Hova tunt a forum szinvonala?
Elküldve: 2003. 08. 14. 15:51
Amugy meg ha ez a megmagyarázni-beleverni dolgot nem birod felfogni, megkülönböztetni, abban egyre inkább kételkedek, hogy én vagyok a hibás. Tudod nem mindoig nagyban kéne gondolkozni, és a büntetésvégrehjtás terén tervezett világrengető ötleteidet inkább egy szükebb környezetre, jelen esetben erre a fórumre adoptálni. Ha már ugyis akkor a felelősség a válladon.
Elküldve: 2003. 08. 14. 16:29
Nem értelek, hogy miért kell még ezen rágódni. Ha megsértett valaki, akkor mond meg neki, és kész, tedd magad túl rajta. (velem is megesett)
Ha meg nem sikerül, akkor is számolj el ezerig, és akkor kezdj el írni. (velem is megesett)
Egyébként nem akarok beleszólni a Te és Rive párbeszédébe, de amit most írtál, az egy kicsit valótlan.
ezt írta Rive:
"... Ebből a működési elvből következően a fi-relé csak akkor működik helyesen, ha nem csak a fázisokat, hanem a nullvezetőt - nem a védőföldet! - is átvezetik rajta. Ez, úgy látszik - sajnos - nem triviális ismeret, elég sokan elszúrják: és nem is csak ezt. Ilyenkor meg a jobbik eset, ha a relé állandóan leold.
Szóval, valami képzettebb, munkájára igényes szerelő ajánlott, mert egyes 'szakik' sajnos csak a kábelezéssel boldogulnak."
Szóval hol írta azt, hogy:
"... Ne vicceljünk már komolyan, amikor te meg azt irod a fi-reléknél hogy nem kell hozzá szakember, be lehet azt kötni házilag is, ok? ..."
Szerintem sehol.
Egyébként csak azért ültem a gép elé, és írok, mert már abban a topicban is jeleztem finoman, hogy az általad előadottak, nem feltétlenül a fórumba, (bármilyen fórumba) valók.
Ha akarod, akkor idézek.
Egyébként szakmai kérdésekben Én is nagyon érzékeny vagyok, és úgy látom, hogy más is.(ez is adja egy fórum színvonalát szerintem) Szóval ha a Te szakmádba vágó kérdés merül fel, és abban valaki valami téveset ír, akkor majd kíváncsi leszek, hogy Te hogyan reagálod le a dolgot.
Nem szeretnék vitatkozni a leírtak felett, de természetesen, bármilyen kérdésed, vagy netán problémád van a leírtakkal kapcsolatban, akkor állok rendelkezésedre.
Természetesen nem kívánlak megsérteni, és remélem e kis szösszenet nem veszed sértésnek.
Maradok tisztelettel.
Putt Putt
Elküldve: 2003. 08. 14. 16:34
idézet:
Ezt írta Putt Putt:
Kedves 2-More!
...
Maradok tisztelettel.
Putt Putt[/quote]
Ez igen, egy igazi úriember
És ez most nem csipkelődés volt, hanem dícséret, még mielőtt megvédenek![]()
Elküldve: 2003. 08. 14. 16:44
idézet:
Ezt írta Etele [aki néha Draco]:
Ez igen, egy igazi úriember
És ez most nem csipkelődés volt, hanem dícséret, még mielőtt megvédenek[/quote]
Köszi kedves vagy, és jólesett.
De ha kell, hidd el megvédem Én magam.![]()
Elküldve: 2003. 08. 14. 17:01
idézet:
Ezt írta Putt Putt:
Köszi kedves vagy, és jólesett.
De ha kell, hidd el megvédem Én magam.[/quote]
Aki korrekt az korrekt, ezt nem nehéz beismerni és felismerni, vagy fordítva?
Talán több ilyen magadfajta "úriember"kellene a fórumra, és nem lenne szükség erre a topikra sem.
De most már nem ajnározlak tovább![]()
Elküldve: 2003. 08. 14. 17:10
idézet:
Ezt írta Etele [aki néha Draco]:
Aki korrekt az korrekt, ezt nem nehéz beismerni és felismerni, vagy fordítva?
Talán több ilyen magadfajta "úriember"kellene a fórumra, és nem lenne szükség erre a topikra sem.
De most már nem ajnározlak tovább[/quote]
Nem is kell, Én sem vagyok minden hibától mentes.
De azért nem vagyok egyedül. Hál' Istennek.
A Te és FőDudu vitája és annak korrekt lezárása bizonyítja igazamat.![]()
Üdv Putt Putt
[ 2003. augusztus 14.: Putt Putt szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 08. 14. 17:43
idézet:
Ezt írta Putt Putt:
Nem is kell, Én sem vagyok minden hibától mentes.
De azért nem vagyok egyedül. Hál' Istennek.
A Te és FőDudu vitája és annak korrekt lezárása bizonyítja igazamat.![]()
Üdv Putt Putt
[/quote]
![]()
![]()
Elküldve: 2003. 08. 14. 23:11
Elküldve: 2003. 08. 15. 09:16
Amugy Putt Putt, én is beidézhetem amit Rive irt, ugyanabban a topikban:
Rive:
Miert kell 'megbizhato szakember' a bekoteshez? Csak a 'szokasos' elovigyazatossag, vagy van valami kulon ok (pl. be kell allitani, vagy mittomen)?
Namost, én nem vagyok villanyszerelő vagy épületgépész, de nekem ne irjon hogy azzal amit én a tápokról irtam marhaságot, azzal valakinek az életét sodrom veszélybe, amikor ő meg ilyeneket ir egy kicsivel nagyobb horderejü kérdésben. És azt hiszem a tápoknál sem irtam semmi olyat hogy az alapján valakit agyonb*szna az áram. Ha jól csal az emlékezetem, a nagy horderejü beégésem a feszültség stabilizáással volt kapcsolatos. Ahol el is ismertem mind az ő, mind Signal igazát. Érdekes hogy ez még mindig kevés. Talán ha megszaggatnám a ruhámat, és töviskoszorúval a fejemen felvonulnék a golgotára, az talán már elég lenne. Amugy engem nem érdekel a sértés, kevés ő ahhoz hogy megsértsen, és azt is vágom hogy az én kezem nem tiszta jópár dologgal kapcsolatban. De azért ő sem lángpallost himbáló grállovag.
Én továbbra sem akarok senkit b*szogatni, baromira fáraszt hogy állandóan ugyanazt a sz*rt kell rágni. Fel nem fogom, hogy ha ennyire nem oszt/szoroz a véleményem, akkor mi a francot akar mégis tőlem? Mert az hogy "semmit" azt olvastam már tőle 600szor, meg azt is hogy mennyire lesz*rja élek e vagy sem, érdekes módon az itt való vitatkozást és beszólogatást mégsem birja valahogy befejezni. Kiváncsi lennék az okára.
Elküldve: 2003. 08. 15. 09:22
idézet:
Ezt írta Litium:
Figyelj én ezt úgy halottam hogy sokan sok helyen neki adtak igazat.Tehát most akkor mi van?[/quote]
idézet:
Meg ezt is írta Litium:
Hogy szakami kérdésekben kinek van igaza leszarom
[/quote]
Roppppppant következetesség![]()
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2003. 08. 15. 09:44
idézet:
Ezt írta 2-More:
Én továbbra sem akarok senkit b*szogatni, baromira fáraszt hogy állandóan ugyanazt a sz*rt kell rágni. Fel nem fogom, hogy ha ennyire nem oszt/szoroz a véleményem, akkor mi a francot akar mégis tőlem? Mert az hogy "semmit" azt olvastam már tőle 600szor, meg azt is hogy mennyire lesz*rja élek e vagy sem, érdekes módon az itt való vitatkozást és beszólogatást mégsem birja valahogy befejezni. Kiváncsi lennék az okára.[/quote]
Ezt kérdezed azután, hogy ezer és egy topikban - most is, eddig is - állandóan sír a szád széle, hogy amilyen csúnya bácsik vannak errefelé, már hülyeségeket se lehet szabadon terjeszteni?
Elküldve: 2003. 08. 15. 10:00
idézet:
Ezt írta 2-More:
Az volt bepe, pontosan. Én már akkor felajánlottam békeballábamat, és kissé nehezen vettem, hogy erre a totális pofánsz*rás volt a válasz.
Amugy Putt Putt, én is beidézhetem amit Rive irt, ugyanabban a topikban:
Rive:
Miert kell 'megbizhato szakember' a bekoteshez? Csak a 'szokasos' elovigyazatossag, vagy van valami kulon ok (pl. be kell allitani, vagy mittomen)?
Namost, én nem vagyok villanyszerelő vagy épületgépész, de nekem ne irjon hogy azzal amit én a tápokról irtam marhaságot, azzal valakinek az életét sodrom veszélybe, amikor ő meg ilyeneket ir egy kicsivel nagyobb horderejü kérdésben. És azt hiszem a tápoknál sem irtam semmi olyat hogy az alapján valakit agyonb*szna az áram. Ha jól csal az emlékezetem, a nagy horderejü beégésem a feszültség stabilizáással volt kapcsolatos. Ahol el is ismertem mind az ő, mind Signal igazát. Érdekes hogy ez még mindig kevés. Talán ha megszaggatnám a ruhámat, és töviskoszorúval a fejemen felvonulnék a golgotára, az talán már elég lenne. Amugy engem nem érdekel a sértés, kevés ő ahhoz hogy megsértsen, és azt is vágom hogy az én kezem nem tiszta jópár dologgal kapcsolatban. De azért ő sem lángpallost himbáló grállovag.
Én továbbra sem akarok senkit b*szogatni, baromira fáraszt hogy állandóan ugyanazt a sz*rt kell rágni. Fel nem fogom, hogy ha ennyire nem oszt/szoroz a véleményem, akkor mi a francot akar mégis tőlem? Mert az hogy "semmit" azt olvastam már tőle 600szor, meg azt is hogy mennyire lesz*rja élek e vagy sem, érdekes módon az itt való vitatkozást és beszólogatást mégsem birja valahogy befejezni. Kiváncsi lennék az okára.[/quote]
Kedves 2-More!
A pontosság kedvéért légy szíves még egyszer elolvasni amit beidéztél.
Ez a NEUROFiRE által feltett kérdés, Rive-hez intézve.
Ezt Ő kérdezte, és erre válaszolta Rive amit Én beidéztem.
Szóval csak a félreértések, és további sértődések elkerülése érdekében szólok.
Hozzászólásoddal kapcsolatban annyit szeretnék Neked mondani, hogy ez az, amit most már Neked kell abbahagyni, és nyelni egy nagyot. Mindenki véleménye (hangsúlyozom VÉLEMÉNYE) számít. És számítani is fog.
Gondolj bele, és nézz a fórum főoldalának jobb felső sarkába
Most 2003.08.15.-án 10.45.kor ezt láthatod: Regisztrált felhasználók száma: 14673
Szóval ennyien , és a nem regisztrált olvasók számáról nincs információm, (talán valamelyik házigazda tud valami adatot adni) olvassák, látogatják, keresnek információt, rendszeresen ezen a fórumon.
Hát nem tudom, hogy ha Te benézel, és elolvasol valamit, amiről Te (tapasztalat, képzettség, ...stb stb hiánya miatt) nem tudod, hogy megállja-e a helyét, és látatlanban elfogadod, felhasználod a "szerzett" információt, és ebből valami nem jól sül el, akkor mi lenne a véleményed.
Szóval ebből az egész körmondatból azt szeretném kihozni, hogy igenis felelősséggel tartozol, (tartozunk) azért, amit leírsz (leírunk).
Részemről Te, személy szerint ennél nagyobb, durvább, letolást soha nem fogsz kapni, olvasni, és ezért kérlek, hogy ne is folytassuk a dolgot. Gondolkozz el a leírtakon, és utána, ha valami kérdésed, problémád van természetesen, - mint eddig is - állok rendelkezésedre, és segítek (ha tudok).
Tisztelettel:
Putt Putt
Elküldve: 2003. 08. 15. 10:07
Elküldve: 2003. 08. 15. 11:26
Elküldve: 2003. 08. 15. 11:55
idézet:
Ezt írta lameXpert:
Roppppppant következetesség[/quote]
Unatkozol,félre akarsz érteni,kötözködni akarsz?
Elküldve: 2003. 08. 15. 12:04
idézet:
Ezt írta szabinar:
Mig bele nem olvastam ebbe a topicba, addig nehezen voltam kepes felfogni epp esszel, hogyan lehet egyeseknek tobb ezer hozzaszolasaAhogy mondani szoktak, ez mar nem is soder hanem beton
Miert nem beszeltek valami hasznosabbrol? :confused:[/quote]
Kinek mi a hasznos ugye... neked a fórum színvoláról beszélni szócséplés, nekünk pedig nem az.
Ha nem erre utaltál a hasznossággal kapcsolatban, sorry.
Egyébként- lehet bármilyen meglepő - a több ezer hozzászólás valóban sok, és valóban csak szakmai kérdések megvitatásával nehezen lehet elérni.
Na de kérem, azért ennyire ne ragaszkodjunk a SZAKMAI FÓRUM fogalmához!![]()
[ 2003. augusztus 15.: Etele [aki néha Draco] szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 08. 15. 12:45
idézet:
Ezt írta Litium:
Figyelj én ezt úgy halottam hogy sokan sok helyen neki adtak igazat.Tehát most akkor mi van?[/quote]
idézet:
Meg ezt is írta Litium:
Hogy szakami kérdésekben kinek van igaza leszarom[/quote]
idézet:
Ezt írta Litium:
Unatkozol,félre akarsz érteni,kötözködni akarsz?[/quote]
Unatkozol,félre akarsz érteni,kötözködni akarsz, hogy magadtól nem kérdezed meg ugyanazt?
Vagy egyszerűen csak ifjoncként - szokásosan - kipotyognak a szavak, összefüggéstelenül?
És kialakult stílusként észre sem veszed, amikor saját magadnak ellentmondva, az éppen aktuális hangulatod szerint mondasz valamit?
[ 2003. augusztus 15.: lameXpert szerkesztette a hozzászólást ]
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2003. 08. 15. 13:00
[qb]
Unatkozol,félre akarsz érteni,kötözködni akarsz, hogy magadtól nem kérdezed meg ugyanazt?
Vagy egyszerűen csak ifjoncként - szokásosan - kipotyognak a szavak, összefüggéstelenül?
Tudod mint mond az aktuális hangulatom:Menj a picsába ilyen baromságokkal.
[ 2003. augusztus 15.: Litium szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 08. 15. 13:22
idézet:
Ezt írta Litium:
Tudod mint mond az aktuális hangulatom:Menj a picsába ilyen baromságokkal.
[/quote]
Azért van amit a szmájlisem tompít
:confused:
[ 2003. augusztus 15.: Etele [aki néha Draco] szerkesztette a hozzászólást ]

Súgó
A téma zárva.