HWSW Informatikai Kerekasztal: Mi hiányzik? Mit kéne máshogyan? Mi nem tetszik? II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (156 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mi hiányzik? Mit kéne máshogyan? Mi nem tetszik? II. Értékeld a témát: -----

#2981 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 30. 16:54

Idézet: Eiki - Dátum: 2008. márc. 30., vasárnap - 16:06

Magam egy olyan opciót látnák szívesen, amely a "Kedvencek" aloldalhoz kapcsolódik. Az én fórumhasználatom 90%-a abból áll, hogy az általam kedvencnek megjelölt témákat napi szinten többször is megnézem. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy minden új hozzászólást tartalmazó témát megnyitok egy új böngészőfülben. Nagyon szívesen vennék egy olyan funkciót (gyakorlatilag nyomógombot) a "Kedvencek" aloldalon, ami ezt egy gombnyomásra megtenné nekem, azaz ha megnyomom a gombot, akkor az összes új hozzászólást tartalmazó topikot egymás után megnyitná nekem fülekre bontva. Ez jelentősen kényelmesebbé tenné számomra a fórum használatát.

Szerintetek?

Szerintem jó ötlet. Viszont nem tudom, hogyan is lehetne megoldani, hiszen a füleket a böngészők kezelgetik, sőt sok ugye nem is kezeli. De tegyük fel kezeli, akkor is be kéne állítani, hogy új fülben nyiljanak meg a felugró oldalak, ne pedig új ablakban. Ami persze nem egy feladat, de ha valaki ezt nem teszi meg, akkor kap szépen jósok ablakot, ami nem biztos, hogy jó. :) De lehet, hogy meg lehet oldani úgy, hogy mindenkinek jó legyen. Az ötlet jó lenne. Addig is marad a görgővel végigkattintgatás. :)

#2982 Felhasználó inaktív   Primary 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 30. 18:34

Idézet: Ndrew - Dátum: 2008. márc. 30., vasárnap - 17:54

Szerintem jó ötlet. Viszont nem tudom, hogyan is lehetne megoldani, hiszen a füleket a böngészők kezelgetik, sőt sok ugye nem is kezeli. De tegyük fel kezeli, akkor is be kéne állítani, hogy új fülben nyiljanak meg a felugró oldalak, ne pedig új ablakban. Ami persze nem egy feladat, de ha valaki ezt nem teszi meg, akkor kap szépen jósok ablakot, ami nem biztos, hogy jó. :) De lehet, hogy meg lehet oldani úgy, hogy mindenkinek jó legyen. Az ötlet jó lenne. Addig is marad a görgővel végigkattintgatás. :)

Nekem is tetszene! Mailok jönnek, aztán azokat végig kattingatom. Talán meg lehetne oldani valami keretekkel vagy ilyesmivel, de én annyira nem értek hozzá.

#2983 Felhasználó inaktív   Eiki 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 30. 18:45

Aki nem füles böngészést használ, azt nyilván nem zavarják a megnyíló új böngésző-ablakok. Aki meg nem, annak nincs ezzel probléma.

#2984 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 30. 21:58

Csak nálam nem megy az asszisztens? Ha rákattintok, a hwsw főoldalát hozze be a pici ablakban. :think:

szerk.: csak a bolhán állva csinálja.

Szerkesztette: freeone 2008. 03. 30. 21:59 -kor

A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#2985 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 04. 05. 09:44

Most, hogy a fórum üzemeltetőinek dolgozik egy hozzáértő programozó (aki a Bolhapiac-ot is átdolgozta), megoldható lenne, hogy a fórumon a hozzászólásokba illesztett linkek valamilyen, a háttértől jól elkülönülő színnel jelenjenek meg?

Lehetne akár sötétkék, vagy sötétzöld, esetleg bordó... a lényeg, hogy ne az eddig megszokott szürke legyen, ami beleolvad a "HWSW military" skin hátterébe.

Szerintem ez mindenképpen hasznos és praktikus változtatás lenne. Bízom benne, hogy kivitelezhető a dolog, s nem talál részetekről ellenvetésre!  ;)

Előre is köszönettel: Piftuka
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#2986 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 05. 11:40

Idézet: Piftuka - Dátum: 2008. ápr. 5., szombat - 10:44

Most, hogy a fórum üzemeltetőinek dolgozik egy hozzáértő programozó (aki a Bolhapiac-ot is átdolgozta), megoldható lenne, hogy a fórumon a hozzászólásokba illesztett linkek valamilyen, a háttértől jól elkülönülő színnel jelenjenek meg?

Lehetne akár sötétkék, vagy sötétzöld, esetleg bordó... a lényeg, hogy ne az eddig megszokott szürke legyen, ami beleolvad a "HWSW military" skin hátterébe.

Szerintem ez mindenképpen hasznos és praktikus változtatás lenne. Bízom benne, hogy kivitelezhető a dolog, s nem talál részetekről ellenvetésre!  ;)

Előre is köszönettel: Piftuka

Tolem lehet, ha meg lehet hagyni a szurket is, en latom rendben, es nagyon nem szeretnek valami eles eros szint nezni helyette.

De ez just my two cents.
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#2987 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 05. 12:01

...

Szerkesztette: fram 2008. 04. 05. 12:02 -kor

Ciciman is on borda

#2988 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 04. 05. 12:38

Idézet: kroozo - Dátum: 2008. ápr. 5., szombat - 12:40

Tolem lehet, ha meg lehet hagyni a szurket is, en latom rendben, es nagyon nem szeretnek valami eles eros szint nezni helyette.

Nem szükséges élénk, erős színnek lennie.

Éppen azért írtam, hogy sötétkék, vagy zöld, esetleg bordó legyen.

Szerintem az a pasztelles, sötétkék, amivel a házigazdák neve van megkülönböztetve, tökéletes lenne.

Vagy a fejléc alatti HWSW ADSL reklám szövegének "bordós-barna" színe.

Ezek közül bármelyik kiváló megoldás lenne, s nem is kellene azon tanakodni, hogy milyen színt "keverjenek" ki.

#2989 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 05. 13:29

Kb hány embert érinthet ez, ha nagyon nagylelkű vagyok 3-at veled együtt.

#2990 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 05. 15:41

Idézet: Piftuka - Dátum: 2008. ápr. 5., szombat - 13:38

Nem szükséges élénk, erős színnek lennie.

Éppen azért írtam, hogy sötétkék, vagy zöld, esetleg bordó legyen.

Szerintem az a pasztelles, sötétkék, amivel a házigazdák neve van megkülönböztetve, tökéletes lenne.

Vagy a fejléc alatti HWSW ADSL reklám szövegének "bordós-barna" színe.

Ezek közül bármelyik kiváló megoldás lenne, s nem is kellene azon tanakodni, hogy milyen színt "keverjenek" ki.

Nezd, nem tudom mit nem lehet erteni azon, hogy nekem jo a szurke :)

Egyebkent kevesbe erdekel, max visszacsinalom.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#2991 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 05. 19:22

nem hiszem hogy programozó kell hozzá ;)

nekem is jó a szürke, de ha már mindenképp módosítani akarunk, akkor maradjon a szín, és legyen aláhúzva. de egy jól beállított monitoron látszania kell a mostaninak is, meg a szövegkörnyezetből is ki szokott ám derülni, hogy linkről van szó :hemuveg:
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#2992 Felhasználó inaktív   Primary 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 05. 19:25

Idézet: qnadam - Dátum: 2008. ápr. 5., szombat - 20:22

nem hiszem hogy programozó kell hozzá ;)

nekem is jó a szürke, de ha már mindenképp módosítani akarunk, akkor maradjon a szín, és legyen aláhúzva. de egy jól beállított monitoron látszania kell a mostaninak is, meg a szövegkörnyezetből is ki szokott ám derülni, hogy linkről van szó :hemuveg:

Legjobb ötlet, de nekem sem volt gondom.

#2993 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 05. 22:12

Igazából 1-2 újoncon kívül, akik csak azétr nem látták mert nem tudták mit keressenek, és piftukán kívül még senkit sem hallottam, hogy ne látta volna a linkeket.

Ja és létezik több extension is firefoxhoz, ami képes átszínezni a linkeket, hadd ne nekem kelljen megkeresni a megfelelőt.

Csak ugye az összes topikcím és egyéb is link, és nem lehet őket elkülöníteni a hozzászólások szövegétől, ha átszinezik a linkeket, az összes link olyan lesz nem csak a hozzászólásokban levők.

Szerkesztette: Mumia 2008. 04. 05. 22:15 -kor

#2994 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 00:50

a 9.27-es opera szerint a forum.hwsw.hu egy adathalász oldal :nevet:
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#2995 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 04:03

Idézet: Mumia - Dátum: 2008. ápr. 5., szombat - 23:12

Csak ugye az összes topikcím és egyéb is link, és nem lehet őket elkülöníteni a hozzászólások szövegétől, ha átszinezik a linkeket, az összes link olyan lesz nem csak a hozzászólásokban levők.

Termeszetesen stylesheetek helyes hasznalataval gond nelkul lehet a linkek szine kulonbozo egy oldal kulonbozo reszein, igy 2008ban mar nagy csodak vannak. ;) Bar nem neztem most meg a forrast, de nem hiszem, hogy hozza kene nyulni a kodhoz is itt sem. Szoval ez special nem erv :)

#2996 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 04. 06. 09:03

Írtam egy ötletet, nem hiszem, hogy rászolgáltam arra, hogy ilyen stílusban legyek lesavazva érte.

Halkan jegyzem meg, hogy korábban (talán a legutóbbi fórummotor cseréjekor) ez az igény már felmerült, s nem hárman igényelték. Akkor emlékeim szerint technikai okok miatt nem került sor a megvalósítására.

Gondoltam most, hogy van egy ember, aki főállásban a webprogramozói feladatokat látja el, kivitelezhető mindez.

De majd ezentúl nem gondolok ilyesmire, s nem írok ötleteket sem.

#2997 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 09:50

Piftuka, ha Firefoxot használsz, akkor itt (<- az egy link) a megoldás, ha a hegy nem megy Mohamedhez...

szerk: Én ettől a nyomorult kézi téli-nyári időszámítás állítgatástól megyek a falnak, így a 21. században

Szerkesztette: Atti 2008. 04. 06. 09:53 -kor

WoT nick: Atti77

#2998 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 10:59

Idézet: Piftuka - Dátum: 2008. ápr. 6., vasárnap - 10:03

Írtam egy ötletet, nem hiszem, hogy rászolgáltam arra, hogy ilyen stílusban legyek lesavazva érte.

Halkan jegyzem meg, hogy korábban (talán a legutóbbi fórummotor cseréjekor) ez az igény már felmerült, s nem hárman igényelték. Akkor emlékeim szerint technikai okok miatt nem került sor a megvalósítására.

Gondoltam most, hogy van egy ember, aki főállásban a webprogramozói feladatokat látja el, kivitelezhető mindez.

De majd ezentúl nem gondolok ilyesmire, s nem írok ötleteket sem.

Ne haragudj, te mondtal egy otletet, en mondtam, hogy nekem nem tetszik. Sot, azt is mondtam, hogy nem banom, csak akkor lehessen allitani, meg azt is, hogy ha kell, en visszacsinalom magamnak.

Nem tudom ebben mi a lesavazas. :confused:

#2999 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 12:03

egyetértek. valahogy mindig ez van, mondasz valamit, és ha mások nem értenek egyet, akkor máris megsértődsz hogy svazunk és milyen izék vagyunk már.

ezek szerint csak nagyon keveseknek van igénye a változtatásra. a megoldás adott, hajrá ;)
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#3000 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 04. 06. 16:50

Jaj, qnadam, már megint mi ez a szöveg a sértődésemmel kapcsolatban?

Semmi bajom nincsen azzal, ha valakinek más a véleménye. Ráadásul a "savazás" része a hozzászólásomnak nem is neked szólt, hanem Mumiának és Kroozónak.

Én ezért szóltam:

"Kb hány embert érinthet ez, ha nagyon nagylelkű vagyok 3-at veled együtt."

"Nezd, nem tudom mit nem lehet erteni [..]"

Pökhendi, lenéző stílus, amire semmi szükség nincsen. Ahogyan mondtam fentebb, semmi bajom nincs azzal, ha valaki nem gondolja jó ötletnek a fenti kérésemet. De az ilyen stílust akár meg is spórolhatná magának mindenki.

S nem sértődött vagyok, hanem mérges. Bizony nem véletlenül írtam, hogy többé nem teszek javaslatot a fórum működésével kapcsolatban. Ugyanis semmi értelme. Korábban az ember kikapcsolódni, tanulni járt erre a fórumra.

Ma már azért, hogy állandóan lehúzzák, leszólják ahol csak tehetik. Abból pedig amúgy is kijut az embernek éppen elég a mindennapokban.

Szép tükörképe lett ez a fórum is a mai magyar társadalomnak az utóbbi pár évben.

Téma megosztása:

• (156 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • Utolsó »