Tényleg egyre több a rossz téma, de ezek rövid úton el is tűnnek a süllyesztőben. Az hogy egy dologról több topic nyílik az nem baj, akkor ha az előző már nagyon régi, vagy túl hosszú, épp nemrég gondolkoztam el azon, hogy miért is van 1 problémáról annyi topic, vagy esetleg 1 témában több, mert egy több 10 oldalasra duzzadt topicban, nagyon könnyen átsiklanak a kérdésed felett, legtöbbször, csak az olvassa el, aki az első hozzászólást írja utána. És így ha az nem a válasz, már nagyon kicsi az esély arra, hogy választ kapj rá

, persze tisztelet a kivételnek, aki nem csak az utolsó hozzászólást olvassa el egy topicban. Lámákról, csak annyit, hogy majd beletanulnak, valamikor mindenki az volt. Én pl csak akkor szoktam (általában) szólni, ha azt saját magam tapasztaltam és biztos vagyok benne, vagy odaírom, hogy csak így tudom, de nem vagyok benne biztos. Persze vannak a notorius lámák, akiknek magyarázhatsz akármit, nem tanulnak semmit.
Vagyis mindent összegezve én elégedett vagyok a forum szintjével, a jó topikok száma szvsz ugyananyi, mint eddig, csak 2 jó topic között, most nem 1 hülyeség van hanem három.
És bár én csak 2001-aug ban regisztráltam, néma figyelőként már régóta jelen vagyok, már az idejét sem tudom, mióta.
[ 2002. július 18.: Mumia szerkesztette a hozzászólást ]