HWSW Informatikai Kerekasztal: Asus A7V600 (Via KT600 + Via VT8237) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Asus A7V600 (Via KT600 + Via VT8237) Értékeld a témát: -----

#141 Felhasználó inaktív   [GAMF]BlueAthlon 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 23. 09:13

szevasz lol: MPCite

fuck osztrak billentyuzet

de hP laptop WIFI nettel aze befigyelt itt mariazellben az alpokban, nagyon szep hely ez it...

na majd hetfon meglatjuk mi lesz az a7v600x el

#142 Felhasználó inaktív   arsenlupin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 23. 17:21

Idézet: MC Pite - Dátum: 2004. máj. 21, péntek - 18:05

Ilyen akkor szokott lenni, ha nagyon húzod a procit, és ~1,8 körülire, vagy felé viszed a vcoret. Ez olyan órajl, amibe egy nfos2es belehalna (lásd nálam 8RDA3, a vianál ilyen szokott lenni, egyes Gigalapok is csináltak ilyet, Pirme még nem hibázott (épp), de csak hardresettel indult újra).
Ha nem tuningolod, x.

Lehet, hogy mégis az a baj amit mondasz!  :respect: Ha 15x133MHz a 2400+ Thortonom akkor simán újra indul a gép(sőt 16x133-nál is  ami már 2600+-nak felel meg)!  Viszont  ha 11,5x166-on megy akkor nem akar újra indulni. Működni müxik szépen csak épp újra nem indul. Tudom a Thortonok elméletileg csak 266 FSB-vel működnek az AMD szerint, de mindenhol azt olvasom, hogy simán mennek(mint ahogy nálam is) 333FSB-vel! Akkor lehet, hogy a memóriám(sajna csak 266 Nanya) miatt nem müxik rendesen a dolog? Ilyenkor a memot is 166- on hajtja?  Pedig a biosba azt állítottam be, hogy a memo 266 legyen?
Még egy érdekesség ha 15x133MHz telepítem a WinXP abszolút nem ismeri fel a Intracom Netmod fali ISDN berendezést, csak szabványos 14400modemként kel életre,  :(  ha a telepítést  333FSB-vel nyomom azonnal felismeri a hardvert és kéri hozzá a szoftvert :confused:

Köszi
Üdv:Arsene

#143 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 23. 19:05

Idézet: arsenlupin - Dátum: 2004. máj. 23, vasárnap - 18:21

Lehet, hogy mégis az a baj amit mondasz!  :respect:   Ha 15x133MHz a 2400+ Thortonom akkor simán újra indul a gép(sőt 16x133-nál is  ami már 2600+-nak felel meg)!  Viszont  ha 11,5x166-on megy akkor nem akar újra indulni. Működni müxik szépen csak épp újra nem indul. Tudom a Thortonok elméletileg csak 266 FSB-vel működnek az AMD szerint, de mindenhol azt olvasom, hogy simán mennek(mint ahogy nálam is) 333FSB-vel! Akkor lehet, hogy a memóriám(sajna csak 266 Nanya) miatt nem müxik rendesen a dolog? Ilyenkor a memot is 166- on hajtja?  Pedig a biosba azt állítottam be, hogy a memo 266 legyen?
Még egy érdekesség ha 15x133MHz telepítem a WinXP abszolút nem ismeri fel a Intracom Netmod fali ISDN berendezést, csak szabványos 14400modemként kel életre,  :(  ha a telepítést  333FSB-vel nyomom azonnal felismeri a hardvert és kéri hozzá a szoftvert :confused:

Köszi

Ezek szerint a memo a gyenge lancszem..

#144 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 23. 19:06

Idézet: MC Pite - Dátum: 2004. máj. 21, péntek - 18:05

Ilyen akkor szokott lenni, ha nagyon húzod a procit, és ~1,8 körülire, vagy felé viszed a vcoret. Ez olyan órajl, amibe egy nfos2es belehalna (lásd nálam 8RDA3, a vianál ilyen szokott lenni, egyes Gigalapok is csináltak ilyet, Pirme még nem hibázott (épp), de csak hardresettel indult újra).
Ha nem tuningolod, x.

Te javithatatlan vagy....  :(

#145 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 24. 08:50

Idézet: Grillo - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 10:15

Úgy tudom, hogy nekik kéne bizonyítani, hogy nem használatnak megfelelően kezelted.

Mit mondtak, mit tettél vele? Szánkóztál rajt? :bolond: Elég dühítő!

Hát ez az! ÉS ök azt mondják, hogy nekem kell bizonyítani. Én meg nem is akartam eldurrantani, full véletlen volt. FUCK!

Mocsok importőr!
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#146 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 24. 09:02

Idézet: authenticDViD - Dátum: 2004. máj. 23, vasárnap - 20:06

Te javithatatlan vagy....  :(

Miért is?  :confused:
Mind1...  :rolleyes:
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
[Konfig] [Hűtéstechnika]  [Képeim]  [Bringa]

#147 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 24. 09:04

Ja, csak a linken nincsenek ott azok a tesztek, ahol magyarul leírják/mérik, hogy a ref lapnál lassabb, a design meg pocsék, tuningra közepes.
Nem rossz deszka, de itt csak a + véleméynek vannak róla, ill ennyiből akár jobb deszkát is lehet vadászni... rájöttök pl mire gondoltam :). (7VT600 1394 az én mániám :Đ)
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?

#148 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 24. 09:56

Idézet: MC Pite - Dátum: 2004. máj. 24, hétfő - 10:02

Miért is?  :confused:
Mind1...  :rolleyes:

Hagyjuk, hosszu...

#149 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 24. 11:13

Idézet: authenticDViD - Dátum: 2004. máj. 24, hétfő - 10:56

Hagyjuk, hosszu...

Nem minden nf2 halna bele, de már az ilyen órajelektől veszélyes, és belehalnak esetenként. Így jó? :rolleyes:
Lásd nálam az Epox...

#150 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 24. 21:55

Menthetetlen ez a szutyi alig indul újra, ill bekapcskor mindig hwmonitor baja van, holott minden normális.

#151 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 25. 06:16

Miután betöltött a win az 1 perc gondolkodás mi? :rolleyes:

#152 Felhasználó inaktív   kla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 25. 07:10

Idézet

Menthetetlen ez a szutyi alig indul újra, ill bekapcskor mindig hwmonitor baja van, holott minden normális.

Vagyis nem lehet minden normalis. Neha kezd tele lenni a tokom mikor egyre-masra (nagyon gyakran) olvasom, hogy ez nem megy az nem megy, es rakenik valami olyasmire (legyen az hw vagy sw) amit eppen utalnak.

Ha minden "normalis" lenne akkor nem lenne semmi gondod (mint ahogy sok mas embernek nincs is).

Idézet

a ref lapnál lassabb, a design meg pocsék, tuningra közepes

... ami valszeg iszonyatosan nem erdekli azon emberek tobbseget, akik ilyen lapot vasaroltak. Az hogy milyen a design az eppen a "hozzaerto" "szubjektiv" megnyilvasnulasok eredmenye is lehet, azt hogy nem bika tuning lap meg az elott is tudhato mielott az ember megveszi, hogy lassabb meg spec nem mindenkit hoz anti-lazba (jol osszerakott cuccnal a kulonbseg miatt nem fogod a hajad tepni).

Amugy meg maig fenntartom a nem eppen mai velemenyt, hogy Asus lapot az ember nem azert vesz mert olcso/draga/gyors/lassu/jo/rossz design vagy egyeb okossagok. Azert vesszuk, mert Asus.

Mert megveszem berakom, szepen mukodik, stabil, szep a szine :) , harom ev garival meg garis lesz amikor le akarod majd cserelni, stb stb.
"I enjoy working with people. I am putting myself to the fullest possible use, which is all I can think that any conscious entity can ever hope to do." (HAL9000)

#153 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 25. 08:55

1, pro 39° proc venti 2300, sys 3000 házhő  32°

2, gyorsabbat szoktak mindig a ref lapnál összereakni

3,a design szar. most 3 rammal és 2 vgaval próbáltam ki, mire az artic coolingokat kicsavaroztam (2 vga is Arcticos volt) :mad:

Jól összerakott cuccnál... ez az?
Az aki azért  vesz asust, mert Asus, arra nem mondok semmit. Én jó lapot vennék, de használtan nincs nagy kínálat, de megpróbálom eladni, és boltba veszek egy Gigát!

Mert megveszem, berakom, nem mindig indul újra, és nem a proc, hanem mindent visszaállít alapra, boot,logo, Mindent!
Láttad milyen északi híd hűtés van az xesen?
Kép
Mint a viasinteles PIIes Acorpon... 50°os, terhelésnél 54°os.
Szerintem ocsmány a színe, de másnak ettől tetszhet. Gari xesre nemtommennyi, de olvashattuk, hogy necces.
Mindegy, a véleményem egy dolog, nem akarom hasonlítgatni, aki a neve miatt veszi meg, megérdemli, nekem ez jutott, és a bajokra keresek orvosságot.

Ja, mikor betölt a win, fél percig nem csinál semmit, bármit indítok, csak fél perc után. 5let?

#154 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 25. 09:03

Idézet: MC Pite - Dátum: 2004. máj. 25, kedd - 9:55

1, pro 39° proc venti 2300, sys 3000 házhő  32°

2, gyorsabbat szoktak mindig a ref lapnál összereakni

3,a design szar. most 3 rammal és 2 vgaval próbáltam ki, mire az artic coolingokat kicsavaroztam (2 vga is Arcticos volt) :mad:

Jól összerakott cuccnál... ez az?
Az aki azért  vesz asust, mert Asus, arra nem mondok semmit. Én jó lapot vennék, de használtan nincs nagy kínálat, de megpróbálom eladni, és boltba veszek egy Gigát!

Mert megveszem, berakom, nem mindig indul újra, és nem a proc, hanem mindent visszaállít alapra, boot,logo, Mindent!
Láttad milyen északi híd hűtés van az xesen?
Kép
Mint a viasinteles PIIes Acorpon... 50°os, terhelésnél 54°os.
Szerintem ocsmány a színe, de másnak ettől tetszhet. Gari xesre nemtommennyi, de olvashattuk, hogy necces.
Mindegy, a véleményem egy dolog, nem akarom hasonlítgatni, aki a neve miatt veszi meg, megérdemli, nekem ez jutott, és a bajokra keresek orvosságot.

Ja, mikor betölt a win, fél percig nem csinál semmit, bármit indítok, csak fél perc után. 5let?

Jah, az jo nehany ilyen X-szerias lappal talalkoztam.. Komolyan, meg az asrocknal is ezerszer szornyubb.. (Sot, as asrock leanyvallalat naggyon jo minosegu lapokat csinal IMHO). Pl. egy A7V8X-X-et ketszer kellett cserelni, az egyik feszstabaszabalyzo hibas volt, a masikon meg le volt torve egy memo foglalat, amikor kibontottuk!  :eek:

Milyen win? XP?

#155 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 25. 09:45

XP

#156 Felhasználó inaktív   Michael 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 25. 10:29

Ha megengeitek leirom , en hogy jartam egy ASUS A7V600 lappal.
A havernak kellett osszedobni egy valamire valo gepet, szokasos "olcso de jo is legyen" felkialtassal.
Valasztasom erre a lapra esett tobb NF2 lap mellett.  Kerult bele egy 2200 + XP, 256 Samsung Rammal,
9200 Atival.
Osszerakas utan ment minden elsore, indul, cd bootol XP telepites, HDD formaz, majd elkezdodik a telepites. File masolas, majd grafikus telepito resznel belefagy kek halallal a rendszer. Karomkodas, fal a fejbe ver NF2 akarok kialtozassal, kezdtem cserelgetni a Ramot,.  (sajat Kingston HyperX 400 ramot bele) fagy tovabbra is. (Hutes rendben volt, lesarkazva nem volt a proci).  Kicsereltem a sajat procimra, sajat VGAra de tovabbra is fagy. Na go tovabb tapcsere, 420 Chieftec bele , megint fagy.  Addig szorakoztam amig mar el sem indult, tok suket volt a lap. Elem ki aramtalanitas, visszakapcsol , elindul de a boot kepernyo szines kavalkadbol all. (ez meg minden az en sajat gepem alkatreszibol ment). Ekkor villant be, hogy a regi ASUS A7N8X lapom az elemcseretol "gyogyult" meg. Ennyit meger -gondoltam- giga lapombol kolcsonvettem az elemet, s lass csodat minden flottul ment, boot kepernyo meggyogyult, telepites rendeben lefolyt, a gep nagyon szepen muzsikalt es muzsilal most is.
Azota tettem bele egy enerdzsajzert ~400 Ft korul es minden OK.
K.T.S elem volt benne 2,9 V mertem rajta multimeterrel.
Itt a vege fuss el vele.

#157 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 25. 10:37

Hmm, a non restart is lehet ettől? ...

#158 Felhasználó inaktív   Michael 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 25. 10:46

Idézet: MC Pite - Dátum: 2004. máj. 25, kedd - 11:37

Ezt nem vettem eszre, nalam ilyen nem volt.

#159 Felhasználó inaktív   arsenlupin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 25. 19:28

Idézet: MC Pite - Dátum: 2004. máj. 25, kedd - 11:37

Nálam az a memória húzásából adódott ahogy írtad is! És authenticDViD is megerősítette!
Köszönöm a segítséget :up:
Indulok másik memót venni :D 
Üdv:Arsene

#160 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 25. 20:55

Én nem.
Másik lapot :D!
Vasárnap este már szerelem is be... elm 7VT600 1394 lesz:).
//Ebben nem tudok feszt adni a ramoknak, ezeket meg el nem adom!
Pláne amennyiért vettem :). 12r/db.

Téma megosztása:

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.