Idézet: Eiki - Dátum: 2008. márc. 30., vasárnap - 16:06
Magam egy olyan opciót látnák szívesen, amely a "Kedvencek" aloldalhoz kapcsolódik. Az én fórumhasználatom 90%-a abból áll, hogy az általam kedvencnek megjelölt témákat napi szinten többször is megnézem. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy minden új hozzászólást tartalmazó témát megnyitok egy új böngészőfülben. Nagyon szívesen vennék egy olyan funkciót (gyakorlatilag nyomógombot) a "Kedvencek" aloldalon, ami ezt egy gombnyomásra megtenné nekem, azaz ha megnyomom a gombot, akkor az összes új hozzászólást tartalmazó topikot egymás után megnyitná nekem fülekre bontva. Ez jelentősen kényelmesebbé tenné számomra a fórum használatát.
Szerintetek?
Szerintem jó ötlet. Viszont nem tudom, hogyan is lehetne megoldani, hiszen a füleket a böngészők kezelgetik, sőt sok ugye nem is kezeli. De tegyük fel kezeli, akkor is be kéne állítani, hogy új fülben nyiljanak meg a felugró oldalak, ne pedig új ablakban. Ami persze nem egy feladat, de ha valaki ezt nem teszi meg, akkor kap szépen jósok ablakot, ami nem biztos, hogy jó.

De lehet, hogy meg lehet oldani úgy, hogy mindenkinek jó legyen. Az ötlet jó lenne. Addig is marad a görgővel végigkattintgatás.