HWSW Informatikai Kerekasztal: Uj forummotor III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (63 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Uj forummotor III. Értékeld a témát: -----

#401 Felhasználó inaktív   groop 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 03. 23. 00:13

Tiszelettel jelentem , hogy valszeg pár hozzászólás törlése után picit Bug-os lett a topic. :)

groop

SZERK: Mostmár jó, az én jóvoltamból megjavúlt. :) :cool:

[ 2004. március 23.: groop szerkesztette a hozzászólást ]

#402 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2004. 03. 23. 07:30

Miért, nem szólsz hozzá? :p
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#403 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 23. 11:45

Az aláirásokkal mi lesz? Milyen hosszuság lesz megengedve? A mostani aláirások is konvertálodnak vagy elvesznek és ujra be kell pötyögni? Képek lesznek az aláirásban? (remélem nem)

Én
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#404 Felhasználó inaktív   Lulu64 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 23. 12:15

idézet:
Ezt írta Wyco:
Az aláirásokkal mi lesz? Milyen hosszuság lesz megengedve? A mostani aláirások is konvertálodnak vagy elvesznek és ujra be kell pötyögni? Képek lesznek az aláirásban? (remélem nem)

Én
[/quote]

Olvass...
„Érintőlegesen a kör is csak egy pont...”

#405 Felhasználó inaktív   Andreas 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 24. 15:30

Nézzetek csak át a Terminal fórumra! Hirtelen azt hittem hogy véletlenül a HWSW teszt fórumot hívtam be :)

#406 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 24. 15:36

Egy kicsit azert maskeppen nez ki... ideje volt nekik is cserelniuk, a regi rendszer egy rossz vicc volt.

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#407 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 24. 16:03

idézet:
Ezt írta Andreas:
Nézzetek csak át a Terminal fórumra! Hirtelen azt hittem hogy véletlenül a HWSW teszt fórumot hívtam be :)[/quote]

Azért az nagyon rossz lenne...Rontottam egy kicsit arra is a levegőt.Hehe

#408 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 25. 08:49

Csak nálam lett kék az új fórum???? Vagy mi a szösz van???

#409 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 25. 09:39

idézet:
Ezt írta Litium:
Csak nálam lett kék az új fórum???? Vagy mi a szösz van???[/quote]

Beállítások -> Opciók -> Fórum nyelve és megjelenése -> Skint átállít HWSW v0.1-re.
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)

#410 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 25. 09:52

Javaslom a GameWarezben tett hozzászólások levonásást is a hozzászólásokból a Bolhás és a Szigetes postokhoz hasonlóan. Nem hinném, hogy több értelme van a "Most vásárolom", "Zárva van a bolt" és hasonló beszólásoknak, mint a chattopikokba beszúrt szmájliknak. Jah kérem, hogy érdemleges dolgok is lehetnek azért e postok között? Na és? Kit érdekel, a Szigeten talán nincs ilyen?
Komolyan kérem javaslatom megfontolását.

#411 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 25. 09:55

Ezenfelül javaslom, hogy a GameWarezben tett hozzászólások ne számítsanak bele a hozzászólások számába a Szigethez és a Bolhapiachoz hasonlóan, hiszen van aki csak oda jár és ír, így nem teljes értékű tagja fórumonknak, nem tesznek hozzá semmit szakmailag, ugyanúgy, mint ezek a megátallkodott Sziget és Bolhapiac látogatók.

#412 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 25. 10:06

idézet:
Ezt írta FakeJack:
JNem hinném, hogy több értelme van a "Most vásárolom", "Zárva van a bolt" és hasonló beszólásoknak, mint a chattopikokba beszúrt szmájliknak. [/quote]

Látom régen jártál a gameware-ban, mert akkor tudhatnád, hogy az ilyen jellegű beszólások tiltva vannak, és törlésre kerülnek.

#413 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 25. 10:30

idézet:
Ezt írta GAI:

Beállítások -> Opciók -> Fórum nyelve és megjelenése -> Skint átállít HWSW v0.1-re.
[/quote]

Ok.Kösz.Sorry.ich glaube ich bin im Kino.

#414 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 25. 10:33

idézet:
Ezt írta FakeJack:
Ezenfelül javaslom, hogy a GameWarezben tett hozzászólások ne számítsanak bele a hozzászólások számába a Szigethez és a Bolhapiachoz hasonlóan, hiszen van aki csak oda jár és ír, így nem teljes értékű tagja fórumonknak, nem tesznek hozzá semmit szakmailag, ugyanúgy, mint ezek a megátallkodott Sziget és Bolhapiac látogatók.[/quote]

Szerintem ez nem elég.A teljes hozzászólásszámból vonjuk le a sziget bolha hozzászólás számot és aki minuszba kerül azt kövezzük meg.Vagy csak a régi fórumotort használhassák de el tudom képzelni a kenyéren vizen való élés megkövetelését "ezektől".Ja és szüntessük meg a visszabeszélőt hogy ne legyen már itt vissza pofázás

:D ;)

#415 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2004. 03. 25. 10:37

idézet:
Ezt írta FakeJack:
Ezenfelül javaslom, hogy a GameWarezben tett hozzászólások ne számítsanak bele a hozzászólások számába a Szigethez és a Bolhapiachoz hasonlóan, hiszen van aki csak oda jár és ír, így nem teljes értékű tagja fórumonknak, nem tesznek hozzá semmit szakmailag, ugyanúgy, mint ezek a megátallkodott Sziget és Bolhapiac látogatók.[/quote]

[url="http://"https://forum.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=17&t=005882#000013"]Viszont ezekért a magasszínvonalú reagálásokért legalább ötszörös szakmai pontozás jár![/url] :)
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#416 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 25. 11:08

Azert tetszik milyen szelektiv egyesek emlekezete: lassan tobb honapja, hogy megallapodtunk abban, hogy csak a Bolha nem lesz szamolva...
Nem baj, nyomjatok a flame-et, keltsetek a hangulatot, hajra. Ahhoz itt mindenki ert, doktoralhatna belole.

Krinyo

#417 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 25. 11:25

idézet:
Ezt írta Krinyo:
Azert tetszik milyen szelektiv egyesek emlekezete: lassan tobb honapja, hogy megallapodtunk abban, hogy csak a Bolha nem lesz szamolva...
Nem baj, nyomjatok a flame-et, keltsetek a hangulatot, hajra. Ahhoz itt mindenki ert, doktoralhatna belole.

Krinyo
[/quote]

;) :D :) ismered ezek jelentését?

Legalább is poénak szántam amit írtam.Szerintem a többiek is.

#418 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 25. 12:16

idézet:
Ezt írta Andreas:
Nézzetek csak át a Terminal fórumra! Hirtelen azt hittem hogy véletlenül a HWSW teszt fórumot hívtam be :)[/quote]

Megnéztem. A mienk jobb lesz! :D ;)
NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#419 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 26. 03:42

meg lehetne oldani az IPB-ben, hogy ugy mint most az UBB 6.05-ben, a temakoroknel vhol fennt szerepeljenek az adott temaban illetekes modok nevsora. Kepileg, most igy nez ki:

[url="http://"http://members.lycos.co.uk/reg33/hwsw/hwsw_ubb605_temakor-modok.png"] Kép [/url]

tudom, hogy van [url="http://"https://forum.hwsw.hu/index.php?act=report&f=15&t=458&p=11107&st=0%EF%BF%BDentry1414"] Kép [/url] gomb, de az csak egy emailt kuld a modoknak. Szerintem szemelyesebb, ha tudom, hogy az adott temakorben kik a modok... S igy aka'r meg is valaszthatom, hogy melyik modot szeretnem a nyugommel kinozni, ha privatuzenettel zaklatom [url="http://"http://forum.matrox.com/cgi-bin/rtx100/ultimatebb.cgi?ubb=faq#smilies"] Kép Kép Kép [/url]

[ 2004. március 26.: blash szerkesztette a hozzászólást ]

#420 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 26. 10:36

Eredetileg a forumok listajanal, a kategoriak felsorolasanal voltak kint a modok nevei... ez meg hosszabba tette az amugy sem rovid listat.

A moderatorok neveit (es rogton a PÜ gombot) a "Moderatorok" linkre kattintassal erheted el. Ez a fooldalon es minden forumban a temak felsorolasanak aljan megtalalhato. Nincs annyira szem elott, de semmivel sem rosszabb megoldas.

Krinyo

Téma megosztása:

• (63 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »