HWSW Informatikai Kerekasztal: Bolhapiac - Not for resale - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Bolhapiac - Not for resale Értékeld a témát: -----

#381 Felhasználó inaktív   Öregszem 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 08. 06. 09:38

Idézet: Drummaster - Dátum: 2004. aug. 6., péntek - 10:04

Óhajotok szerint összevontam.

Na tessék! Rám fogja.
Szép volt, jó volt,
Köszönöm. Ennyi!

#382 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 13. 11:40

Idézet: freeone - Dátum: 2004. aug. 3., kedd - 16:44

külföldön divat, hogy a nyíltan rosszindulatú beszólások gazdáinak ban. a nem rosszindulatú/lámavédő hozzászólások meg törlés. és a bolhás topicok tetején ott a felirat (mint pl. itt a gamewaren a warezfigyelmeztetés): Ha nem te adod el, nem te veszed meg, ne szólj bele, mert nem a te üzleted. Ellenkező esetben szankciók.
érdekes, ott nincs ilyen rosszindulatúskodás. lámavédelem? olvassa a többi topicot, és akkor nem verik át. ennyi.

nem tudom, melyik mod tette be, de köszönöm! :respect:
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#383 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 08. 13. 11:59

;)
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#384 Felhasználó inaktív   Noiseless 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 14. 09:21

Szerintem addig, amig az oldal üzemeltetőinek az oldalletöltések száma alapján éri meg, addig ne várjunk túl sokat :(
"Angyalom, sok erényem biztos nincs, de diszkrét az vagyok..."

#385 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 15. 00:26

Szerintem per click alapon mehet, manapság nem dívik a per view.

Amúgy.  "Ha nem te adod el, nem te veszed meg, ne szólj bele, mert nem a te üzleted." tehát amikor vki megkérdezte a topicomban, hogy miért bizonyos tulajdonságú procit keresek, akkor el kellett hajtanom a fenébe, hiszen nem szólhat bele ilyenekkel, ha meg akarjuk tartani a szabályokat, köztük ezt is, amivel mélyen nem értek egyet.

Amúgy a kérdése szakmailag érdekes, a válasz meg értékes -- lett volna..

#386 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 08. 15. 07:03

Idézet: bean - Dátum: 2004. aug. 15., vasárnap - 1:26

Szerintem per click alapon mehet, manapság nem dívik a per view.

Amúgy.  "Ha nem te adod el, nem te veszed meg, ne szólj bele, mert nem a te üzleted." tehát amikor vki megkérdezte a topicomban, hogy miért bizonyos tulajdonságú procit keresek, akkor el kellett hajtanom a fenébe, hiszen nem szólhat bele ilyenekkel, ha meg akarjuk tartani a szabályokat, köztük ezt is, amivel mélyen nem értek egyet.

Amúgy a kérdése szakmailag érdekes, a válasz meg értékes -- lett volna..

Idézet

Az ember nagyon tehetséges abban a tekintetben, hogy megmagyarázza, valami miért nem úgy van, ahogy a valóságban.

Már megbocsáss, közérthetőbben: bármilyen hülyeséget és oda nem illő dolgot hajlandó vagy előrángatni, hogy bemutasd... mit is? Mert a témához semmi köze annak, amin tekeregsz.
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#387 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 15. 09:19

lameXpert, mit nem értesz? A szabályozás rossz, tiltakoztam ellene, és nem hagyom abba.

Ugyanis ha nem potenciális vevőként kérdezi meg, hogy "X" akkor megszegte ezt az új szabályt, azt meg nem lehet, igaz? Tudom, hogy a szabály elvileg a "beleugatás" szűrésére született, de hol húzod meg a határt? Ha már van egy szabály, akkor azt be kell tartani, nemde?

NEM! Tessék leszedni ezt a marhaságot.

#388 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 08. 15. 10:34

Idézet: bean - Dátum: 2004. aug. 15., vasárnap - 10:19

NEM! Tessék leszedni ezt a marhaságot.

NE tessék leszedni, csak azért, mert bean kolléga nem érti. Értse meg, vagy hallgasson el. :)

Nem szabály, annál sokkal, de sokkal több (kellene legyen). Ami nem az üzleted, abba te ne pofázz bele. ÉS ha ezt nem akarod megérteni, akkor távozz. Nem szabály. Tisztelet a mások dolgai iránt. :)

Amit előrángattál, annak rendületlenül semmi köze az üzlethez. Ahhoz ne pofázz. És ha ezt nem akarod megérteni, akkor azt mondom, rosszindulatú vagy. És ez az optimistább vélemény. A rosszmájúbbat is mondjam? 
¤

#389 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 15. 18:12

lameX, én értem, csak nem szeretem, én úgy szerettem a bolhapiacot ahogy volt, pofázásokkal együtt. Ez van. Mindegy, megleszünk így is. Peace.

#390 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 08. 16. 06:58

Idézet: bean - Dátum: 2004. aug. 15., vasárnap - 19:12

lameX, én értem, csak nem szeretem, én úgy szerettem a bolhapiacot ahogy volt, pofázásokkal együtt. Ez van. Mindegy, megleszünk így is. Peace.

Ok. :)
¤

#391 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 09:26

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. aug. 15., vasárnap - 11:34

Nem szabály, annál sokkal, de sokkal több (kellene legyen). Ami nem az üzleted, abba te ne pofázz bele. ÉS ha ezt nem akarod megérteni, akkor távozz. Nem szabály. Tisztelet a mások dolgai iránt. :)

Nono!

Nem eszik olyan forrón a kását.

Ne tessék azért szentírásnak venni, mert LameX vagy bárki más merő lustaságból általánossá akar tenni valamit, ami soha sehol nem volt itt általános!

A vitás eseteket továbbra is meg _kell_ beszélni, és itt nem lehet, nem szabad a fentebbi idézet mögé elbújni. A bolha nem önálló, hanem a HWSW fórum része. A fórum közössége máshol sem tűr meg jellemhibás egyedeket, így a bolhán sem. Ami gáz, az - nagyon helyesen - téma, és ez független attól, hogy a _túlzott_ mértékű belevauvau ellen tenni kellett valamit.

Íme, pont most esett egy ide illő: https://forum.hwsw.h...showtopic=67231

Az a kérdés, amit feltettek, és amit a fentebb idézgetett duma alapján le akartak söpörni a színről, jogos volt - a felvetés formájától függetlenül. Az eladó meg, ahelyett, hogy foglalkozott volna a kérdéssel, paravánként bújt az idézet mögé. Pedig orgazdaság vagy jó vétel - nagyon nem mindegy. Ha nincs a másik fórumozó által nyújtott referencia, úgy gáz az egész, ahogy van.

Hozhattam volna példának a sűrűsödő kamuhirdetéseket, átveréseket is, akár. Ezek ellen a fórum csak úgy tud védekezni, ha megbeszéli az eseteket és - egészséges mértékben - gyanakszik és kérdez. Ezt nem lehet, nem szabad megakadályozni vadpiaci badarságok vaskalapos betartatásával.

:sandor:

A fórum továbbra is fórum, aminek csupán része a bolha. Nem pedig önálló vadpiac.
Elköltöztem :-)

#392 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 08. 16. 09:33

Idézet: Rive - Dátum: 2004. aug. 16., hétfő - 10:26

Nono!

Nem eszik olyan forrón a kását.

Ne tessék azért szentírásnak venni, mert LameX vagy bárki más merő lustaságból általánossá akar tenni valamit, ami soha sehol nem volt itt általános!

A lustaságodat nem kellene másra oktrojálnod.

De írhatom nagybetűvel is: más mögé bújva, mást támadva Rive sem az ildomos módon fejti ki véleményét.

Ez is beletartozik abba, amit időnként oly hevesen - semmi gond vele, csak ténymegállapítás - "védelmezel"... ha éppen úgy tartja érdeked.
¤

#393 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 09:48

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. aug. 16., hétfő - 10:33

A lustaságodat nem kellene másra oktrojálnod.

De írhatom nagybetűvel is: más mögé bújva, mást támadva Rive sem az ildomos módon fejti ki véleményét.

Ez is beletartozik abba, amit időnként oly hevesen - semmi gond vele, csak ténymegállapítás - "védelmezel"... ha éppen úgy tartja érdeked.

Érdek, vagy felismert érték védelme? Engem már kapott el a bolhának ez a mentőkötele. Netán becsülni is tudom. Netán védeni is, ha úgy látom szükségét: ha úgy látom, hogy egyesek mesmeg egyoldalúra szítják az ügyet, hisz egy-egy félresikerült hozzászólás után lusták a talán-megértett komplex helyzetet kifejteni, és ehelyett csupán a másik aktuális bűnét firtatják.

#394 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 08. 16. 09:52

Idézet: Rive - Dátum: 2004. aug. 16., hétfő - 10:48

Érdek, vagy felismert érték védelme?

Hát ezért kérlek, hogy ne szítsd egyoldalúan és egyoldalúra. :)
¤

#395 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 08. 16. 09:56

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. aug. 16., hétfő - 10:52

Hát ezért kérlek, hogy ne szítsd egyoldalúan és egyoldalúra. :)

Egyoldalúnak - független attól, hogy a _túlzott_ mértékű belevauvau ellen tenni kellett valamit - nem a saját hozzászólásomat találom...

#396 Felhasználó inaktív   Öregszem 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 11:21

Idézet: Rive - Dátum: 2004. aug. 16., hétfő - 10:26

A fórum közössége máshol sem tűr meg jellemhibás egyedeket, így a bolhán sem.
:sandor:

Teccemérteni.
Nekem kampec.
Szép volt, jó volt,
Köszönöm. Ennyi!

#397 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 12:07

Azt hiszem, okoztam itt egy kis kavarodást a javaslatommal, gondoltam kifejtem, és mire gondoltam, mikor ezt javasoltam:

Ami fel van írva a bolha tetején, az nem törvény, csak erkölcsi szabály. aki nem tartja be, a jelen formában nem követ el vétséget(nem is igen kapott még miatta senki figyelmeztetést gondolom, és ez így jó), csak az a cél, hogy érezze úgy, illemből be kell tartani.

Ha valaki úgy gondolja, olyasmit lát, amibe be kell avatkoznia(mert törvénysértő, illegális, ritka nagy átverés amit ő már megevett), akkor avatkozzon, meg szóljon a modoknak, attól ő nem lesz rossz ember. Ha meg olyan eszközt lát, amit a haverja nénikéje a szomszéd nagykerestől olcsóbban kap meg bartelben szexért, akkor fogja be, mert az már neki nem dolga.
ha egy ember ezt így figyelembe veszi hetente, csak mert látta felírva, már megérte kiírni.

A felirat szerintem illemszabály, ami alól van kivétel (kocsmába sem engeded előre a barátnődet), és inkább iránymutatást kéne szolgálnia. Hangsúlyozom, SZVSZ

köszönöm.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#398 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 12:26

Na, így valahogy. Akkor most ennek megfelelően át kellene alakítani valahogy azt a szöveget, mert jelenleg elég agyatlan egy dolgot jelent, és mint a mellékelt ábra mutatja: ebben a formában csak paravánnak és veszekedés alapjának jó.

Ui.: pl. 'Tisztes üzletbe ne szólj bele!' Vagy valami hasonló :)

Szerkesztette: Rive 2004. 08. 16. 12:36 -kor

#399 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 13:11

Idézet: Rive - Dátum: 2004. aug. 16., hétfő - 13:26

Na, így valahogy. Akkor most ennek megfelelően át kellene alakítani valahogy azt a szöveget, mert jelenleg elég agyatlan egy dolgot jelent, és mint a mellékelt ábra mutatja: ebben a formában csak paravánnak és veszekedés alapjának jó.

Kép

:pokeas2:

#400 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 13:30

Idézet: Rive - Dátum: 2004. aug. 16., hétfő - 13:26

nem kell átalakítani. jól kell érteni. :D

Téma megosztása:

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.