HWSW Informatikai Kerekasztal: Hova tunt a forum szinvonala? II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (53 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hova tunt a forum szinvonala? II. Értékeld a témát: -----

#1001 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2013. 08. 18. 17:19

Báááhhh, micsoda topik volt, régi kiba arcok, akik Krinyóval az élen a lefolyóban végezték :-D végigolvastam, szarucca, hogy a fórum itt végezte. A topikcímből adódóan már akkor is hiányoltak valamit, jelenleg már nem kell senkinek, csak nosztalgia.

#1002 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 27. 18:53

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2013. 08. 18. 18:19

Báááhhh, micsoda topik volt, régi kiba arcok, akik Krinyóval az élen a lefolyóban végezték :-D végigolvastam, szarucca, hogy a fórum itt végezte. A topikcímből adódóan már akkor is hiányoltak valamit, jelenleg már nem kell senkinek, csak nosztalgia.

Ennek a fórumnak rég annyi. Magára hagyták és haldoklik. Ha majd jön az első technikai probléma, ami leállást okoz és fenntartást igényelne, szépen bezárják a fórumot az üzemeltetők, a kereső, az utolsó látogatás óta született hsz-ek listája, a saját hsz-ek listája, az elmúlt 24 óra aktív témái link mind nem működik már, így csak cset az egész. A hwsw Bt.-nek bőven elég a főoldal, a fordított bulvárcikkek, meg a friss reges, 1 hsz-es bulvártrollok. Erre van manapság igény, a fórumozás, mint műfaj halott. A közösségi oldalak próbálták átvenni a szerepét, de sikertelenül.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1003 Felhasználó inaktív   'Geri' 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 28. 01:23

azért elgondolkodtató az a tény, hogy csak a fórum látogatottsága ér napi 1-2ezer ft-ot a forgalom alapján, szóval nem igaz az, hogy nem érné meg foglalkozni vele, mert nehogymár ne szánjanak rá kéthavonta 1-1 napot a friss bugok kijavítására 60 ezerért, mert igazából plusz fenntartási költsége nincs, elvan szimbiózistan a híroldallal.

#1004 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2013. 08. 28. 01:28

Üzenet megtekintéseIdézet: 'Geri' - Dátum: 2013. 08. 28. 02:23

azért elgondolkodtató az a tény, hogy csak a fórum látogatottsága ér napi 1-2ezer ft-ot a forgalom alapján, szóval nem igaz az, hogy nem érné meg foglalkozni vele, mert nehogymár ne szánjanak rá kéthavonta 1-1 napot a friss bugok kijavítására 60 ezerért, mert igazából plusz fenntartási költsége nincs, elvan szimbiózistan a híroldallal.

A bugok kijavítása és az egész megherélése több 100ezer lenne, vagy ki tudja a végét. Ugyanis lehet nem követted, de komoly programozás kell hozzá, annyit belefaragtak egyedi megoldásokkal. Aztán jönne egy rendes adatbánya karbantartás, vagy ki tudja, esetleg előtte, és miazmás. Nem látunk bele, de ilyennek pár ezresért csak egy hülye lát neki, aki még jobban széttúrja. Heteket kell vele foglalkozni, alsó hangon, oszt élesen tesztelni sem lehet, így akkor ezt futtassuk párhuuzamosan, majd mikor jónak néz ki, akkor tegyük alá a friss adatbányát? Csak a virtuális vas lesz 60ezer, de még el sem kezdtük.
Make love not Wor.

#1005 Felhasználó inaktív   'Geri' 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 28. 01:48

teljesen valószínűtlennek érzem, hogy több százezer ft lenne a költsége annak a néhány bugnak a kijavításának, ami megakadályozza a hozzászólások nyomonkövetését.
valami egyszerű caching hiba lehet, szólni kell annak, aki írta, és megvarázsolja. annyira azért nem bonyolultak ezek az ipb jellegű oldalak.

#1006 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 28. 03:15

Üzenet megtekintéseIdézet: 'Geri' - Dátum: 2013. 08. 28. 02:48

teljesen valószínűtlennek érzem, hogy több százezer ft lenne a költsége annak a néhány bugnak a kijavításának, ami megakadályozza a hozzászólások nyomonkövetését.
valami egyszerű caching hiba lehet, szólni kell annak, aki írta, és megvarázsolja. annyira azért nem bonyolultak ezek az ipb jellegű oldalak.

nem mindenki akkora zseni mint te, kevesen írnak komplett active directoryt hetek alatt nulláról :-p
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#1007 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 28. 10:18

Önjelölt magát php programozónak mondó akárkit persze sima ügy találni 50 ezerért, csak utána ne pislogjunk ha sql incectionnel már másnap viszik a komplett adatbázist.
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#1008 Felhasználó inaktív   'Geri' 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 28. 12:07

Üzenet megtekintéseIdézet: BoGab - Dátum: 2013. 08. 28. 11:18

Önjelölt magát php programozónak mondó akárkit persze sima ügy találni 50 ezerért, csak utána ne pislogjunk ha sql incectionnel már másnap viszik a komplett adatbázist.

az ipboardban - amibe most írkálunk ugye - kb havonta derül fény egy sebezhetőségre, amely vagy sql injection, vagy admin jogok szerzésére irányul. ha nem frissíted rendszeresen az oldalt - pl hwsw esetében nem frissítik - akkor olyan már az oldal, mint egy ementáli sajt, és csak idő kérdése, hogy mikor fektetik el. az összes php+sql oldal ilyen, ez alól nincs kivétel. vagy saját web keretkörnyezetet írsz, vagy ezeket használod, középút nem nagyon van. ezen az önjelölt php programozó tovább már nem igazán tud rontani.

#1009 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 28. 12:24

Üzenet megtekintéseIdézet: 'Geri' - Dátum: 2013. 08. 28. 13:07

az ipboardban - amibe most írkálunk ugye - kb havonta derül fény egy sebezhetőségre, amely vagy sql injection, vagy admin jogok szerzésére irányul. ha nem frissíted rendszeresen az oldalt - pl hwsw esetében nem frissítik - akkor olyan már az oldal, mint egy ementáli sajt, és csak idő kérdése, hogy mikor fektetik el. az összes php+sql oldal ilyen, ez alól nincs kivétel. vagy saját web keretkörnyezetet írsz, vagy ezeket használod, középút nem nagyon van. ezen az önjelölt php programozó tovább már nem igazán tud rontani.

De javítani sem :-D
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#1010 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 28. 13:06

Hova tunt a forum szinvonala? II.
na meg az ékezet. tudom-tudom, már az ősidőkben is a kódolás miá, na meg az eredendő bugi a programozói ujjakban és az előző korabeli, személyre centírozott billentyűzetekben... úgy-úgy.

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#1011 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 28. 15:40

Üzenet megtekintéseIdézet: 'Geri' - Dátum: 2013. 08. 28. 13:07

vagy ezeket használod, középút nem nagyon van. ezen az önjelölt php programozó tovább már nem igazán tud rontani.

Szerintem el tudja rontani, hisz még működőképes. No meg ez középutas, elvégre saját kóddal szénné lett hegesztve, látom ezt mindig kifelejted. Éppen ezért nem megy az egy gombos frissítés sem.
Make love not Wor.

#1012 Felhasználó inaktív   'Geri' 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 29. 01:18

dehát csak egy istenverte query

#1013 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 29. 16:02

Üzenet megtekintéseIdézet: 'Geri' - Dátum: 2013. 08. 29. 02:18

ez egy afféle tipikus fogalmatlan felsővezető típusú hozzászólás volt.

#1014 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 29. 18:41

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2013. 08. 29. 17:02

ez egy afféle tipikus fogalmatlan felsővezető típusú hozzászólás volt.

akarod mondani áramvezető...

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#1015 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 29. 19:16

Üzenet megtekintéseIdézet: 'Geri' - Dátum: 2013. 08. 29. 02:18

Végül is miért ne. Az ilyen értelmetlen projektmanagernek egyszer kolléga nyögte be, ami azóta klasszikus lett. Ott is jöttek, hogy minek ennyi kütyü ezért és milyen drága, meg hú. Mondja csókolom, ha van egy átlag tepsi, sütő, lakótelepi konyha, miazmás, akkor tudna nekünk pogácsát sütni? Perszepersze, nem olyan nagy kaland az. És 40ezer darabot? Aztán ilyenkor van bután nézés, hogy egyáltalán miért kérdezik. Ugyanmár.
Make love not Wor.

#1016 Felhasználó inaktív   'Geri' 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 29. 19:24

amikor a hülye okoskodik, az nagyon visszatetsző dolog, és nem is igazán érdekes. addigis én ezúton is üzenem a kedves illetékeseknek, hogy nagyon szívesen kijavítom ezeket a hibákat, megfelelően szerény anyagi ellenszolgáltatás ellenében.

#1017 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 29. 19:30

Üzenet megtekintéseIdézet: 'Geri' - Dátum: 2013. 08. 29. 20:24

amikor a hülye okoskodik, az nagyon visszatetsző dolog, és nem is igazán érdekes. addigis én ezúton is üzenem a kedves illetékeseknek, hogy nagyon szívesen kijavítom ezeket a hibákat, megfelelően szerény anyagi ellenszolgáltatás ellenében.

Ilyen belépővel elég nehéz lesz. Én mondjuk semmit nem adnék a kezedbe, az biztos. Vagy nagyon jó referenciákkal kellene meggyőzni.
Make love not Wor.

#1018 Felhasználó inaktív   'Geri' 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 29. 19:36

hát figyelj, a nagyzolós úgyselehet okoskodástól nem fog működni az oldal, szóval engem ezzel kapcsolatban a véleményed a továbbiakban nem érdekel. javítsd meg te, vagy fogd be a szád.

#1019 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 29. 19:45

Üzenet megtekintéseIdézet: 'Geri' - Dátum: 2013. 08. 29. 20:36

hát figyelj, a nagyzolós úgyselehet okoskodástól nem fog működni az oldal, szóval engem ezzel kapcsolatban a véleményed a továbbiakban nem érdekel. javítsd meg te, vagy fogd be a szád.

Azt hittem belevaló gyerek vagy, és idetolsz egy adag referenciát, mondván nesze buzi, ezt mind én csináltam. Oszt akkor meglepődnék és lehet kussolnék. Amit ellenben ilyen 1 hét alatt AD-t írunk dolgokról meg Apacs terhelésekről írtál, az alapján had ne képzeljük el mi másra lennél még képes.
Make love not Wor.

#1020 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 29. 22:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 08. 29. 20:45

Azt hittem belevaló gyerek vagy, és idetolsz egy adag referenciát, mondván nesze buzi, ezt mind én csináltam. Oszt akkor meglepődnék és lehet kussolnék. Amit ellenben ilyen 1 hét alatt AD-t írunk dolgokról meg Apacs terhelésekről írtál, az alapján had ne képzeljük el mi másra lennél még képes.

jánoskérem, én meg egy adag bélszínt kérnék...

Idézet

Téma megosztása:

• (53 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.