idézet:
Ezt írta QCZA:
Akkor vagy mindennel egyetértesz, vagy nincs véleményed semmiről.( nem mered megosztani másokkal?)
[/quote]
De meg igy is kozelebb all a HWSW forum eredeti celjahoz, mint az az emberke, akinek van ugyan cirka 250 hozzaszolasa, de ezeknek 85%-at a Bolhan szerezte gepe kicserelese kozben.![]()
idézet:
Ezt írta QCZA:
AZ ELMARASZTALÓ KRITIKA ÉPÍTŐ JELLEGŰ IS LEHET![/quote]
Akkor caps lock, es bold off.![]()
Bolhapiac - Not for resale
Elküldve: 2004. 03. 01. 13:42
Elküldve: 2004. 03. 01. 14:28
idézet:
Ezt írta QCZA:
Akkor vagy mindennel egyetértesz, vagy nincs véleményed semmiről[/quote]
:confused:
Ha eljön az ideje, akkor elmondom a véleményem. Drummaster-el nem értettem egyet, vélemyényem is volt, szóltam is. Hmm?
A másik, hogy leginkább ismeretszerzésre használom a fórumot, ahhoz meg nem igazán szükséges kommentelni, elég olvasni is. Ahogy lamex mondaná:
![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2004. 03. 01. 17:45
Nem hinném, hogy valakit a hozzászólásainak száma minősíthet oly tekintetben, hogy mennyire "aktív" fórumtag. Az "aktív" szó itt a fórumon való jelenlétét határozza meg, mivel olvasgathat is, tanulhat dolgokat a "háttérben" is. Ezzel semmi gond, sőt, újabb hasznos érv a HWSW fórum mellett, sok egyéb pozitívum mellett.
A minden tekintetben AKTÍV ( ez itt most kiemelés) tagok véleményt is nyilvánítanak bizonyos kérdésekben. Szerintem mindkét tagcsoportot meg kell becsülni, hiszen a fórum "részét" képezik.
Üdv
macska
Rögös a macskaköves út....
Elküldve: 2004. 03. 02. 02:02
idézet:
Ezt írta KennyMcCormick [Gyoker]:
De meg igy is kozelebb all a HWSW forum eredeti celjahoz, mint az az emberke, akinek van ugyan cirka 250 hozzaszolasa, de ezeknek 85%-at a Bolhan szerezte gepe kicserelese kozben.[/quote]
Ennel vannak sulyosabb esetek is: van 1xxxx hozzaszolasa, de mind a szigeten.![]()
Elküldve: 2004. 03. 02. 02:08
idézet:
Ezt írta nyunyu:
Ennel vannak sulyosabb esetek is: van 1xxxx hozzaszolasa, de mind a szigeten.[/quote]
Sőt: van 3xxxx hozzászólása, de mind a HWSW fórumon.![]()
![]()
Elküldve: 2004. 03. 04. 23:22
idézet:
Ezt írta [Iron]:
:confused:
Ha eljön az ideje, akkor elmondom a véleményem. Drummaster-el nem értettem egyet, vélemyényem is volt, szóltam is. Hmm?
A másik, hogy leginkább ismeretszerzésre használom a fórumot, ahhoz meg nem igazán szükséges kommentelni, elég olvasni is. Ahogy lamex mondaná:
![]()
![]()
[/quote]
Utóbbi időmben egyetértek ezzel...
Az első két hónapban én is "sokat" szóltam a gamez, videókari topicba, de egyre inkább unok oda írni. Miről írjak??? Most a szigetet "fedeztem" fel, s lehet, hogy előbb-utóbb még indexelni is fogok...Ki tudja. Azért csak számítógépbuzi vagyok!
Elküldve: 2004. 03. 05. 08:06
idézet:
Ezt írta Netmaster:
[/quote]
Felháborító!![]()
![]()
Elküldve: 2004. 03. 06. 01:46
idézet:
Ezt írta Netmaster:
[/quote]
![]()
Elküldve: 2004. 03. 08. 23:06
pofatlansag...
500hozzaszolas es legalabb fel ev tagsag nelkul senkit nem lenne szabad meg a kozelebe sem engedni a bolhapiacnak!
[ 2004. március 08.: H A M M E R szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 09. 00:29
Elküldve: 2004. 03. 09. 15:38
idézet:
Ezt írta Mumia:
Ez így nem túl jó, a fél év tagság is szigorú. De az 500 hozzászólás mindenképpen az. Van, aki 3 év alatt sem szedett össze ennyit. Szerintem 1 hónap bőven elég. Ezzel már simán kiszűrhető az ilyen tipusú regisztráció. Persze még mindig elviheti priváton keresztül, így ez sem biztosíték.[/quote]
hat igenmost belegondoltam, kicsit sokat mondtam tenyleg:-)) de ha csak torzsvendegek bolhapiacozhatnanak, az talan jobb lenne. es talan a szigetet is kulon kene valasztani. most nem tudok kitalalni jobbat...nem nekem valo most ez
Elküldve: 2004. 03. 09. 15:53
idézet:
Ezt írta H A M M E R:
hat igenmost belegondoltam, kicsit sokat mondtam tenyleg:-)) de ha csak torzsvendegek bolhapiacozhatnanak, az talan jobb lenne. es talan a szigetet is kulon kene valasztani. most nem tudok kitalalni jobbat...nem nekem valo most ez[/quote]
Ha csak törzsvendégek írhatnak a bolhára, ez mennyiben akadályozza meg a te esetedet (feltéve, hogy privát üzenetet, emailt írhat bárki)?
Elküldve: 2004. 03. 09. 16:25
idézet:
Ezt írta H A M M E R:
...nem nekem valo most ez[/quote]
Azt hiszem ebben maradhatnánk.....
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2004. 03. 09. 20:09
idézet:
Ezt írta Friczy:
Ha csak törzsvendégek írhatnak a bolhára, ez mennyiben akadályozza meg a te esetedet (feltéve, hogy privát üzenetet, emailt írhat bárki)?[/quote]
lenne annyi tartas mindenkiben hogy eloszor irna a bolhara, aztan ott szolna hogy tobbit priviben akarja intezni.
most jovok ra hogy en ugy gondoltam hogy nem lenne egyaltalan elerheto a nem torzsvendegek szamara a bolha - vagyis meg olvasasi engedelyuk sem lenne!
idézet:
Ezt írta lameXpert:
Azt hiszem ebben maradhatnánk.....[/quote]
ezt meg marha fontos volt megjegyezni. de szolj ha szerinted jo igy a bolha.
[ 2004. március 09.: H A M M E R szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 09. 20:16
idézet:
Ezt írta H A M M E R:
ide csak annyit irnek, hogy novemberben volt jo aron egy noti, azonnal vittem is volna, apamnak kellett volna a munkajahoz. takonypoc 120ert megvette mert vmi ismerosnek vagy mi a fenenek hazudta hogy veszi, masnap aproneten 165ert megjelent a gep! lehet ugyanolyan gep, de kicsi az eselye, de hogy meg a gari is ugyanaddig szoljon!
pofatlansag...
500hozzaszolas es legalabb fel ev tagsag nelkul senkit nem lenne szabad meg a kozelebe sem engedni a bolhapiacnak!
[ 2004. március 08.: H A M M E R szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Részedről szomorú dolog de az eladó (gondolom régi hwsw motoros) valszeg örült neki, hogy gyorsan elkelt a portékája. Más dolog viszont az, hogy rutinos "bolhás" megnézi, hogy mikor regelt be az üzlet másik résztvevője. Egy többezer posttal és 2-3 éves reggel bíró taggal szívesebben üzletel az ember, mint egy 3-4 hozzászólásos friss husival.
Elküldve: 2004. 03. 09. 20:40
idézet:
Ezt írta H A M M E R:
ezt meg marha fontos volt megjegyezni. de szolj ha szerinted jo igy a bolha.
[/quote]
Mint ahogy neked fontos fejfájósan hülxyeségeket beszélned.![]()
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2004. 03. 09. 21:43
Mar csak neha nezek be, hogy van e valami alkalmi vetel, vagy csak kivancsisagbol, hogy milyen cuccoktol valnak meg.
Amit irtam korlatozast rendesen szurne, ha a cel az hogy tiszta, kellemes legyen a bolhapiac akkor nem irtam hulyeseget. igen, szigorunak szigoru.
Az az otlet, hogy csak a mar torzsvendegekke valt tagoknak legyen olvasasra es irasra joguk a bolhapiacot hasznalni, es a szigeten szerzett hozzaszolasok szama nem szamitana bele, ne mondja senki hogy hulyeseg! itt is lehetne a hozzaszolasok szamarol vitatkozni, de az alapotlet szerintem (akkor is) jo. Termeszetesen nem kell elfogadni, csak probaltam segiteni, hatha valaki ki tud belole hozni egy jobb valtozatot, szerintem nem ugy kezdtem a hozzaszolast hogy: "akkor most ez a megoldas, csinaljuk ezt!" igy tenyleg csak otletrol van szo, amit ugy tunik, hogy elvetettetek, nem halok bele
idézet:
Mint ahogy neked fontos fejfájósan hülxyeségeket beszélned [/quote]
nem fontos, de vmi jot csak talalsz benne:-))
Elküldve: 2004. 03. 09. 22:13
Amúgy szerintem ebből a szempontból lényegtelen, hogy hol szerzi valaki a hozzászólásait, és én nem hozzászólás számához kötném, hanem regisztrációtól eltelt időhöz. Azt viszont támogatom, hogy olvasni se olvashassák. Bár szerintem ez sok rendszeresen csencselőnek nem lenne előnyös.
Elküldve: 2004. 03. 10. 10:21
idézet:
Ezt írta H A M M E R:
lenne annyi tartas mindenkiben hogy eloszor irna a bolhara, aztan ott szolna hogy tobbit priviben akarja intezni.
most jovok ra hogy en ugy gondoltam hogy nem lenne egyaltalan elerheto a nem torzsvendegek szamara a bolha - vagyis meg olvasasi engedelyuk sem lenne!
[/quote]
Ha lenne is annyi tartás benne, de nem tud, mert nem törzsvendég, akkor hogyan írjon először a bolhára? :confused:
Olvasási engedély a nem törzsvendégek részére fel sem merült. Hozzáteszem: szerencsére. Ez esetben ugyanis a törzsvendég alkalmi eladónak esélye sem lenne megfelelő vevőközönségre, elvégre jóval kevesebben tévednének be.
Elküldve: 2004. 03. 10. 11:56
idézet:
Ez esetben ugyanis a törzsvendég alkalmi eladónak esélye sem lenne megfelelő vevőközönségre, elvégre jóval kevesebben tévednének be.[/quote]
Az megoldhato hogy csak a regisztraltak, pontosabban a bejelentkezettek lassak a Bolhapiacot...
Krinyo

Súgó
A téma zárva.