idézet:
Ezt írta jordan6:
majd ha több moderátor lesz![/quote]
Attól, hogy több sebességkorlátozó táblát raknak ki egy úton, az emberek nem hajtanak lassabban....
Hova tunt a forum szinvonala?
Elküldve: 2003. 08. 29. 10:11
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2003. 08. 29. 10:19
idézet:
Ezt írta lameXpert:
Attól, hogy több sebességkorlátozó táblát raknak ki egy úton, az emberek nem hajtanak lassabban....[/quote]
nem a táblák kellenek, hanem akik betartatjá(jelentős ráhatással) a szabályokat!![]()
"A pénz nem boldogít. De a hiánya sem"
Elküldve: 2003. 08. 29. 10:26
idézet:
Ezt írta Drummaster:
Kenny, ha nem vagyok indiszkrét, miért van a Gyoker a neved mellett?Nem muszáj megmondani, csak érdekelne.[/quote]
/off
guga bacsitol vettem 1 gf2mx-et, kiprobaltuk, mukodott. Hazavittem, nem mukodott. Visszavittem, guga kiprobalta, mukodott, eladta. Ezekutan, mivel nem tudtam beszerelni 1 vga kartyat, ugy gondoltam hogy visszaadom a diplomamat, es kiegeszitem a nick-emet.![]()
Elküldve: 2003. 08. 29. 10:29
idézet:
Ezt írta KennyMcCormick [Gyoker]:
/off
guga bacsitol vettem 1 gf2mx-et, kiprobaltuk, mukodott. Hazavittem, nem mukodott. Visszavittem, guga kiprobalta, mukodott, eladta. Ezekutan, mivel nem tudtam beszerelni 1 vga kartyat, ugy gondoltam hogy visszaadom a diplomamat, es kiegeszitem a nick-emet.[/quote]
hát ezekután...
előfordul, szvsz túlsok pozitív energiád van...
Elküldve: 2003. 08. 29. 10:35
idézet:
Ezt írta lameXpert:
Attól, hogy több sebességkorlátozó táblát raknak ki egy úton, az emberek nem hajtanak lassabban....[/quote]
Nekem tetszik a hasonlat.![]()
Elküldve: 2003. 08. 29. 10:38
idézet:
Ezt írta Etele [aki néha Draco]:
Tudod mi a legszomorúbb? Hogy minden héten akadnak ilyen topikok, nagy szörnyülködésemre...![]()
[/quote]
Elkepzelheto, hogy igy van, mindenesetre en ilyen terjedelmes anyazassal meg nem talalkoztam. Talan azert maradhatott igy, mivel ha jol lattam. akkor egy eleg szuk kor latogatja.
Elküldve: 2003. 08. 29. 11:01
idézet:
Ezt írta jordan6:
majd ha több moderátor lesz![/quote]
Bizony!![]()
Elküldve: 2003. 08. 29. 11:03
idézet:
Ezt írta lameXpert:
Attól, hogy több sebességkorlátozó táblát raknak ki egy úton, az emberek nem hajtanak lassabban...[/quote]
De a trafipaxnal mindenki lassit...
Samott
Elküldve: 2003. 08. 29. 11:10
idézet:
Ezt írta KennyMcCormick [Gyoker]:
Elkepzelheto, hogy igy van, mindenesetre en ilyen terjedelmes anyazassal meg nem talalkoztam. Talan azert maradhatott igy, mivel ha jol lattam. akkor egy eleg szuk kor latogatja.[/quote]
Valószínűleg.
/Azért előbb is ki lehetett volna szűrni a legmocskosabb hozzászólásokat.../
Elküldve: 2003. 08. 29. 11:53
idézet:
Ezt írta jordan6:
nem a táblák kellenek, hanem akik betartatják (jelentős ráhatással) a szabályokat![/quote]
1. Igen, ismerjük. Úgy hívják utópia. Leánykori nevén rendőrállam.
2. Nézz körül. Először csak itt, a fórumon. Esetleg a BSA-val foglalkozó témákban, vagy a PÁF... vagy a Bolhapiacon.... vagy... vagy....
3. Több veszik a réven, mint ami bejön a vámon
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2003. 08. 29. 12:09
idézet:
Ezt írta lameXpert:
1. Igen, ismerjük. Úgy hívják utópia. Leánykori nevén rendőrállam.
2. Nézz körül. Először csak itt, a fórumon. Esetleg a BSA-val foglalkozó témákban, vagy a PÁF... vagy a Bolhapiacon.... vagy... vagy....
3. Több veszik a réven, mint ami bejön a vámon[/quote]
lehet, de akkor te miben látod a megoldást?
hol van olyan fórum ami tökéletesen máűködik?
Elküldve: 2003. 08. 29. 12:09
idézet:
Ezt írta Drummaster:
Bizony![/quote]
mit tudsz te?![]()
Elküldve: 2003. 08. 29. 12:55
idézet:
Ezt írta jordan6:
...
hol van olyan fórum ami tökéletesen máűködik?[/quote]
Olyan szvsz nincsen.
Maximum olyan ami a legkevésbé tökéletlen...![]()
Elküldve: 2003. 08. 29. 13:00
idézet:
Ezt írta Etele [aki néha Draco]:
Olyan szvsz nincsen.
Maximum olyan ami a legkevésbé tökéletlen...[/quote]
te keveset tudsz!![]()
lamex-et kérdezem!![]()
Elküldve: 2003. 08. 29. 13:25
idézet:
Ezt írta jordan6:
lehet, de akkor te miben látod a megoldást?
hol van olyan fórum ami tökéletesen működik?[/quote]
T
Ha ott sincs, ahol minden fórumozóra két moderátor esik - esetleg szó szerint - akkor az nem a megoldás
Munka, sok munka... és önuralom. Netán a fórumozóké is, a moderátoroké is. Sok olvasás, az összefüggések keresése, a lényeg keresése..... és annak felismerése, hogy nincs tökéletes, ne is legyen. Csak működő, esetleg jól működő...
Elküldve: 2003. 08. 29. 13:27
idézet:
Ezt írta jordan6:
te keveset tudsz![/quote]
Miért lenne így?
De ha mégis, akkor is tudhatja azt a "keveset" jól, netán jobban.![]()
Elküldve: 2003. 08. 29. 13:29
idézet:
Ezt írta lameXpert:
T
Ha ott sincs, ahol minden fórumozóra két moderátor esik - esetleg szó szerint - akkor az nem a megoldás
Munka, sok munka... és önuralom. Netán a fórumozóké is, a moderátoroké is. Sok olvasás, az összefüggések keresése, a lényeg keresése..... és annak felismerése, hogy nincs tökéletes, ne is legyen. Csak működő, esetleg jól működő...[/quote]
értem és igazad is van!
gyakorlati tanácsok is jöhetnek!
nem csak ide...
![]()
de mindenki önuralmára szükség lesz...
Elküldve: 2003. 08. 29. 13:30
idézet:
Ezt írta lameXpert:
Miért lenne így?
De ha mégis, akkor is tudhatja azt a "keveset" jól, netán jobban.[/quote]
ez igaz, de nem nálad...![]()