idézet:
Ezt írta jordan6:
ha ennyire figyelsz egy normális mondatot írhatnál...[/quote]
Kérésedre elküldtem priv-be.
Hova tunt a forum szinvonala?
Elküldve: 2003. 08. 15. 15:02
Elküldve: 2003. 08. 15. 15:08
idézet:
Ezt írta Litium:
Emberek kicsit finomitottam azóta a dolgot aki normálisan szólt hozzá annak privben el is küldtem hogy gondoltam.Nem válaszolok itt mert megígértem hogy békén hagyom ezt a topikot.Privátba lehet tovább ugatni. Grüsskot[/quote]
Megkaptam. Privi ment vissza, bár nem érzem úgy hogy túl ugatósra sikerült a válasz, de sebaj![]()
Remélem azért elolvasod
[ 2003. augusztus 15.: Etele [aki néha Draco] szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 08. 22. 08:54
Liti, megvan még a pomázi barátnöd? Muhaha...
/Off
Elküldve: 2003. 08. 22. 11:19
idézet:
Ezt írta Drummaster:
Off:
Liti, megvan még a pomázi barátnöd? Muhaha...![]()
![]()
/Off[/quote]
Pomáznak vége megmérgeztem a vizüket.
NEM VOLT SOHA
Elküldve: 2003. 08. 22. 13:15
Jóhogy volt, ne hazuggy te kis pöts. Sőt volt rosszab is mint Pomáz. Tovvbbisvanmongyammég
Elküldve: 2003. 08. 22. 13:59
Elküldve: 2003. 08. 22. 14:12
Elküldve: 2003. 08. 22. 14:18
idézet:
Ezt írta Litium:
Pomáznak vége megmérgeztem a vizüket.
NEM VOLT SOHA[/quote]
Akkor meg fogok halni![]()
![]()
Elküldve: 2003. 08. 22. 14:22
[ 2003. augusztus 22.: Mono szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 08. 22. 14:23
idézet:
Ezt írta Mono:
Egy új vendég jött körünkbe: [url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_profile&u=00016383"]szaroskenyer[/url]
[ 2003. augusztus 22.: Mono szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Pont irni akartam, hogy az uj forumba valahogy korlátozni kéne az efféle nickeket
Elküldve: 2003. 08. 22. 14:37
idézet:
Ezt írta Phantom Lord:
Pont irni akartam, hogy az uj forumba valahogy korlátozni kéne az efféle nickeket[/quote]
Így van! Engem például sért a Phantom Lord!![]()
Elküldve: 2003. 08. 22. 14:38
idézet:
Ezt írta Phantom Lord:
Pont irni akartam, hogy az uj forumba valahogy korlátozni kéne az efféle nickeket[/quote]
Mire gondolsz :confused:
Valami szótárszerűséggel kizárni az ilyen nickek regisztrálását :confused:![]()
Ez eléggé szélmalomharcnak tűnik.
Viszont regisztráció folyamán fel lehet(ne) hívni rá a figyelmet, azután pedig szó nélkül törölni az accountot.
Elküldve: 2003. 08. 22. 15:02
idézet:
Ezt írta J.P.Montoya:
Így van! Engem például sért a Phantom Lord![/quote]
Ez az, hahahaha, én félek a kísértetektől! Írok is Erasmusnak...![]()
Elküldve: 2003. 08. 22. 15:22
[ 2003. augusztus 22.: caratyuska szerkesztette a hozzászólást ]
----atyuska----
Elküldve: 2003. 08. 22. 16:29
idézet:
Ezt írta 2-More:
Rive:
Miert kell 'megbizhato szakember' a bekoteshez? Csak a 'szokasos' elovigyazatossag, vagy van valami kulon ok (pl. be kell allitani, vagy mittomen)?
[/quote]
Allj.
Bar Putt Putt mar irta, de...
...ezt nem Rive irta, hanem en, es eppen Rive-tol kerdeztem, akitol (szamomra kielegito, es imho korrekt) valaszt is kaptam ra.
Amugy -- imho -- az itt zajlo eszmecsere kb. ennyi:![]()
[ 2003. augusztus 22.: NEUROFiRE szerkesztette a hozzászólást ]
[ 2003. augusztus 22.: NEUROFiRE szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 08. 24. 02:00
Én alapvetően nem értem ennek a topicnak a lényegét!Fórum többke között arra való hogy a sok "öreg" kinevelje a lámákból a következő generáció "öregjeit" ... de ezt sok buktató övezi ám lámáskodások nem oda figyelések stb!
Nem hiszem hogy ha valaki kultúráltan tud kérdezni annak miért kell nekiesni egyből!
Szegéyn gyerek lehet istenire ért a saját gépéhez és végre kapott nete most belevág a nagyba is! De nem látott soha fórumot így ahol tud kérdez!Nem kell egyből leugatni mert lehet valamiben még ő is tud majd segíteni! Sztem simán legyen mindenki megértő és segítőkész..abból baja nem lesz max csillagdzik! Mondjuk eza csillagos story külön hozzászólást érdemelne.. szegény csórikám idejön beír 2 topicba mert azt meri gondolni hogy ő is hozzá tud tenni.. erre a 2 őstag a bőszen mondja baromságait le TG-zi.. és akkor itt van vége az önbizalmának és gyorsna ki is kaparja hwsw-t kedvencekből! Mi értelme semmi.. esetleg ha később lehet módosítani minősítést annak már van értelme.. mert ahogy fejlődik többi is tud igazodni hozzá.. de mind1!
Lényeg kár mindenkit divatból keresőhöz zavarni miközben köztudott hogy kedvenc fórumunk nem jeleskedik ezen szolgáltatásával! Legyünk segítőkészek és megjegyzik nevünket és később rajtunk segítenek! Én ezt gondolom! Nyugodtan tessék lehülyézni ha baromságot mondtam! Szívesen veszek minden véleményt!
Üdv
Elküldve: 2003. 08. 24. 02:44
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2003. 08. 24. 04:45
idézet:
Legyünk segítőkészek és megjegyzik nevünket és később rajtunk segítenek![/quote]
Csatlakozom az előttem felszólalóhoz...enpera.
Túl könnyű és túl kényelmes szórni a![]()
![]()
:o :confused: -kat és mellé beszúrni egy egy szűkszavú, rendreutasító mondatot amelynek a hatása inkább taszító és ellenérzetet kelt az újoncokban.
A túltanult és túlvégzett őshonosok szinte mindenre tudják a választ kézenfekvően, egyedül csak ember módjára képtelenek válaszolni. Inkább kardoskodnak oldalakon át és ontják magukból a-kat mintsem, hogy egyszer is bocsánatot kérnének, hogy elnézést régebb óta vagyok itt talán nem így kellett volna válaszolnom.
Manapság divat lett az újoncokat elhajtani a f@.zb&.
[ 2003. augusztus 24.: guga szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 08. 24. 07:53
idézet:
Ezt írta Xero:
Srácok..
[...]
[/quote]
Teljesen egyet kell értsek veled...
Persze az már gáz, ha valaki [url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=recent_user_posts&u=00016263"]>>öt helyen<<[/url] nyit meg egy topicot, vmint célszerű az azonos témájú beszélgetéseket lehetőleg minél kevesebb topicba szétszórni, de a keresőre mutató linkkel senki nem lesz kisegítve.. A multkor a szigeten a jázminrizs receptet egy órán keresztül kerestem, pedig pontosan tudtam, hogy mi kell nekem... (a 30 mp még hagyján, de ráadásul újabban minden keresés akár percekig is eltarthat, mire eredményt látsz..). Ha pedig ezt mindenféle magyarázó szöveg nélkül tesszük, esetleg teszünk még mellé egy csípős megjegyzést vmint egy-t, akkor garantáltan elszalad, akinek nem kéne...
Elküldve: 2003. 08. 24. 08:05
idézet:
Ezt írta lameXpert:
Azért minden kedves ifjonc figyelmébe szeretném ajánlani, hogy a saját jogon meg nem szerzett tudás és önérzeteskedés talán nem jogosít fel mások olyan szintű kioktatására, hogy milyen módon pattanjanak már segítőkészen az "öregek" pótolni az ifjonc által elmulasztott elolvasnivalókat és eddig meg nem szerzett ismereteket[/quote]
Nyilván egy szintig mindenkinek el kéne jutnia, mielőtt kérdez (pl. "az X gomb a jobb felső sarokban vajh mire lehet jó?" és "ha letöltöttem a progamot, hogy telepítsem?"), de azt nem várhatjuk el, hogy minden tudást könyvekből és keresővel próbáljanak megszerezni, hiszen akkor a legfontosabb dolog marad ki a fórumból: a társalgás.. és kb így nézne ki a HWSW Informatikai Kerekasztal kezdőlapja: >>[url="http://"http://www.google.co.hu"]https://www.hwsw.hu/.../ultimatebb.cgi[/url]<<
![]()
![]()

Súgó
A téma zárva.