HWSW Informatikai Kerekasztal: Mi hiányzik? Mit kéne máshogyan? Mi nem tetszik? II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (156 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mi hiányzik? Mit kéne máshogyan? Mi nem tetszik? II. Értékeld a témát: -----

#1881 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 26. 18:20

Én kaptam PÜ-t. Adblock-kal tiltom a keymediát, de nem tiltom a audit.median.hu-t. :think:
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#1882 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 26. 18:22

Idézet: EV6 - Dátum: 2006. jan. 26., csütörtök - 18:16

viszont Krinyo, ez a "De mi mast is varhat az ember toletek." azért elég meredek szöveg, nem úgy érzed?

Sajnos nem ugy erzem. Mast sem kapunk, csak lebaszast mindenert, ha van sapka, ha nincs. Ugy tesztek, mintha tojnank a problemakra. Biztosan abbol lett +2 GB memoria, meg SCSI alrendszer is.

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#1883 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 26. 18:22

Idézet: BoGab - Dátum: 2006. jan. 26., csütörtök - 18:20

Én kaptam PÜ-t. Adblock-kal tiltom a keymediát, de nem tiltom a audit.median.hu-t. :think:

Akkor nagyszeru. Hagyd figyelmen kivul, mehet a kukaba. A keymedia nem erdekel, de a median kodja igen.

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#1884 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 26. 18:25

Én még nem kaptam ezzel kapcsolatban PÜ-t vagy e-mailt, de előre szólok, hogy napközben cégtől netezek, így annak tűzfal beállításaiba nincs beleszólásom, bár nem hiszem, hogy tiltanák. Otthonról én szánt szándékkal biztos nem tiltom, de ha igen, légyszi jelezd nekem Krinyo.

#1885 Felhasználó inaktív   Enolagay 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 01. 26. 18:30

nem kell ezt tulreagalni. egyszeruen elkezdtuk szerveroldalon is nezegetni a statokat, s kiderult, hogy napi 100.000 oldalletoltes megy levesbe a tiltasok miatt. vannak userek, proxik akik havi 20e folotti oldalt toltenek le ugy, hogy medianos statokban nincsenek benne. ez komoly ervagas.

masreszt a napkozbeni real-time forgalamat csak a medianbol lathatjuk (a szerveroldali stat csak nap vegen ad infot), igy a "csonka" statokbol egy esetleges leallasnal, lassulasnal nem tudunk real-time pontos kovetkezteteseket levonni, hogy szimplan nagy napi forgalom, vagy atlagos forgalom mellett valami mysql gond van a hatterben.
free élettér service for addicts

#1886 Felhasználó inaktív   Brianm74 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 26. 18:47

Bocs, hogy belekontárkodom, de én az alábbiak miatt tiltom a median-t (mondjuk eről nem ti tehettek).

A kedvenc fórumaim ugrás az első olvasatlan hozzászólásra linkjei a kedvencek eszköztárra vannak rakva mint gombok. Tehát ha lenyomom a gombot oda ugrik amit még nem láttam.

Viszont. A medián (szerintem gyenge) szervere miatt van, hogy alul sokáig van kiírva, hogy várakozás a audit.median.hu-ra. Amíg a median-t le nem rendezi addig nem ugrik az első olvasatlan hozzászólásra. Ez zavar.
© 2005-2010. Alfa 75

ThinkPad T41 Pentium-M 1.6GHz, 1024MB,  14.1, ATI 7500
ThinkPad T23 PIII-M 1.0GHz, 512MB,  14.1, SuperSavage
Thinkpad 360PE 486DX2 50MHz, 9.5"touchscreen, 4MB, 540MB
Workpad  20X Dragonball 16 MHz, 2MB

#1887 Felhasználó inaktív   Enolagay 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 26. 18:50

Idézet: Brianm74 - Dátum: 2006. jan. 26., csütörtök - 18:47

Bocs, hogy belekontárkodom, de én az alábbiak miatt tiltom a median-t (mondjuk eről nem ti tehettek).

A kedvenc fórumaim ugrás az első olvasatlan hozzászólásra linkjei a kedvencek eszköztárra vannak rakva mint gombok. Tehát ha lenyomom a gombot oda ugrik amit még nem láttam.

Viszont. A medián (szerintem gyenge) szervere miatt van, hogy alul sokáig van kiírva, hogy várakozás a audit.median.hu-ra. Amíg a median-t le nem rendezi addig nem ugrik az első olvasatlan hozzászólásra. Ez zavar.

probald ezen tultenni magat pls

#1888 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 26. 18:54

mi az az audit.median.hu ? valami reklam?  :think: en nem tiltok semmit, meg a keymediat se de erzt "assetom" miez...
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1889 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 26. 18:57

Idézet: Brianm74 - Dátum: 2006. jan. 26., csütörtök - 18:47

Én is ezért tiltom a statoldalakat. A median.hu van egyedül engedélyezve, az is csak a HWSW miatt
WoT nick: Atti77

#1890 Felhasználó inaktív   Enolagay 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 26. 19:03

Idézet: Atti - Dátum: 2006. jan. 26., csütörtök - 18:57

Én is ezért tiltom a statoldalakat. A median.hu van egyedül engedélyezve, az is csak a HWSW miatt

:up:

#1891 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 26. 19:18

Idézet: Desorder - Dátum: 2006. jan. 26., csütörtök - 19:54

mi az az audit.median.hu ? valami reklam?  :think: en nem tiltok semmit, meg a keymediat se de erzt "assetom" miez...

Ha jól étrelmezem a látogatottságot méri.
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#1892 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 26. 19:21

Idézet: FakeJack - Dátum: 2006. jan. 26., csütörtök - 18:25

...napközben cégtől netezek, így annak tűzfal beállításaiba nincs beleszólásom...

Ugyan ez a problema... nem tudom hogy tiltjak-e. De pl. az index.hu fooldala reklamok nelkul jon be... smartfilter kiszuri mindet. Mediant nem tudom hogy filterezik-e. Itthon termeszetesen nem szurom a mediant.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1893 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 26. 19:46

És meddig szándékoztok benntartani ezt a szöveget, ha már a formázásra vonatkozó kérés/kérdésem süket fülekre talált  :rolleyes:

#1894 Felhasználó inaktív   Enolagay 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 26. 19:49

Idézet: Mumia - Dátum: 2006. jan. 26., csütörtök - 19:46

És meddig szándékoztok benntartani ezt a szöveget, ha már a formázásra vonatkozó kérés/kérdésem süket fülekre talált  :rolleyes:

meg nem tudjuk. 1 het biztosan. ha lesz erdemenye, akkor 2-3 het is lehet.

#1895 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 26. 20:11

Akkor teszek róla, hogy ne legyen, mostantól én is tiltom.

#1896 Felhasználó inaktív   Enolagay 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 26. 20:17

Idézet: Mumia - Dátum: 2006. jan. 26., csütörtök - 20:11

Akkor teszek róla, hogy ne legyen, mostantól én is tiltom.

nagy ember vagy. tudsz tiltani. a ne-t pedig meg formazni tudod.

#1897 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 26. 20:19

Megmondom az őszinteséget, nem tudom 100%-san tiltva van-e a median vagy sem.  :think: Szándékosan biztos nem. Operát használok, nincs filter.ini-m, tehát az biztos nem tiltja. A Kerioban szintén nincs benne (a keymédia igen, mert idegesit). Az Ad-aware esetleg alapból tilthatja, (én nem állitottam be neki olyan szabályt az biztos), szal az esetleg tilthatja, anélkül, hogy tudnám, de nem hiszem.
NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#1898 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 26. 20:26

Nalam nincs tiltva. Nalam "csak" a reklamok tokkal-vonoval, szorostul-borostul. Anno meg csak azert, mert fel eve meg dialupos voltam, es "enyhen" anyaztam, amikor egy index folap 20-30 masodpercekig jott le, es adatmennyisegben a reklam min ugyanannyi volt, mint maga a folap, ha nem tobb. Aztan kis monopolizalt teruletemen lett elerheto aru adsl /nem osszekeverendo az olcsoval :)/, akkor mondom, jovan, most mar belefer az 512/96-ba a reklam. Hat nem egeszen. Es nem azert, mert sok kilobyte, mert csillog-villog, mozog /halistennek elobukkano hangot ado szornyek meg nincsenek/, hanem mert dilettans barmok irogatnak mindenfele flash reklamokat, amik $#$^&*@#^%*&$@#-ul megfogjak a gepet! Marpedig hadd ne csereljem mar le a gepemet azert, hogy a reklamok futni tudjanak rajta. Ezer bocs a reklamtiltas miatt minden (elsosorban magyar) weboldaltol, de uzemeljenek be egy atlagosnal benabb konfigot (mittomen, 1000-es celeron 256 ram, xp) es reklamozni kivanok reklamjait teszteljek rajta. Aztan ha 5% cpu-nal tobbet zabal, akkor tessek visszadobni, h talan irja meg valaki olyan, aki ert is hozza, mi nem kivanjuk az olvasoinkat szopatni.

Demonstralando a hulyeseget, itt a volanbusz.hu eredmenye /jo tudom, ez nem reklam miatt ilyen, de akkoris/. /Figyelem, forditott grafikon, amig fent van a mutato, addig szabad a processzor, ha lent van, akkor meg fullra ki van hasznalva/. Ime a kep arrol mit tesz egy scrolltext es a hopehely effekt a weboldalon (akinek nem esne le, doglotten hever a gep kb., olyan lesz, mint a tetu):

Csatolt fájl:

Szerkesztette: asdf 2006. 01. 26. 20:31 -kor

Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#1899 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 26. 20:28

Idézet: Enolagay - Dátum: 2006. jan. 26., csütörtök - 20:17

nagy ember vagy. tudsz tiltani. a ne-t pedig meg formazni tudod.

Bár tudnám tiltani a kék szöveget, akkor azt tenném. Erre keresek megoldást 1 órája, köszönhetően nektek. Eddig sem litottam a median-t, mert az nem zavart, ez zavar. Üljek ölbetett kézzel? Azt már nem.

#1900 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 26. 20:34

Persze a szűrésre alkalmas browsert is csak emiatt a fórum miatt kellett feltennem. És nem a reklámok miatt, hanem a fejlécen levő főoldal híreit mutató banner miatt, ami megtízszerezte az oldalletöltés idejét. Persze azt sem hittétek el, hogy valóban zavarhat valakit, de még azt sem, hogy attól lassabban töltődik be az oldal. Most sem kell elhinni, hogy zavaró a felirat. Legyen akkor gif-ként betéve, hogy ki lehessen szűrni. Aki ki tudja szűrni, az úgyis elolvasta, a hatása úgyis meglehetne, és engem sem idegesítene halálra. És nem úgy tudnék csak kűzdeni ellene, hogy pont emiatt tiltom ki a mediant.

Téma megosztása:

• (156 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.