más>pár havernak ismerősnek anyuapu kollégának akinek összepakoltam gépet, pont azért mert meg voltak elégedve vele, engem ajánlottak már csak ha annyira is h a konfigot állítsam össze, és nem volt még rá panasz, és mivel ez itt vinyótéma, itt csak annyi tapasztalatot gyűjtöttem be h nekem toronymagasan a maxxtor jön be, minden másik vinyóról csak rossz emlékeim vannak, Seagate-el pl annyi bajom, volt, hát az akkora fos volt hogy no comment(csapágy,szervohiba...sípolás,kattogás), ibm szintén, olyan hibákkal ment tönkre az összes h kattogott,pattogott, felrobbant olyan hangja volt, volt amelyik 10 percig ment kb, utána kikattant és eltűnt..

Ezek a winchesterek nálam jó esetben 4-5-6ezer órát mentek, míg a 2 gépemben lévő jelenleg 3 maxtor 12500 üzemóra felett vannak (Power On Hours), a negyedik 120 gigás meg nemtom mert ilyen 40.000et ír ki, és percenként nő egyet, de még úgyis csak 35 napra jön ki kb, és annál jóval többet ment már szóval Nemtudom! Apám 2 maxxtorja is fullos, nekem ez így pont jo:)
Többivel csak bajom volt, akkor most minek szarozzak? Nem kell a gépet dobálni, állandóan matatni benne, és nem megy tönkre, jééé.