Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. máj. 25, kedd - 12:19
...és igaza is van.
Nekem változatlanul az a problémám, hogy jelenleg a Bolhán az is belepofázik a hirdetésembe, akinek nincsen vásárlási szándéka és ezt azért teszi, mert a fene nagy önszabályozásnak köszönhetően megteheti.
A másik pedig, hogy már régen nem arról szól a Bolha, aminek anno indult. Ennek köszönhetően egy rakás új, a fórum egyéb részeit az életben nem olvasó sefter és unatkozó árfikázó-bajnok szabadult a régi fórumozókra.
Egyébként sem értem, ez miért lett engedve! Mert mit is mondtak eddig a nagy HWSW-s "Bolházók"?
Azért szeretik ezt a helyet, mert tudják, hogy akik itt árulnak régi törzstagok és megbízhatóak, visszakereshetőek, érdekeltek abban, hogy ne verjenek át senkit bla, bla, bla...
Az Aprónet-en nem szeretnek vásárolni, mert ott sok az ismeretlen, akikben nem lehet és nem mernek megbízni.
Akkor hogy is van ez a most tucatszámra rajzó 10-20-30-40 "bolhahozzászólásos", soha nem látott ismeretlenekkel?
A szituáció azonos. Ha pedig az ismeretlenekben nem lehet és nem mernek megbízni... akkor minek engedi ide őket a fórum vezetősége?
Jelenleg? A régi fórumon is szokás volt ez, akkor nem panaszkodtál miatta.
A közönség eltérésére megint igaz. Sőt, a törzsközönség fórumokon eltérő. Elég kevés az átfedés pl. a Microsoft OS és a Más világ topicok olvasói között

A fórum már csak ilyen.
Ja, és aki ott árul, azok egy jó része tényleg régi törzstag, megbízható, visszakereshető. Más része meg nem. És nem is mindenki volt az régebben sem. Egyszerűen nem látom a különbséget.
Mióta a hozzászólások száma nem növekszik a bolhán, nem is lehet látni, hogy ki mennyire aktív a bolhán, így a hozzászólás-szám alapján utánakeresés sajnos roppant megtévesztő, de hát ez van. Ez viszont nem a bolha hibája, de ne boncolgassuk még egyszer ezt a hozzászólás-kérdést, mert úgysem lesz eredménye.
A fórum vezetősége miért engedi kérdést meg meg nem is olvastam, annyira ökörség.