HWSW Informatikai Kerekasztal: Bolhapiac - Not for resale - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Bolhapiac - Not for resale Értékeld a témát: -----

#81 Felhasználó inaktív   kokler 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 03. 10. 13:14

Vazzeg!
Ugy korbejartuk a temat,hogy mar hattal allok magamnak! :D
De egyre homalyosabb,hogy ki-mit akar... :eek: ;)
Forumlako

#82 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 10. 13:19

idézet:
Ezt írta Friczy:
Ez esetben ugyanis a törzsvendég alkalmi eladónak esélye sem lenne megfelelő vevőközönségre, elvégre jóval kevesebben tévednének be.[/quote]
Attol meg felrakhatja - ha akarja - a hirdeteset az Apronetre...

#83 Felhasználó inaktív   Friczy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 10. 15:52

idézet:
Ezt írta nyunyu:

Attol meg felrakhatja - ha akarja - a hirdeteset az Apronetre...
[/quote]

Fórumozni meg bárki elmehet máshova, felesleges a HWSW. Ez kb. ugyanolyan válasz volt.
Friczy
Death is not a bug, it's a feature
Hogyan kérdezzünk okosan?

#84 Felhasználó inaktív   saen 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 10. 17:36

idézet:
Ezt írta FlowM@N­:

A bolha elsődleges célja lenne az otthon feleslegessé vált számítástechnikai termékek adása-vétele, nem pedig a termékek nagybani árusítása, újraeladása.
[/quote]

#85 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 10. 23:04

OFF: saen! Azt hiszem, törölheted az aláírásodat! /OFF
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#86 Felhasználó inaktív   saen 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 11. 20:19

idézet:
Ezt írta Piftuka:
OFF: saen! Azt hiszem, törölheted az aláírásodat! /OFF[/quote]

Nem te vagy az egyetlen aki miatt bekerült, bár mostanában sokat javult a helyzet, könnyen lehet rövidesen kiveszem. Priviben elmondod mi történt veled? :)

#87 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 16. 06:48

idézet:
Ezt írta Mumia:
A nagyüzem szerintem külön dolog, és nekem semmi bajom vele. Az nem jó, hogy valaki meghirdet valami kelendő cuccot x ezerért, jön valaki lecsap rá, felvásárolja, és másnap meghirdeti x ezer +20% árért ugyanazt.

Nem tudom van e ilyen a bolhán, nem találkoztam még vele, ezzel szemben a nagyüzem egészen más, hogy szerez olcsón cuccokat és itt árulja tonnaszámra, azzal nincs bajom.
[/quote]

Pontosan. Az sem baj, ha az adott ócsó hwből nem 1 db van, aztán szívod a fogad, h márt megint 3 perccel maradtál le róla, mert van belőle 10!
EZ sem mind1. Nem üzletek, és ha vki vmi drágábban továb ad, a vevő sokat keres, ha fontos neki, ha nem, megveszi az elsőt!
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
[Konfig] [Hűtéstechnika]  [Képeim]  [Bringa]

#88 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 16. 11:08

idézet:
Ezt írta MC Pite:

...
EZ sem mind1. Nem üzletek, és ha vki vmi drágábban továb ad, a vevő sokat keres, ha fontos neki, ha nem, megveszi az elsőt!
[/quote]

Ennek fuss neki plz még egyszer, mert esküszöm, nem értem.

#89 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 16. 11:14

Ha beillesztessz pár vesszőt akkor megérted :)
[ha fontos a vevőnek amit akar, akkor megkeresi a jo ajánlatokat, ha nem akkor meg megveszi az első ajáánlatot drágán]
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#90 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 16. 11:30

idézet:
Ezt írta Wyco:
Ha beillesztessz pár vesszőt akkor megérted :)
[ha fontos a vevőnek amit akar, akkor megkeresi a jo ajánlatokat, ha nem akkor meg megveszi az első ajáánlatot drágán]
[/quote]

Volt az eredetiben is vessző dögivel. :)

#91 Felhasználó inaktív   vakbagoj 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 02. 07:29

Nos végignéztem a minden bolhapiaccal kapcsolatos beírást, témát (egyet indítottam én is, melyben eléggé le lettem ugatva), és úgy látom nem csak engem zavar, hogy mivé fajult ez az egész. Javasolnám az egész, mint bolhapiac beszüntetését, mert addig nem lesz itt békesség. Aki üzletelni akar, meg menjen máshova; pl. a Prohardver megfelelő rovatjai. Zárójelben jegyezném meg, érdekes, hogy ott is sok ismerős "nagyformátumú" névvel lehet találkozni (vajh miért??? :omg: )

#92 Felhasználó inaktív   Friczy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 02. 09:25

Idézet: vakbagoj - Dátum: 2004. április 2, péntek - 8:33

Nos végignéztem a minden bolhapiaccal kapcsolatos beírást, témát (egyet indítottam én is, melyben eléggé le lettem ugatva), és úgy látom nem csak engem zavar, hogy mivé fajult ez az egész. Javasolnám az egész, mint bolhapiac beszüntetését, mert addig nem lesz itt békesség. Aki üzletelni akar, meg menjen máshova; pl. a Prohardver megfelelő rovatjai. Zárójelben jegyezném meg, érdekes, hogy ott is sok ismerős "nagyformátumú" névvel lehet találkozni (vajh miért??? :omg: )

Ami nekem nem tetszik, annak egyből a megszüntetését kell javasolni? :think:  Érdekes hozzáállás mindenesetre
Friczy

#93 Felhasználó inaktív   Mono 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 02. 09:28

Idézet: vakbagoj - Dátum: 2004. április 2, péntek - 8:33

Na ne marhuljál már....  :rolleyes:
Adjon az Isten, szebb jövőt!

#94 Felhasználó inaktív   Mono 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 02. 09:29

Idézet: Friczy - Dátum: 2004. április 2, péntek - 10:29

Ami nekem nem tetszik, annak egyből a megszüntetését kell javasolni? :think:  Érdekes hozzáállás mindenesetre

Reális, nem  :think:  :o  :)
Adjon az Isten, szebb jövőt!

#95 Felhasználó inaktív   vakbagoj 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 02. 13:25

:eek: Nos, akkor (további le*****-at megelőzendő), a mostani állapotok,nemcsak nekem, hanem másoknak sem tetszik; s olvasgasd csak szorgosan az e témában fogant írásokat - úgy mint én - parttalan vitát eredményez, egyfelől; másfelől pedig sűrű @nyázások következnek, és mindenki sértve érzi magát....
:offtopic: [nem is annyira](Más. Ha két gyerek egyfolytában cívódik egy játék felett, és nem tudnak megegyezni, akkor általában úgy lehet véget vetni a vitának, ha elveszed a vita tárgyát.)
Drasztikus megoldást javaslok ezügyben, de ha végigmész az egészen, van benne egy kis igazság nemde?

#96 Felhasználó inaktív   Friczy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 02. 13:47

Idézet: vakbagoj - Dátum: 2004. április 2, péntek - 14:29

:eek: Nos, akkor (további le*****-at megelőzendő), a mostani állapotok,nemcsak nekem, hanem másoknak sem tetszik; s olvasgasd csak szorgosan az e témában fogant írásokat - úgy mint én - parttalan vitát eredményez, egyfelől; másfelől pedig sűrű @nyázások következnek, és mindenki sértve érzi magát....
:offtopic: [nem is annyira](Más. Ha két gyerek egyfolytában cívódik egy játék felett, és nem tudnak megegyezni, akkor általában úgy lehet véget vetni a vitának, ha elveszed a vita tárgyát.)
Drasztikus megoldást javaslok ezügyben, de ha végigmész az egészen, van benne egy kis igazság nemde?

Akkor zárjuk be a fórumot, mert elég sokat anyázzák itt egymást a résztvevők bolha nélkül is :reklamacio: Egyébként bármilyen téma legyen, biztos, hogy lehet találni legalább tíz embert, akinek nem tetszik, szóval ez nem érv. Vagy legalábbis nem jó érv ...
Friczy

#97 Felhasználó inaktív   vakbagoj 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 02. 14:59

Idézet: Friczy - Dátum: 2004. április 2, péntek - 12:51

Akkor zárjuk be a fórumot, mert elég sokat anyázzák itt egymást a résztvevők bolha nélkül is :reklamacio: Egyébként bármilyen téma legyen, biztos, hogy lehet találni legalább tíz embert, akinek nem tetszik, szóval ez nem érv. Vagy legalábbis nem jó érv ...

Az a gond, hogy nem tíz embernek nem tetszik, hogy mi megy itt bolhapiac címén (nézd csak végig!- én megtettem!). E témában drasztikus megoldások kellenek, csak szakmai témák legyenek.Szerintem ez a megoldás termthet tiszta viszonyokat.

#98 Felhasználó inaktív   adamsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 02. 20:39

szerintem a bolha ugy jo ahogy van :)
nekem meg az az álláspontom.

nincs ott semilyen veszekedés, engem még nem ugattak le, de már jopár dolgot szereztem onnan :)

#99 Felhasználó inaktív   phan_tom 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 04. 00:16

Miért kell mindig mindent agyonszabályozni? Itt csak poroszos eszközökkel lehet elérni valamit? Ha nekem nem tetszik egy user, vagy egy topic, akkor nem olvasom.
Szerintem igen is számít az,hogy itt olyan emberkéktől lehet venni ezt-azt, akik valamilyen szinten megbízhatóak. Márcsak ezért is sajnálnám ha nem lenne ez a lehetőség. Én sokkal szívesebben veszek itt bármit is, mint mondjuk az aproneten, ahol bárki hirdethet, becsaphat, aztán meg felszívódik. Több száz, akár ezer hozzászólás a biztosíték,hogy nem olyan zsiványok vannak itt, akik a szerencsétlen kezdőket akarják átverni.

:)
"Fear is the path of the dark side.....  I sense much fear in you.."

#100 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 04. 08:11

Szerintem nagyon jó a bolha, kis óvatosság nem árt: megnézem, hány hozzászólása volt az ürgének -- már ha nem ismerős a nick kapásból. A fórumszabályzat pedig olyan, amilyet a fórum üzemeltetői -- akiknek millió forintjai vannak ebben -- akarnak. Ezt mi elfogadjuk egyetlen büdös szó nélkül. Ha kikérik a véleményünket, udvariasan előadjuk.

Téma megosztása:

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.