, hogy nezz szet erre: My Opera Forums --> Opera Platforms --> Opera for Windows

ja, es nem irtad, hogy melyik verzioval es build-del van a problema, vagy csak elkerulte a figyelmemet...

Szerkesztette: blash 2004. 04. 06. 13:29 -kor

#907 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 13:18

Idézet: Brett Shaw - Dátum: 2004. április 6, kedd - 10:40

Na, hogy ON is legyek. :)

Nem, es nem azert, mert olyan dolgok latszanak benne ami nem kellene, mert olyan nem volt benne. :)

Azert lett kiszedve, mert az eles forumon percekig tart, mire osszeszedi a szukseges infokat, mikozben jol meghuzza a szervert...

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#908 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 13:20

Nekem ennél egyszerűbb inkább nem használni. A typed in addresst direkt átállítottam maximumra, ha úgy nem működik a program le van szarva nem kell ilyen program.

Téma megosztása:

• (63 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.