Hova tunt a forum szinvonala? II.
Elküldve: 2003. 09. 08. 07:58
[QB]
Hmmm, érdekes.
Egész biztos vagy ebben?
Nem tudom én elég biztos forrásból tudom hogy nem.
Elküldve: 2003. 09. 08. 09:02
Ez egy olvasói levél. Kaptyurézik is. Óriási.
Elküldve: 2003. 09. 08. 09:06
De biztos akad köztünk olyan aki eme cselekedetéért szívesen elvágná a torkát
Rátonyi majd szépen áthelyezi a topikot az azt megillető helyre...enpera.
Szatírjani! Te nem mondd nekem, hogy nem szoktál néha-néha kaptyurézni :confused:
Elküldve: 2003. 09. 08. 11:26
Amugy Litiumben én is biztos vagyok hogy nem is 56os, nem is vizipók-fan, meg nem is volt Vizipok56.
Elküldve: 2003. 09. 08. 16:02
Elküldve: 2003. 09. 08. 20:01
idézet:
Ezt írta R.:
Akkor jó...
üdv
R.[/quote]
Akkor engem félreinformáltak.
Akkor ki Vizipok56 most??? :confused:
Elküldve: 2003. 09. 08. 22:20
idézet:
Ezt írta Phantom Lord:
Érdemes megnézni [url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_profile&u=00016476"]BálnaBlade[/url] értelmes(?) hozzászolásait[/quote]
Én három dolgot csodálok:
1. Hogy még mindig nem bannolták a nyilvánvalóan kamunicket (amelynek célja, nem más, mint "zavarkeltés". Szóval az esetleges indok: "Várunk, hátha lesz értelmes hozzászólása !" itt most nem állná meg a helyét) !
2. Hogy sokezer hozzászólásos "vén rókák" vígan heherésznek "hasolóan magas színvonalon" a topicban.
3. Hogy Cheese a törlés gomb helyett a téma másolása mellett döntött, mégpedig a SZIGET-re.
Namost ENNYIRE alábbadták már és ilyen a hírneve, hogy a szemetet nem kidobni kell, hanem oda áthelyezni ?
Ez szomorú.Én őszintén remélem, hogy az "új fórummotor megoldás lesz a problémára."
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2003. 09. 08. 23:29
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Én három dolgot csodálok:
1. Hogy még mindig nem bannolták a nyilvánvalóan kamunicket (amelynek célja, nem más, mint "zavarkeltés". Szóval az esetleges indok: "Várunk, hátha lesz értelmes hozzászólása !" itt most nem állná meg a helyét) !
2. Hogy sokezer hozzászólásos "vén rókák" vígan heherésznek "hasolóan magas színvonalon" a topicban.
3. Hogy Cheese a törlés gomb helyett a téma másolása mellett döntött, mégpedig a SZIGET-re.
Namost ENNYIRE alábbadták már és ilyen a hírneve, hogy a szemetet nem kidobni kell, hanem oda áthelyezni ?
Ez szomorú.Én őszintén remélem, hogy az "új fórummotor megoldás lesz a problémára."[/quote]
Végig olvastam a T. fórumtárs (BálnaBlade) hozzászólásait...
A véleményem:![]()
![]()
![]()
Azt hiszem, az új motor (nem is a motor, hanem a szabályzat), meg fogja oldani az ilyen és ehhez hasonló problémákat...
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.
Elküldve: 2003. 09. 09. 06:09
idézet:
Ezt írta Fym:
Azt hiszem, az új motor (nem is a motor, hanem a szabályzat), meg fogja oldani az ilyen és ehhez hasonló problémákat...[/quote]
Sajnos azt kell mondjam, hogy tévedsz.
Egy szabályzat önmagában nem megoldás semmire.
üdv
R.
Elküldve: 2003. 09. 09. 06:30
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Én három dolgot csodálok:[/quote]
Ha vetettél volna egy pillantást a srác adataira akkor talán előbbre lennél.
Debreceni tanuló, aki hódol annak a szenvedélynek amiről topikot nyitott, de rossz helyen.Megesik az ilyesmi a frissen regisztráltakkal, hogy szeretnének egy közösség tagjává válni, de azt sem tudják hol vannak és kikkel körülvéve.
Ennyi az összes bűne, de szerintem is meg kéne ölni, de legalább is végleg eltiltani a fórumozástól.
Jha Cheese, Hát vedd át a helyét ha jobban tudod csinálni.
Az, hogy meg a vén rókák vígan heherésznekrád is rádférne néha egy kis mosoly...enpera.
Elküldve: 2003. 09. 09. 06:51
idézet:
Ezt írta guga:
Ha vetettél volna egy pillantást a srác adataira akkor talán előbbre lennél.
Debreceni tanuló, aki hódol annak a szenvedélynek amiről topikot nyitott, de rossz helyen.Megesik az ilyesmi a frissen regisztráltakkal, hogy szeretnének egy közösség tagjává válni, de azt sem tudják hol vannak és kikkel körülvéve.
Ennyi az összes bűne, de szerintem is meg kéne ölni, de legalább is végleg eltiltani a fórumozástól.
Jha Cheese, Hát vedd át a helyét ha jobban tudod csinálni.
Az, hogy meg a vén rókák vígan heherésznekrád is rádférne néha egy kis mosoly...enpera.[/quote]
Kéttonnás....
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2003. 09. 09. 07:59
Van ez az olvasói levél, amire én gyakran klikkelgetek bízvást abban, hogy eccer majd csak birtokukba veszik a fórumlakók. N/O most amit eddig írtam az csak bevezető, hogy értsétek, ám ahhoz amit mondani akarok semmi köze nincs.
Szal, lehet, hogy ez is bizonyos fokú színvonal csökkenés.
Abban a részlegben Erasmus volt az utolsó hozzászóló és az ő neve van jelenleg legfelül, én meg akárhányszor ránézek az olvasom, hogy Orgazmus.
Többet nem tudok erről mondani.
Elküldve: 2003. 09. 09. 08:06
idézet:
Ezt írta guga:
...Az, hogy meg a vén rókák vígan heherésznekrád is rádférne néha egy kis mosoly...enpera.[/quote]
Egyetértek az enperával, nem kell annyira vaskalaposnak lenni, Piftu. Ha minden topic szigorúan 'szakmai' lenne, azt hiszem hamar elunnánk magunkat itten. Pl. nagyokat mosolyogtam tegnap, amikor beleolvastam az Aidába, és láttam, h guga milyen, és mekkora! ártatlan arccal adja a 'betévedt látogatót'
(ráadásul előre megfontoltan
)!
Elküldve: 2003. 09. 09. 08:09
idézet:
Ezt írta Do-It-Yourself:
Egyetértek az enperával, nem kell annyira vaskalaposnak lenni, Piftu. Ha minden topic szigorúan 'szakmai' lenne, azt hiszem hamar elunnánk magunkat itten. Pl. nagyokat mosolyogtam tegnap, amikor beleolvastam az Aidába, és láttam, h guga milyen, és mekkora! ártatlan arccal adja a 'betévedt látogatót'
(ráadásul előre megfontoltan
)![/quote]
Guga aánusz, mindenki tudja + mióta fürdöben voltak, azóta próbálja becserkészni Jim DiGrizt.![]()
Elküldve: 2003. 09. 09. 08:10
idézet:
Ezt írta Drummaster:
azóta próbálja becserkészni Jim DiGrizt.[/quote]
Őt meghagyom nektek, túl nagyok a dudái, elvesznék a törékeny alkatommal közöttük![]()
Elküldve: 2003. 09. 09. 08:15
Elküldve: 2003. 09. 09. 09:11
idézet:
Ezt írta Phantom Lord:
Érdemes megnézni [url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_profile&u=00016476"]BálnaBlade[/url] értelmes(?) hozzászolásait[/quote]
22 TG(and counting...)
Elküldve: 2003. 09. 09. 11:28
idézet:
Ezt írta R.:
Sajnos azt kell mondjam, hogy tévedsz.
Egy szabályzat önmagában nem megoldás semmire.
üdv
R.[/quote]
Vajon miért tettem -szándékosan- idézőjelbe azt a sort ?
Én nem konkrétan az új fórummotorra gondoltam, hanem az azzal együttjáró... khmmm... újításokra !![]()
Ha az sem lesz elég semmire, akkor aztán tényleg itt a vég !
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2003. 09. 09. 11:37
idézet:
Ezt írta Satriani:
22 TG(and counting...)[/quote]
valamit valamiért...
"A pénz nem boldogít. De a hiánya sem"

Súgó
A téma zárva.