HWSW Informatikai Kerekasztal: Bolhapiac - Not for resale - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Bolhapiac - Not for resale Értékeld a témát: -----

#61 Felhasználó inaktív   KennyMcCormick 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 03. 01. 13:42

idézet:
Ezt írta QCZA:

Akkor vagy mindennel egyetértesz, vagy nincs véleményed semmiről.( nem mered megosztani másokkal?)
[/quote]

De meg igy is kozelebb all a HWSW forum eredeti celjahoz, mint az az emberke, akinek van ugyan cirka 250 hozzaszolasa, de ezeknek 85%-at a Bolhan szerezte gepe kicserelese kozben. :p

idézet:
Ezt írta QCZA:

AZ ELMARASZTALÓ KRITIKA ÉPÍTŐ JELLEGŰ IS LEHET!
[/quote]

Akkor caps lock, es bold off. :)

#62 Felhasználó inaktív   [Iron] 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 01. 14:28

idézet:
Ezt írta QCZA:

Akkor vagy mindennel egyetértesz, vagy nincs véleményed semmiről
[/quote]

:confused:
Ha eljön az ideje, akkor elmondom a véleményem. Drummaster-el nem értettem egyet, vélemyényem is volt, szóltam is. Hmm?
A másik, hogy leginkább ismeretszerzésre használom a fórumot, ahhoz meg nem igazán szükséges kommentelni, elég olvasni is. Ahogy lamex mondaná:
Kép
:p :)

#63 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 01. 17:45

Üdv mindenkinek

Nem hinném, hogy valakit a hozzászólásainak száma minősíthet oly tekintetben, hogy mennyire "aktív" fórumtag. Az "aktív" szó itt a fórumon való jelenlétét határozza meg, mivel olvasgathat is, tanulhat dolgokat a "háttérben" is. Ezzel semmi gond, sőt, újabb hasznos érv a HWSW fórum mellett, sok egyéb pozitívum mellett. ;)

A minden tekintetben AKTÍV ( ez itt most kiemelés) tagok véleményt is nyilvánítanak bizonyos kérdésekben. Szerintem mindkét tagcsoportot meg kell becsülni, hiszen a fórum "részét" képezik. ;)

Üdv
macska ;)
P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#64 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 02. 02:02

idézet:
Ezt írta KennyMcCormick [Gyoker]:
De meg igy is kozelebb all a HWSW forum eredeti celjahoz, mint az az emberke, akinek van ugyan cirka 250 hozzaszolasa, de ezeknek 85%-at a Bolhan szerezte gepe kicserelese kozben. :p[/quote]
Ennel vannak sulyosabb esetek is: van 1xxxx hozzaszolasa, de mind a szigeten. :cool:

#65 Felhasználó inaktív   Netmaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 02. 02:08

idézet:
Ezt írta nyunyu:

Ennel vannak sulyosabb esetek is: van 1xxxx hozzaszolasa, de mind a szigeten. :cool:
[/quote]

Sőt: van 3xxxx hozzászólása, de mind a HWSW fórumon. :D ;)

#66 Felhasználó inaktív   Ghilette 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 04. 23:22

idézet:
Ezt írta [Iron]:

:confused:
Ha eljön az ideje, akkor elmondom a véleményem. Drummaster-el nem értettem egyet, vélemyényem is volt, szóltam is. Hmm?
A másik, hogy leginkább ismeretszerzésre használom a fórumot, ahhoz meg nem igazán szükséges kommentelni, elég olvasni is. Ahogy lamex mondaná:
Kép
:p :)
[/quote]

Utóbbi időmben egyetértek ezzel...

Az első két hónapban én is "sokat" szóltam a gamez, videókari topicba, de egyre inkább unok oda írni. Miről írjak??? Most a szigetet "fedeztem" fel, s lehet, hogy előbb-utóbb még indexelni is fogok...Ki tudja. Azért csak számítógépbuzi vagyok :D !
. . . a n y t h i n g

#67 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 05. 08:06

idézet:
Ezt írta Netmaster:

[/quote]

Felháborító! :D :D

#68 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 06. 01:46

idézet:
Ezt írta Netmaster:

[/quote]

:D

#69 Felhasználó inaktív   HAMMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 08. 23:06

ide csak annyit irnek, hogy novemberben volt jo aron egy noti, azonnal vittem is volna, apamnak kellett volna a munkajahoz. takonypoc 120ert megvette mert vmi ismerosnek vagy mi a fenenek hazudta hogy veszi, masnap aproneten 165ert megjelent a gep! lehet ugyanolyan gep, de kicsi az eselye, de hogy meg a gari is ugyanaddig szoljon!
pofatlansag...
500hozzaszolas es legalabb fel ev tagsag nelkul senkit nem lenne szabad meg a kozelebe sem engedni a bolhapiacnak!

[ 2004. március 08.: H A M M E R szerkesztette a hozzászólást ]

#70 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 09. 00:29

Ez így nem túl jó, a fél év tagság is szigorú. De az 500 hozzászólás mindenképpen az. Van, aki 3 év alatt sem szedett össze ennyit. Szerintem 1 hónap bőven elég. Ezzel már simán kiszűrhető az ilyen tipusú regisztráció. Persze még mindig elviheti priváton keresztül, így ez sem biztosíték.

#71 Felhasználó inaktív   HAMMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 09. 15:38

idézet:
Ezt írta Mumia:
Ez így nem túl jó, a fél év tagság is szigorú. De az 500 hozzászólás mindenképpen az. Van, aki 3 év alatt sem szedett össze ennyit. Szerintem 1 hónap bőven elég. Ezzel már simán kiszűrhető az ilyen tipusú regisztráció. Persze még mindig elviheti priváton keresztül, így ez sem biztosíték.[/quote]

hat igen :-( most belegondoltam, kicsit sokat mondtam tenyleg:-)) de ha csak torzsvendegek bolhapiacozhatnanak, az talan jobb lenne. es talan a szigetet is kulon kene valasztani. most nem tudok kitalalni jobbat...nem nekem valo most ez

#72 Felhasználó inaktív   Friczy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 09. 15:53

idézet:
Ezt írta H A M M E R:

hat igen :-( most belegondoltam, kicsit sokat mondtam tenyleg:-)) de ha csak torzsvendegek bolhapiacozhatnanak, az talan jobb lenne. es talan a szigetet is kulon kene valasztani. most nem tudok kitalalni jobbat...nem nekem valo most ez
[/quote]

Ha csak törzsvendégek írhatnak a bolhára, ez mennyiben akadályozza meg a te esetedet (feltéve, hogy privát üzenetet, emailt írhat bárki)?
Friczy
Death is not a bug, it's a feature
Hogyan kérdezzünk okosan?

#73 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2004. 03. 09. 16:25

idézet:
Ezt írta H A M M E R:
...nem nekem valo most ez[/quote]

Azt hiszem ebben maradhatnánk.....
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#74 Felhasználó inaktív   HAMMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 09. 20:09

idézet:
Ezt írta Friczy:

Ha csak törzsvendégek írhatnak a bolhára, ez mennyiben akadályozza meg a te esetedet (feltéve, hogy privát üzenetet, emailt írhat bárki)?
[/quote]

lenne annyi tartas mindenkiben hogy eloszor irna a bolhara, aztan ott szolna hogy tobbit priviben akarja intezni.
most jovok ra hogy en ugy gondoltam hogy nem lenne egyaltalan elerheto a nem torzsvendegek szamara a bolha - vagyis meg olvasasi engedelyuk sem lenne!

idézet:
Ezt írta lameXpert:

Azt hiszem ebben maradhatnánk.....
[/quote]

ezt meg marha fontos volt megjegyezni. de szolj ha szerinted jo igy a bolha.

[ 2004. március 09.: H A M M E R szerkesztette a hozzászólást ]

#75 Felhasználó inaktív   Tatti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 09. 20:16

idézet:
Ezt írta H A M M E R:
ide csak annyit irnek, hogy novemberben volt jo aron egy noti, azonnal vittem is volna, apamnak kellett volna a munkajahoz. takonypoc 120ert megvette mert vmi ismerosnek vagy mi a fenenek hazudta hogy veszi, masnap aproneten 165ert megjelent a gep! lehet ugyanolyan gep, de kicsi az eselye, de hogy meg a gari is ugyanaddig szoljon!
pofatlansag...
500hozzaszolas es legalabb fel ev tagsag nelkul senkit nem lenne szabad meg a kozelebe sem engedni a bolhapiacnak!

[ 2004. március 08.: H A M M E R szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]
Részedről szomorú dolog de az eladó (gondolom régi hwsw motoros) valszeg örült neki, hogy gyorsan elkelt a portékája. Más dolog viszont az, hogy rutinos "bolhás" megnézi, hogy mikor regelt be az üzlet másik résztvevője. Egy többezer posttal és 2-3 éves reggel bíró taggal szívesebben üzletel az ember, mint egy 3-4 hozzászólásos friss husival.
Ez az aláírásom.

#76 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2004. 03. 09. 20:40

idézet:
Ezt írta H A M M E R:

ezt meg marha fontos volt megjegyezni. de szolj ha szerinted jo igy a bolha.
[/quote]

Mint ahogy neked fontos fejfájósan hülxyeségeket beszélned. :)
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#77 Felhasználó inaktív   HAMMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 09. 21:43

teljesen mindegy, hogy mit gondolok, ugy sem erdekel senkit, hogy 4x kellett Budapestre mennem notebook ot nezni. nem tudom hogy milyen volt a gep, valoban megfelelt e a leirtaknak, azt tudom hogy pofatlansag volt amit a vevo muvelt. Sem az eladonak, sem a vevonek nem volt 20nal tobb hozzaszolasa.

Mar csak neha nezek be, hogy van e valami alkalmi vetel, vagy csak kivancsisagbol, hogy milyen cuccoktol valnak meg.

Amit irtam korlatozast rendesen szurne, ha a cel az hogy tiszta, kellemes legyen a bolhapiac akkor nem irtam hulyeseget. igen, szigorunak szigoru.

Az az otlet, hogy csak a mar torzsvendegekke valt tagoknak legyen olvasasra es irasra joguk a bolhapiacot hasznalni, es a szigeten szerzett hozzaszolasok szama nem szamitana bele, ne mondja senki hogy hulyeseg! itt is lehetne a hozzaszolasok szamarol vitatkozni, de az alapotlet szerintem (akkor is) jo. Termeszetesen nem kell elfogadni, csak probaltam segiteni, hatha valaki ki tud belole hozni egy jobb valtozatot, szerintem nem ugy kezdtem a hozzaszolast hogy: "akkor most ez a megoldas, csinaljuk ezt!" igy tenyleg csak otletrol van szo, amit ugy tunik, hogy elvetettetek, nem halok bele :-)) kulonben a notin is mar reges-regen tultettem magam:-))

idézet:
Mint ahogy neked fontos fejfájósan hülxyeségeket beszélned [/quote]
nem fontos, de vmi jot csak talalsz benne:-))

#78 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 09. 22:13

Vigyázz mert erre a "szigeten szerzett hozzászólások ne számítsanak" nagyon érzékenyek egyesek :D

Amúgy szerintem ebből a szempontból lényegtelen, hogy hol szerzi valaki a hozzászólásait, és én nem hozzászólás számához kötném, hanem regisztrációtól eltelt időhöz. Azt viszont támogatom, hogy olvasni se olvashassák. Bár szerintem ez sok rendszeresen csencselőnek nem lenne előnyös.

#79 Felhasználó inaktív   Friczy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 10. 10:21

idézet:
Ezt írta H A M M E R:

lenne annyi tartas mindenkiben hogy eloszor irna a bolhara, aztan ott szolna hogy tobbit priviben akarja intezni.
most jovok ra hogy en ugy gondoltam hogy nem lenne egyaltalan elerheto a nem torzsvendegek szamara a bolha - vagyis meg olvasasi engedelyuk sem lenne!

[/quote]

Ha lenne is annyi tartás benne, de nem tud, mert nem törzsvendég, akkor hogyan írjon először a bolhára? :confused:

Olvasási engedély a nem törzsvendégek részére fel sem merült. Hozzáteszem: szerencsére. Ez esetben ugyanis a törzsvendég alkalmi eladónak esélye sem lenne megfelelő vevőközönségre, elvégre jóval kevesebben tévednének be.
Friczy
Death is not a bug, it's a feature
Hogyan kérdezzünk okosan?

#80 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 10. 11:56

idézet:
Ez esetben ugyanis a törzsvendég alkalmi eladónak esélye sem lenne megfelelő vevőközönségre, elvégre jóval kevesebben tévednének be.[/quote]

Az megoldhato hogy csak a regisztraltak, pontosabban a bejelentkezettek lassak a Bolhapiacot... :D

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

Téma megosztása:

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »