Hova tunt a forum szinvonala? II.
Elküldve: 2003. 12. 19. 19:51
Elküldve: 2003. 12. 19. 19:56
idézet:
Ezt írta Krinyo:
Szerintem fogalmazhatna maskeppen is, mikozben a mondandoja mindenki szamara vilagos maradna.
Krinyo[/quote]
Ott a pont.![]()
Elküldve: 2003. 12. 19. 19:57
idézet:
Ezt írta freemailpointhu:
Mondandója már igy sem világos néhányember számára. Mellesleg mi lesz az upp-okkal? Jellemzö módon hagyod, hogy totálisan hozzá nem értő slameszod adjon egy totálisan hülye véleményt. (ha esetleg nem értenéd Piftuka, minden up baromi sokat elvesz az egyéb "értelmes" topicoktól) Vannak helyek, -Piftuka, ne keresd öket, ugysem találod meg-, ahol ezt kifejezetten tiltják.[/quote]
Hát te ki vagy?:confused: És az UPnak mi köze a véleményhez?
Elküldve: 2003. 12. 19. 20:27
idézet:
Ezt írta Daihelyon:
Szerintem ha valaki eltölt legalább 20 évet valahol, legyen az ország, munka, bármi, akkor engedjük meg neki, hogy saját véleménye legyen arról a valamiről.
Mert itt is ez történt, leírta a véleményét, nem csak a mi hazánkról, hanem az a sajátja is, itt él, és így ne akarja szerintem senki sem megmondani, hogy mit is gondoljon.[/quote]
Ácsi ! Óriási tévedésben vagy, dear Daihelyon !
Akkor mégegyszer: egy házigazdának a felelőssége minden tekintetben nagyobb, mint egy "átlag" fórumozónak !
A véleménye mindenkinek szabad, de egy HÁZIGAZDÁNAK arra is figyelnie kell, hogy a hozzászólásaiban ne lehessen semmi kivetnivaló. Mert a fórumot képviseli.
Persze "fóruma válogatja", de...
A HWSW alapvetően egy komoly fórum (persze nem véletlen ez a topic, amibe írunk, de ez most mindegy).
Szóval bárki leírhatja fórumtagként Magyarországról, hogy "gyűlöli ezt a tetű országot". A szabályzatba nem ütközik és legfeljebb egyes fórumtársainak nemtetszését nyeri el vele.
De a HWSW fórum házigazdája nem írhat ilyet !
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2003. 12. 19. 20:42
idézet:
Ezt írta Etele [aki néha Draco]:
Hát te ki vagy?:confused: És az UPnak mi köze a véleményhez?[/quote]
én már leirtam, hogy kivagyok, mondhatnám használd a keresőt. Bár ez valszeg durva azoknak, kik állandóan ezt mondják.
Elküldve: 2003. 12. 19. 20:43
idézet:
Ezt írta Etele [aki néha Draco]:
Hát te ki vagy?:confused: És az UPnak mi köze a véleményhez?[/quote]
Csak annyi, hogy nem kiváncsi a véle... (bocsánat) véleményemre !![]()
Vicces fiú ám ő!
Olvasd el ezt: [url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=19&t=018421#000025"]https://www.hwsw.hu/...t=018421#000025[/url]
és megérted !![]()
![]()
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2003. 12. 19. 21:23
Elküldve: 2003. 12. 19. 21:25
Röhej. Komolykodsz és nevetek rajtad. Minden mosoly kb. 10 perccel hosszabbitja meg az ember életét. Légy szives szólj hozzá!(mint mindenhez, amihez fingod sincs.)
Elküldve: 2003. 12. 19. 22:40
idézet:
viccesnek tünik a számodra, pedig Te predesztinálod. (azért sem mondom, hogy nézz utána -ha van- a szótárodban.)
Röhej. Komolykodsz és nevetek rajtad. Minden mosoly kb. 10 perccel hosszabbitja meg az ember életét. Légy szives szólj hozzá!(mint mindenhez, amihez fingod sincs.)[/quote]
Egyre negatívabb kép alakul ki rólad, csináld még a Piftuka elleni személyeskedő hadjáratodat, arra jó lesz, hogy még nevetségesebbé tegyed magad...
A Piftuka által belinkelt "támadásod" is értelmetlen, rosszindulatú. Éppenhogy igaza volt az ominózus topikban...
De mondom, csináld csak, hiszen magadat járatod le...
RE: és hogy mindezt ebben a topikban (is) teszed - gratula.
[ 2003. december 19.: Etele [aki néha Draco] szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 12. 19. 22:47
idézet:
viccesnek tünik a számodra, pedig Te predesztinálod. (azért sem mondom, hogy nézz utána -ha van- a szótárodban.)
Röhej. Komolykodsz és nevetek rajtad. Minden mosoly kb. 10 perccel hosszabbitja meg az ember életét. Légy szives szólj hozzá!(mint mindenhez, amihez fingod sincs.)[/quote]
Ezt nekem (is) szántad?
:confused:
Elküldve: 2003. 12. 20. 02:32
Idézet: Ez írta zoli62:
:confused:
Nem, de ha szépen megkéred még neked is kitalálhat valamit, legalábbis amíg Krinyo fel nem ébred.
[ 2003. december 20.: Hasse szerkesztette a hozzászólást ]
Szerkesztette: Hasse 2004. 04. 06. 01:00 -kor
Elküldve: 2003. 12. 20. 20:17
idézet:
Ezt írta Hasse:
Nem, de ha szépen megkéred még neked is kitalálhat valamit, legalábbis amíg Krinyo fel nem ébred.
[/quote]
LOL.![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2003. 12. 20. 21:35
idézet:
én már leirtam, hogy kivagyok, mondhatnám használd a keresőt.[/quote]
Annyit segíthetnél, hogy hol keressük.
Köszönöm. Ennyi!
Elküldve: 2003. 12. 21. 00:58
idézet:
» Colloquia academica » Communitas magistrorum »
2003. december 19. 13:35
--------------------------------------------------------------------------------
Egy olyan pascal programra lenne szükségem ami fájlból olvas be valamilyen adatokat vagy szöveget. Ezekkel aztán végez valamilyen számításokat és egy grafikonon szemlélteti.(pl. 5 cég legutóbbi 24 hónapi bevételének összehasonlítása grafikon ) Nagyon sürgős lenne! [/quote]
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2003. 12. 21. 14:42
Erdemes vegigolvasni innentol a topik vegeig.
Azt nem ertem, az ilyenek miert nem maradnak a homokozo+muanyag lapatnal.
Elküldve: 2003. 12. 21. 19:21

Súgó
A téma zárva.