Elég szomorú, hogy ilyen príma alaplap(ok)ról ennyire off témázás menjen, valahogy nem tudom elhinni.
Hova tunt a forum szinvonala? II.
Elküldve: 2003. 12. 18. 11:51
Elég szomorú, hogy ilyen príma alaplap(ok)ról ennyire off témázás menjen, valahogy nem tudom elhinni.
Elküldve: 2003. 12. 18. 12:18
idézet:
Ezt írta greeny:
...[/quote]
Nem igazán off-témázás... csak szétszórt...
Elküldve: 2003. 12. 18. 15:09
TOPIC: [url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=22&t=000155"]https://www.hwsw.hu/...c&f=22&t=000155[/url]
:::HWSW World Community-Team©::: :::Windows Licencek::: :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.
Elküldve: 2003. 12. 18. 15:58
Azt hittem hogy egy adott színvonal alá nem süllyedhetet a fórum, de az ilyenek... fel tudnak paprikázni.
Elküldve: 2003. 12. 18. 16:34
idézet:
Ezt írta Etele [aki néha Draco]:
Elképesztő.
Azt hittem hogy egy adott színvonal alá nem süllyedhetet a fórum, de az ilyenek... fel tudnak paprikázni.[/quote]
Nekem se tetszik.Azt láttam eddig, a hwsw az értelmes emberek fóruma...
Elküldve: 2003. 12. 18. 16:45
Egyszerűen nem kell figyelembe venni.
A kutya is ugat. Az a dolga.
Elküldve: 2003. 12. 18. 16:57
idézet:
Ezt írta Brokkoli:
Ha vitába szállsz vele, akkor lesüllyedsz a szintjére.
Egyszerűen nem kell figyelembe venni.
A kutya is ugat. Az a dolga.[/quote]
Nana. Annak esze van![]()
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2003. 12. 18. 17:42
A legrosszabb az egészben, hogy direkt ezért regisztrált.
Ezt írja:
"Ide egyébként sem jópofizni jöttem, meg nem Kertész Imrét legyőzni írásban."
Szóval vagy egy megbántott, "meg nem értett" HWSW-s, aki az eredeti nickjével nem merte vállalni a véleményét;
vagy egy konkurens fórum "utálom a HWSW-t és most majd jól megmondom a frankót" típusú embere;
de az is lehet, hogy csak "erre járt" és nem bírta szó nélkül ezt az arcátlanságot, hogy egyesek "SEX-re" vásárolnak.
Azt már csak félve merem leírni, hogy a címszereplő cég egyik dolgozója, aki -ravasz módon, hogy ne legyen feltünő- nem a boltot magát védi, hanem a Sulinet program értelmét megkérdőjelezve porba alázza a vásárlókat.
Vagy esetleg egyik sem, de az biztos !
Lehet válogatni, kinek "melyik szimpatikusabb" !
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2003. 12. 18. 18:22
idézet:
Ezt írta Piftuka:
...
Lehet válogatni, kinek "melyik szimpatikusabb" ![/quote]
Egyik se?![]()
Elküldve: 2003. 12. 18. 18:27
Azt ír, amit akar.
Ha villamosra szálltok, akkor kinyírjátok a fél kocsit, mert olyanról beszélnek ami nem villamosra való?
Kiszeditek a taknyos tinilány szájából a rágógumit, mert folyton durrog vele, hogy kitünjön önnön szürkeségéből?
Vitába szálltok a hatvanas iq alatt vegetáló, kisebbrendüségi komplexusban szenvedő etnikummal?
Ugye nem.
Akkor itt miért szálltok vitába vele?
Talán azért mert a karosszék védettségéből - mindössze a nyelv fegyverével felvértezve - oly könnyű dolog ez.
Hagyni kell szép csendben elhalni.
Gyorsabban megtörténik, mint amikor életben tartjátok.
Elküldve: 2003. 12. 18. 19:10
A régi terminál így halt meg.
Az új meg azóta is hulla.
Elküldve: 2003. 12. 18. 20:49
idézet:
Ezt írta Brokkoli:
Ha villamosra szálltok, akkor kinyírjátok a fél kocsit, mert olyanról beszélnek ami nem villamosra való?
Kiszeditek a taknyos tinilány szájából a rágógumit, mert folyton durrog vele, hogy kitünjön önnön szürkeségéből?
Vitába szálltok a hatvanas iq alatt vegetáló, kisebbrendüségi komplexusban szenvedő etnikummal?
Ugye nem.
[/quote]
Nézd, ha a házam előtt eldobja a szemetét, akkor utánaviszem.
Ha ilyen stílusban beleszólna, amikor a haverjaimmal társlagok, akkor garantáltan tennék róla, hogy "távozzon körünkből".
Megjegyzem sántít az összehasonlítás. A fórumon ugyanis valóban jobb az ilyen vitákba belemenni. Ebben igazad van (abban is, hogy az életben is sokszor jobb az "élni és élni hagyni" elvet követni).
Ellenben mindkét területen vannak kivételek.
Elküldve: 2003. 12. 18. 20:57
idézet:
Elképesztő.
Azt hittem hogy egy adott színvonal alá nem süllyedhetet a fórum, de az ilyenek... fel tudnak paprikázni.[/quote]
És akkor nagyvonalúan elsiklottatok a szar fórum szar moderátorának véleménye felett:
"fel kéne ébredni, hogy még mindig a balkán közepén lévő tetű országban élünk"
Köszönöm. Ennyi!
Elküldve: 2003. 12. 18. 23:59
idézet:
Ezt írta Öregszem:
És akkor nagyvonalúan elsiklottatok a szar fórum szar moderátorának véleménye felett:
"fel kéne ébredni, hogy még mindig a balkán közepén lévő tetű országban élünk"[/quote]
Hm... markánsan fogalmazta meg, de (sajnos) ez a véleménye, szíve joga.
Bár a mondanivalóját mélységesen elítélem, formailag/stilisztikailag nem lehet belekötni. Nem használt vulgáris kifejezeséket, nem káromkodott, nem személyeskedett.
Ezzel nem lehet mit kezdeni.![]()
Elküldve: 2003. 12. 19. 09:03
Ugyanis tetszik-nem tetszik: példát mutat.
Hogy ez a példa jó, avagy rossz, az már csak rajta múlik.
Ellenben olyan házigazda, aki rossz példát mutat, NE legyen házigazda !
Elküldve: 2003. 12. 19. 14:29
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Ez így ebben a formában nem igaz. Egy adott fórum házigazdája mindig tripla felelősséggel tartozik a fórum felé.
Ugyanis tetszik-nem tetszik: példát mutat.
...[/quote]
Miért, szerinted a fentebb idézett hozzászólásban van fórumszabályzatba ütköző?
Nincsen.
/Nem védeni akarom, de azért ne lincseljétek már meg!/
Elküldve: 2003. 12. 19. 17:16
idézet:
Miért, szerinted a fentebb idézett hozzászólásban van fórumszabályzatba ütköző?
Nincsen.
/Nem védeni akarom, de azért ne lincseljétek már meg!/[/quote]
Ki mondta, hogy a "jó példa" az, ami a szabályzatban le van írva.
Jó példa a kultúra közvetítése.
Namost ha az egyik házigazda ezt mondja hazánkról, hogy "utálom ezt a tetű országot", azzal igen is a fórum színvonala ellen tesz. Ha van benne káromkodás, ha nincs.
A mondandója a lényeg.
Elküldve: 2003. 12. 19. 18:02
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Ki mondta, hogy a "jó példa" az, ami a szabályzatban le van írva.
Jó példa a kultúra közvetítése.
Namost ha az egyik házigazda ezt mondja hazánkról, hogy "utálom ezt a tetű országot", azzal igen is a fórum színvonala ellen tesz. Ha van benne káromkodás, ha nincs.
A mondandója a lényeg.[/quote]
Szerintem ha valaki eltölt legalább 20 évet valahol, legyen az ország, munka, bármi, akkor engedjük meg neki, hogy saját véleménye legyen arról a valamiről.
Mert itt is ez történt, leírta a véleményét, nem csak a mi hazánkról, hanem az a sajátja is, itt él, és így ne akarja szerintem senki sem megmondani, hogy mit is gondoljon. Mert ugye két dolgot tehet azon kivül, hogy elmondja a véleményét, sőt ez több puszta véleménynél, ez érzés is, azon kivül, hogy leírja, vagy megszokik vagy megszökik.
Inkább az lenne a nagyobb elvárás vélemény nyílvánítások terén, ha valaki folyamatosan kiállna a saját érzése mellett. Mert ugye ha a személy holnap azt írja, hogy "szeretek itt élni", akkor képmutató és két szinü lenne, ami sokkal rosszabb szerintem annál, mint hogy leírja a valós érzéseit.
Daihelyon
Csak azért is.
"Üdvözlöm, az anyázáshoz kérem vegyen egy sorszámot és álljon be a sorba. Köszönöm megértését."
Elküldve: 2003. 12. 19. 19:09
Krinyo

Súgó
A téma zárva.