HWSW Informatikai Kerekasztal: Hova tunt a forum szinvonala? II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (53 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hova tunt a forum szinvonala? II. Értékeld a témát: -----

#1021 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2013. 08. 29. 22:23

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2013. 08. 29. 23:06

jánoskérem, én meg egy adag bélszínt kérnék...

Grillezett zőccséggel. Holnap töltöm a felmondási időm, gyere oszt elhajlunk.
Make love not Wor.

#1022 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2013. 08. 29. 22:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 08. 29. 23:23

állat lenne, hajlanék is egy görbe útra, mert rámférne valami lumpolás, az elmúlt 3-4 hónapban összesen 3 cidert meg 2 gyümis sört ittam, meg fenemód egészségesen nyomom.
be se férne lassan 1 hétbe sem a restancia, pesten át egertől debrecenig.... de jelenleg egy jégakkun fekszem, mert meghúztam még múlt héten a hátam jobb oldalát, oszt szartam bele, és most meg már itt tartok, autóba alig tudtam bemászni reggel.

Szerkesztette: avmanster 2013. 08. 29. 22:37 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#1023 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 29. 23:32

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2013. 08. 29. 23:37

állat lenne, hajlanék is egy görbe útra, mert rámférne valami lumpolás, az elmúlt 3-4 hónapban összesen 3 cidert meg 2 gyümis sört ittam, meg fenemód egészségesen nyomom.

Akkor azért sunnyogtál Paradise Loston is.
Make love not Wor.

#1024 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 30. 06:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 08. 30. 00:32

Akkor azért sunnyogtál Paradise Loston is.

na, attól az estétől csak brékel az agyam. felmásztam előtte cecére. kényelmes, középkorú, megállapodott, otthon ivó faszokkal nem megyek többet sehova.

Szerkesztette: avmanster 2013. 08. 30. 06:37 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#1025 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 30. 14:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 08. 29. 23:23

Mimá, ennyi volt? Eltűnök két hétre, aztán már rá se kóstolhatok a janógrillre?

#1026 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 30. 19:37

Olyat én is, én is! :cool2:

üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 / Kép / BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs

#1027 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 31. 00:12

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2013. 08. 30. 15:54

Mimá, ennyi volt? Eltűnök két hétre, aztán már rá se kóstolhatok a janógrillre?

Még hétfőn beszélhetünk róla, aztán meglássuk. Palackban még bőven van gáz, főnök úgyis lekúrt, hogy 1 hónap alatt nem bírom elsütni, ez minden csak nem termelés. Havert ma megetettem dupla adaggal, vagy tényleg jó lett, vagy csak nagyon kajás lehetett, mert paprika szárát meghagyta, többit betörölte gazdagon. Aztán leöblítettük szilvalével.
Make love not Wor.

#1028 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 31. 13:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 08. 28. 02:28

A bugok kijavítása és az egész megherélése több 100ezer lenne, vagy ki tudja a végét. Ugyanis lehet nem követted, de komoly programozás kell hozzá, annyit belefaragtak egyedi megoldásokkal. Aztán jönne egy rendes adatbánya karbantartás, vagy ki tudja, esetleg előtte, és miazmás. Nem látunk bele, de ilyennek pár ezresért csak egy hülye lát neki, aki még jobban széttúrja. Heteket kell vele foglalkozni, alsó hangon, oszt élesen tesztelni sem lehet, így akkor ezt futtassuk párhuuzamosan, majd mikor jónak néz ki, akkor tegyük alá a friss adatbányát? Csak a virtuális vas lesz 60ezer, de még el sem kezdtük.

Az utolso hozzapiszkalas ota evek teltek el. Az hanyszor napi 1-2e Ft? Foleg, hogy korabban nagyobb volt a latogatottsag...
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#1029 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 09. 01. 21:20

Szerintem közösségi munkában lennének, akik szívesen tennének a fórumért.
Én is.

Nem tudom, hogy milyen licenccel megy a szoftver most, de pl. érdemes lenne egy issue-trackerben összegyűjteni a felmerült hibákat, verziókezelőbe benyomni fórum kódját és megnyitni az érdeklődők előtt és adni mellé egy tisztított, érzékeny adatoktól mentes adatbázist.

Ha ezek megvannak, már lehetne azon pörögni, hogy a felmerült hibákból ki és mennyit tud javítani.

Szerkesztette: Nevergone 2013. 09. 01. 21:23 -kor

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#1030 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 09. 01. 21:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevergone - Dátum: 2013. 09. 01. 22:20

Szerintem közösségi munkában lennének, akik szívesen tennének a fórumért.
Én is.

Nem tudom, hogy milyen licenccel megy a szoftver most, de pl. érdemes lenne egy issue-trackerben összegyűjteni a felmerült hibákat, verziókezelőbe benyomni fórum kódját és megnyitni az érdeklődők előtt és adni mellé egy tisztított, érzékeny adatoktól mentes adatbázist.

Ha ezek megvannak, már lehetne azon pörögni, hogy a felmerült hibákból ki és mennyit tud javítani.

Ezerszer felajánlották sokan, nem kellett. Jahno még az üzemeltetést is tudtommal.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#1031 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 09. 01. 21:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2013. 09. 01. 22:24

Ezerszer felajánlották sokan, nem kellett. Jahno még az üzemeltetést is tudtommal.

Azt csak módjával, bár elsőre meg sem sértődtem, mikor még az előző előtti előző verzióval szoptak, és fórumot is nyitottak, hogy mi baja lehet. Kb-ra mondtunk valamit, meg azt is, hogy látatlanban nehéz, és biztos csak egy sor van szar helyen a konfigban és ne dumáljunk mellé, mondjuk meg az micsoda. A többi viszont nem publikus :-) Asszem értelmes emberek üzemeltetik, nem is egészen ott van a baj, hanem dönteni és pénzelni kellene. Azt sosem fogják megírni mi van a színfalak mögött.

Nevergone elmélete sem egyszerű, bár ha jól tudom Te is jelentkeztél, hogy tesztelésben bedolgoznál. Az sem kevés móka, még pár ilyen arc és jót is ki lehetett volna hozni belőle. Ingyé. És nem kellett, bár lehet nem hittek benne, és nem értették, mi nem fröcsögős Gerik vagyunk, hanem tegyük fel, hogy láttunk már furcsa dolgokat a világban, több OS-t, elosztott terhelést, viszonylag nagy adatbányát, sok lekérdezést, ésatöbbit.
Make love not Wor.

#1032 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 09. 01. 21:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 09. 01. 22:46

láttunk már furcsa dolgokat a világban, több OS-t, elosztott terhelést, viszonylag nagy adatbányát, sok lekérdezést, ésatöbbit.

…és nem mellesleg, kicsit együtt nőttünk fel a fórummal, többet jelent, mint a pár hetes regisztrált emberkéknek. Láttunk itt örömöt, sírást, mindent. Órákat lehetne mesélni ezekről, de ez már egy másik történet.
Ha nem kell nekik, hát nem kell, az már az ő bajuk. Csak sajnálom ezt itt.

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#1033 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 09. 01. 22:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevergone - Dátum: 2013. 09. 01. 22:54

…és nem mellesleg, kicsit együtt nőttünk fel a fórummal, többet jelent, mint a pár hetes regisztrált emberkéknek. Láttunk itt örömöt, sírást, mindent. Órákat lehetne mesélni ezekről, de ez már egy másik történet.
Ha nem kell nekik, hát nem kell, az már az ő bajuk. Csak sajnálom ezt itt.

Nyugi, én is sajnálnám összedönteni a dolgot, mert ez már történelem. A tökeiddel együtt :-) Nem rég emlegettem az MLM-es Porschés csávót is, szintén 2 napos reg, el is tűnt a süllyesztőben. Ahogy mondtuk. Ciberéd is becsukja a boltot, előbb-utóbb ennek is vége lesz, bár adatbányáról jó lenne egy mentés, ha mást nem, akkor readonlyba kitenném, lassan kezdhetünk aláírást gyűjteni. Ráadásul már asszony is olvassa, Gyulásat feladta, Dextbe néha belenéz, autósnál vissza is olvas, ki nem hagyna semmit, az igazi közéleti topik lett, Ő meg itt kommenteli hangosan mellettem, hogy mivel nem ért egyet vagy mivel igen :-)
Make love not Wor.

#1034 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 09. 02. 06:03

Meg ugye pokeas, waveson őrjöngései, megatöbbiek. Volt itt élet 2001-ben amikor regisztráltam :)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#1035 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 09. 02. 08:43

Mondjuk a fórummotor ilyen módon történő publikálása az ipb licensz szempontjából problémás sztem, bár megjegyzem nem olvastam el a licensz feltételeket, de minden esetre mivel nem egy open source cuccról van, hanem fizetős licenszes móka, ezért gondolom a kód kiadhatósága erősen korlátozott. Szóval jó eséllyel csak a licenszelő cég vagy az általuk megbízott szerződéses félnek tekinthető fejlesztőcég felé adható ki a forráskód.
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#1036 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 09. 04. 20:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 09. 01. 23:23

Nyugi, én is sajnálnám összedönteni a dolgot, mert ez már történelem. A tökeiddel együtt :-) Nem rég emlegettem az MLM-es Porschés csávót is, szintén 2 napos reg, el is tűnt a süllyesztőben. Ahogy mondtuk. Ciberéd is becsukja a boltot, előbb-utóbb ennek is vége lesz, bár adatbányáról jó lenne egy mentés, ha mást nem, akkor readonlyba kitenném, lassan kezdhetünk aláírást gyűjteni. Ráadásul már asszony is olvassa, Gyulásat feladta, Dextbe néha belenéz, autósnál vissza is olvas, ki nem hagyna semmit, az igazi közéleti topik lett, Ő meg itt kommenteli hangosan mellettem, hogy mivel nem ért egyet vagy mivel igen :-)

Ha ez a forum bezar, tenyleg jo lenne elrakni az egeszet nosztalgiazni. Bar a sureje a forummotor-valtassal kereshetetlenne valt, de jo lenne nyugdijaskent elovenni az olvasoszemuveget es egy froccs mellett uldogelve felidezni a forum hoskorat, a nagy beszolasokat es a nagy arcokat.

Szerkesztette: *Iguana* 2013. 09. 04. 20:10 -kor

Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#1037 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 09. 10. 15:17

Megvannak ezek a fellángolások, kedv van a tenni akaráshoz, megvan a jobbító, segítő szándék.
Csak aztán itt el is hal a dolog. És nem miattunk, akik tennénk érte, hanem az üzemeltetőknek kellene most valamit lépni, kitalálni, hogy mit és hogyan tudunk segíteni, átadni hozzá az infókat stb.

Idézet

[link]

#1038 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 09. 11. 20:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevergone - Dátum: 2013. 09. 10. 16:17

Megvannak ezek a fellángolások, kedv van a tenni akaráshoz, megvan a jobbító, segítő szándék.
Csak aztán itt el is hal a dolog. És nem miattunk, akik tennénk érte, hanem az üzemeltetőknek kellene most valamit lépni, kitalálni, hogy mit és hogyan tudunk segíteni, átadni hozzá az infókat stb.

De nem fognak lépni. Szerintem úgy vannak vele, hogy az itteniek csak szórakozni vágyó, gyermeki szinten megrekedt kockák, akiknek ugyan az üzemeltetési tudása meglenne, de szerintem attól tartanak, hogy erre az ingyenes lelkesedésre nem tudnak hosszú távon építeni. Persze csak egy erős tipp részemről, fene tudja, hogy egy vérbeli öltönyös-nyakkendős mënédzsör hogy gondolkodik ott a Highway Ashway BayTaynél.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1039 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 09. 11. 23:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2013. 09. 11. 21:13

szerintem attól tartanak, hogy erre az ingyenes lelkesedésre nem tudnak hosszú távon építeni.

Ebben igazuk is lenne. Szerintem párszor be is szophatták, mint mindenki.
Make love not Wor.

#1040 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 09. 12. 07:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 09. 12. 00:18

Ebben igazuk is lenne. Szerintem párszor be is szophatták, mint mindenki.

Nyilván ez úgy működne csak, hogy bizonyos szabályokat előre tisztázni kell.

Idézet

[link]

Téma megosztása:

• (53 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.