idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
A többi pedig...ahogy mondani szokás: egymilió kínai le se szarja...![]()
[/quote]
Na ezért ment egy KCS pedig mostanában nem nagyon osztottam![]()
![]()
![]()
Hova tunt a forum szinvonala?
Elküldve: 2003. 09. 01. 21:10
Elküldve: 2003. 09. 01. 22:41
Elküldve: 2003. 09. 01. 23:22
idézet:
Ezt írta bepe_79:
[url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=20&t=001268"]https://www.hwsw.hu/...c&f=20&t=001268[/url][/quote]
![]()
Többet ehhez nem is kell...
![]()
![]()
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.
Elküldve: 2003. 09. 02. 00:02
idézet:
Ezt írta Fym:
![]()
Többet ehhez nem is kell...
![]()
[/quote]
...nem is kellene.![]()
Elküldve: 2003. 09. 02. 05:17
Szerinem rendes eBaY szerű bolhát kéne csinálni.
Felteszem az offer-t. mondjuk kapok 1 megányi helyet is a képanyagnak. Aszondom ennyit szeretnék, ennyi alatt nem adom és amannyiért azonnal viheted. Ja és az offerek határidősek. Dealertől lehet kérdezni, de az a delaer joga hogy nyiltan az offer alatt válaszol vagypediglen magánban.
A dealerekre külön pontverseny ami nem korrelál a standard hwsw királycsávó sráfokkal. Megkötött dealek után az aktuális vevő minősítheti az eladót a fenti ponttal ill irásban. Mindkető public olvasható.
Ez a rendszer az offer alatt védi az eladót és képviseli a vevőt is, mert a deal után minősíthat az eladó. Igy a sumák eledóktól értelmes ember nem fog venni, ill. a sumák vevők sumaákságai is eltűnnek.
[ 2003. szeptember 02.: Supposed Former Infatuation Junkie szerkesztette a hozzászólást ]
What do stars do? They shine.(Yvaine)
Elküldve: 2003. 09. 02. 09:04
idézet:
Ezt írta nyunyu:
Vajon ezt az Invision Power Board is tudja[/quote]
Nem, sajnos nem tudja (legalábbis tudomásom szerint).
A száz hozzászólásos korlát valóban nem a legjobb megoldás, az alkalmazása nyilván felvet egyéb problémákat is, de sajnos (most) nincs jobb. Meglátjuk mit érünk el vele, változtatni kell, ez biztos, és ez a legkézenfekvőbb, más helyeken -leginkább külföldi fórumokon- már sikerrel bevezetett módszer.
üdv
R.
Elküldve: 2003. 09. 02. 09:13
idézet:
Ezt írta Supposed Former Infatuation Junkie:
Renwick nem hiszem hogy a 100+ post elég. Max arra elég hogy nem lesznek direkt árlehajtók. De akkor jön finomabb. Uazt a hw-t amit venni akarok, fake eladásra alákínálom 5%-8%-kal. Ha valaki jelentkezne rá, akkor 'sajnos elkelt'. Szegény dealer meg szépen leengedi az árat.
[/quote]
Szerintem ez mar-mar conspiracy theory.
SZVSZ azert ennyire nem durva a Bolha (es nem is lesz az)
Elküldve: 2003. 09. 02. 11:03
Lehet, hogy nem is lesz 100 post korlat az irasi joghoz, bar en 1000%-ig ezt tamogatom. Meg keplekeny.
Krinyo
Elküldve: 2003. 09. 02. 11:13
idézet:
Ezt írta Krinyo:
Szerintem sem durva ennyire es nem is ez a legnagyobb megoldando problemaja.
Lehet, hogy nem is lesz 100 post korlat az irasi joghoz, bar en 1000%-ig ezt tamogatom. Meg keplekeny.
Krinyo[/quote]
Én is ezt támogatom.![]()
Elküldve: 2003. 09. 02. 11:20
A hozzászólás-korlát meggondolatlan lépésekre ragadtathatja azokat, akik rá szeretnék vetni magukat valami cuccra, de nincs írási joguk - pl. topik-szemetelés, flood, stb.
Tudom, aki normálisan boltol, az kiír valamit, de előfordul, hogy mégse.
Hm?
[ 2003. szeptember 02.: Rive szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 09. 02. 11:32
idézet:
Ezt írta Krinyo: Lehet, hogy nem is lesz 100 post korlat az irasi joghoz, bar en 1000%-ig ezt tamogatom. Meg keplekeny.
Krinyo[/quote] Ennek igazan orulok. udv fram![]()
Elküldve: 2003. 09. 02. 12:14
idézet:
Ezt írta Rive:
Nem tudom, jó ötlet-e, de az elérhetőség megjelölése kötelező lehetne a bolhán?
...
[/quote]
Jelentem nem értek egyet!
Gondolom telefonszámra gondolsz (mert az emilcím azért 99%-ban szerepel az adatok között...). Én pl. nem szívesen teszem ki a telefonszámomat a fórum közönsége elé, akinek megadom azt már régebb óta ismerem a fórumról/jóban vagyunk/boltoltunk már valamit.
Ne legyen már publikus a számom, és hívogasson boldog-boldogtalan!![]()
![]()
Elküldve: 2003. 09. 02. 12:25
idézet:
Ezt írta fram:
Ennek igazan orulok. udv fram[/quote]
...bár mint tudjuk neked majdhogynem mindegy, nem is érint, meg különben is...
üdv
R.
Elküldve: 2003. 09. 02. 12:47
idézet:
Ezt írta Etele [aki néha Draco]:
Jelentem nem értek egyet!
Gondolom telefonszámra gondolsz (mert az emilcím azért 99%-ban szerepel az adatok között...). Én pl. nem szívesen teszem ki a telefonszámomat a fórum közönsége elé, akinek megadom azt már régebb óta ismerem a fórumról/jóban vagyunk/boltoltunk már valamit.
[/quote]
Nem: kifejezetten a 'Privát üzenet' funkcióról vagy a levélcímről van szó. A többség valóban használja valamelyiket, de vannak, akik nem.
A többségnek tehát semmit sem jelentene egy ilyen változás, ugyakkor a kissebbség ügyfeleinek nagy könnyebbség lehetne.
Elküldve: 2003. 09. 02. 13:09
idézet:
Ezt írta Etele [aki néha Draco]:
[/quote]
Annál azért jóval sóherebb a bolhára járók java része, hogy ilyen drága mulatságból vegye ki a részét![]()
Végy példát az én adataimrólasszed zaklat valaki ok nélkül? Ellenben nagyon soxor örültem volna én is ha hasonló elérhetőségek meg lettek volna adva másnál, yóóval gyorsabb üzletek köttethettek volna és sokkal egyszerűbben...enpera.
Elküldve: 2003. 09. 02. 13:36
idézet:
Ezt írta R.:
...bár mint tudjuk neked majdhogynem mindegy, nem is érint, meg különben is...[/quote]
S ha éppen most készül nyitni egy Fram féle yóó kis veddmegaddel-t? Természetesen degu menteset![]()
Még yóó, hogy előtte tájékozódik alaposan...enpera.
Elküldve: 2003. 09. 02. 14:35
idézet:
Ezt írta Rive:
Nem: kifejezetten a 'Privát üzenet' funkcióról vagy a levélcímről van szó. A többség valóban használja valamelyiket, de vannak, akik nem.
...[/quote]
Aha.
Így már értem, és egyet is értek.![]()
![]()
Elküldve: 2003. 09. 02. 14:40
idézet:
Ezt írta R.:...bár mint tudjuk neked majdhogynem mindegy, nem is érint, meg különben is...[/quote]
Nem is magam miatt teszem, amit teszek. Lehet, hogy ujat mondok, de van ilyen ember is.
Egyebkent nem hiszem, hogy a kettonk kozott lezajlott beszelgetes(reszlet) masra is tartozna
udv fram
Elküldve: 2003. 09. 02. 14:55
idézet:
Ezt írta Rive:
A hozzászólás-korlát meggondolatlan lépésekre ragadtathatja azokat, akik rá szeretnék vetni magukat valami cuccra, de nincs írási joguk - pl. topik-szemetelés, flood, stb.
[/quote]
Legjobb tudomásom szerint ezek az illetők nagyon ráfognak baxni !
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

Súgó
A téma zárva.