De a tesztforum hozzaszolasait sem szeretnem elvesziteni es azert van meg mit csinalni... szal eloszor keruljon at ez a forum az uj szerverre, es ezen a par napon mar nem fog mulni semmi.
[ 2004. február 16.: Krinyo szerkesztette a hozzászólást ]
Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Elküldve: 2004. 02. 16. 19:00
Elküldve: 2004. 02. 16. 19:08
idézet:
Ezt írta Krinyo:
Nem csak egy par nap, en a jovo het elejeig garantaltan nem tudok bemenni az irodaba (Eg mentsegere szoljon, ma reggelig ezt en sem tudtam -- csak sejtettem --, igy O sem tudhatta), itthonrol meg sokmindenhez nem ferek hozza, pl. az uj szerverhez sem... vagy Te fogod lekommunikalni a dolgot az Invison-nel? Megadom az adatokat, ha gondolod...
De a tesztforum hozzaszolasait sem szeretnem elvesziteni es azert van meg mit csinalni... szal eloszor keruljon at ez a forum az uj szerverre, es ezen a par napon mar nem fog mulni semmi.
[ 2004. február 16.: Krinyo szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
en arra gondoltram, hogy atkerulunk az uj szerverre. a forumcsere mar a te dolgod, te kommunikald a nepek fele.![]()
Elküldve: 2004. 02. 16. 19:14
Elküldve: 2004. 02. 16. 19:32
idézet:
Ezt írta Krinyo:
Nem csak egy par nap, en a jovo het elejeig garantaltan nem tudok bemenni az irodaba (Eg mentsegere szoljon, ma reggelig ezt en sem tudtam -- csak sejtettem --, igy O sem tudhatta), itthonrol meg sokmindenhez nem ferek hozza, pl. az uj szerverhez sem... vagy Te fogod lekommunikalni a dolgot az Invison-nel? Megadom az adatokat, ha gondolod...
[ 2004. február 16.: Krinyo szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Nem is akarsz, vagy nem tudsz bemenni?Na jó, nem viccelek. A teszthozzászólások archiválása nem rossz ötlet. Pl ezt irtuk a tesztfórumban címmel
Adjak szerverhez hozzáférést?
Na jó ahhoz nem tudnék, csak progim van a saját szerverünkhöz. Off vége. Gyógyulj meg.
Elküldve: 2004. 02. 16. 21:02
Elküldve: 2004. 02. 16. 21:14
idézet:
Ezt írta nyunyu:
Korhazban van net? Ilyen modern idoket elunk?
Krinyonak meg jobbulast, akarmi baja van.[/quote]
idézet:
itthonrol meg sokmindenhez nem ferek hozza (...)[/quote]
Na
Gyógyulgass, Krinyo!![]()
Elküldve: 2004. 02. 17. 00:49
idézet:
Ezt írta nyunyu:
Mi az az IRL? Az IRC tesoja?![]()
![]()
nyunyu a szamitogepfuggo[/quote]
idézet:
Ezt írta Omega:
IRL = Imagined Real Life ?[/quote]
idézet:
Ezt írta Mumia:
[OFF]
IRL = Indy Racing League
URL = Universal Resource Locator
Beh művelt vagyok
[/OFF][/quote]
en az IRL-t, In Real Life-nak ismertem/ismerem![]()
[ 2004. február 17.: blash szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 02. 18. 19:38
idézet:
Ezt írta Krinyo:
Akkor jo, igy mar tiszta.
Krinyo[/quote]
Srácok, miért nem hívjátok fel egymást inkább?
izé,
Erasmus![]()
Elküldve: 2004. 02. 18. 19:50
idézet:
Ezt írta Erasmus:
izé,
Erasmus[/quote]
Lehet, nincsenek beszélőviszonyban, csak író-viszonyban
Üdv!![]()
Elküldve: 2004. 02. 18. 20:41
idézet:
Ezt írta AEomega:
Lehet, nincsenek beszélőviszonyban, csak író-viszonyban[/quote]
Kinek a beszelojere kell menni?
Elküldve: 2004. 02. 18. 20:47
idézet:
Ezt írta nyunyu:
Kinek a beszelojere kell menni?[/quote]
![]()
üdv
R.
Elküldve: 2004. 02. 18. 21:07
idézet:
Ezt írta Renwick:
üdv
R.[/quote]
Pardon, ennek a beszélőkéjére ülni kell, nem menni......
Elküldve: 2004. 02. 18. 22:56
Elküldve: 2004. 02. 19. 12:05
idézet:
Ezt írta Erasmus:
izé,
Erasmus[/quote]
Attol meg hogy megbeszeljuk egymas kozott, az itt olvasok nem ertesulnek rola...
Krinyo
Elküldve: 2004. 02. 19. 12:37
Elküldve: 2004. 02. 19. 16:46
Elküldve: 2004. 02. 19. 18:22
idézet:
Ezt írta Levente:
Ha jól tudom az új fórumban nem lehet majd nicket váltani. Ha így van, nem kellene szólni az embereknek, hogy most váltsanak nicket egy véglegesre? Pl. gondolom Socket nem akar örökké Socket_költözik lenni...Ha rosszul tudom, akkor sorry.[/quote]
Már volt erről szó, talán még tavaly, valamelyik fórummotoros topic-ban...Akkor naívan visszaálltam az eredeti, sallangmentes nick-emre
![]()
Elküldve: 2004. 02. 19. 20:16
idézet:
Ezt írta NeoPampalini:
Már volt erről szó, talán még tavaly, valamelyik fórummotoros topic-ban...Akkor naívan visszaálltam az eredeti, sallangmentes nick-emre
[/quote]
Arrol volt szo, hogy az uj motorban nincs kulon nick-nev, meg login-nev, hanem a login-nev egyben a nick-ed is.
Tehat teszemazt vkinek "hulyegyerek" a login-neve, es a jelenlegi nick-je meg "Okostoni", akkor az uj motorban mint "hulyegyerek" fog megjelenni.
Krinyo irta meg, hogy indokolt esetben at lehet irni a login-nevet, de ebbol ne legyen rendszer, mert azt kezzel kell atirni az adatbazisban, egyesevel.