HWSW Informatikai Kerekasztal: Mi hiányzik? Mit kéne máshogyan? Mi nem tetszik? II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (156 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mi hiányzik? Mit kéne máshogyan? Mi nem tetszik? II. Értékeld a témát: -----

#3081 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 22. 10:40

Idézet: szabi - Dátum: 2008. ápr. 22., kedd - 8:47

Újabb 60mp játék.  :smoker:

Üdv
szabi

jo ideje igy van már (sajnos)

hasznald a forumkeresot, jobb mint az ipb-s kereso, és nincs idokorlat.
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#3082 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 23. 16:29

Idézet: Samott - Dátum: 2008. ápr. 18., péntek - 10:47

Kerem, hogy valaki, akinek jogosultsaga van hozza modositsa a Monortel ADSL II. topicot ugy, hogy az alcimbe beilleszti a  "UPC Telekom ADSL" kitetelt.

Koszonjuk szepen. :up:

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#3083 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 24. 08:14

Nm.
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#3084 Felhasználó inaktív   kraftxld 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 11:18

Az automatikus nyári/téli időszámítás átállítást nem lehetne megcsinálni?
MCSE+M/S, MCITP

#3085 Felhasználó inaktív   brd 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 16:12

:D
Soha ne bízz olyanban, aki 5 napig vérzik és nem hal meg! :)

#3086 Felhasználó inaktív   Öregszem 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 19:40

Idézet: kraftxld - Dátum: 2008. ápr. 26., szombat - 11:18

Az automatikus nyári/téli időszámítás átállítást nem lehetne megcsinálni?

Minek arra a kis időre...
Szép volt, jó volt,
Köszönöm. Ennyi!

#3087 Felhasználó inaktív   kraftxld 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 28. 07:58

Idézet: Öregszem - Dátum: 2008. ápr. 26., szombat - 20:40

Minek arra a kis időre...

Igaz... fél év mulva úgyis jó lesz automatikusan  :confused:
MCSE+M/S, MCITP

#3088 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 04. 28. 16:34

Nézegettem a főoldalt és találtam egy Letöltés menüpontot. Van annak bármiféle értelme? Csak mert ahogy elnézem az almenük nagy részében nincs semmi, ahol van ott is 2005-ös cuccok vannak.

#3089 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 29. 08:20

Jelenleg nincs, de tervben van...
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#3090 Felhasználó inaktív   g@by 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 30. 19:49

Krinyo, gondolom van statisztikatok napokra lebontva az oldalletoltesekrol.
Kezd meghalni az egesz forum.
Az okokkal nem vagyok tisztaban, csak sejteseim vannak.
Na jo, kicsit tobb sejteseknel. :)
Valami reform kene, foleg a bolhan, es jol megvalasztott hazigazdak.
Termeszetesen nem a hetvegi forgalomra celzok, az a kezdetek ota szinte nulla.
Talan az elso evben volt maskepp.
Ha nem tudjatok visszacsalogatni az embereket, akkor lottek az egesznek.
Par szakmai, es csettopik kivetelevel, mar most is be lehetne zarni a forumot.
Ha lenne valami adat arra vonatkozolag, hogy par evvel ezelott, es most, egy user mennyi idot tolt, illetve toltott a forumon, akkor meglepodnel.
Napkozben nincs idom netezni, ha surgos, hivj fel!
Egy oran belul mindent elfelejtek, ugyhogy ha surgos, hivj fel!
Nem postazok semmit, ha surgos, hivj fel!
Be is kaphatod, ha surgos, hivj fel!:D

#3091 Felhasználó inaktív   Gurgula 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 23. 18:36

Ezt én is észrevettem(haldoklik a fórum) és például amiért én fontolgatom, hogy itthagyom a fórumot, az az a néhány eset, amikor a szigeten akartam nyitni valami topicot, és egyből a gyűjtőtopikokba lettem irányítva.
Ahova nem néz be senki, csak 4-5 törzsemberke, és a külsős hozzászólása vagy felkelti a figyelmüket, vagy nem, de az biztos hogy a kívülállók számára eltűnnek az ottani hozzászólások...
Régebben egy bizonyos bringaalkatrész vásárlásával kapcsolatos topicot szerettem volna nyitni(teló) akkor meg a bringás különítmény című gyűjtőtopicba lettem irányítva, és az ottani párbeszédeket a témával kapcsolatban még én is csak nehézkesen tudom visszakeresni.
Ha benézek a szigetre azt látom hogy csak a gyűjtőtopikokban halmozódnak néha a hozzászólások új témák alig vannak.
Márpedig egyikbe sem fogok csak úgy beleolvasni, ha nem kifejezetten mániám az adott terület.
Más meg nincs, és nem is lehet, mert a modok megszüntetik.

Ez így teljsen megszünteti a közösségi életet.
Ma, 2008 márc 19.-án még semmi hír az amnesty international lapjain a tibetiek kínaiak általi terrorizálásáról.(kb. 14. óta tart) Ennyit érnek. És azok is, akik ezek után nem bojkottálják az olimpiát.

#3092 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 23. 18:41

Nem értem a problémádat (meg azt sem, hogy miért nem a másik topicba írod :think:), bemész az adott topicba, kérdezel, megkapod a választ, viszhall'. Pl. az autóvevős topicba félórája esett be egy ott még sosem járt fórumtárs egy kérdéssel, már hárman is válaszoltunk a kérdésére.

#3093 Felhasználó inaktív   Gurgula 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 23. 18:51

Más az hogy én választ kapok a kérdésemre,(vagy nem) és más az, amikor egy adott gondolatmenetbe más is bekapcsolódik.
A gyűjőtopikokkal gyakorlatilag csak azokra korlátozod a hozzászólást megtekintőket, akik amúgy mindig odalátogatnak.
Pld kétkeréken: Bringás kérdést, témát ugye csak ide lehet írni , különben irgumburgum.
Ez olyan mintha a "hardver" egy gyűjtőtopic lenne, és nem nyithatnék témát a processzorokról.
Nézz meg egy bringás fórumot, hogy a bringázáson belül mennyiféle lehetőség, érdekesség van.

Mi van ha engem csak a telók érdekelnek?
Vagy most a legutóbbi esettel kapcsolatban: Annyi miért éppen alaszka topic van, hogy nem lehet tőlük elférni? Vagy a sok topik zavaró egy fórumban?
Ma, 2008 márc 19.-án még semmi hír az amnesty international lapjain a tibetiek kínaiak általi terrorizálásáról.(kb. 14. óta tart) Ennyit érnek. És azok is, akik ezek után nem bojkottálják az olimpiát.

#3094 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 23. 19:00

Idézet: Gurgula - Dátum: 2008. máj. 23., péntek - 19:51

Más az hogy én választ kapok a kérdésemre,(vagy nem) és más az, amikor egy adott gondolatmenetbe más is bekapcsolódik.
A gyűjőtopikokkal gyakorlatilag csak azokra korlátozod a hozzászólást megtekintőket, akik amúgy mindig odalátogatnak.
Pld kétkeréken: Bringás kérdést, témát ugye csak ide lehet írni , különben irgumburgum.
Ez olyan mintha a "hardver" egy gyűjtőtopic lenne, és nem nyithatnék témát a processzorokról.
Nézz meg egy bringás fórumot, hogy a bringázáson belül mennyiféle lehetőség, érdekesség van.

Mi van ha engem csak a telók érdekelnek?
Vagy most a legutóbbi esettel kapcsolatban: Annyi miért éppen alaszka topic van, hogy nem lehet tőlük elférni? Vagy a sok topik zavaró egy fórumban?

Ez alapvetően egy informatikai fórum lenne ergo jogos a különböző hardveres témakörök nagyobb részletezettsége, míg a Sziget minden, ami nem info... ha nem tematizálunk kicsit jobban, mint a többiben, akkor teljesen áttekinthetetlen lesz. Nem egy topictól, hanem a még egytől, mert ha az előzőt lehetett, akkor ezt miért nem...

#3095 Felhasználó inaktív   Gurgula 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 23. 19:07

A szigetre viszont azért járnak az emberek, mert más is érdekli őket. Akkor viszont nem árt ha ugyanolyan jól használható mint a főbb részek. Különben mi értelme?
Vagy rossz volna ha végletes esetben a szigeten sok 100000 olyan ember fórumozna, akinek köze sincs az informatikához?
Túl sok volna a látogató, és ezzel a szerverleterheltség?

Az hogy itt most leírom a problémámat az azért van, mert úgy érzem nem árt ha a másik fél tudja hogy mi volt a gond, még akkor is ha többet semmi kapcsolatunk nem lesz.
Sokan egy-két hasonló epizód után úgy húznak el, hogy se hírük se hamvukk, aztán csak találgatni lehet miért halt meg a fórum.

#3096 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 23. 19:09

Idézet: Gurgula - Dátum: 2008. máj. 23., péntek - 20:07

Sokan egy-két hasonló epizód után úgy húznak el, hogy se hírük se hamvukk, aztán csak találgatni lehet miért halt meg a fórum.

Mások meg a káosz miatt. ;) 1-1...

#3097 Felhasználó inaktív   Gurgula 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 23. 19:14

A prohardver érdekes, pörög a káosz ellenére.  Nézd meg, hogy hányan nézték meg eddig az alaszkás zárt topikomat. Gondolod mind a 46 ember állandóan figyeli a "sorozatok" topicot?
Van egy középút  ateljes káosz, mindenból 2000 topic van, és a 10 db gyűjtőtopicból álla fórum között, azt kéne követni.
Nyilván téged(meg talán más modokat) semmivel nem lehet meggyőzni, különben már rég máképp mennének a dolgok. Hogy most jól mennek e , azt meg el lehet dönteni.

#3098 Felhasználó inaktív   pappas 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 24. 12:33

Idézet: Gurgula - Dátum: 2008. máj. 23., péntek - 19:14

A prohardver érdekes, pörög a káosz ellenére.

Nem értelek akkor miért itt logsz, miért nem a P.H.-n.  :think:

Szerintem nagyon jo ez a forum és a gazdik+modok mindent megtesznek érte csak kevesen vannak. :up: 

Szabadidejükben csinäljäk mert ez egy Non-profit szervezet, igy hät nem ez a föälläsuk mert lehet, hogy éhen halnänak.
ASUS ASUS P5Q PRO**Intel Core 2 Quad Q9550 (2833) Quad Core**HyperX DDR2 8GB Kit PC2-6400 (4x 2GB)**ASUS Nvidia GeForce ENGTX260 TOP HTDP 896MBDDR3**400 GB  Seagate**1Tb Samsung

#3099 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 05. 25. 13:01

Idézet: Gurgula - Dátum: 2008. máj. 23., péntek - 19:51

...

Eszem ágába nem lett volna benézni, a lezárt Miért éppen Alaszka témába, kizárólag moderátoroknak (is) szóló témákba általad írtak miatt pillantottam rá.

Te se azzal kezdted, hogy mondjuk "van ez a különleges, minden mástól különböző sorozat, mely megérdelem egy külön témát, amiben kizárólag erről csevegünk", hanem már a téma alcíméből is kiderül, hogy neked kizárólag az a fájdalmad, hogy új szinkron van hozzá és csak annyit kérdeztél, hogy másnak ez nem okoz-e problémát.
Az hogy egy film(sorozat) új szinkronnal kerül vetítésre/jelenik meg dvd-én, tényleg nem ér meg egy külön témát.
De az Alaszka, mint sorozat se: egy idejétmúlt sorozat, amin nosztalgiázhatnak, akik régen látták, de hogy sok érdemi hozzászólás nem lenne, az is biztos.
Véleményem szerint kiemelkedett a sorozatok közül mondjuk a Northwood, a Váratlan utazás, a Magnum, meg a Csengetett, mylord?, de hogy ezekről se lenne annyi mondanivaló, hogy külön témát eltartsanak.
Nézd meg A gyűrűk ura témát, lassan 3 éve gyakorlatilag csak én írok bele, s magam is rendkívül elmés hozzászólásokat...

Szóval, szeretheted te az Alaszkát, meg sajnálhatod az új szinkront (ilyen okokból nem veszem meg a Vissza a jövőbe sorozatot dvd-én:, lehet jó, lehet, hogy jórészt a régi szinkronszínészek szinkronizálták, lehet 5.1-es az új hang - kell a kutyának), de egy informatikai fórumon nem ér meg egy témát - még akkor sem ha van egy pár téma, aminek az önálló létén csodálkozom, de sebaj.

Szerkesztette: scaurus 2008. 05. 25. 13:04 -kor

"Nem érzem a számban az eper ízét", de már nem is akarom...

#3100 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 26. 08:50

Idézet: Gurgula - Dátum: 2008. máj. 23., péntek - 20:14

A prohardver érdekes, pörög a káosz ellenére.  Nézd meg, hogy hányan nézték meg eddig az alaszkás zárt topikomat. Gondolod mind a 46 ember állandóan figyeli a "sorozatok" topicot?
Van egy középút  ateljes káosz, mindenból 2000 topic van, és a 10 db gyűjtőtopicból álla fórum között, azt kéne követni.
Nyilván téged(meg talán más modokat) semmivel nem lehet meggyőzni, különben már rég máképp mennének a dolgok. Hogy most jól mennek e , azt meg el lehet dönteni.

Ott úgy megy, itt meg így. Ha ugyanúgy mennének, akkor nem két fórum lenne, hanem egy. Akinek az tetszik, az ott van, akinek ez, az itt. :)

Téma megosztása:

• (156 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó