HWSW Informatikai Kerekasztal: Uj forummotor III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (63 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Uj forummotor III. Értékeld a témát: -----

#721 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 02. 16:23

Idézet: Krinyo - Dátum: 2004. április 2, péntek - 16:02

Egyelore itt az 1.3.1-es frissites, elobb azt kell megcsinalnom. :D

Krinyo

És ez mit tud amit az 1.3.0 nem?
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#722 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 02. 16:24

Idézet: Brett Shaw - Dátum: 2004. április 2, péntek - 15:21

Mondjuk ezzel nem értek egyet, de mindegy. Azért vannak a moderátorok, hogy az értelmetlen szavazásokat az értelmetlen , offtopic hozzászólásokhoz hasonlóan töröljék.

Ugye ezt te sem gondolod komolyan?  :blink:

Azokat a színvonalas, értelmes szavazós témákat seperc alatt el lehet intézni, ugyanakkor nem kell vesződni a "Te is? szerintem nem-igen-az ellen nem véd" típusú szavazós ovi-topicok áradatával.

Mondom, higgy nekem. Tapasztalat. Egy a hwsw-től jóval kisebb forgalmú fórumon is az őrületbe kergeti a modokat, hogy minden újonc azzal kezdi, hogy az összes főtémában indít minimum egy szavazást.
Képzeld mi lenne itt, ha ez a funkció a nagy nyilvánosság részére is elérhető lenne! :eek:  :omg:  :down:
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#723 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 02. 16:28

Idézet: Wyco - Dátum: 2004. április 2, péntek - 15:25

A "keresek és segitek" topic merre van? nem találom...

Most keresd!  ;)

#724 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 02. 16:28

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. április 2, péntek - 17:32

Most keresd!  ;)

Megvan, köszi :)
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#725 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 02. 16:33

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. április 2, péntek - 17:28

Azokat a színvonalas, értelmes szavazós témákat seperc alatt el lehet intézni, ugyanakkor nem kell vesződni a "Te is? szerintem nem-igen-az ellen nem véd" típusú szavazós ovi-topicok áradatával.

Mondom, higgy nekem. Tapasztalat. Egy a hwsw-től jóval kisebb forgalmú fórumon is az őrületbe kergeti a modokat, hogy minden újonc azzal kezdi, hogy az összes főtémában indít minimum egy szavazást.
Képzeld mi lenne itt, ha ez a funkció a nagy nyilvánosság részére is elérhető lenne! :eek:  :omg:  :down:

Nyilván igazad van, ritkán fordulok meg más fórumokon.
Tény, hogy már a tesztfórumon is született néhány elmebeteg szavazási téma.
NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#726 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 02. 16:47

Ezúton is szeretném megköszönni, hogy visszakaptuk a régi, citromságra, aranyos kacsintós smilie-t! ---> ;)  ;)  ;)  ;)  ;)

JIPPI!!!!!!!  :respect:  :cool:  :respect:

#727 Felhasználó inaktív   AEomega 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 02. 17:15

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. április 2, péntek - 17:51

Ezúton is szeretném megköszönni, hogy visszakaptuk a régi, citromságra, aranyos kacsintós smilie-t! ---> ;)  ;)  ;)  ;)  ;)

Erről pl. indítottam szavazást - volt értelme ;) ;)

egy kérdés: nem lehetne valahogy megoldani, hogy minden hozzászólásomat autómatikusan zöld betűvel küldhessem el?
tudom, hülyeség...:D

#728 Felhasználó inaktív   [sabee] 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 02. 17:18

Tisztára olyan érzésem van, mint amikor az Asterix és Cézár babérjaiban hosszas küzdelem után és rengeteg életveszélyes kalandon túl két hősünk végül mégiscsak meg tudta szerezni Cézár babérjait a tökfőzelékbe, és mindenki boldog vala...erre jött egy faszi: "Hát...mit mondjak a babér kicsit főtlen a tök meg fás"

Mit kell mindig elégedetlenkedni? IMHO rengeteget gyorsult a fórum és a design is elsőosztályú

No...jól megaszontam, de csak gratula az uj engine-hez
  :respect:   :respect:  :respect:  :respect:  :respect:  :respect:

UPD: egyszerre csinálják a hajlongást...Ügyes!!  :D  Vajon ki tanitotta meg neik?

Szerkesztette: [sabee] 2004. 04. 02. 17:20 -kor

konfig / asszony-konfig
It's not denial. I'm just selective about the reality I accept.

#729 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 02. 18:13

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. április 2, péntek - 17:28

Eppen eleg volt, mikor multkor Pite az osszes temakorben nyitott kulontopikot, hogy milyen alkatreszeket vegyen az uj konfigjaba... Kulon az alaplapnak, kulon a procinak, kulon a ramnak, satobbi :rolleyes:

Tesztforumon en is kiakadtam Liti agyalagyult szavazasain.
Meg is szavaztattam a neppel, hogy addig jok az alkalifemek, mig csak a Szigeten banyaszhatoak... :cool:

Aztan persze hiaba kerestem a szavazo topikomat, mert vmelyik rendszereto hazigazdi atpakolta a Tarsalgoba, mondvan tul light a tema, nem a Szigetre valo :D

Szerkesztette: nyunyu 2004. 04. 02. 18:15 -kor

#730 Felhasználó inaktív   James Sunderland 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 02. 18:14

Idézet: James Sunderland - Dátum: 2004. április 1, csütörtök - 21:48

Halihó!
Most nálam van a hiba, vagy a grimaszok senkinek nem animáltak ?
Ilyen volt a régi motoron is.

Na rájöttem.
Ez a szemét Zone-alarm viccelődik itt velem. :reklamacio:

#731 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 02. 18:18

Idézet: AEomega - Dátum: 2004. április 2, péntek - 18:19

egy kérdés: nem lehetne valahogy megoldani, hogy minden hozzászólásomat autómatikusan zöld betűvel küldhessem el?
tudom, hülyeség...:D

Nem lehetne errol leszokni?

Ritka hulyen nez ki a HWSW 0.1 skinnel, alig olvashato a homokszinu hatteren...

#732 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 02. 18:22

Legjobb lenne kiiktatni a hozzászolások minden szin, méret stb formázását, és csak annyira lehetne mint az UBB-ben volt.

#733 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 02. 18:34

Idézet

Legjobb lenne kiiktatni a hozzászolások minden szin, méret stb formázását, és csak annyira lehetne mint az UBB-ben volt.

Inkabb meg kellene tanulni ertelmesen hasznalni oket...

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#734 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2004. 04. 02. 18:34

Idézet: Krinyo - Dátum: 2004. április 2, péntek - 11:25

Aztan valogathatnad oket a sok idiota szavazas kozul. A tesztforumon csak 3-400 felhasznalo volt, de eleg volt arra, hogy rajojjunk: barki nem indithat szavazast.

Krinyo

Nem, ez iigy azert nem igaz.

Ha felrakod a lecet pl. 2500 szavazatra es termeszetesen okorsegrol inditott szavazas eseten felfuggesztes jar, akkor nem hinnem, hogy ezzel gond lenne egy percig is.

Itt pusztan MEGINT a mentalitas jon elo: ha vmit korlatozhatunk, akkor korlatozzuk, mert attol leszunk hatosag.
Zero logikat latok abban, hogy egy pl 16 eves, modnak kijelolt gyerek indithat szavazast, ha hhulyeseg, akkor sem tortenik vele semmi, mig az 'ezredesek' meg nem indithatnak semmit.

En pl mar tegnap is szivesen inditottam volna egyet a VGAban, megsem tehettem - marpedig ez igy kisse rohejes, hogy ~13k post utan meg mindig ott tartok, hogy egy, a temahoz esetleg tokhulye hazigazdi nyomkodja helyettem a gombot...  :omg:

Na neeem, akkor inkabb nem inditok es kesz. Ez van.
:fuck:

#735 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 02. 18:37

Idézet

hogy ~13k post utan meg mindig ott tartok, hogy egy, a temahoz esetleg tokhulye hazigazdi nyomkodja helyettem a gombot...

Pedig konnyeden megtehette volna. De ezek utan biztosan nem fogja. Hulye lenne. :kma:

Krinyo

#736 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 02. 18:38

Meg vmi: a hulyegyerekekre valo hivatkozas is nevetseges. A Rage3D-n majd' 60 EZER EMBER VAN REGISZTRALVA, megsincs SEMMILYEN korlatozas ezugyben. Es a legviccesebb: NINCS IS PROBLEMA vele.

#737 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 02. 18:41

Idézet: Krinyo - Dátum: 2004. április 2, péntek - 13:41

Pedig konnyeden megtehette volna. De ezek utan biztosan nem fogja. Hulye lenne. :kma:

Krinyo

?

Hogyan is tehette volna meg, ha nem tudott rola?  :think: En ugyanis nem fogom megkerni ra.

Nevetseges az egesz ugy. Annyira tipikusan 'hazai' ez a hozzaallas, hogy szornyu...  :rolleyes:

A vilagon nincs olyan forum, ahol VAN ES EL a poll funkcio, de A HAZIGAZDAKNAK TARTOGATJAK!!!! LOL!!!!
Ez olyan szinten pitianer es nevetseges, hogy kesz...  :]  :nevet2:

:bolond:  :bolond:  :bolond:

#738 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 02. 18:43

Egyet nem ertek: miert gerjeszted itt a hangulatot, mikozben Te is nagyon jol tudod, mert megbeszeltuk, hogy a Senioroknak lesz tartogatva ez a funkcio?

:nevet:

Krinyo

#739 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 02. 18:46

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. április 2, péntek - 11:28

Halvany fogalmam sincs, mirol beszelsz te itt, Piftu.

Komplwett marhasag, raadasul egy deka tennyel nem tudod megtamasztani ezt a szoveget: sokkal NAGYOBB forumokon nincs SEMMI GOND VELE.
Mar megint ez a beteges szbalyozhatnek... ez vmi rettenetes orokseg az elmult 100 evbol...

:rolleyes:

Mindenkinek, aki ugy erzi, hogy szabalyozni kell mindent, javaslom, menjen el egy idore kulfoldre es tapasztalja meg, MILYEN siman megy az elet UGY IS, ha nincs agyonszabalyozva. :p

#740 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 02. 18:46

Idézet: Krinyo - Dátum: 2004. április 2, péntek - 13:47

Egyet nem ertek: miert gerjeszted itt a hangulatot, mikozben Te is nagyon jol tudod, mert megbeszeltuk, hogy a Senioroknak lesz tartogatva ez a funkcio?

:nevet:

Krinyo

??? :eek:

Nem, erre nem emlekszem.

:confused:

Ezt nem ertem... :confused:

PS: Nem bent vagyok, tehat most nem tudom az icqt visszanezni... elkepzelheto, de ma amugy is kisse zuros napom van (reggel fel tizkor mar a ambulans kocsiban zotykolodtem a nejemmel NY Presbit. Hospital fele... :()

Szerkesztette: T2k 2004. 04. 02. 18:49 -kor

Téma megosztása:

• (63 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.