idézet:
Ezt írta Vizi naplopó:
Ha már a hozzászólásoknál vagyunk valaki mondja légyszi meg hogy hánynál leszek törzsvendég.
Köszi.[/quote]
[url="http://"https://forum.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=search&search_forum=13"]Hát, ha hánynál, akkor nem biztos....[/url]
Uj forummotor III.
Elküldve: 2004. 03. 12. 09:56
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2004. 03. 12. 10:15
idézet:
Javitsatok ki ha tévedek, de ugy volt, hogy csak az új forumon nem számlálódnak a Bolhás-Szigetes hozzászólások! Arról nem volt szó, hogy a régin fórumon született Bolha/Sziget hozzászólások levonódnak![/quote]
Heh, ha meg tudod oldani, hogy a motor kulonbseget tegyen post es post kozott, akkor nem hiszem hogy lenne akadalya a dolognak. Amig viszont nem igy van... a hozzaszolasok szamlalasaval egyelore nincs gond, tehat nem kell post recountot csinalni. Amig nem csinalunk ilyet, nem kerul ujraszamlalasra a postok szama az uj szabalyok szerint. Szal nem kell felni.![]()
Elküldve: 2004. 03. 12. 10:25
idézet:
Ezt írta blash:
[QB]en nem szeretnek IPB-t, akarmit javasoltam eddig, azokra nagyreszt azt a valaszt kaptam, hogy hat sajna nem lehet....[/quote]
Van ez igy neha, hiaba szeretnenk ezt vagy azt, nem lehet.
idézet:
egy topik linkje:[/quote]
Meg lehet csinalni, akar ugy is, hogy az utolso hozzaszolas egy reszlete jelenik meg egy tema linkjere mutatva. Szep meg jo, de... minek?
idézet:
me'g a hozzaszolas belyegjenel is:[/quote]
Ez aztan rettenetesen fontos.Alt szoveget ide is lehet tenni, de megint: minek?
idézet:
meg vannak szamozva a hozzaszolasok, ami szerintem hasznos es a hozzaszolasra mutato link [egen, tudom, IPB-ben is van link a hozzaszolasokra...][/quote]
Akkor a vegen meg is valaszoltad.
idézet:
kedvencem a SPOILER -- gondolom IPB-ben ez keptelenseg... :rolllleyes:[/quote]
Ilyen is van, gondolkoztam rajta hogy beepitsem-e, de mivel nem filmekkel foglalkozo forum vagyunk, megint nem latom ertelmet.
idézet:
s lehet valasztani a hozzaszolasok ertesiteserol, amiknek ertelmes a subject-je, s nem csak ennyi "Témakövetés értesítés", hanem benne van a topik neve is. Szoval opciok:[/quote]
Ez valoban jo, nagyon tetszik, tenyleg kar, hogy ilyet nem tud az IPB.
Krinyo
Elküldve: 2004. 03. 12. 10:42
idézet:
Ilyen is van, gondolkoztam rajta hogy beepitsem-e, de mivel nem filmekkel foglalkozo forum vagyunk, megint nem latom ertelmet. [/quote]
A Gameware-ben azért néha jól jöhet. Ez attól is függ, hogy akkor azok a hozzászólások is kapnának-e Spoiler mezőt, ahol a hozzászóló azt üresen hagyta vagy csak azok, ahol ki lett töltve. Az utóbbi esetben szerintem érdemes lenne a lehetőséget megadni, az előbbiben viszont a kis kihasználtság kontra elfoglalt képernyőterület folytán nem kellene erőltetni.
Elküldve: 2004. 03. 12. 10:50
idézet:
Ezt írta hajsza:
A Gameware-ben azért néha jól jöhet. Ez attól is függ, hogy akkor azok a hozzászólások is kapnának-e Spoiler mezőt, ahol a hozzászóló azt üresen hagyta vagy csak azok, ahol ki lett töltve. Az utóbbi esetben szerintem érdemes lenne a lehetőséget megadni, az előbbiben viszont a kis kihasználtság kontra elfoglalt képernyőterület folytán nem kellene erőltetni.[/quote]
A spoiler egy tag lenne, mint pl a kepek vagy html oldal beillesztese... [sopiler] [/spoiler] pl. Amit koze raksz, csak akkor jelenik meg, ha az egerrel kijelolod. Asszem el tudom kepzelni a sok kis ravasz mire hasznalna ezt a funkciot a gameware-ben.
Krinyo
[ 2004. március 12.: Krinyo szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 12. 14:07
idézet:
Ezt írta Krinyo:
A spoiler egy tag lenne, mint pl a kepek vagy html oldal beillesztese... [sopiler] [/spoiler] pl. Amit koze raksz, csak akkor jelenik meg, ha az egerrel kijelolod. Asszem el tudom kepzelni a sok kis ravasz mire hasznalna ezt a funkciot a gameware-ben.
Krinyo
[ 2004. március 12.: Krinyo szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Ennél a Spoiler izénél értelmetlenebb dolgot még nemigen láttam.![]()
:::HWSW World Community-Team©::: :::Windows Licencek::: :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.
Elküldve: 2004. 03. 12. 14:10
idézet:
Ezt írta *FlowM@N*:
Ennél a Spoiler izénél értelmetlenebb dolgot még nemigen láttam.[/quote]
Neha jol johet, de szerintem sem kell a HWSW forumara.
Krinyo
Elküldve: 2004. 03. 12. 14:23
Elküldve: 2004. 03. 12. 14:27
idézet:
Ezt írta *FlowM@N*:
Aminek viszont látom értelmét az egy Welcome Panel. Nem gondoltál még rá?[/quote]
Mit teccik erteni alatta?
Krinyo
Elküldve: 2004. 03. 12. 14:30
idézet:
Ezt írta Krinyo:
Neha jol johet, de szerintem sem kell a HWSW forumara.
[/quote]
aze' en szivesen lattam, ha legalabb mar erre mod lenne....
nem is tudom, hogy ezekutan javasoljak-e me'g vmit... mert mindenre ez a valasz:
- nem,
- felesleges,
- en is szeretnem,
- stb.
[ 2004. március 12.: blash szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 12. 14:30
idézet:
Ezt írta Krinyo:
Mit teccik erteni alatta?
Krinyo[/quote]
Olyasmire gondoltam ami a Bordán is van. A témák fölött van egy kis panel ahol mutatja az avatart, új üzenetek számát stb..
Elküldve: 2004. 03. 12. 14:31
idézet:
Ezt írta *FlowM@N*:
Ennél a Spoiler izénél értelmetlenebb dolgot még nemigen láttam.[/quote]
Én már biztosan használtam volna, és szerintem nem vagyok vele egyedül.
Ha lenne, szerintem mindennaposan jól használható lenne.
[ 2004. március 12.: Mumia szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 12. 14:38
idézet:
Ezt írta Mumia:
Én már biztosan használtam volna, és szerintem nem vagyok vele egyedül.
Ha lenne, szerintem mindennaposan jól használható lenne.
[ 2004. március 12.: Mumia szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Nekem még nem volt szükségem ilyesmire, meg nem is én döntök, szóval csak egy ártatlan kis megjegyzés volt.![]()
Blash-nek pedig csak annyit mondanék hogy mi javaslatokat teszünk Krinyo pedig dönt. Ez így megy.![]()
Elküldve: 2004. 03. 12. 14:59
idézet:
Ezt írta Mumia:
Ha lenne, szerintem mindennaposan jól használható lenne.[/quote]
De mire?
Krinyo
Elküldve: 2004. 03. 12. 15:00
idézet:
Ezt írta *FlowM@N*:
Olyasmire gondoltam ami a Bordán is van. A témák fölött van egy kis panel ahol mutatja az avatart, új üzenetek számát stb..[/quote]
Asszisztens?
Krinyo
Elküldve: 2004. 03. 12. 15:07
Elküldve: 2004. 03. 12. 15:10
idézet:
Ezt írta *FlowM@N*:
[/quote]
Ebbol lenyegeben minden szerepel most is az uj forum fooldalan.
Krinyo
Elküldve: 2004. 03. 12. 15:13
idézet:
Ezt írta Krinyo:
De mire?
Krinyo[/quote]
Amire a neve utal, arra spoilereket írni, egy játék témájában. Nem 1x futottam már bele spoilerekbe a gameware olvagatása közben, és nem 1x kellett valamit kihagynom a hozzászólásból mert spoiler, vagy nagybetűvel boldolva mindenhogyan kiemelni. De még így is véletlenül simán ráfuthat a szemed. Persze eddig is megvoltunk nélküle.
De mégis mibe kerülne bevenni, olyan nagy technikai akadálya van, hogy működjön ez a tag is?
Más: A gallery kiegészítőről kérdezem, hogy milyen szabályok fognak rá vonatkozni, csak fotókat lehet rátenni, vagy smileyképektől kezdve a játék screenshotokig bárki bármit pakolhat bele?
Elküldve: 2004. 03. 12. 15:13
idézet:
Ezt írta Krinyo:
Ebbol lenyegeben minden szerepel most is az uj forum fooldalan.
Krinyo[/quote]
Nekem ott fent jobban tetszik.![]()
Elküldve: 2004. 03. 12. 15:18
idézet:
Ezt írta *FlowM@N*:
Nekem ott fent jobban tetszik.[/quote]
Masok szerint meg mar igy is tul sok info van fent, miert nem lehet kevesebb...
Krinyo

Súgó
A téma zárva.