Mi hiányzik? Mit kéne máshogyan? Mi nem tetszik? II.
Elküldve: 2003. 12. 27. 15:48
Elküldve: 2003. 12. 29. 02:21
idézet:
Ezt írta Mr_Rob:
Lehet, hogy nem pont ide tartozik, vagy lehet, hogy már írták, de azt vettem észre, hogy nostanában túl sok ilyan hír van, hogy nő a nyeresége, csökken a nyeresége, stb, stb. Szerintem ezek túl száraz hírek. Egy napi hírömleny 50%-át teszik ki. Érdekel egyáltalán valakit? Mert szerintem az megtalálja valami tőzsdei portálon is.[/quote]
Ez is igaz, de ha tesztet akarok olvasi akkor átmegyek Prohardverre, ez van majd lesz máshogy.
Bár én a főoldalon változtatnék.
Socket
Elküldve: 2003. 12. 29. 03:01
idézet:
Ezt írta Socket:
Ez is igaz, de ha tesztet akarok olvasi akkor átmegyek Prohardverre, ez van majd lesz máshogy.
Bár én a főoldalon változtatnék.
[/quote]
Erre mondta valahol Krinyo, hogy a HWSW az egy IT portal, nem hardver-magazin.
Celkozonseguk meg a vallalati szektor, nem a magamfajta hardcore gepbuzik.
Mindenesetre a forum itt jobb...
Tesztekert meg tenyleg a "szomszedba" kell menni.
Elküldve: 2003. 12. 29. 11:33
Krinyo
Elküldve: 2003. 12. 29. 13:45
idézet:
Ezt írta nyunyu:
Erre mondta valahol Krinyo, hogy a HWSW az egy IT portal, nem hardver-magazin.
Celkozonseguk meg a vallalati szektor, nem a magamfajta hardcore gepbuzik.
Mindenesetre a forum itt jobb...
Tesztekert meg tenyleg a "szomszedba" kell menni.[/quote]
És nekem pont erre van szükségem, elvégre nekem is van közöm az IT-hez. A fórum is jobb, és van hw sw meg főleg hálózat is, meg persze sziget.![]()
Elküldve: 2003. 12. 30. 17:12
Elküldve: 2003. 12. 30. 17:39
Elküldve: 2003. 12. 30. 21:04
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2003. 12. 30. 21:39
idézet:
Ezt írta guga:
RICS! Nem hallasz még hangokat :confused:pedig lassan kellene
[/quote]
![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2003. 12. 31. 16:15
Üdv. István
Elküldve: 2003. 12. 31. 16:20
idézet:
Ezt írta SANK:
Valamelyik topikban olvastam (nem emlékszem pontosan melyikben), hogy az új fórumban egy IP címről csak egy felhasználó regisztrálhat. Én itt új vagyok, de nagyon megtetszett, és ajánlottam a család többi tagjának is. Nemsokára a fiam is felfigyelt a HWSW-re,és azóta már ő is regisztrált. Egyébként a feleségem is nagy fórumlátogató, ha ez is megtetszik neki , nyilván regisztrálni fog ő is. Mindez ugyanazon a gépen, ugyanarról az IP címről. Remélem az ilyen "családi" vállalkozás azért tolerálva lesz. Vagy hogy lehet ezt igazolni?
Üdv. István
:confused:
[/quote]
Küldesz egy fotót a családról
Egyébként nem hiszem, hogy az új motorral bekövetkezik a rossz világ, a házigazdiknak sem érdeke, hogy köcsögök legyenek. Szerintem most sem azok, és nem is lesznek azok![]()
Elküldve: 2003. 12. 31. 16:31
idézet:
Ezt írta AEomega:
Küldesz egy fotót a családról
Egyébként nem hiszem, hogy az új motorral bekövetkezik a rossz világ, a házigazdiknak sem érdeke, hogy köcsögök legyenek. Szerintem most sem azok, és nem is lesznek azok[/quote]
Végül nem rossz ötlet, legalább ismerkedünk.
Nincs is ezzel probléma, csak érdeklődtem, nehogy gond legyen ebből. Egyébként normális ember nem regisztrál két névvel, nemtudom mit lehet ezen élvezni. Persze mindég akad kivétel. Szerintem a gyanús eseteket (ha más nem tényleg valami egyéni azonosítással) ki lehet szűrni, de a tartalom is elegendő szerintem. Köszi a megnyugtató választ.
Üdv., István
![]()
![]()
Elküldve: 2004. 01. 02. 11:31
idézet:
Ezt írta charlie:
az új motorban, majd az adatoknál nem lehetne egy telszám rublika? vagy ez nay gond?[/quote]
Megoldhato.
Krinyo
Elküldve: 2004. 01. 02. 16:22
idézet:
Valamelyik topikban olvastam (nem emlékszem pontosan melyikben), hogy az új fórumban egy IP címről csak egy felhasználó regisztrálhat.[/quote]
A szoveg perpill igy szol:
idézet:
A fórumtagok megtévesztésére alkalmas regisztráció (több becenév/alteregó használata, illetve már meglévő nevekhez nagy mértékben hasonlító nick regisztrálása) tiltott. Amennyiben egyértelműen bebizonyosodik, hogy valaki egyszerre több nevet használva fórumozik, azonnali és végérvényes kitiltást kap az összes általa regisztrált felhasználó! E szabály alól kivételes esetben - előzetesen - felmentés kérhető a fórum moderátoraitól.
[/quote]
Ez mas szerintem, mint amit Te "hallottal"... csaladi forumozas engedelyezett.
Krinyo
Elküldve: 2004. 01. 02. 17:29
Elküldve: 2004. 01. 02. 17:43
idézet:
Ezt írta zoli62:
Ott is egy IP-ről lesznek a regisztrációk. Akkor hogy lesznek kiszűrve a szándékos többszörös regisztrációk?[/quote]
A fórumozók fogják szűrni, gondolom, eltiltás csak akkor lesz, ha panasz érkezik.
Elküldve: 2004. 01. 02. 17:53
Elküldve: 2004. 01. 02. 20:15
idézet:
Ezt írta zoli62:
Technikai megvalósításra gondoltam. Családban általában megosztás működik, kifelé egy IP látszik. Ugyanakkor valaki szándékosan egy IP-ről is regsiztrálhat többszörösen.[/quote]
idézet:
Ezt írta Krinyó:
- előzetesen - felmentés kérhető a fórum moderátoraitól.
[/quote]
Köszönöm. Ennyi!
Elküldve: 2004. 01. 02. 22:31
Elküldve: 2004. 01. 03. 09:01
Krinyo
Köszönöm, akkor rosszul "hallottam".
Ez így megnyugtató !
Üdv.,
István

Súgó
A téma zárva.